banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
- Ne odlučujemo mi ko će da dođe na klupu Crvene zvezde. To rade ljudi iz uprave kluba, mi se u to nikada nismo mešali, kao što se ne petljamo ni u dovođenje igrača. I ne znamo da li je on stručan da vodi naš tim, ima li iskustva i slično. Međutim, što se nas lično tiče, nemamo ništa protiv da Robi sedne na klupu Zvezde. On je svoje najbolje partije pružao u dresu našeg kluba kada smo harali Evropom i svetom - izjavio je za Alo! jedan od vođa najbrojnije navijačke grupe u Srbiji, uz podsećanje da je Prosinečki toplo primljen i na majskoj proslavi 19 godina od osvajanja titule Kupa evropskih šampiona u Bariju.

http://sportal.rs/news.php?id=40917

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PLTql36_6sA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
filozof sa vrbasa je napisao:
Od kada znam za sebe zovem je Zvijezda.

:roll: ako ista mrzim mrzim ovo, cuj ja je zovem Zvijezda.
To mi isto kao kad bi FK Zeljeznicar neki zvali Zeleznicar ili Borac nazivali Borec... to je za mene nepismenost a ne ja je tako zovem.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Samo ću reći dvije riječi: Zvijezda, Zvijezda i samo Zvijezda.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mislim da se pominjalo na ovoj temi, ili mozda cak na temi o Borcu, da FK Zvezda nema nista protiv da se njeno ime prevodi... Pa ako moze Stela Rossa, Red Star, trebalo bi da moze i Zvijezda. Iako je to isti jezik... Jest da ja to ne mogu prevaliti preko jezika, al' sta b' sad...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
filozof sa vrbasa je napisao:
Samo ću reći dvije riječi: Zvijezda, Zvijezda i samo Zvijezda.

Fakultetski obrazoven momek blago nama

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Slika

Филозофе да ти не навијаш можда за маргарин? :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
bigman je napisao:
Без увреде, али Равногорац је 87+ годиште, као и Гоциас. То се тако фино види. За Гоциаса од раније. Мора мало проћи времена, изгледа, да би сазрели за праве Цигане. :wink:

Па што мене спомену, ни кривог ни дужног :lol:

Што се мене конкретно тиче, уважавајући сва достигнућа Просинечког као играча, мислим да ће сагорјети као и претходници у претеклих пар година. Не сумњајући у његове намјере ни једног тренутка, очекујем као што Нитро рече још само једно потрошен име узалуд.

Лукић у старту прави грешку, каже био је довољно храбар да преузме клупу, на жалост нама треба неко довољно способан да врати титулу и резултате у европи САД и ОДМАХ!

Не желим ни помислити шта ће се десити ако нам услиједи још један резултатски дебакл, савршен жртвени јарац за још једну бачену сезону у низу.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ајде да разјаснимо ово око превођења, да престанете са глупостима (ајде што Филозоф лупа, навикао сам)!

Клуб се зове ФК Црвена Звезда. То је назив на српском језику. Има и клуб ФК Црвена Звијезда, али он није из Београда већ из Обудовца.
Преведите на енглески, италијански, њемачки или руски, није проблем. Добијете Red Star, Stella Rossa, Roter Stern и Красная Звезда.

Не можете преводити са екавице на ијекавицу! То је идиотизам највећи. То је као кад би Србијанци преводили и говорили Предор умјесто Приједор.

Нема превођења јер се нема шта преводити, и "звијезда" и "звезда" су ријечи из српског језика.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Овим потезом само Роби ризикује. Ставио је све што је код нас постигаo на коцку и свој таленат.
Лукић, вуче сламку, нада се да је то сламка спаса.
Ми не можемо бити прваци. То је свима јасно. Лукић би на крају ове сезоне, свакако паковао кофере, са све Покерфејсом и компанијом. Звао је Роберта којем је Звезда у срцу, уједно и добра прилика на личном плану.
Значи, изгубити пуно не можемо. Тренера за првака Србије (ове године) нема, односно има, али један ради у Реалу, други у Манчестеру. Можемо добити, игру, још публике, афирмацију талената, ауторитет на клупи, квалитет као једино мјерило селекције играча, друго мјесто, пар појачања и добре партије у Лиги Европе. То је максимум за ову годину и једино што може оставити у фотељама ове наше дунђере.
Оно што можемо изгубити - видјети под: почетак и досадашњи ток текуће сезоне-европски окивири.
То је најгоре што се може догодити.

Велике су шансе да ствари не крену како треба. Немамо квалитетне играче, сељачине и мафијаши су нам у фотељама.
Мале су шансе за успјех, али надам се омањем чуду. Било који други тренер, којег ми можемо довести, не нуди ни то зрно наде.
Тако да је мој став јасан, и лако објашњив. Имам наду.

Гоциас, тебе сам споменуо, напомињем (ово сад је мој субјективан став), јер противити се повратку Робија (на било које мјесто у клубу, под било коим условима), за било ког Цигана је богохуљење, или ти по амерички EPIC FAIL. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Жути има шансу, ако он буде састављао тим и уводио своју концепцију.
Каже, играћемо нападачки. Слажем се. С ким? Узмемо лопту у одбрани и... ко покреће ту нападачку игру? Каду, Гума, Миловановић?
Треба му доста новим играча и пуно рада и дисциплине у екипи.

Елем, Роби легенда Звезде, ово, оно... Роби је играо и против Звезде!

Барселона - ФКЦЗ, Куп побједника купова 1997. године. Ми повели голом Живковића, Барселона послије дала три комада. Роби се на клипу појављује од 08:15, улази у игру и одмах погађа стативу. 8)

П.С. Клип је занимљив и због недавног дуела Барселоне и Реала (5:0). У овој утакмици Гвардиола игра за Барселону, а Мурињо сједи на клупи Барселоне (као помоћник Робсону, види се у тренерци на 01:46)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8QcvKTfTqfk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Mislim da je ovo lose za CZ. Robi je bio veliki igrac, ali je suvise zelen za trenera i nema iskustva. Lukic i mafijasi oko njega dovodjenjem na klupu igracke legende pokusavaju da navijacima i javnosti zamazu oci zbog losih rezultata od kada su oni na celu kluba.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
bigman je napisao:
Без увреде, али Равногорац је 87+ годиште, као и Гоциас. То се тако фино види. За Гоциаса од раније. Мора мало проћи времена, изгледа, да би сазрели за праве Цигане. :wink:
Нитро-у центар.
Делије су пред озбиљним испитом. Или ће гурнути Звезду међу мале, или ће је издићи на виши ниво. Или заредати шамарчине дјечици која немају појма ко је Роби, па им објаснити шта је величина или "зарад мира у кући", окренути великану леђа...
Nista onda trudicu da se postanem pravi cigan,tako sto cu prizeljkivati sto vise hrvata,siptara i ostalih naroda i narodnosti u cz.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ravnogorac je napisao:
bigman je napisao:
Нитро-у центар.
Делије су пред озбиљним испитом. Или ће гурнути Звезду међу мале, или ће је издићи на виши ниво. Или заредати шамарчине дјечици која немају појма ко је Роби, па им објаснити шта је величина или "зарад мира у кући", окренути великану леђа...
Nista onda trudicu da se postanem pravi cigan,tako sto cu prizeljkivati sto vise hrvata,siptara i ostalih naroda i narodnosti u cz.

То је суштина. То што је Хрват, сваком Звездашу који познаје и воли свој клуб, је ПОСЉЕДЊА ствар која падне на памет, када се помене Роберт Просинечки. Све прије тога долази. И љубав према Звезди, Делијама, успјеси, игре, голови, искуство, ауторитет, интелигенција, године, килажа, боја косе, хороскопски знак... па 100 празних мјеста, па онда националност. То што неки нису знали да пишке без ноше, кад је он трчао ка кључалом Северу послије лоба Пандуровића или гола против Дрездена, даје за право да се дрзну и "хватају" за националност, заборављајући да је ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА??? Е па не даје. Већ само говори о интелигенцији и девијацијама.
А то што га ви неки "поштујете као играча", у ствари не поштујете ни мало. Односно, само онолико колико траје да се откуца ријеч "поштујем".
Умјесто да се стоји мирно кад се изговара његово име, као и већине из те генерације, поготово ако до сада није ни са чим укаљао име ФК Црвена звезда. Тачка.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bigman svaka ti je na mjestu! Tacno ne mogu vjerovati da ljudima smeta jedna od legeni Zvezde, jedan od najboljih igraca (vjerovatno i najbolji) iz nase najbolje generacije samo zato sto je Hrvat?! Ako bude upola dobar trener kao igrac bice odlicno! Samo da mu lopovi iz uprave i ostali mafijasi dozvole da radi kako zna..

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 16:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
bigman je napisao:
Ravnogorac je napisao:
bigman je napisao:
Нитро-у центар.

То је суштина. То што је Хрват, сваком Звездашу који познаје и воли свој клуб, је ПОСЉЕДЊА ствар која падне на памет, када се помене Роберт Просинечки. Све прије тога долази. И љубав према Звезди, Делијама, успјеси, игре, голови, искуство, ауторитет, интелигенција, године, килажа, боја косе, хороскопски знак... па 100 празних мјеста, па онда националност. То што неки нису знали да пишке без ноше, кад је он трчао ка кључалом Северу послије лоба Пандуровића или гола против Дрездена, даје за право да се дрзну и "хватају" за националност, заборављајући да је ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА??? Е па не даје. Већ само говори о интелигенцији и девијацијама.
А то што га ви неки "поштујете као играча", у ствари не поштујете ни мало. Односно, само онолико колико траје да се откуца ријеч "поштујем".
Умјесто да се стоји мирно кад се изговара његово име, као и већине из те генерације, поготово ако до сада није ни са чим укаљао име ФК Црвена звезда. Тачка.

To sto te komunizam odgojio, ne daje ti pravo da me vredjas.Necu vise pisati na ovom topiku ,niti odgovarati na provakacije..meni je samo ZVEZDA bitna ...boli me cosak i za prosineckog i za lukica i za one koji ih podrzavaju...Zdravo!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Poistovjecivati citav narod sa zlocinima pojedinaca je apsolutna glupost i svako ko tako misli je ili primitivan ili totalno glup! Mjesati politiku i nacionalizam sa sportom je cista glupost! Ovoj djeci je stvarno ispran mozak tokom proslog rata i to je stvarno zalosno! Gori mu je jedan hrvat ili musliman od njemca ili italijana koji je pobio 10000 puta vise srba! Pa je Zenga prihvacen najnormalnije?? Stvarno se zapitajte koliko vi imate svoje licno misljenje ili ste u glavi tabula raza i sve sto se servira na televiziji se upije odmah i odjednom postaje vase misljenje.
Covjek je najveca legenda Zvezde i kao takav ce biti najsvjetlija tacka u ovom mracnom dobu kluba!

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=668dUEVrdwk[/youtube]

Између осталог, Жути је изјавио да је гледао 4 или 5 Звездиних утакмица ове сезоне.
То мене охрабрује. Дакле видио је с чим располаже, видио је овај анемичан тим под Кристићевим вођством. И опет мисли да може нешто да уради.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Necu vise pisati na ovom topiku ,niti odgovarati na provakacije..meni je samo ZVEZDA bitna ...boli me cosak i za prosineckog i za lukica i za one koji ih podrzavaju...Zdravo!!!

Пази, не можеш рећи "мени је само Звезда битна", а престати да будеш уз Звезду кад она доведе тренера који се теби не свиђа.

Мени се пуно тога не свиђа у Звезди. Али и поред тога "од рођења мог није прошло без имена твог, ни дан ни година, Звездо Црвена"!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]