banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 12 Dec 2010, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nedo Bog da on pobjedi, propasce nam teniski savez ako on bude glavni..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Već je poćelo osipanje.
Pilić: Moja trenerska misija je završena

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jos ako Srdjan kojim slucajem postane predsjednik saveza onda ce tek biti sranje.. Kako covjek voli da se mjesa tamo gdje mu nije mjesto.. Zivi kroz Noleta..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ako nekim slucajem ne pobjedi, predlazem da se izbaci Janko ili Bozoljac, i da Srdjan igra trecu tablu.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ako nekim slucajem ne pobjedi, predlazem da se izbaci Janko ili Bozoljac, i da Srdjan igra trecu tablu.

Ili da izbace Zimonjica pa da moze on sa Novakom igrati dublove? To mi jos bolje zvuci :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Srđan Đoković: Savez nema ništa s osvajanjem Davis Cupa, zaslužni su igrači i njihovi roditelji

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dakle, tip je u totalnom psihickom disbalansu. Kakve veze imaju roditelji sa tim? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovo treba sasjeci u korjenu! Svaka cast Novaku, umalo ne rekoh Kmeci, ali stari mu je debil zesci. Umislio covjek sebi nesto...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zna se odavno da on nije uredan sa glavom.. Sjecam se kad je Djokovic pobjedio Federera u 1/2 finalu AO 2008 i Federer odlazi sa terena a Srdjan njemu pokazuje spusten palac?! Ne mozes biti toliki idiot..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nista mene ne bi cudilo ,da sledece godine on i onaj retardirani stric igraju dublove za Srbiju:)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O da! I stric mu je isto komad budale.. Sa te strane porodice niko normalan nema izgleda :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Npr, Marko, igra jako jako solidan tenis, + ima bolje fizicke predispozicije od Novaka. Ono je po mojoj procjeni za prvih 200. Pored onakvog starog, malo bi bilo previse da i on uspije. Novak je rano nagulio, valjda je jednostavno imao srece:)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao da je tesko imati bolje predispozicije od Novaka :D A slazem se, Novaka je spasilo izgleda sto je rano otisao u Njemacku pa nije morao biti pored ovog.. Da je ostao sa njim qrac bi bilo sta postigao..

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Srdjan je totalni idiot!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Citiraj:
Šampioni: Bobo, odlazi!
Šampioni: Bobo, odlazi!

Posle medijskog obraćanja selektora Bogdana Obradovića, i reprezentativci Srbije otvoreno su prozvali rukovodstvo Teniskog saveza Srbije. Osvajači Dejvis kupa jasno su poručili da ne veruju predsedniku Slobodanu Živojinoviću.

- Zalažemo se da se na predstojećim izborima glasovima klubova izvrši smena svih dosadašnjih funkcionera i teniskih radnika, a da se na njihova mesta postave oni koji mogu da obezbede napredak teniske organizacije i razvoj teniskog sporta u Srbiji dostojan uspeha naše reprezentacije. Uspehe tenisera i nacionalnog tima nije pratio napredak u rukovodećim telima. Teniski savez je ostao na nivou na kojem je bio i pre nekoliko godina - piše između ostalog u saopštenju koje su potpisali Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Bogdan Obradović, a prenosi Politika.

Šampioni su zamerili i rukovodstvu što nije izgrađen Nacionalni teniski centar.

- Razvoj infrastrukture i rad s mladima plod su privatne inicijative i uglavnom van dometa naše teniske organizacije. Karijere najtalentovanijih mladih igrača i dalje zavise od angažovanja njihovih porodica i ličnog snalaženja.

Подржавам тенисере у овоме и сигуран сам да нестручни људи раде у тенису као и у осталим спортовима. Да ли је Срђан најбоље ријешење не знам али је сигурно да се човјек креће у кругу тениске елите и зна како би то све требало функционисати ,сад колико је он способан да такав програм спроведе у пракси.

MuskoBre je napisao:
Dakle, tip je u totalnom psihickom disbalansu. Kakve veze imaju roditelji sa tim? :lol: :lol:

Родитељи имају заслугу што су уложили свој новац, пронашли спонзора ,омогућили тој дјеци да имају боље услове за напредак без којих не би били ни близу овоме што су остварили.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Roditelji su prvenstveno zasluzni za dobar dio njihovih uspjeha kao pojedinaca na ATP Tour-u, i u karijeri uopste. Volio bih vidjeti kako je bilo ciji roditelj direktno uticao na osvajanje ovog pehara. To o cemu ti pricas, samo je posljedica njihovih gorepomenutih uspjeha.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 20:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Roditelji su prvenstveno zasluzni za dobar dio njihovih uspjeha kao pojedinaca na ATP Tour-u, i u karijeri uopste. Volio bih vidjeti kako je bilo ciji roditelj direktno uticao na osvajanje ovog pehara. To o cemu ti pricas, samo je posljedica njihovih gorepomenutih uspjeha.

То о чему ти причаш зове се незахвалност и љубомора што је неко направио успјех. Људи су имали понуде од других држава али су одбили и остали су у репрезентацији своје земље. Сад нормално је кад даш нешто имаш право нешто да тражиш и да се и ти нешто питаш, али видиш зајебали су се ипак је то Србија ту спортисти никада нису у праву. Ђоковића су и прије прозивали да је пичка да игра само за себе , донио је медаљу са олимпијских игара сад је помогао око ове титуле шта још хоће да им да можда сав новац који је зарадио.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To o cemu ja pricam, zove se zdrav razum. Bojim se da se tvoja tangenta sa sportom ogleda u promatranju utakmica MAN UTD-a na malom ekranu.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
To o cemu ja pricam, zove se zdrav razum. Bojim se da se tvoja tangenta sa sportom ogleda u promatranju utakmica MAN UTD-a na malom ekranu.

Не треба ти ту здрав разум ту ти треба неко знање о спорту али оно се стиче на факултету тако да заборави на мали екран ,журнал и осталу спортску литературу. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 20:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rikas je napisao:
MuskoBre je napisao:

Не треба ти ту здрав разум ту ти треба неко знање о спорту али оно се стиче на факултету тако да заборави на мали екран ,журнал и осталу спортску литературу. :wink:

Ako studiras nesto sto ima veze sa sportom, batali. Predju na glumu, po mogucnosti humoristicki program. Ja sam svoje sportsko znanje sticao na terenima sirom Evrope i bivse YU.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]