banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2010, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Brigate BL je napisao:
Dobio kombinovani tim Mladost 2>0

Jesu igrali camci ?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
"Шарени" тим Борца, "обогаћен" јуниорима и тројицом новајлија јуче је по лошем времену на терену са вјештачком подлогом у Крупи на Врбасу са 2:0 побиједио нижелигаша Младост из Залужана. Голове су постигли Aлександар Петровић у 65. и Синиша Дујаковић у 89. минуту.

Тренер "црвено-плавих" Владо Јагодић испробао је одређене играче како би имао јасну слику за прољећни дио сезоне. У екипи Борца играли су и репрезентативци Доминиканске Републике Едвард Aртуро Aсеведо Круз и Керби Рафаел Родригез Пикардо, те играч Радника из Хаџића Дино Хајдаровић.

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Милан Муминовић, фудбалер уговором везан ФК Борац, без дозволе јесењег првака БиХ наступио је на једном турниру у малом фудбалу за Олимпик. Сарајевски "вукови" желе да га ангажују, а о свему треба да се договоре два клуба. Милан Муминовић је прије Борца наступао за Сутјеску, Славију и Сарајево. На Градски стадион је стигао на почетку сезоне, али за сада није оправдао очекивања.

Е кад није добио дозволу сад га треба казнит!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 01:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bar su osvojili turnir :(

Olimpic osvojio tradicionalni Bajramski turnir
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/2 ... urnir.html

Jedno od najvecih razocarenje uopste,kad su u pitanju nasa pojacanja.....Kamo srece da uopste nije ulazio u igru,protiv Lozane smo bili ravnopravni i mozda bi i utrpali nekako na silu jedan gol i prosli dalje i pored onako mrljave igre,da on nije onako nonsalantno napravio kiks i izgubio loptu kad smo primili gol.
Ali,ni kasnije nije pokazao nista i treba ga otjerati....Izgleda da misli da je igrac! E pa Mumi,neko te slagao,takvim pristupom neces vise nikad zaigrati u nekom ozbiljnom klubu.
..

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 01:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Милан Муминовић, фудбалер уговором везан ФК Борац, без дозволе јесењег првака БиХ наступио је на једном турниру у малом фудбалу за Олимпик. Сарајевски "вукови" желе да га ангажују, а о свему треба да се договоре два клуба. Милан Муминовић је прије Борца наступао за Сутјеску, Славију и Сарајево. На Градски стадион је стигао на почетку сезоне, али за сада није оправдао очекивања.

Е кад није добио дозволу сад га треба казнит!

Ako je nastupio bez Vladine dozvole, a pouzdano znam da je svima zabranjeno da igraju mali fudbal tokom pauze, treba amatera maksimalno kazniti. Kazniti ga i staviti na led. Ne dozvoliti amateru da se igra sa ugledom kluba. Za ovakve postoji 'pomoćna livada' i zanimljivo društvo u vidu Vukelje i Jandrića.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 07:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako je tačno da je nastupio na nekom od turnira malog fudbala, onda je prekršio zabranu Vlade da igrači ne smiju igrati nikakve turnire u malom fudbalu, a na to im je posebno skrenuta pažnja prije odlaska na odmor... Opet se nadam da je to možda njegov brat, možda nije Milan, a ako jeste, e onda kazna i to da ga uši zabole, pa da vrati i one pare koje je do sada dobio...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јел зна неко како су црнци одиграли,имају ли квалитета икаквог?

ne znam nisam je napisao:
Moderatori su veoma brzi kada se spominje vaša kupovina u Travniku.

Da vas pitam, jel stvarno mislite da su svi kvarnjaci a vi pošteni :toothy10: :toothy10: :toothy7:

Сељак си,+ ретардиран,сјаши с форума комплексаш! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
I mene najvise zanima kako su se pokazala ta "pojacanja" iz Dominikanske republike?Jedan je cini mi se napadac,tesko da nesto puno valja kad nije mogao nizeligasu iz Zaluzana uvaliti gol...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
и мени се све чини да од тих црнаца неће бити ништа. као што рече Владо, нама требају квалитетни играчи који ће одмах играти у првих 11

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 11:52 
Veteran
Veteran

Ponadah se da ćemo dobiti bar dva 'trkača' :) ali sudeći po onom što sam čuo, ništa od toga. Koliko znam probaće ih Vlado u utakmici sa BSK-om, ali ne znam tačno kada i gdje se igra ta utakmica. Ima li ko informaciju o ovoj utakmici?

edit:Utakmica se igra sutra. Znate li gdje i kad?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kad procitam ovakva pitanja kao ovih dana gdje i kad se igraju utakmice protiv Mladosti ili Bsk-a i da jos pritom niko i ne zna odgovor,dodjem do zakljucka da zvanicni klupski sajt,ovakav kakav jeste,ne sluzi zaista nicemu!
To sto stave izvjestaje sa prvenstvenih utakmica je jedna velika 0,to mozemo procitati na sajtu bilo kojih novina! Ispocetka sam apelovao tamo da se izbaci svaki dan bar jedna vijest iz kluba,kad je trening,ko je povrijedjen ili kartoniran,gdje je ekipa smjestena na gostovanjima,da li se krenulo na put ili ne,ali sad vise i ne idem na taj sajt jer te apele niko i ne cita....Jos uvijek je zadnja vijest utakmica Leotar-Borac. :( ...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kad procitam ovakva pitanja kao ovih dana gdje i kad se igraju utakmice protiv Mladosti ili Bsk-a i da jos pritom niko i ne zna odgovor,dodjem do zakljucka da zvanicni klupski sajt,ovakav kakav jeste,ne sluzi zaista nicemu!
To sto stave izvjestaje sa prvenstvenih utakmica je jedna velika 0,to mozemo procitati na sajtu bilo kojih novina! Ispocetka sam apelovao tamo da se izbaci svaki dan bar jedna vijest iz kluba,kad je trening,ko je povrijedjen ili kartoniran,gdje je ekipa smjestena na gostovanjima,da li se krenulo na put ili ne,ali sad vise i ne idem na taj sajt jer te apele niko i ne cita....Jos uvijek je zadnja vijest utakmica Leotar-Borac. :( ...

Dijelimo misljenje.Onaj zvanicni sajt je sramota za klub kakav je Borac.Ljudi koji su ga pravili ako nisu mislili uloziti trud u njega,bolje da ga nisu ni radili.Nek se malo ugledaju na borac-sport,svaka cast momcima koji se bave njime,duboki naklon!

A samo pogledajte sajt Sarajeva,FKSINFO,i koliko su svjetlosnim godinama,ne samo ispred nas vec i ispred klubova u regionu.Kako to samo ozbiljno izgleda,citavi timovi ljudi uredjuju sajt.Prava organizacija...

Pa i stranica FK Rekreativo je bolja od nase.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 12:57 
Veteran
Veteran

Logično bi bilo da se utakmica igra u Krupi. Još samo da saznamo termin odigravanja iste. Nešto razmišljam, kad bi naš klub imao svoj web site pa da tamo dobijemo pravovremenu informaciju. :confused1: :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Pa zar je moguce da uprava nece da napravi sajt kluba. Pa makar danas to nije tesko

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

још прије него је направљен сајт, сви смо се сложили да је најважније да тај сајт буде редовно ажуриран и да га не вриједи правити уколико се неће одржавати како треба. ал јебга, шта је ту је. знам да управа има и доста других проблема и обавеза и да је тешк она све стране, али стварно би требали мало више пажње да посвете одређеним стварима

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:19 
Veteran
Veteran

Ma jasno je da se ne može sve stići. Koliko je ljudi na ovom forumu informatički pismeno do te mjere da bi mogli održavati site na pravi način? Ja nemam odgovor na ovo pitanje, ali sam siguran da bi se među nama vrlo lako mogli 'probrati' ljudi koji bi taj posao radili iz čiste ljubavi. Ili se varam?!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Ma jasno je da se ne može sve stići. Koliko je ljudi na ovom forumu informatički pismeno do te mjere da bi mogli održavati site na pravi način? Ja nemam odgovor na ovo pitanje, ali sam siguran da bi se među nama vrlo lako mogli 'probrati' ljudi koji bi taj posao radili iz čiste ljubavi. Ili se varam?!

баш одржавати сајт и бринути се о свему, то у овом тренутку вјероватно зна врло мало нас. али има и таквих. мада најмањи је проблем поставити нову вијест на сајт, ствар је што је потребно имати људе који ће скупљати разне информације које би се објавиле на сајту(фотографије, интервјуи разне информације из клуба и слично)

зато сам ја рекао да би најбоље било да се запосли један човјек којем би то баш био посао. мада би се могло и овако волонтерски то организовати, само треба мало воље

ево ја сам био почео код себе одрађивати неколико различитих приједлога како да се мало имјени изглед сајта да би био још љепши, и да се нпр умјесто оне сиве позадине стави слика стадиона или неки колаж разних слика , али сам на крају одустао.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Joj sto sam dobar vic cuo,moram podijeliti sa vama.
Zasto Manijak drka pred ogledalom?
Zato sto vidi picku. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
daj sibni ga na ss.ba
odavno nisam cuo bolji

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
U 1 u Krupi protiv BSK-a

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
U 1 u Krupi protiv BSK-a

СВИ У КРУПУ! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]