Znao sam da će neko to reći.

I znam da si upravu, ali je*i ga, meni se sad igra iako sam svestan da je to čisto gubljenje vremena i živaca. A da plaćam tokene ne pada mi napamet, bolje te pare dati u humanitarne svrhe ili kupiti neku ozbiljnu i kvalitetnu igru.
Samo im je velika greška što im je uvek po noći igra ugašena, a to je udarni termin za igranje Amerima, pa pretpostavljam da ovu igru igra malo njih, a na njima bi lepo zaradili. Idem im to predložiti nek' me za ideju nagrade sa 1000 tokena.
E i da vas iskusne pitam ova dva pitanja:
1. Koliko je maksimalan ukpan broj igrača koji mogu imati u timu?
2. Kad treniranjem i igranjem utakmica moji igrači dobijaju skilove, da li je bolje da te dobijene skilove odmah dodam i tako igrača odmah pojačam i podižem mu kvalitet ili je bolje da te skilove nagomilavam (sakupljam) i onda ih kasnije (za koju sezonu) dodam??? Možda je glupo pitanje, jer je logično da bi trebao odmah dodavati istrenirani skil, ali mi se čini da sam negde na ovom forumu pročitao da tako igrači sporije napreduju, odnosno da će brže dobijati skilove ako te skilove samo nagomilavam a ne dodajem ih, jer kao dodavanjem igračima podižem kvalitet a npr. igrač sa 4 zvezdice sporije napreduje od onoga sa tri!???