Heh prilazenje i zavodjenje, cudne i vec odavno daleke pojave u zivotu mom...Ali, razmisljajuci o licnoj istoriji startovanja cura zakljucih da sam, iako nevidljivu, imao veoma djelotvornu taktiku, vise kao nekog zavodjenja, dok sam u prilazenje prestao vjerovati nakon nekoliko''duhovitih''katastrofa. Smijesno i njoj bilo - jeste, ali funkcionisalo - nije.
Povremeno i privremeno korisni manual br.69
.(definitivno ne pali u slucaju zaljubljenosti ili u najgorem slucaju, ''prave'' ljubavi)
Te brzinske stvari se uvijek odigravaju po slicnom zapletu.
Ako si izasao, vjerovatno nisi izasao sam. Dakle, uvijek ti tvoji momci i te cure koje se nadju u vasoj blizini znaju odnekud nekoga iz drustva suprotnog pola, inace se nikad ne bi pomijesali u razdraganu druzinu koja u nasoj prici vec ugodno cavrlja...Dakle, sa izabranicom ne komunicuras direktno(verbalno) nego samo pogledom, dok ostali brslaju k'o ludi. U ovoj fazi, po uzoru na swingere, mozes i da promijenis partnericu, ali oprezno

. Govoris samo kad imas reci nesto sto ce te prikazatim pametnim(to je taj podli dio br1.

). Ne preduzimas nikakve akcije i pravis se gotovo mutav dok, nasuprot tebi, ona radi sve sto moze da vas izoluje od drustva. Ponasas se opusteno i pravis se lijepo

raspolozenim kao da nemas ama bas nikakvih briga u zivotu - kao da si dosao na odmor, a mjesto na kom se nalazite je neko predivno tropsko ostrvo, umirujuce, uljenjujuce (sto u sustini i jeste najzakukuljeniji dio). Vodis s njom lagane zivotne razgovore i postavljas se kao da si vec nasao svoj put, kao da ti je srce na mjestu, kao da znas nesto sto tebe usrecuje i izdvaja od ostatka svijeta pa i nje same (
prosto receno, lazes k'o pas) Tako u nedogled sve do momenta kad te ona seksualno ne napsatvuje(i nije tacno da ona nece prva

). A onda, u granicama dozvoljenih okolnosti, na seksualni forhend odradis bekend i partija pocinje
(ccc, kol'ki post, jes' i meni dosadno...)