banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2010, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
FK A Ljakse :)

A zbog ove majice uhapšen Rus u Splitu :)
Barem tako Kroatići pišu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
E loše nam se piše ako nas Rus brani i Grk hrani istorija je pokazala...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
nepokoreni je napisao:
E loše nam se piše ako nas Rus brani i Grk hrani istorija je pokazala...

Nas i Rusa 300 miliona.

Ebase im braca Rusi sve po spisku u po Splita.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ceka se izvinjenje predsednika Tadica:

Citiraj:
Na "Poljudu" zapaljena zastava Srbije!

Navijači splitskog Hajduka zapalili su zastavu Srbije tokom utakmice četvrtog kola Lige Evrope protiv Zenita (2:3).

Iako je u medijima najavljeni okršaj između ruskih huligana sa pripadnicima Torcide izostao, nije sve prošli bez inicidenata na "Poljudu". Uz gromoglasno navijanje na popunjenim tribinama splitskog stadiona, Torcidaši su zapalili zastavu Srbije, prenose hrvatski mediji!

Zbog incidenata pre, za vreme i nakon utakmice uhapšeno je više od 50 osoba, potvrdila je portparol splitske policije Marina Kraljević Gudelj napomenuvši da je reč o 25 pristalica Hajduka i 26 navijača ekipe iz Sankt Petersburga.

Jedan od uhapšenih Rusa, priveden je zbog majice na kojoj je pisalo "Nas i Srba 300 miliona".

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
А да им Тадић упути извињење, у име Руске федерације?

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 01:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije vezano za sport, ali ima veze sa huliganima ... barem sa onim dijelom kako smo mi najgori ...
Kao i obično, u vezi loših stvari mi smo mala djeca za mnoge u razvijenom svijetu

Citiraj:
ВАШИНГТОН – Полиција је у Калифорнији ухапсила висе до 150 особа приликом протеста који се измакао контроли у црначком предграђу Сан Франциска, до кога је дошло пошто је полицајац -белац, који је убио ненаоружаног црнца, добио минималну затворску казну.
Пре две године, полицајац Јоханес Мезерле убио је на дужности црнца Оскара Гранта на станици метроа у Окленду, источцно од Сан Франциска, док је са колегама покушавао да га ухапси. Све то је снимљено полицијском камером.
Од тада је у Окленду повремено долазило до расних немира. Најновији протест избио је одмах пошто је судија Роберт Пери из Лос Анђелеса изрекао казну од две године затвора. Скуп који је требало да буде подсећање на Гранта, претворио се у протестнни марш у коме су уништавана кола и разбијани прозори.
Полиција је прогласила скуп илегалним, пошто је у сукобима једном полицајцу отет пиштољ, а другоме су кола у покрету нанела лакше повреде.
Када су почцела хапшења и полиција је привела 152 лица, па су немири после сат и по, окончани. Код неких од ухапшених нађено је хладно оружје.
Менсерлеу, који је припадник полиције метро система области Сан Франциска, претила је казна од 14 година затвора. Судија Пери је пресуду образложио својим уверењем да убиство није било расно мотивисано, као и да је Менсерле изразио је кајање због оног што је учинио.
У Калифорнији се још сећају расних немира из 1992. године, до којих је дошло пошто је у Лос Анђелесу полицајац убио црнца мотоциклисту.
Немири у том граду трајали су шест дана, током којих је погинуло више од 50 људи, а хиљаде повређено, док је у паљевинама и пљачкама причињена штета од око милијарду долара.

Узевши у обзир време које је досад провео у притвору и добро понашање, он ће вероватно изаћи на слободу за шест месеци.
Менсерле је на суду изјавио да је до трагедије дошло зато што је он помислио да Грант, који је био на земљи и опирао се хапшењу, има оружје па је желео да га смири пиштољем на струју, али је уместо тога потегао прави пиштољ и убио га на месту.
Судија је оценио да Менсерле није намеравао да убије Граннта, али да његово понашање показало такав немар у обављању дужности, да се може сматрати кривичним делом.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 01:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pogledaj, ako ima na YT, snimke na sta lici LA kada se oroslavljaju titule Lakersa. Samo zadnje dve godine tokom proslava. A ima toga jos. Grad bude totalno demoliran

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 02:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u9l_iIEl-_8[/youtube]

http://en.wikipedia.org/wiki/1992_Los_Angeles_riots

Proslave titule im izgleda dođu kao ispusni ventil. Da ne pukne opet ...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Delije na utakmici sa OFK-om, vezano za izbodenog radovca:

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/krst-k ... 22190.aspx

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
„Na stadion su pušteni navijači u alkoholisanom stanju, koji su odmah počeli izvikivati ružne psovke, pominjući ‘tursku i balijsku majku’, uzvikujući ‘Nož, žica, Srebrenica’ i ‘Poklaćemo još 9.000 majki’, bez ikakve reakcije policije“, navodi se u saopštenju Saveta MZ Janja i dodaje da policija nije reagovala ni kada su navijači iz Doboja nakon utakmice bacali kamenje i gađali flašama građane tog naselja. „Sutradan je u Policijsku stanicu u Janji priveden fudbaler Podrinja i zadržan 13 časova sa lisicama. Ispisuju se prekršajni nalozi protiv navijača Podrinja, a ništa nije preduzeto da se sankcionišu navijači ‘vojvoda’ iz Doboja koji su izazvali incidente”, poručuju iz MZ Janja i traže brz, javan i pravičan postupak protiv izgrednika.

http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/215076/Nakon-kamenica-psovki-i-uvreda-pljuste-prijave

Neka je sramota i jedne i druge.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Креће нови серијал Инсајдера: (Не)моћ државе.
Овај пут је у центру пажње СПЦ (вероватно као глобална претња "европском путу Србије") и њени контакти са "екстремно десничарским организацијама" (тачније Двери српске).
Не сумњам да ће и навијачи доћи на тапет...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 02:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li smisla praviti emisiju u kojoj se nece pomenuti navijaci

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
..а З.Ђ.(37) ће да ти опрости што те изб`о...

Slika

Операција заташкавања случаја је успешно завршена. Спрега МУП-политичари-медији је донела коначан резултат: сироти, под сталним стресом и напетошћу, командир бригаде је пуштен да се брани са слободе, јер више (обратите молимо вас пажњу на следеће) не може да изврши исто дело, не може да утиче на сведоке (иначе своје колеге и пријатеље), не може да застраши оштећеног и наравно нема опасности од бекства. Кадија их тужи, кадија их пушта.

Погледајте на трибини људе око себе. Размислите колико је ваших другова лежало по разним истражним затворима по месец и више дана док траје истрага, за неке смешне оптужбе? Да је била обрнута ситуација, како би се све одигравало? Који би судија пустио неког "навијача" да се брани са слободе после покушаја убиства, а при томе је злостављао жртву и имао намеру да нанесе повреде опасне по живот? Већ знате одговор. Јер закон није исти за све у овој земљи пуној "европских перспектива и усвојених стандарда".

Пустимо сада сиротог, психички напаћеног, после силних демонстрација физички изнуреног З.Ђ.(37) да ужива у својој, заслуженој слободи. Обратимо пажњу на његове колеге које су му пружиле несебичну подршку приликом самог чина покушаја егзекуције у службеном возилу МУП-а. По ком основу нико од њих није саучесник у учињеном делу? Овлашћено службено лице је посматрало како припадник МУП-а сече и касапи малолетно лице које везано лежи на поду комбија, и није учинило ништа да спречи кривично дело? Ах да, па и њих је малтретирао, сироте мале припаднике његове јединице. Е онда их схватамо зашто нису поштовали процедуру или што би ми неуки помислили: зашто нису поштовали закон??? Ах, па закон за њих не важи. Они могу да киднапују, завежу, смеју се и ударају ногама везаног малолетника, да га као врећу баце из возила а при томе је малолетник исечен и тешко рањен, и да за то нико не одговара.

А помислили сте да ће неко јавно да постави ова питања? Помислили сте али сте знали да се то неће десити. Ко да постави питање? Они који су се продали за шаку евра?

Нисте члан партије, значи не постојите. Нисте члан невладине организације, значи за вас закон не важи. Патриота сте, значи државни непријатељ сте.

Желе да забране да мислите својом главом. Желе да не чујете даље од њихових лажи и обмана. Желе да не видите њихов лоповлук и распродају свега вредног.

Ограђују вас у кавезе. Снимају вас од главе до пете. Прислушкују и прате. Сматрају вас непријатељима уставног и државног поретка.

Могу да вас физички затворе. Могу да вас мучки избоду или упуцају. Могу да вас из викенда у викенд малтретирају. Али једно је сигурно: не могу да вас покоре! Не могу да вам одстране слободне мисли. Не могу да вас спрече да певате и размишљате слободно. Не могу да вам украду идеју која вас покреће.

Кад` неправда постане закон, отпор је твоја дужност!

http://www.united-force.org/index.php?p ... cordID=237

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
http://www.mondo.rs/s190769/Fudbal/Birmingem_-_Aston_Vila_trece_poluvreme.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s7tuLOzUJ9A&feature=player_embedded[/youtube]

Чека се Миланко Ђерић.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
bigman je napisao:
Чека се Миланко Ђерић.

+1

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
http://www.mondo.rs/s190769/Fudbal/Birmingem_-_Aston_Vila_trece_poluvreme.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s7tuLOzUJ9A&feature=player_embedded[/youtube]

Чека се Миланко Ђерић.

http://www.youtube.com/watch?v=fHABw4GO9X4

Ако је државни тужилац у Србији рекао да је енглески модел ефикасан и да у Енглеској више нема хулиганизма онда НЕМА.

А ако је то Миленко потврдио, онда нема потребе да потежете то питање...

ПС. Грохотом се смејем.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Dosadilo i Englezima da budu pozorišna publika, neka malo, samo neka je živo.
Postaje i engleska liga zanimljiva :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L44b1jy8EBs[/youtube]

Imam osjećaj da će zbog ovoga BBB opasno naj..ti na nekom od gostovanja...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
danijell je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L44b1jy8EBs[/youtube]

Imam osjećaj da će zbog ovoga BBB opasno naj..ti na nekom od gostovanja...

BBB su uvjek bili picke bace pa bjeze a i poznato je da su samo pravili nerede po manjim drzavama i gdje ima manje protivnickih navijaca kao npr. Malta,Kipar...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]