Citiraj:
Ako ga je otjerao Mišković, koga je taj isti Mišković posatavio na mejsto predsjednika kluba???
Ja rekoh ono što si ti očito želio da čuješ. Interesantno je koliko su ljudi ubijeđeni da kad Mišković pucne prstima, odmah se cijela Srbija usere u gaće. E ako je Mišković stvarno postavio i Piksija na čelo kluba, onda se grdno zajebao, jer je taj isti Dragan Stojković, nepunu godinu kasnije, iz UO kluba, istjerao sve Deltine ljude, koji su htjeli da imaju veći uticaj na donošenje konačnih odluka. Vrlo interesantna strategija najmoćnijeg čovjeka u Srbiji. Misliš stvarno da on ima toliku moć, da u svakom trenutku smijeni i postavi koga hoće, na neku poziciju? Zašto je onda Piksi uopšte odlučio da ode, kad je imao mentora u vidu najmoćnijeg čovjeka u Srbiji?
Citiraj:
eto ja se sjećam jednog Poratnog transfera koji je napravio taj isti kojeg su otjerali Mišković i Piksi, proda je Drulića za 25 miliona maraka...
Kad već toliko pratiš dnevne medije, trebao bi da znaš da je upravo taj transfer, jedan od najvećih razloga zbog kojih je Džajić pritvoren i bio pod istragom. A kad smo kod toga, prodao je i Vidića, danas jednog od najboljih štopera Evrope, koji vrijedi preko 30 miliona eura, za deset puta manju cifru. Ne vidim da je zbog toga proglešen lopužom i prevarantom (jeste zbog nekih drugih razloga)...
Elem, upoređivati Dragana Džajića i njegovo poslovanje sa Piksijem je u najmanju ruku neozbiljno. Prvi je kao funkcioner u klubu bio skoro 20 godina, a drugi jedva sastavio 3... Da je Piksi imao vremena kao Džajić, možda bi se danas neka druga priča pričala. Poenta je da je on ulagao novac u stvaranje tima i da nije, kao što neki žele da kažu, došao sa ciljem da uruši Zvezdu. Pomisliti ili tvrditi, da bi to uradio čovjek, koji je 1990. godine, odbio da za Olimpik šutira penal protiv Zvezde u finalu Kupa evropskih šampiona je poprilično besmisleno...
Pogotovo kad se uzme u obzir, da većina stvari za koje se optužuje i satanizuje, potiče od srpskih novinara, odavno upoznatih sa samim dnom sopstvene profesije i nedostatka ikakvog kredibiliteta i dostojanstva (uz čast i poštovanje izuzecima)...
Za mene je tu otprilike kraj priče...