banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2010, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ево да цитирам бају Арагорна са оног циганског форума:

Citiraj:
Ime koje nosi Robi nosi i strhopostovanje, nosi i autoritet koji nema veliki broj ljudi. Znas koliko Kokiju i drugarima seva Paja kad udje Aca Kristic i nesto im kaze? Prosto, uporedi Kristica (ili dostanica) i Pizona. Pristup igraca je drugaciji. Kod Pizona je bio problem sto mu je bata Djorina skolaisprala mozak pa nam je igra bila jako losa, ali odnos igraca je bio vrhunski.

Robi je deo tima koji vodi Hrvate, koji igraju izuzetno moderan fudbal. Dakle definitvno je neko ko ima moderne poglede na fudbal. Uz autoritet to bi trebalo da bude dovoljno za pocetak.

Жути нема искуства као тренер?
Није га имао ни Гвардиола прије него што је постао тренер Барселоне и освојио све што се могло освојити.
Није га имао ни Пикси прије него што је постао тренер Нагоје и сад постао првак Јапана.
Није га имао ни Мурињо прије него што је постао тренер Порта и постао првак Европе.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bogami je balvanima koji vode Zvezdu dogorjelo do muda, pa se sad povlače očajnički potezi. Gos'n Lukiću je na početku mandata, labrnja bila puna srpstva, ksenofobije, zlih stranaca koji uništavaju domaći fudbal, a kako je vremenom postajo očito sve svjesniji u svoju nesposobnost i nesposobnost tikvana koje zove "saradnicima", sad se odlučio na ovaj očajnički potez. Ironično, to će mu vjerovatno biti najbolji potez od dolaska na čelo kluba. Sad kad je uvidio da je đavo odnio šalu i da biti predsjednik ozbiljnog sportskog kluba, pored držanja izloga za prodaju fudbalskih polufabrikata, znači i odgovarati za sportski dio i rezultate, kojih nema ni u najavi, odjednom "zli stranci" postadoše omiljena roba, pa će ih doći još dvojica uz Evandra.

I na kraju Prosinečki. Da se razumijemo, prvi put, otkako je Lukić dovukao dupe na mjesto predjesnika, pozdravljam jedan njegov potez, ali se istovremeno i brinem, jer se bojim da u sadašnjoj situaciji, Prosinečki ne postane još jedno, olako potrošeno veliko ime. Bojim se da sam Robi, nije svjestan, gdje tačno dolazi, bojim se da neće moći da ima samostalnost u radu i da neće moći da se odupre, sastavljanju tima putem ceduljica, koje mu budu doturali "prijatelji, finansijeri i menadžeri"... Bojim se za tog čovjeka, jer bi poslije Piksija, to bio moj i drugi omiljeni igrač, koji će na mala vrata da izađe iz kluba, pa da se se nikad ne vrati...

Robi je legenda, kralj, majstor, čovjek koji je svaki gol proslavljao sprintom ka sjeveru i jedan je od simbola Zvezdinih uspjeha.

Citiraj:
У чему је разлика између њих двојице?

U čemu je razlika između Roberta Prosinečkog i Aleksandra Kristića.
U čemu je razlika između jednog od stubova Zvezdinih uspjeha devedesetih i osrednjeg štopera, koji je nosio dres Zvezde, iz polovine istog perioda?
U čemu je razlika između autoriteta koji ima čovjek, kojem sadašnji prvotimci ne bi mogli da čiste ni kopačke i jednog pukog igračkog marginalca?
U čemu je razlika između suve fudbalske intelgencije, igranja u Realu, Barseloni, rada sa vrhunskim stručnjacima i igranja u italijanskoj drugoj ligi i prevođenja Zemanu, kao maksimum svojih trenerskih dostignuća?
U čemu je razlika biti dugogodišnji pomoćnik Slavenu Biliću i imati trenersku licencu, koja nije iz Bata Đorine kuhinje i biti bez ikakvih trenerskih referenci, a uz to nemati čak ni posljednje pomenutu licencu?
Razlika je ogromna, ako ništa drugo onda po stvarima koje bi igrači, mogli da nauče od jednog Roberta Prosinečkog, po autoritetu i po dosadašnjem radu.

Sve u svemu...
Robi, dobrodošao kući...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.index.hr/sport/clanak/beogra ... 27550.aspx

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nadam se da isto kako mu je kao mladom fudbaleru pruženo povjerenje u Zvezdi, da će i kao neiskusnom treneru biti pružena sva moguća podrška i povjerenje. Da opet zablista u Zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Prosinecki malopre za HRT rekao da je sve dogovoreno...ide valjda sutra da potpise...
Zvezda ima novog trenera !

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
U čemu je razlika između Roberta Prosinečkog i Aleksandra Kristića.
U čemu je razlika između jednog od stubova Zvezdinih uspjeha devedesetih i osrednjeg štopera, koji je nosio dres Zvezde, iz polovine istog perioda?
U čemu je razlika između autoriteta koji ima čovjek, kojem sadašnji prvotimci ne bi mogli da čiste ni kopačke i jednog pukog igračkog marginalca?
U čemu je razlika između suve fudbalske intelgencije, igranja u Realu, Barseloni, rada sa vrhunskim stručnjacima i igranja u italijanskoj drugoj ligi i prevođenja Zemanu, kao maksimum svojih trenerskih dostignuća?
U čemu je razlika biti dugogodišnji pomoćnik Slavenu Biliću i imati trenersku licencu, koja nije iz Bata Đorine kuhinje i biti bez ikakvih trenerskih referenci, a uz to nemati čak ni posljednje pomenutu licencu?
Razlika je ogromna, ako ništa drugo onda po stvarima koje bi igrači, mogli da nauče od jednog Roberta Prosinečkog, po autoritetu i po dosadašnjem radu.

Нисмо се разумјели, ништа ново.

Када сам питао у чему је разлика између њих двојице, мислио сам на њихово искуство као првог тренера неке екипе. Ни један ни други нису били на "каљењу" а ухватили су се па могу рећи највруће функције у региону.

Слажем се да је ово очајнички потез Лукића али исто тако вјерујем и један од посљедњих. Поставља се логичко питање, ко ће на крају сезоне да одговара уколико Звезда не узме трофеј? Мислим да сви знамо, само тада неће бити "Роби" ...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 01:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 01:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sramota...sad cu ceo prelazni rok da strepim da nas nece pojacati neki hrvatski reprezentativac :(

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 02:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sto je sramota? Sta ako je Hrvat? Da nije manji covjek zato..? Igrao je za Zvezdu, i to kako je igrao, vrhunski! Svi su ga obozavam, sever pogotovo.. Ne vidim u cemu je problem zato sto je dosao.. Jedino da ne bude kao sto je Nitro rekao pa da ne ode na isti nacin kao Piksi, da ne potrosimo jos jedno veliko ime.. Ali nadam se da nece biti tako..

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 02:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Sto je sramota? Sta ako je Hrvat? Da nije manji covjek zato..? Igrao je za Zvezdu, i to kako je igrao, vrhunski! Svi su ga obozavam, sever pogotovo.. Ne vidim u cemu je problem zato sto je dosao.. Jedino da ne bude kao sto je Nitro rekao pa da ne ode na isti nacin kao Piksi, da ne potrosimo jos jedno veliko ime.. Ali nadam se da nece biti tako..

Mi da potrosimo njega?Pa zar on ne dolazi kod nas se uci trenerskom poslu.Nije problem on , vec najedza hrvata koja ce uslediti pre ili kasnije njegovim dolaskom.Bas sam razocaran :(

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Nije problem on , vec najedza hrvata koja ce uslediti pre ili kasnije njegovim dolaskom.Bas sam razocaran :(

Пријатељу, ако је тај Хрват који ће, по теби, доћи у Звезду добар играч и залаже се на терену, онда нема разлике између тог Хрвата или неког Бразилца који игра у Звезди.

Ако ти је проблем његова националност, онда размишљај овако: тај Хрват ће на сваку Звездину утакмицу да излази кроз тунел и да пролази поред слике генерала Драже коју Цигани каче на огради Севера.

Тај Хрват ће када се заврши утакмица (или ако да гол), доћи до Севера да поздрави Цигане. А на Северу ово:

Slika

Дакле, ако њему не смета да на терену изгара за клуб, а на Северу Дражина слика, натписи Четници Север или нека парола о Косову, ја немам никакав проблем са тим да он игра у Звезди.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ravnogorac je napisao:
Mi da potrosimo njega?Pa zar on ne dolazi kod nas se uci trenerskom poslu.Nije problem on , vec najedza hrvata koja ce uslediti pre ili kasnije njegovim dolaskom.Bas sam razocaran :(

Ухх, има толико Хрвата које бих волио да видим у нашем дресу. Једва чекам најезду квалитета. Само да ми имамо пара за то планинарење.
Што се тиче искуства, набројао је Шуле, ја ћу додати још Миху и Зенгу. Искуство је важно, али надам се да неће бити пресудно. Мој омиљени играч Звезде, икада, зна лопте и то га довољно квалификује. Страх ме је што нема с ким на терену и нема с ким у фотељама. То су све балвани. Ови клинци, што се ложе на национализам и што немају појма шта је Звезда и колико је она ИЗНАД свега била и остала, ће након пар пораза (ако их буде), прозивати "усташу".
Ту треба Делије да се покажу. Вође, ако треба, да испљескају такве и објасне им ко је Жути и шта је Звезда.

Добродошао назад у светињу.
П.С. - била она шала за Робија, као, брже је трчао ка Северу послије гола, него на терену са лоптом... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 09:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kad covjek koji je igrao za Real i Barsu kaze da mu je period u Zvezdi najljepsi u zivotu i najdrazi, onda je sve jasno.
Ko je gledao njega uzivo zna da je bio majstor i to kakav. Meni je zao ovih mladjih navijaca svih nasih klubova. Je... sta oni gledaju a sta smo mi ....Ako bude upola trenera kao sto je bio igrac mi smo na konju .....

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 13:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Nije problem on , vec najedza hrvata koja ce uslediti pre ili kasnije njegovim dolaskom.Bas sam razocaran :(

Пријатељу, ако је тај Хрват који ће, по теби, доћи у Звезду добар играч и залаже се на терену, онда нема разлике између тог Хрвата или неког Бразилца који игра у Звезди.

Ако ти је проблем његова националност, онда размишљај овако: тај Хрват ће на сваку Звездину утакмицу да излази кроз тунел и да пролази поред слике генерала Драже коју Цигани каче на огради Севера.

Тај Хрват ће када се заврши утакмица (или ако да гол), доћи до Севера да поздрави Цигане. А на Северу ово:

Slika

Дакле, ако њему не смета да на терену изгара за клуб, а на Северу Дражина слика, натписи Четници Север или нека парола о Косову, ја немам никакав проблем са тим да он игра у Звезди.

Meni ce uvek smetati hrvati u zvezdinom dresu kao i vecini.Moze Lukic da prica bajke o svom patriotizmu ,on je jedini zasluzan sto za zvezdu vise nece moci da se kaze da je navodni stub srpstva.Sto se tice robija kao trenera ubjedjen sam da ce imati rezultat.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А јел ти сметао Муслин као тренер? И он је Хрват.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Или да ли би поздравио долазак Синише Михајловића на клупу Звезде? Њему је мама Хрватица (као што је Робију мама Српскиња).

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To se ne može porediti, ipak je on igrao za kockaste... Meni ne smeta, ako je došao da napravi rezultat... Konačno neko s autoritetom na klupi...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
А јел ти сметао Муслин као тренер? И он је Хрват.

Otkud ti ta nebuloza, koliko znam on u sebi ima srpske i bugarske krvi.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако не вјерујеш мени, ево па читај:

Citiraj:
Born to Croatian father Duje Muslin (from Split) and Serbian mother (from Kragujevac)

http://en.wikipedia.org/wiki/Slavoljub_Muslin

Дакле, исто као Жути (отац Хрват, мајка Српкиња). А да не причамо да је Жути далеко више дао Звезди од Славољуба.

И онда кад је ФКЦЗ тренира Муслин, то је било ОК, ми смо били српски клуб, ово, оно. А кад дође Жути, онда то није ОК? Зашто?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Или да ли би поздравио долазак Синише Михајловића на клупу Звезде? Њему је мама Хрватица (као што је Робију мама Српскиња).

Pa miha se izjasnjava kao srbin,tako da se to ne moze porediti.Svako ko je lojalan srpskoj drzavi ma koje nacije bio je dobrodosao.Pa kod nas su igrali Djokaj,Orahovac i nikad nisu imali ni najmanji problem.Kamo srece da nam miha dodje jednom,pa da uspostavi disciplinu na terenu i oko njega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]