Odlična tema!

Pa da krenemo pošto je spisak malo duži. Šta ću kad u svakoj ligi nekog simpatišem... :shy:
Borac - Parafrazirao bih Taška uglavnom. Klub koji je simbol Banje Luke kao i čitavo sportsko društvo Borac ako bih mogao tako da ga nazovem. Žao mi je što nisam u BL sada da mogu da odgledam koju utakmicu ali ima i za to vremena i to onda kada Borac bude još jači nego sada...

West Ham - Očigledno sam gledao Green Street kao i masa ostalih ljudi koji navijaju za West Ham mada nije samo zbog toga već i zato što su paćenički klub, a volim autsajdere..
Fiorentina - Oduševili su me ljudi nakon povratka iz treće lige čini mi se. Tu povratničku sezonu su satrali sve živo i mrtvo u Italiji. Dobro, nisu osvojili titulu ali Luka Toni je bio zmaj!
At. Madrid. - Nije baš autsajderski klub ali nisu baš ni sam vrh. Imaju odličan tim sa sa Forlanom i Aguerom kojeg obožavam. Raul Garcia, Maxi Rodriguez, Ujfalusi, čovjek igrao i za Fiorentinu, ljudina! Asenjo mladi golman, na nekim mjestima poznatiji pod nazivom "Tata". Imaju ljudi potencijala, a i Antić je igrao za njih pa ih volim i zbog prošlosti, ne samo budućnosti. I da, jednom su osramotili Barcelonu, Aguero je bio junak i tad mi je bilo jasno da ga obožavam...

Celtic - Ne znam zašto ali sam ih prvo zavolio zbog imena, a kasnije mečevi na OBN-u protiv Rangersa i nastupi u LŠ i podržavam ih...
Anderlecht - Iz vremena kada sam skupljao sličice LŠ i kada su nastupali tamo. A obradovali su me još jednom ove godine kada su izgubili protiv Partizana.
Leeds - Mislim da je ovo definitivno prvi klub za koji sam navijao. E kakva su to vremena bila kada je Viduka igrao za njih. I danas dan se sjećam albuma LŠ i sličica i Viduka među nekim posebnim sličicama, kao najbolji igrači LŠ. Bio je uz rame velikom Raulu tada...
Nekada sam volio i Real Madrid ali kada sam vidio kakvu igru igraju što se tiče masovne kupovine i sranja odustao sam mada i dalje bi bude drago kada pobjede. A šta ja znam dragi su mi još i Man Utd i Palermo...