banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: najave igara
PostPoslato: 02 Dec 2010, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Neki lik iz BioWarea (ne mogu mu se imena sjetiti, al je niki visoko pozicionirani), je dao datum izslaska SW TOR-a...wait for it...između marta 2011 i kraja 2011 godine...Makar smo dobili godinu, i to još sljedeću...
I malo novog DoW-a
Eldari
Spoiler:
Eldar Campaign Heroes

“The dead will bear death, the damned shall be damned, every soul of a craftworld lost, slain without a word.” - Veldoran

The Eldar are an ancient race of aliens, whose soldiers spend lifetimes mastering their path in warfare. Many Eldar possess strong psychic abilities, including the ability to see into the future. With their psychic abilities and advanced technology, highly mobile Eldar forces can leave an enemy reeling and chasing shadows.

The Eldar in sub-sector Aurelia are an unseen hand in many events. The Eldar of Craftworld Alaitoc are led by Autarch Kayleth, and her elite force is the focus of the Eldar campaign in Dawn of War II: Retribution.

Kayleth the Autarch

Slika

Kayleth is cold, curt, and pragmatic. She is a master of the art of warfare and strategy, focused on victory and how best to achieve it for her people in each engagement. As a master warrior, she has an arsenal of lethal abilities at her disposal to throw the enemy off balance or eliminate them. Her standard Jump ability will put her right in the thick of the fight, where Kayleth truly shines. A fully upgraded ability called Skyleap far exceeds the distance that the Jump ability allows her to cover, and along the route of her travel during the leap volleys of grenades drop. This path of destruction is followed by Kayleth dropping in just as the dust begins to settle, to lay waste to any survivors.

Ronahn the Ranger

Slika

Ronahn is a former Pathfinder of Ulthwe, but he has renounced his ties to the Seer-led craftworld and now wanders the stars. He remains loyal to his race, assisting them when called upon, and finds himself allied with Kayleth. Ronahn’s abilities involve infiltration and dealing damage from a distance. His base Infiltrate ability that allows him to go unseen by the enemy can be upgraded to include a Holo-field that will also camouflage nearby infantry units. Ronahn epitomizes the Eldar ability to get the enemy to chase shadows.

Veldoran the Warlock

Slika

Veldoran is an aged and experienced Warlock accompanying Kayleth on her mission. As a powerful psyker, he interprets the prophetic visions of the Farseers and brings his power to bear during combat in a variety of ways. His basic starting ability is Immolate, which sets an area on fire and engulfs anyone in the vicinity in flames. In addition to dealing damage, Veldoran’s talents can also be used to heal himself. His Siphon ability will take the life force from nearby enemy units, granting Veldoran more health and the ability to stay in the fight longer.

Elenwe the Farseer

Slika

Elenwe is a Farseer, a master of prediction, helping to guide Kayleth on her mission. In addition to using her powers to preserve Eldar lives and determine the best path for the group to travel, Elenwe’s powers can be brought down on enemy units. Her base ability, Spiritual Rites, heals nearby friendly units, but her Time Field ability shows the true power of the Farseer. When activated, time slows down for enemy units in the given area but not for the Eldar. Few abilities can change the face of battle as those possessed by Elenwe.

Prophecy guides the Eldar Campaign in Dawn of War II: Retribution. Opening the campaign is Kayleth on a mission to reach a human, a “Scion of the Emperor”, before the Ork savages that are patrolling the area. The Ork Freebooters are getting in the way of their mission, and must be dealt with.

I orkovi
Spoiler:
I like yer hat by the way…" - Kaptin Bluddflagg

The Ork campaign in Dawn of War II: Retribution centers on the brutal Kaptin Bluddflagg and his Freebooters. Freebooters are groups of Ork pirates that are commanded by Kaptins of pure infamy. They are the richest and most obnoxious of all Orks, that pursue a life of conquest and pillage, plying the stars in grotesquely ornamented Kill Kroozas.

Unlike most Ork Warbosses, Kaptin Bluddflagg isn’t just out to find the biggest fight he can get into or looking to start a world destroying Waaagh! Loot is also on his mind. If something catches his fancy, get out of his way.

Slika

Many of Kaptin Bluddflagg’s abilities in the campaign also effect da boyz he leads, his crew. Abilities are unlocked and upgraded as campaign heroes level up. Bluddflagg’s starting ability is Waaagh!!!, which breaks suppression, boosts speed, damage, and the defense of his nearby crew. The more units that are in range of his ability, the greater the effect it will have. It can be upgraded to also summon Orks to reinforce his squads or fight as temporary allies, ensuring the enemy is overwhelmed good and proper.

Mister Nailbrain

Slika

Mister Nailbrain is a Mekboy and Kaptin Bluddflagg’s First Mate. He may be the smallest of the Ork heroes in the campaign, but he is a mad Ork genius that not only contributes to the fighting but also offers his insights and opinions, such as they are, to the good Kaptin. His starting ability in the campaign is Repair, which can come in handy since you can now train units during scenarios, including vehicles. Small as he is, he packs some serious firepower with his array of Deffguns that are available to him in the campaign.

Spookums

Slika

Spookums is the Kaptin’s Kommando Nob. He has moments of subtlety when he can use his Infiltrate ability to close on enemy positions, but you can be sure that things won’t remain quiet for long. Destruction and flying bodies are likely to follow, even if it turns out that the flying body is Spookums . With his Grappling Hook ability he can hurl himself into the fight or to a better position as the need arises.

Brikkfist

Slika

Brikkfist is a Storm Nob that has joined with this band of Freebooters. If there’s a line of enemy units that need to be engaged, his Jump ability can land Brikkfist right in the middle of the action. As he levels up you will have access to a variety of abilities, including those that add further explosive knockback and explosive damage to Brikkfist’s basic Jump ability, which sees him propelled into combat thanks to the explosive rocket strapped to his back. With Brikkfist around, fireworks of one sort or another are guaranteed.

The opening scene of the Ork campaign has Kaptin Bluddflag and his First Mate, Mister Nailbrain, picking up the pieces after an explosion. Their Krooza has been blasted from the sky, so they are without a ship, and their crew is scattered. The only thing on the good Kaptin’s mind, in true Ork fashion, is simple. Find who done it and krump’em!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Back to future trailer
Meh...telltalle games...razočarali Monkey islandom, zadovoljavaju sa Sam & maxom, i sad ovo...možda i ne zaigram...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Nisam znao da je ovo bilo najavljeno, a i Telltale je u pitanju, studio koji je oživio avanture...
Nisam zainteresovan dok ne vidim par minuta igre.
Od Telltalea mi je dobar Puzzle Agent.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 12:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
Nigdje veze igrica :S... Jos izmisljena prica neka...

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Radovao sam se kada je prošle godine izišla igra Ghostbusters, ali nisam se puno zadržao na njoj.
Ovo je avantura, ali i nju bih otresao vrlo brzo.
Nije bitan (samo) koncept već i tema, a meni se ne sviđa recikliranje našeg djetinjstva ni u filmskim nastavcima ni u videoigrama.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Ma kakvi eldar kakvi orci,samo ultra marines!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:
Ma kakvi eldar kakvi orci,samo ultra marines!!!!!!!!!!!!!

ovaj, tehnički Blood Ravens, ipak je DoW II, al poenta je bitna :D
Halpert je napisao:
Nije bitan (samo) koncept već i tema, a meni se ne sviđa recikliranje našeg djetinjstva ni u filmskim nastavcima ni u videoigrama.

Meni se sviđa...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Halpert je napisao:

Meni se sviđa...

Mislim na činjenicu da se danas pokušava jahati na staroj slavi, ima načina da se stara franšiza iskoristi (Alien, Predator...) ali u najvećem broju slučajeva bolje je neke stvari pustiti na miru (Terminator).
Pretpostavljam da ti se sviđao Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lobanje sa svojim kretenskim finalom, i Kum kojeg je opogani EA prepravio u GTA/Mafia-wannabe igru prepunu rešetanja iz thompsona i neobično brzih oldtimerskih krntija...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kum mi se nikad nije nešto posebno dopadao tako da loša igra jednostavno ide uz film.
Jones, jeb ga, stvari znaju krenuti naopako, a ne računajući kraj i sam film nije (toliko) loš. Ali zašto jedna avantura tima koji nije uradio neku lošu igru (nije ni spektakularno dobru, ali opet nije lošu), ni bi osvježila stari serijal...Što da ne, kad će igra vjerovatno biti reklama za film mlađim generacijama...
A ako je loše živjeti na staroj slavi što se novi CoD ne zove jednostavno Black ops...zašto BioWare radi Star Wars rpg, koji je najiščekivanija igra ikad...Mislim ima argumenata i za jedno i za drugo...Ako radiš remake ili nastavak i bude loš, ne moraš ga ni igrati ni gledati, ili ga potisnuti u sjećanju...A ako bude dobro, možeš samo biti na dobitku

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Videoigre i filmovi nikada nisu išli zajedno i na jedan i na drugi način (što je stvar za posebnu temu), jer časni izuzeci poput Chronicles of Riddick (i njegov polunastavak), King Konga, Alien vs. Predator 1&2 i LotR strategija ne mogu sprati smrad bezbrojnih Matrixa, Terminatora, Batmana, Kumova i ostalih smeća.
A toliko je dobrih načina za iskoristiti filmske licence u videoigrama, npr. fenomenalna serija LEGO igara (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, Batman, uskoro i Pirati s Kariba :bounce: ) i sl.

Lucas ionako slovi za okrutnog čovjeka koji zlostavlja svoje krave muzare, ali ekipa i sama priznaje da je zadnji rok za Indyja 4 bila sredina 1990-tih.
Kada sam spomenuo ''jahanje na staroj slavi'', zašto uopšte i želimo vidjeti ostarjele i otupjele face u opasnim kaskaderskim pothvatima?

Što se igara tiče, Activision planira na sve načine prostituisati ime Call of Duty tako da će pored glavnog serijala (kojeg rade Infinity Ward i Treyarch) uslijediti još jedan spin-off serijal sa drugim razvojnim studijem, skok u žanr pucačina iz trećeg lica, eventualno RTS, veći fokus na konzole gdje će biti originalnih igara... Kome se to još dade?
I za nekih 10 godina, kada se na tome ostvari kakav-takav uspjeh, onda kreće reboot u tadašnjim trendovima.
Kao što je gnjusni Electronic Arts poželio malo Activisionovog kolača pa je ''podmladio'' Medal of Honor, ostvarivši tako neuspjeh.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tebi je to očigledno problem i to sve lično shvataš...Meni ne smeta...što se mene tiče može 100 glupih filmova i igara s Batmanom izaći, i jedan Arkham Asylum, meni ne bi bilo krivo, rekao bih da je super omjer.
A ono što je bitno je da se ti uopšte ništa ne pitaš...kao ni ja...Inidiana Jones 4 je glup film...živo zabole Lucasa jer je zaradio oko 800 miliona ako se sjećam. Novi MoH je shit...EA ne misli tako jer je prodao 3 miliona primjeraka, njima je super igra. SW TFU i II... zajedno oko 10 miliona primjeraka prodanih, jel misliš da Lucasa zanima što je igra loša...Podbaciće i CoD jednom, ali jer misliš da će se loše prodati, ili da neće biti nastavaka nakon toga?
Ljudi (tu dakako svrstavam i sebe) su ovce...jer žele vidjeti ostarjele i otupjele face u opasnim kaskaderskim pothvatima...a nisu krivi oni koji na tome znaju zaraditi pare...meni ne bi smetao ni Indiana Jones 5, jer kao što rekoh i ja sam ovca...Ako se tebi jaše na konju i napada vjetrenjača...slobodno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 00:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
malo se vise drzite teme
za raspravu o ekranizacijama filmova i reciklazi nekih naslova otvorite novu temu
i samo mali dodatak, ovo ne mogu da zaobidjem:
Halpert je napisao:
Videoigre i filmovi nikada nisu išli zajedno i na jedan i na drugi način (što je stvar za posebnu temu), jer časni izuzeci poput Chronicles of Riddick (i njegov polunastavak), King Konga, Alien vs. Predator 1&2 i LotR strategija ne mogu sprati smrad bezbrojnih Matrixa, Terminatora, Batmana, Kumova i ostalih smeća.

Batman naslove sam igrao na SNES, SMD2 i GB konzolama i poprilicno su zanimljivi i dan danas, pa bih te zamolio da takve stvari ne pises

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
bas htjede napisati to za batmana... sjecam se original sege i betman i robina...igrao danima i nocima. A poslednji batman na pc-u...jako rijetko igram igre ali nju sam sa zadovoljstvom presao.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Batman igre sa prvog Nintenda i Super Nintenda imaju čak i legendarni status, ali od kuruza 4. i 5. filmskog nastavka uslijedio je i ukleti niz loših naslova na konzolama i PC-u (npr. Batman Vengance). A za prošlogodišnje iznenađenje Arkham Asylum napisao sam već negdje da mi je zamijenilo uopšte sve slične žanrovske izlučevine (Lara, Snake, Fisher, Hitman itd.).

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sve manje ili više bitne igre za 2011 godinu

S tim da bi najvjerovatnije trebalo dodati novi Assassins creed (s tim da još nije potvrđen AC 3, neki govore da je glavni lik Eizo po treći put, ja se ne žalim), a možda i ME3

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Black Mirror 3, Beyond Good & Evil 2, Dust, Batman: Arkham City, LEGO Pirates of the Caribbean, Metal Gear Solid: Rising, Driver: San Francisco, Call of Duty: Modern Warfare 3, Test Drive Unlimited 2, Microsoft Flight Simulator (koji god već po redu, dugo smo čekali oživljavanje serijala)...

Naravno, i dalje se uzdam u dolazak Alana Wakea na PC kao i Maxa Paynea 3.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

novi Batman na jesen...šmrc
spejs marin ( :D ) na ljeto...opet šmrc
a bulletstorm je pre-awesome...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па највећа навала нових блокбастер наслова креће у другој половици године, може се очекивати да ће и већина наслова из четвртог квартала бити помјерена за јесен/зиму.
Гранд Тефт Ауто 5 и Биошок: Инфинити најављују се за 2012., шшшшшшмрррцццц!!!!!!!! :cry:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onaj Teaser koji se činio kao Mass Effect 3 je u stvari Mass fucking Effect 3...leekao je pre-order screenshot, i EA potvrdio da je to to...T ste saznali nekoliko sati prije VGA gdje je to zvanično trebalo biti potvrđeno...s tim da će tamo biti komplet trailer...kao i jedan za Batmana i još previše različitih igara...
A do tad samo za mog Lucifera
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lc3Bzkgkbzg[/youtube]

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rečeno - obećano
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EdjaxnOcoZs[/youtube]
Kakav uber-awesomnes...sav se naježih...moram ga još par puta pogledati

Batman arkham city trailer
podjednako dobar, samo ME 3 rula

Mortal Kombat Kratos reveal
Ovo stavljam zato što postoji mogućnost PC verzije...Novi MK i jedan od tri razloga zbog kojeg žalim što neam konzolu...Uz Kratosa (God of War) tu su još Red Dead Redemption (GOTY 2010) i LA NOIR

A najiščekivanija igra 2011 godine nije ni TOR, ni ME #, ni batman, ni diablo 3 (dobro diablo je shit al ajd ima i onih koji to igraju), Ni Payne ni ništa slično već...Portal 2

Vader otvaraj ME 3 temu da možemo nas dva raspravljati kad dođe :D

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]