banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2010, 21:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
blogorceni je napisao:
Antonio Popović, RTRS

:lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
čokolada je napisao:
doli bel je napisao:
Najbolji je Jugoslav Cosic sa B92. Mogli bi od njega da nauce kako se radi intervju, kada bi hteli da uce.
Nadosadnije su mi emisije poput Teleringa, Zabranjenog foruma,Pulsa na BN gdje se voditelji ''maze '' sa gostima ,postavljaju glupa i dosadna pitanja i obićno počinju pitanje '' A da li je to isto što .....? ili ''Je li to ...'' a znaju odgovor, izgube dva sata a ništa ne kažu.A najgori su mi oni sa govornom manom ili voditelji, novinari koji gutaju slova a takvih je najvise, a da ne pricamo o dikciji......

jbt jesi li ti ikad pogledala Telering? Mato se mazi sa gostima i postavlja glupa pitanja? :lol:
svasta procitati na ovom forumu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Simpatičan mi je Igor Mešin sa HR tv, glumac a inače voditelj emisije "Ne zaboravi stihove", "Super talenti" itd.

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
ma peder je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
BSE je napisao:
čokolada je napisao:
doli bel je napisao:
Najbolji je Jugoslav Cosic sa B92. Mogli bi od njega da nauce kako se radi intervju, kada bi hteli da uce.
Nadosadnije su mi emisije poput Teleringa, Zabranjenog foruma,Pulsa na BN gdje se voditelji ''maze '' sa gostima ,postavljaju glupa i dosadna pitanja i obićno počinju pitanje '' A da li je to isto što .....? ili ''Je li to ...'' a znaju odgovor, izgube dva sata a ništa ne kažu.A najgori su mi oni sa govornom manom ili voditelji, novinari koji gutaju slova a takvih je najvise, a da ne pricamo o dikciji......

jbt jesi li ti ikad pogledala Telering? Mato se mazi sa gostima i postavlja glupa pitanja? :lol:
svasta procitati na ovom forumu

mato se lize sa svakim, ali ne postavlja glupa pitanja. :D
jedino mi nekad izbor njegovih gostiju nije bas najjasniji. po 100 puta se ponavljaju dodik, tihic, ljubic, jebeni komsic, lagumdzija, silajdzic i stalno ista prica... niko nov da dodje. ali emisija ko emisija je zanimljiva.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2010, 17:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Ono, mali off, nešto baš ne slušam Nes, al' primjetih da na Nes-u na top listi "stranjske" mjuze nalazi se Beogradski DJ i producent Marko Milićević koji se potpisuje i kao Gramophonedzie.

Stvarno ne znam kojom logikom se služe na Nes-u... :confused2:
Ono, jes da je lik upotrebio sample na "stranjskom", ali ipak je on autor tog single-a. Il' oni ne kontaju da je to naš izvođač :lol:

Il' će od sada na Nesu pjesme iz Srb i Cro bit' predstvaljane kao strane?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ima li neko EuroBLic listu novinara sto su pobjedili na nedavnom takmicenju najboljeg/najomiljenijeg tv lica

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Frenki je napisao:
Ima li neko EuroBLic listu novinara sto su pobjedili na nedavnom takmicenju najboljeg/najomiljenijeg tv lica

Imaš o tim nagradama na onoj temi o krahu Pink-a BH pa pročitaj.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 15:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
mr.no je napisao:
blogorceni je napisao:
Antonio Popović, RTRS

Znaci kad sam vidio neko jutro u jutarnjem kad me herz nije otreso!!Covjek neobrijan jos i sam od sebe ni nasta ne lici!Kako ga neko od sefova ne zna uputiti ili reci nemoj da dolazis takav ko iz septicke jame da je izasao!!!Strasno!!
Mislim da je RTRS ubjedljivo najgori i najneprofesionalniji po pitanju kadra voditelja!Izgled,seljacki naglasak i seljacka dikcija oblacenje kao iz second sopa takva kuca sebi to ne bi trebala dopustiti!!!Jednom rijecju idiotluk totalni!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
sta je sa zeljkom popovic dragicevic? ne vidim je odavno

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 08 Dec 2010, 12:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Dec 2010, 12:25
indijanka je napisao:
Zivo me interesuje koji su kriteriji da neko kod nas postane voditelj?? Plava koverta, neciji uticaj iz fotelje, koka koja se dala u necije sake ili zavrsen fax zurnalistike?

Imas li ti zavrsen fakultet? :wink:

za voditelj/a/ku ti ne treba fakultet zurnalistike. za novinara ti ne treba takav faks. pozeljan je, ali nije pod mus. u ogromnoj vecini tih "zurnalista" niko ne zna gdje je lijevo, a kamoli da radi taj posao. a to da se daju koverte i dizu noge - po zelji. samo nije sigurno kako zbog eventualnog zajeba tako zbog sifilisa.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Slika

valja joj osmijeh para... i ona rupica na bradi...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 12:52 
Voajer
Voajer

princo je napisao:
mr.no je napisao:
blogorceni je napisao:
Antonio Popović, RTRS

Znaci kad sam vidio neko jutro u jutarnjem kad me herz nije otreso!!Covjek neobrijan jos i sam od sebe ni nasta ne lici!Kako ga neko od sefova ne zna uputiti ili reci nemoj da dolazis takav ko iz septicke jame da je izasao!!!Strasno!!
Mislim da je RTRS ubjedljivo najgori i najneprofesionalniji po pitanju kadra voditelja!Izgled,seljacki naglasak i seljacka dikcija oblacenje kao iz second sopa takva kuca sebi to ne bi trebala dopustiti!!!Jednom rijecju idiotluk totalni!

princo,

Kako god, ti se samo bavis statistikom. Vjerovatno ne radis nigdje i ne zavredjujes mrvu paznje. Da je po tvome samo bi Banjalucani radili na RTRS-u, iako banjalucko govorno podrucje vrijedi za najnazalnije na prostoru gdje se govori srpski jezik. Primjeri: prodaaaavnica, direeektor, indijaaanka, montazeeerka, manekeeenka, helaaaanke....Taj kojeg kritikujes napravio je preko 1000 TV emisija od kojih su 10 emitovane na FOX televiziji u Americi, a nikad mu nije zelja bila da vodi Jutarnji program i uopste program uzivo. Ali zato je Kiki sou nenadmasan projekat kojeg je sam smislio. A i tamo je neobrijan. To se zove imidz, a i ti pusti malo trodnevku, pa ces izgledati kao muskarac, a ne kao kvir (peder - prim.prev.)- kako se sad nazivate.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 12:55 
Voajer
Voajer

mr.no je napisao:
blogorceni je napisao:
Antonio Popović, RTRS

Naravno - Crnogorac! I smanji osmijeh! :) ovako.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 14:21 
ko je antonio popovic?
jel to onaj sa kretenskom bradicom, sto su ga uzeli za voditelja, dok se omladinski forum emitovao na rtrs, a on bio glavni postavljac pitanja iz publike u tadasnjem kinu na mejdanu?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
montedjuro=antonio popovic..il u najmanju ruku brat od tetke..kakva argumentovana odbrana :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:53 
a sad napokon skontah ko je antonio, nije onaj iz publike..
pa nije neki voditelj, ali nije ni da ga pljujemo, ima dosta gorih od njega

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Aj bar dobro pjeva :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Jul 2010, 21:58
Mizdrak Tatjana i Gajić Dubravka

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:30 
Voajer
Voajer

lollipop je napisao:
ko je antonio popovic?
jel to onaj sa kretenskom bradicom, sto su ga uzeli za voditelja, dok se omladinski forum emitovao na rtrs, a on bio glavni postavljac pitanja iz publike u tadasnjem kinu na mejdanu?

Mislis na Stanislava Jakicu? Antonio Popovic nije nikad ucestvovao u Omladinskom forumu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]