banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ravnogorac je napisao:
shoole je napisao:
Или да ли би поздравио долазак Синише Михајловића на клупу Звезде? Њему је мама Хрватица (као што је Робију мама Српскиња).

Pa miha se izjasnjava kao srbin,tako da se to ne moze porediti.Svako ko je lojalan srpskoj drzavi ma koje nacije bio je dobrodosao.Pa kod nas su igrali Djokaj,Orahovac i nikad nisu imali ni najmanji problem.Kamo srece da nam miha dodje jednom,pa da uspostavi disciplinu na terenu i oko njega.

Сад већ лупаш безвезе. Како Роби да буде лојалан држави Србији као Синиша кад није држављанин државе Србије?

Роби ће бити лојалан држави Србији јер ће поштовати њене законе. Биће лојалан Звезди јер ће поштовати њу као клуб и радити да буде боља него сад. Биће лојалан Циганима јер ће поштовати и Дражину слику на огради и све што они пјевају и скандирају.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
shoole je napisao:
Ако не вјерујеш мени, ево па читај:

Citiraj:
Born to Croatian father Duje Muslin (from Split) and Serbian mother (from Kragujevac)

http://en.wikipedia.org/wiki/Slavoljub_Muslin

Дакле, исто као Жути (отац Хрват, мајка Српкиња). А да не причамо да је Жути далеко више дао Звезди од Славољуба.

И онда кад је ФКЦЗ тренира Муслин, то је било ОК, ми смо били српски клуб, ово, оно. А кад дође Жути, онда то није ОК? Зашто?

Pa dobro u stampi se Muslin uvjek izjasnjavao kao srbin,dok je Prosinecki nosio sahovnicarski dres tako da to ne moze da se poredi.Ne znam meni je ovo mnogo glup potez koji vec doveo do podjela medju zvjedasima.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Гдје се то Муслин изјаснио као Србин?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Ravnogorac je napisao:
shoole je napisao:
Или да ли би поздравио долазак Синише Михајловића на клупу Звезде? Њему је мама Хрватица (као што је Робију мама Српскиња).

Pa miha se izjasnjava kao srbin,tako da se to ne moze porediti.Svako ko je lojalan srpskoj drzavi ma koje nacije bio je dobrodosao.Pa kod nas su igrali Djokaj,Orahovac i nikad nisu imali ni najmanji problem.Kamo srece da nam miha dodje jednom,pa da uspostavi disciplinu na terenu i oko njega.

Сад већ лупаш безвезе. Како Роби да буде лојалан држави Србији као Синиша кад није држављанин државе Србије?

Роби ће бити лојалан држави Србији јер ће поштовати њене законе. Биће лојалан Звезди јер ће поштовати њу као клуб и радити да буде боља него сад. Биће лојалан Циганима јер ће поштовати и Дражину слику на огради и све што они пјевају и скандирају.

Lojalan u smislu da postuje drzavu u kojoj zaradjuje hleb.Da ne mora da svaki dan da se pravda svojima zbog toga sto je uzeo cz.Mislim on je dosad bio stvarno korektan.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Гдје се то Муслин изјаснио као Србин?

Sad cu ja da ganjam novinske clanke da bih ti dokazao.Uglavnom pricao je da bi mu kao srbinu bila cast da vodi repku srbije.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Добар је Роби само мени га је већ жао јер се бојим да ће да буде као и са другим великим именима. Али можда се и ови Руси опамете па заведу ред у Зезди.
Сад још да растјерају пола играча и да доведу једно 5 појачања за први тим,а не за клупу и кад би остао исти тим и тренер једно годину дана могли би се нечему надати.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 15:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim da bi svi nasi igraci trebali da se povuku iz evropskih klubova ipak velika vecina Evropskih zemalja su izvrsile agresiju na Srbiju i bombardovali je bez saglasnosti UN jos na to sve dodati priznanje Kosova, da ne idemo u to sta su nam Svabe radile 41-45...
Ako ce siptar da daje golov za zvezdu i donese poboljsanje u igri iste njegovi golovi donesu duplu krunu proljece u evropi... jel treba da tog igraca nabijamo na kolac zato sto je siptar.
Mjesati sport i politiku moze samo neko kome nije stalo do kluba vec do nekog licnog misljenja.

Ako ce mo tako ajmo zaboraviti Bari ipak su Bari donijeli Jugosloveni i Rumun, a ne cistokrvni Srbi.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Mislim da bi svi nasi igraci trebali da se povuku iz evropskih klubova ipak velika vecina Evropskih zemalja su izvrsile agresiju na Srbiju i bombardovali je bez saglasnosti UN jos na to sve dodati priznanje Kosova, da ne idemo u to sta su nam Svabe radile 41-45...
Ako ce siptar da daje golov za zvezdu i donese poboljsanje u igri iste njegovi golovi donesu duplu krunu proljece u evropi... jel treba da tog igraca nabijamo na kolac zato sto je siptar.
Mjesati sport i politiku moze samo neko kome nije stalo do kluba vec do nekog licnog misljenja.

Ako ce mo tako ajmo zaboraviti Bari ipak su Bari donijeli Jugosloveni i Rumun, a ne cistokrvni Srbi.

Sva sreca pa su navijaci zvezde koji razmisljaju kao ti u manjini,tako da ipak necemo gledati siptare u zvezdi u skorijoj buducnosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ravnogorac, potpuno se slazem. Takodje treba izmeniti grb, umjesto te petokrake staviti 4S ili dvoglavog orla.
Takodje kada Zuti dodje, njega i sve ostale nesrbe ( po mogucnosti pozvati Panceva, Belodedica, Najdovskog pa i Savicevica) zatvoriti u svlacionicu, zavezat gole i nabijat loptama...na kraju kada zabava dosati, lagana egzikucija, gas, zica, noz ovo ono! :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Ravnogorac, potpuno se slazem. Takodje treba izmeniti grb, umjesto te petokrake staviti 4S ili dvoglavog orla.
Takodje kada Zuti dodje, njega i sve ostale nesrbe ( po mogucnosti pozvati Panceva, Belodedica, Najdovskog pa i Savicevica) zatvoriti u svlacionicu, zavezat gole i nabijat loptama...na kraju kada zabava dosati, lagana egzikucija, gas, zica, noz ovo ono! :roll:

To je tvoje misljenje.Ja postujem sve zvezdine legende,al ne mora znaciti sto je neko od nijih bio odlican igrac da je i odlican covjek.Cist primjer Savicevic koji je dosta puta lose govorio o zvezdi i njenim upravama,kao i da ne gleda utakmice zvezde cesto.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Kod:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs835.snc4/69528_1680121013508_1552029870_31567613_8339642_n.jpg

Нови дресови :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Стави овако да виде сви.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ravnogorac je napisao:
Block out je napisao:

To je tvoje misljenje.Ja postujem sve zvezdine legende,al ne mora znaciti sto je neko od nijih bio odlican igrac da je i odlican covjek.Cist primjer Savicevic koji je dosta puta lose govorio o zvezdi i njenim upravama,kao i da ne gleda utakmice zvezde cesto.

Pa sta je onda problem? Kad je Prosinecki lose govorio o Zvezdi?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Када сам питао у чему је разлика између њих двојице, мислио сам на њихово искуство као првог тренера неке екипе.

Kad je u pitanju kvalitetno rješenje, čovjek sa trenerskim isksustvom, moram reći da je tu izbor bio nikakav. Osim naravno, ako se pod "iskusnim" trenerima, ne bi podrazumijevali recimo Ljupko Petrović, Kosanović, možda Đorić ili ne daj Bože, onaj Sosa Babić, koji se dosta često pominjao kao moguće rješenje. To su sve klasični dunsteri tipa Dostanića, koji sa modernim fudbalom i vizijom igre, nemaju previše dodirnih tačaka. Dobar stranac košta, a zahvaljujući lošem glasu, teško da bi iko i pristao da dođe...
Dakle, izbor je mogao da se napravi između mlađih domaćih trenera koji su pokazali određen kvalitet i imaju iskustvo i nekog neafirmisanog trenera, ali jakog imena. U prvu grupu spadaju Đukić i Miodrag Božović, ali su obojica prilično nerealne mete. Prvog neće tikvani, jer je trenirao Partizan, iako bi on, za mene bio bolje rješenje i od Robija, a drugi ima važeći ugovor sa Dinamom iz Moskve. Od neafrimisanih trenera, Prosinečki je vjerovatno najbolje rješenje. Rekoh, da su mu trenerske reference, daleko iznad Kristićevih, koji nije bio čak ni pošten pomoćnik u stručnom štabu, a o autoritetu, fudbalskom znanju i fudbalskoj inteligenciji, ne treba trošiti riječi. Dakle Prosinečki je za Kristića izmislio fudbalsku igru u svakom smislu...

A o ovom svakodnevnom razbrojavanju krvnih zrnaca, mogao bih da napišem dosta toga, ali bi se tu uključilo dosta ružnih riječi, na račun onoga ko se takvim stvarima bavi, pa je bolje da ne komentarišem. Robert Prosinečki je Zvezdina legenda i kao takav, stoji uz rame sa Jugovićem, Mihajlovićem, Piksijem i ostalima.
I još jednom...
Robi - doborodošao kući...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Без увреде, али Равногорац је 87+ годиште, као и Гоциас. То се тако фино види. За Гоциаса од раније. Мора мало проћи времена, изгледа, да би сазрели за праве Цигане. :wink:
Нитро-у центар.

Делије су пред озбиљним испитом. Или ће гурнути Звезду међу мале, или ће је издићи на виши ниво. Или заредати шамарчине дјечици која немају појма ко је Роби, па им објаснити шта је величина или "зарад мира у кући", окренути великану леђа...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne razumijem se mnogo u fudbal, ali volim Zvijezdu, ne gledam puno fudbal, ali makar jednom sedmično pustim na kompjuteru Crvena Zvijezda - Marsej i uživam u njihovoj igri, jer je bila prirodna.

A prirodno je ako su se stvorili uslovi da se Prosinečki vrati u Zvijezdu, ako ima šta da da.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako je toliko volis mogao si do sad zapamtiti da se klub zove Crvena Zvezda a ne Zvijezda..

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Od kada znam za sebe zovem je Zvijezda.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti onda od kad znas za sebe navijas za drugi klub, posto je ovo Zvezda ;)

Nego, potvrdjeno je, od danas je Prosinecki i zvanicno trener!

http://sportal.rs/news.php?id=41026

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Роби нек је са срећом .
Ако може Stella Rosa, Red Star требало би да може и Звијезда.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]