banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 07:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2010, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jagoš bi dobro došao, al mislim da od toga nema ništa...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
bigman je napisao:
Gocias je napisao:
Немојмо претјеривати, није.

Михајловић, Савићевић, Југовић.

Некад гледао фудбал?

Какво је ово питање? :roll:

Постављам једно логично питање, а тиче се могућег исхода на крају ове сезоне:

Звезда не осваја титулу (врло извјесно), губимо у полуфиналу купа. Ко ће да сноси посљедице?

Такође примјећујем да се више не потенцира смјена Аџића чији су резултати као СД-а благо речено, лоши. Даље, што се појачања тиче акценат се ставља на странце иако је СД на почетку мандата најавио куповину домаћих играча који су, како је тада рекао, "неправедно занемарени". Као и претходницима, Просинечком остаје да узме шта му потуре.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
SPLITSKI GRADONAČELNIK POTVRDIO DA JE TRENERU BEOGRAđanA PREDLOŽIO susret NA POLJUDU U GODINI PROSLAVE STOTOG HAJDUKOVA ROĐENDANA
Kerum: Da, želim Zvezdu na 100. rođendan Hajduka!

Nije patka! Vijest kako je splitski gradonačelnik Željko Kerum s Robertom Prosinečkim dogovarao gostovanje Crvene Zvezde na Poljudu obišla je sve medije na ovim prostorima, a mnogi su sa skepsom čitali ispisane retke ne vjerujući kako bi Kerum radio na dovođenju kluba iz Srbije!

Nagomilali su se, stoga, i zahtjevi za njegovom izjavom u uredu u Banovini, bio je jučer jedna od najtraženijih osoba u državi, i šire.

- Istina je da sam susreo u Zagrebu Prosinečkog i predložio mu da Crvenu Zvezdu dovede u Split. Riječ je o dva velika nogometna kluba i držim kako bi to bila velika utakmica. Vjerujem da bi stadion na Poljudu bio ispunjen do zadnjeg mjesta i da bi atmosfera bila fantastična. Ne znam jesam li pogriješio ili ne, jesu li moja razmišljanja ispravna, ali mislim kako sam na dobrome putu - kazao nam je Kerum.

Koliko ste daleko došli u pregovorima? Je li to tek ideja u začetku? Imate li već određeni termin na koji ciljate?

- Radi se tek o ideji koju sam prenio Prosinečkome. Evo, i u srijedu idem u Zagreb i javit ću se Prosinečkome, ako je tamo, da sjednemo i razgovaramo o još nekim detaljima. On je veliki igrač, bio je istinska nogometna zvijezda, a i Crvena zvezda je veliki klub. Mi slavimo sto godina postojanja i svaka velika utakmica je dobrodošla - vjeruje Kerum.

Mnogi su posumnjali u vjerodostojnost priče prije nego ju je Kerum potvrdio. Pogotovo jer je u nekoliko navrata splitski gradonačelnik izjavljivao kako, primjerice, ne bi želio Srbina za zeta!?

- Ma čujte! Ta izjava nema nikakve veze s gostovanjem Zvezde u Splitu. Ja sam otvorena osoba, ne postupam u rukavicama. Kada sam to izjavio samo sam rekao što mnogi misle, ali šute o tome. No, to ne znači da ne poštujem Srbe, poštujem sve ljude koji to svojim potezima zaslužuju - kazao nam je Kerum.

Prijedlog gradonačelnika Splita Keruma da Crvena zvezda gostuje na Poljudu potvrdio je i novoizabrani trener momčadi s Marakane Robert Prosinečki. Nakon što je mnogo medijske prašine podigao odlazak dosadašnjeg pomoćnika izbornika Slavena Bilića u Beograd i bivši klub s kojim se okitio naslovom prvaka Europe, Prosinečki je opet pod svjetla reflektora došao zbog poziva iz Splita.

- Gradonačelnik Splita mi je odigravanje takvog susreta predložio gotovo u prolazu, pitao me o tome što me malo i iznenadilo. To je tek ideja, ne znam kako je to točno zamislio, ni na koji je termin točno mislio. Zaista nismo išli u detalje - rekao je Prosinečki.

O mogućem ponovnom susretu starih rivala i reprizi posljednjeg finala kupa bivše države ipak nije htio iznijeti osobno mišljenje, držao se dojam da je malo po strani.

- Nisam kompetentan da bih govorio o tome, niti želim polemizirati. Ne odlučujem o takvim stvarima. Bavim se trenerskim poslom i imam previše drugih obveza da bih se bavio time što ne spada u moj posao. Ćelnici Crvene zvezde odlučuju o tome - pojasnio je Prosinečki.

Kaže kako još nije izvijestio svoje nadređene u klubu o prijedlogu prvog čovjeka grada pod Marjanom zato što je jučer još bio u Zagrebu. No, ionako ih je vijest već dočekala u svim medijima, teško su je mogli zaobići.

- Registrirao sam Kerumov prijedlog, ali nisam još ponovno bio u Beogradu pa ih nisam ni obavijestio. Najbolje je možda da čelnici Hajduka direktno kontaktiraju ljude iz Crvene zvezde i da međusobno porazgovaraju o tome - zaključio je Prosinečki.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx

Posebno obratiti pažnju na komentare ispod članka :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Borha će u četvrtak obaviti neophodne medicinske preglede, a očekuje se da u narednih 48 sati potpiše ugovor sa Zvezdom.
Brzonogi napadač prvi put je video sneg, nije navikao na nisku temperaturu, ali su utisci ostali pozitivni.

:lol:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... sa-Zvezdom

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ovaj ce biti neupotrebljiv dok ne prodje zima.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 18:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
zerocool je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
zerocool je napisao:

Pa idu na pripreme u Tursku, samo što šalje Gvardiola kondicionog trenera, pa će kompletan igrački kadar biti neupotrebljiv jedno dva mjeseca, dok se ne odmore.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Поново смо у завади са Стојићем, овај пут је поднио папире за развод, хоће да нам води Андрију. :lol:

Ни овај прелазни рок неће проћи без масе долазака, тако уз већ пристигле Евандра и Борхе стиже и Божић из Слована а постоји и могућност да нас појача и словачки репрезентативац Салата. То је већ бројка од 4 играча а одлазака ни на видику.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Nadam se samo da Zvezda ne potone jos dublje nakon ovog prelaznog roka...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Realno, ne vidim kako bi bilo ciji odlazak mogao oslabiti Zvezdu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Treba one crnce potjerati, vjerujem da imaju solidna primanja...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
Robert Prosinečki izabrao je Žarka Đurovića i Slobodana Marovića za svoje pomoćnike, potvrđeno je za B92 u Crvenoj zvezdi.

Đurović i Marović će na tom poslu zameniti Nikolu Radmanovića i Dragana Spasića.

Slobodan Marović je sa Prosinečkim igrao u zlatnoj generaciji Crvene zvezde koja je 1991. godine pokorila Evropu, dok se Đurović nakon fudbalske karijere odlučio za trenerski posao, a pre dolaska u Zvezdu sedeo je na klupi Smedereva, Borca i slovačkih Košica.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=480652

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Још да и Гума оде:

Citiraj:
Crvena zvezda je definitivno pronašla zadnjeg veznog u Slovanu iz Bratislave. Dogovor sa Mariom Božićem postignut za 5 minuta u subotu. Ostaje dogovor klubova.

“ Dogovorili smo se za pet minuta! Sanjao sam da ću jednog dana da obučem dres najvećeg srpskog kluba, ali nisam očekivao da ću dobiti ponudu ove zime. Imama garancije Slovana da neće „zatezati“ oko obeštećenja, iščekujem da ubrzo potpišem ugovor” vrlo je zadovoljan ovim epilogom Mario Božić.

Na Marakani je Božića dočekao i šef stručnog štaba Robert Prosinečki.

“ Pričali smo oko pola sata, preneo mi je viziju nove igre Crvene zvezde. Čast mi je što sam sedeo u društvu takvog asa, a posebno što ćemo sarađivati.

Božića su navijači Crvene zvezde upoznali u nešto nepovoljnijim okolnostima, prilikom gostovanja Slovana i pobede Slovaka u Beogradu. Dan uoči utakmice Slovan – Crvena zvezda, po dolasku u Beograd, Božić je izjavio da bi i pešice došao na Marakanu.

“ Klasičan sam zadnji vezni, sa zadacima da zatvaram prostor između štopera i ofanzivnih igrača. Ne znači da ne umem da se snađem ispred protivničkog šesnaesterca – naglasio je Božić, strelac jednog gola za Slovan na 15 utakmica u jesenjem delu šampionata Slovačke.

Na poziciji zadnjeg veznog Crvena zvezda osim Božića ima Milovanovića, Savija, Isaha i Bogdanovića. Nekadašnji kapiten bi u novoj formaciji trebalo da ima „kaparisano“ mesto, dok rukovodstvo razmatra opciju da smanji broj stranaca prodajom Ganca i(li) Brazilca.

Kako je porodica reagovala na lepe vesti?

“ Veliki sam zvezdaš, ustajao sam kao klinac u pola noći da gledam utakmicu sa Kolo Kolom. Presrećan sam, kao i moja porodica. Kad sam javio tati da ću preći u Crvenu zvezde – zaplakao je. Nadam se da neće biti neočekivanih obrta, uradio sam što je do mene” rekao je Božić.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=480483

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Ljupko Petrović vodio je 1991. godine Roberta Prosinečkog do vrha Evrope, a sada će se naći u ulozi čoveka koji će odlučiti da li je nekadašnji reprezentativac Hrvatske stekao uslov da sedne na klupu Crvene zvezde.
Predsednik Udruženja trenera FSS zakazao je sastanak sa čelnim ljudima crveno-belih kako bi proverio da li Prosinečki ima odgovarajuće školske diplome na osnovu kojih može da dobije dozvolu za rad u srpskom fudbalu, prenosi Sportski žurnal.
Prema našim propisima, da bi seo na klupu superligaša treneru je neophodno da poseduje PRO-licencu ili bar da je upisao kurs Škole trenera FSS na ovom nivou.
Prosinečki, posmatrano kroz propise, ne ispunjava ovaj uslov, jer ne poseduje odgovarajuću PRO-licencu, u čemu Udruženje trenera FSS vidi problem koji bi mogao da ga onemogući da sedne na klupu Crvene zvezde kao šef stručnog štaba.
Novi trener Crvene zvezde za sad poseduje samo diplomu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, na kome je dobio diplomu Više trenerske akademije. Popunjen indeks dobio je pre nekoliko dana „na ruke" u Zagrebu, a doneo mu je prijatelj Dubravko Šimenc, proslavljeni hrvatski vaterpolista.
Višu trenersku akademiju Kineziološklog fakulteta priznaje FS Hrvatske i treneri sa ovom diplomom mogu da rade u tamošnjem fudbalu. Pri tom, prema propisima FSH, Prosinečki može kao istaknuti reprezentativac i učesnik više Mondijala da preko reda dobije licencu za rad u hrvatskom fudbalu i bez pohađanja visoko-stručnih škola. Obzirom da je igrao na SP 1990, 1998. i 2002, trener Crvene zvezde stekao je uslov za licencu u rad u hrvatskom fudbalu.
FSS ne praktikuje ovakve metode rada, već insistira na diplomi Škole fudbala i posedovanju određene licence. Prosinečki nije prešao taj put i to bi mogao biti problem, koji će narednih dana rešavati Ljupko Petrović i čelnici Crvene zvezde.

Izgleda da je do ovoga

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На прољеће преноси утакмица са Маракане онлајн:
Citiraj:
Utakmice Crvene zvezde u prolećnom delu sezone prenosiće se i na sajtu tog fudbalskog kluba, za početak samo one na domaćem terenu, prenosi Beta. Crveno-beli su i do sada pokušavali da mečeve emituju na sajtu kako bi zadovoljili potrebe navijača iz dijaspore, ali im je sistem uglavnom padao zbog velikog interesovanja.

Direktor Zvezdinog marketinga Goran Broćić rekao je da je poslednja proba propala pošto server nije mogao da izdrži posetu skoro 30.000 navijača. Zvezda je zato danas potpisala ugovor sa novim internet partnerom, kompanijom Eunet.

http://sportal.rs/news.php?id=41805

И интервју са Адијем (најјачи је одговор како је дошао у Звезду, као менаџер му рекао да иде, а није имао појма гдје):

Citiraj:
Malo je onih stranaca koji su se tako brzo podvukli pod kožu navijača Crvene zvezde kao Li Adi. Za relativno kratko vreme reprezentativac Gane je zalaganjem i ponašanjem na terenu postao ljubimac probirljivih simpatizera crveno-belih, pre svega onih najvatrenijih sa severne tribine. Stameni štoper Zvezde ne krije da mu prija pažnja, zahvalan je svima što mu pomažu da se brzo aklimatizuje u Srbiji i veruje da će pomoći ekipi da se na kraju okiti trofejima.

Slika

Kako su vas primili u Crvenoj zvezdi i šta mislite o saigračima?

- Prvo želim da kažem da su uslovi koje mi je Crvena zvezda ponudila bili odlični. Od kako sam došao ovde svi, od igrača do ostalih ljudi, postavili su se veoma prijateljski prema meni. Dosta mi pomažu i smatram da su Srbi narod koji je pun ljubavi. Drago mi je što sam došao ovde, što sam izabrao Zvezdu kao moj naredni stepenik u karijeri i, za sada, odlično napredujem - počinje priču za SPORTAL.RS Li Adi.

Koliko vam je Vaš zemljak Isah pomogao da se prilagodite na novu sredinu?

- Moram da priznam da mi je mnogo pomogao od kako sam ovde. On je veoma dobar prijatelj, kao da mi je brat, mnogo mi pomaže kuda god da idemo ovde u Srbiji. U zavisnosti od toga gde smo, savetuje me "uradi ovo, uradi ono", uči me običajima. Veoma sam mu zahvalan za sve što čini za mene od kako sam stigao na "Marakanu", on je mnogo dobra osoba.

Slika

Na čiju preporuku ste došli u Crvenu zvezdu?

- Moram vam reći da to ne znam, moj agent mi je samo rekao "ideš u Zvezdu", i to je bilo to.

Šta mislite o Milovanu Rajevcu, dojučerašnjem selektoru Gane?

- Rajevac je moj veoma dobar prijatelj, odličan je trener, ali prvenstveno on je jedna divna osoba.

Da li vam je Rajevac rekao nešto o stanju u Zvezdi i srpskom fudbalu pre nego što ste došli?

- Nije mi pričao ništa o stanju u Zvezdi i Srbiji, samo mi je rekao gde idem i da prelazim u veliki klub. Želim da iskoristim priliku da još jednom naglasim da je on divna osoba i koliko sam mu zahvalan na savetima. O Zvezdi sam saznao od njenog bivšeg igrača, Dramanija, koji mi je rekao da je Zvezda veliki klub sa veoma jakim timom i velikim ambicijama.

Šta očekujete od Zvezdinog tima ove sezone, koji su krajnji dometi?

- Mislim da možemo i da osvojimo prvenstvo, samo nam je potrebna podrška uprave, navijača i naravno zalaganje igrača na terenu. Smatram da se ovaj tim trenutno kreće u pravom smeru i da će biti sve bolje. Izgubili smo nekoliko mečeva, ali i u velikim ligama favoriti gube mečeve. Evo, primer su recimo Barselona i Real Madrid, i njima se dešava da izgube utakmicu, to je normalna stvar, fudbal je takva igra. Mislim da je vreme da se mi probudimo i da pokažemo svima da smo mi Zvezda, dobar tim i da možemo ravnopravno da se borimo za titulu. Na nama je sada da svima dokažemo da smo najbolji.

Kakvo je vaše mišljenje o glavnom konkurentu - Partizanu?

- Smatram da Partizan ima odličan tim, odlične igrače, ali ipak smatram da u proteklom derbiju nisu igrali bolje od nas, samo su imali više sreće i iskoristili su šanse, ali mislim da smo na terenu bili izjednačeni. Veoma ih poštujem, oni trenutno predstavljaju Srbiju u Ligi šampiona, a to nije mala stvar.

Da li ste svesni činjenice da ste bili najbolji igrač Zvezde u večitom derbiju i šta to sa sobom nosi, da ćete od sada biti pod pritiskom da na svakoj utakmici pružite identičnu partiju?

- Naravno da znam da će očekivati to od mene, očekivaće od mene i da pokažem još više nego u derbiju i nemam ništa protiv toga. Za sebe verujem da sam najbolji, zato sam i došao ovde. Da ne mislim da sam najbolji ne bih bio tu gde sam sada. Ako nisi najbolji, ne možeš da igraš u Zvezdi. Zahvalan sam treneru, menadžmentu kluba i navijačima za podršku koju za sada imam i želim da se zahvalim i mojim saigračima. Jer, da oni nisu dobri, ni ja ne bih mogao dobro da igram, ne bih mogao da igram sam, tako da je to sve i njihova zasluga. Mislim da je Zvezda odličan tim.

Gde biste želeli da nastavite karijeru posle Zvezde i ko je trenutno po Vašem mišljenju najbolji igrač na svetu?

- Uh, teško pitanje. Ne znam, trenutno volim kako igraju Mesi, Kristijano Ronaldo, Ronaldinjo. Sve su to vrhunski igrači i volim njihov stil igre, ali ako bih morao da biram najboljeg igrača sveta, ne samo trenutno, onda bi to svakako bio Dijego Maradona. Što se tiče nastavka karijere, moje ambicije su da odem u Španiju. Privlači me Primera i voleo bih, recimo, da zaigram u Barseloni. Poštujem sve klubove, ali Barselona mi je san još od kad sam bio dete.

Šta mislite o Beogradu s obzirom da ste ovde kratko vreme? Šta mislite o srpskoj kuhinji i kako se hranite?

- Beograd mi se sviđa, ali nisam imao mnogo vremena da ga vidim. Što se tiče hrane, mislim da je dobra. Znate kako kažu: "Kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin". Time se ja i rukovodim, tako da se u Srbiji ponašam kao Srbin. Snalazim se i mislim da ću se uskoro navići, tako da je to ok - zaključio je Li Adi.

http://sportal.rs/news.php?id=39261

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2010, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zvezda i Prosinečki ipak u problemu

Robert Prosinečki, prema važećim propisima, ne može na klupu Zvezde ni kao maser. Ima rok do 16. februara da stekne PRO licencu.

Na višednevno izveštavanje medija da Robert Prosinečki ne ispunjava sve uslove da bude trener Crvene zvezde, iz Ljutice Bogdana su poručili da on jeste kvalifikovan i da će ga svi videti na klupi 27. februara kada počinje prolećni deo prvenstva Srbije.

Međutim, izgleda da je ta licenca mnogo veći problem nego što u Zvezdi misle.

Predsednik Komisije za licenciranje trenera FSS Miloš Paprica izjavio je za "Blic" da Prosinečki mora da prođe kurs za PRO licencu ako misli da na proleće sedi na klupi crveno-belih.

Po istom pravilniku, Nikola Džomba je kažnjen za prestup iz ovog prvenstva kada je kao trener sedeo na klupi kulskog Hajduka, pa bi to moglo da se desi i Prosinečkom.

Šta je činiti nekadašnjem članu zlatne generacije crveno-belih? Ništa drugo nego da uzme knjigu u ruke i da polaže za PRO licencu i to do 16. februara, kada Udruženje trenera Srbije treba da podnese zahtev da se Hrvatu izda dozvola za rad.

"Ono što je sigurno jeste da Prosinečki neće moći da bude vođen kao predstavnik kluba, doktor ili fizioterapeut. Pojavljuje se pogrešna informacija da bi Prosinečki, uz nacionalnu licencu FS Hrvatske mogao da dobije privremenu dozvolu za rad. To, jednostavno, nije tačno. Sa nacionalnom licencom koja podrazumeva da vlasnik, u ovom slučaju Prosinečki, ima A ili B UEFA licencu, može da radi samo u zemlji gde je izdata, dakle u Hrvatskoj", objasnio je Paprica.

Potpredsednik FSS i partizanovac Ivan Ćurković kaže da neće biti potrebe da se ide u UEFA i da će pomoći "momku kojeg su svi oberučke prihvatili".

"Treba mu pomoći i ja sam siguran da će tako biti. Uveren sam da će ovaj problem biti rešen na nivou dva Saveza", kaže Ćurković.

U međuvremenu, oglasio se i kulski Hajduk, koji traži iste aršine za sve.

Direktor Hajduka Aleksandar Vlaškalić izneo je primer Miloša Plojića, koga su Kuljani angažovali prošlog leta da bude trener. Međutim, njegova licenca, a imao je hrvatsku, nije prihvaćena u Srbiji. Zato je Hajduk morao da potraži drugo rešenje.

"Jedan aršin važi za nas, a sasvim drugi se, izgleda, primenjuje za klub iz Ljutice Bogdana. Mi smo sa Plojićem morali da poništimo potpisani jednogodišnji ugovor, a sada se Prosinečkom i Zvezdi gleda kroz prste. Prosinečki će preko reda dobiti odobrenje i neophodnu licencu da radi u srpskom fudbalu", kaže direktor Hajduka.

Zanimljiva je i izjava predsednika škole za trenere FSS, inače velikog zvezdaša Dušana Savića:

"Zvezda je trebalo da zna da Prosinečki nema licencu i koja su sva dokumenta potrebna, pošto je za godinu dana promenila četiri trenera".

Извор: Мондо

Посебно обратите пажњу на посљедњи пасус :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2011, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Свим симпатизерима али и осталим спортским пријатељима честитам Божић,

Мир Божији, Христос се роди!

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2011, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Koja sve pojačanja je dovela Zvezda dosad, znam za Evandra? I koje su njihove pozicije u timu?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Почеле припреме, на прозивци чак 33 играча, фактички сав тим из првог дијела сезоне плус Евандро. Очекују се и Божић и Борха у току ове седмице, а Салата је све извјеснији.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fi6VZnWeLXM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kAogHP9juLY[/youtube]

Тужна вијест је да је данас у Београду у Београду у 80. години живота преминуо најбољи стрелац ФК Црвена Звезда свих времена Бора Костић.

Нека му је вјечна слава!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]