banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma daj ti si se pokazao kao menadzer ja sad prelazim na sumo. Ima da budem prvak drzave 100%

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 21:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kod kuće i na strani je napisao:
Koliko je provjerena informacija da Stančeski prelazi u Zrinjski? Može li se navesti izvor te informacije? Shvatiću ako ne može. Pozdrav.

He,he pa znas vec koji je moj izvor-Sportski Zurnal! :D

Danasnji broj.

Ali naravno da nista nije sigurno dok ne potpise,mada u tom clanku pise da je to skoro izvjesno,a poziva se na informacije iz Mostara a ne Banjaluke.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 22:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Boja dresova nam je slična, još kada zaigramo ko Barsa, gdje će nam biti kraj, jao kakvo silovanje...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 23:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja ovo u svome zivotu nisam vidio,da jedan klub odigra ovako! Znalo se desavati po 2-3 minuta da igraci Reala trce kao bikovi i ne mogu dotaci loptu,a cijeli Kamp Nou grmi-Olleeeee :D :D

Posebno sam srecan zbog g Special One jer mi je jako antipatican!

Kako fudbal izgleda jednostavno kad ga igraju ovi majstori iz Barse,cini se da bi ga svaka budala mogla igrati,i to sve na prvu!

Na kraju onaj Ramos ispade seljacina,osamari Puyola a kasnije htjeo i Chavija,svoje kolege iz reprezentacije,konj!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 23:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ja ovo u svome zivotu nisam vidio,da jedan klub odigra ovako! Znalo se desavati po 2-3 minuta da igraci Reala trce kao bikovi i ne mogu dotaci loptu,a cijeli Kamp Nou grmi-Olleeeee :D :D

Posebno sam srecan zbog g Special One jer mi je jako antipatican!

Kako fudbal izgleda jednostavno kad ga igraju ovi majstori iz Barse,cini se da bi ga svaka budala mogla igrati,i to sve na prvu!

Na kraju onaj Ramos ispade seljacina,osamari Puyola a kasnije htjeo i Chavija,svoje kolege iz reprezentacije,konj!

Ovo što su oni radili večeras po terenu, to je fudbal iz neke druge dimenzije, jednostavno raj za oči, puno kombinacija, pa odigravanja petom, guranja kroz noge, a sve je još na jednom posebnom nivou i zbog toga što je bar 70 posto Barsinih pasova odigrano napamet, rekao bi bez gledanja, ali su skoro svi završavali tamo gdje treba da završe, jednostavno svaka im čast, ovo je fudbal za razbibrigu, ali da sam navijač Reala, teško bi spavao noćas, zato neka nama našeg Borca i Vlade...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
moze li se borcev navijac oglasiti povodom vijesti da odlazi lubeničar?zna li iko jesu li dosli vuneni salovi u naai shop?hvala

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 23:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Avdukic,Coric,Vule,Raspudic,Stajic,Nikolic,Dujakovic i Grahovac.

To su jedina osmorica igraca ciji bi odlazak mene iskreno zabolio...sto se tice ostalih,moze da ide ko god hoce,ali naravno da se na njegovu poziciju dovede bolji.

A Stanceski pogotovo moze ici...em taj njegov pristup obavezama hocu-necu,em i nije neki za playmakera,ako se sjecate,on je kod nas doveden da igra desnog beka :D :D ,pa smo ga malo-pomalo transformisali....

Ali,naravno,tih odlazaka ne smije biti bas previse,da ne bismo opet morali stvarati tim iz pocetka....

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 23:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Neću komentarisati Barcelona - Real. Svaki komentar je suvišan.

Što se tiče Stančeskog bojim se da će otići za 0 KM, jer ugovor još uvijek nije produžen. Mada kad se sjetim, doveden je kao bek a sad je Vlado 'primoran' da ga koristi kao playa.
Muminoviću i Vukelji dati ispisnicu samo u slučaju dobre finansijske satisfakcije kluba.
Sad pročitah da se utakmica sa BSK-om igra sutra u 12, pa bi bilo lijepo da se malo okupimo. :D Igrači Borca i BSK-a i kreću put Krupe u 10:30 istim autobusom, o jednom trošku. :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево чамугица :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Na kojoj poziciji igra ovaj Hajdarević?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Да ли је неко данас ишао да НААИ-ја? Да ли су стигли шалови?
Јбм им све, па чекам тај шал к`о озеб`о сунце. Никако да стигне, а баш тај хоћу...

И да, нешто ми ове чамуге не уливају повјерење... више ми личе на неке клошаре, некако ми је упитан њихов квалитет...
Прије бих ја неке домаће играче, они ће гристи на терену за Рацбо, него ове увозне што не знају ни гдје су ни шта су...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
kad vec spominjete salove i rekvizite ... gdje bi mogao da nadjem grb Borca da okacim na retrovizor u autu
... vise ljudi vozaju Zvezdu i Partizana u autima nego nas klub :(

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
aleksej je napisao:
kad vec spominjete salove i rekvizite ... gdje bi mogao da nadjem grb Borca da okacim na retrovizor u autu

баш смо друг и ја то коментарисали. иначе видио сам у неколик оаута тај грб Борца за ауто, а одакле им, стварно не знам. :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
mozda se naruci u nekoj stampariji ili slicno ... stvarno bi volio da nabavim, eto jos jedne ideje ako se otvori taj shop :)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:41 
Veteran
Veteran

aleksej je napisao:

Хм, добро питање... И ја бих требао неку кантицу од аута да купим, онако студентску :D , чисто да се пјехе не иде, па би био ред да се украси...

Оно што мене весели је да нисам у задњих пар година ни једног клинца у основноим школама видио са обиљежјима других клубова. Само Борац и само Лешинари...
Данас исто гледам неке млађе момке , иду у школу(Угоститељску, мислим) и пола их на руксацима има грбове Борца ушивене... :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://say.expressivo.com/iukb0aC0

:)))

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 00:55 
Veteran
Veteran

АЛЕКСАНДАР je napisao:
http://say.expressivo.com/iukb0aC0

:)))

Краљу!!! :D

http://say.expressivo.com/iukb0aC0 :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 09:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
aleksej je napisao:

ja sam jedan od onih kojima visi borceva zastavica na retrovizoru :wink: imas u naai shopu cijena je mislim 6km

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Mislim da bih "Jagoda" lagano trebao gurati nase mlade igrace u prvi tim. Gledao sam cesto ove god nase kadete, ima dosta dobroga materijala. Lagano praviti ekipu od nase djece, jeli to nam je najbolji "recept" za buducnost.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 12:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Banjalucki_Behar je napisao:
Mislim da [b]bih[/b] "Jagoda" lagano trebao gurati nase mlade igrace u prvi tim. Gledao sam cesto ove god nase kadete, ima dosta dobroga materijala. Lagano praviti ekipu od nase djece, jeli to nam je najbolji "recept" za buducnost.

Mislim da Jagoda kako ga ti nazva nebi nikako trebao tebe da poslusa...

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 30 Nov 2010, 12:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]