banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 23:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: EP u kosarci
PostPoslato: 20 Jul 2003, 22:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Kao sto znate 5. - 14. septembra u Svedskoj ce se odrzati EP u kosarci .
Reprezentacija SCG je pocela sa pripremama u Njemackoj,. Nakon odustajanja Bodiroge postavlja se pitanje koliko je ovaj novi sastav u stanju da uradi. Problematican je takodje i odnos Milicica prema reprezentaciji. Dakle dovoljno razloga da iznesete svoje misljenje. Ja sam nepopravljivi optimista, pa smatram da ce i sad do zlata.
Prenosim tekst za B92:
18/07/2003 | Izvor: B92
Desetkovana reprezentacija se okupila, dva nova imena

Na prvu prozivku košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore javilo se 12 igrača: Aškrabić, Avdalović, Vujanić, Kecman, Gurović, Koturović, Tarlać, Krstić, Milojević, Drobnjak kao i naknadno pozvani Bogavac i Perović.

Selektor Dušan Vujošević saopštio je da su zbog povrede Dejana Milojevića koji će pauzirati 3 nedelje, i otkaza Darka Miličića, reprezentaciji sa šireg spiska priključeni igrači Hemofarma i Partizana Nebojša Bogavac i Kosta Perović.

Vujošević je takodje rekao da je Marko Jarić zbog privatnih obaveza otputovao u SAD, a da će se reprezentaciji priključiti u nedelju, dok će se Dušan Vukčević zbog kašnjenja aviona pojaviti u beogradskom hotelu Interkontinental u četvrtak do ponoći.

Pedja Stojaković će se posle učešća na letnjem kampu Sakramenta priključiti ekipi početkom avgusta na pripremnom turniru u Grčkoj.

Plavi će do nedelje kada sledi put u Nemačku trenirati u hali Pionir:

"Ova reprezentacija nije prinudna, ovo je reprezentacija Srbije i Crne Gore. Da igramo kompletni prvenstvo bi bilo relativno nezanimljivo. Ovi momci su sastavljeni od plemenitog metala, ali videćemo kakvog. Mislim da imamo realnu šansu za uspeh, iako vidite da se suočavamo sa raznim problemima, povredama, izostancima, kašnjenjima, ne pravimo alibi", rekao je Vujošević.

O naknadnom pozivanju Perovića i Bogavca, selektor je rekao:

"Zbog povrede Milojevića i izostanka Miličića, a zbog rada na kolektivnoj taktici sa šireg spiska od 24 igrača pozvao sam Bogavca (29 godina) i Perovića (17 godina). Ideja je bila da se priključe mladi igrači koji imaju perspektivu i koji će reprezentaciji doneti rezultat u budućnosti. U novonastaloj situaciji najbolja zamena za Miličića je Perović".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2003, 09:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:52
Ja mislim da ce mo uzeti zlato iako igramo sa pomladjenom ekipom :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2003, 15:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
Posle otkaza 6 igrača, selektoru košarkaške reprezentacije SCG otkazao je i prvi pomoćnik i trener podgoričke Budućnosti, Miodrag Baletić .

Kako je saopšteno na konferenciji za novinare, u košarkaški savez juče je stigao faks podgoričkog kluba, u kome se zahteva da se trener Baletić iz sportskih razloga priključi početku priprema tima:

”Stigao je taj faks iz Podgorice. Iz sportskih razloga trener Baletić, koji je bio moj izbor, nije više na raspolaganju. On je bio moj izbor, novo je šta je uticalo na njegov izbor. Sada ćemo proceniti da li nam je potreban novi stručnjak, i u kojoj meri bi on u ovom trenutku mogao da pomogne.Pogrešno je sve ove otkaze vezivati za mene. Otkazano je reprezentaciji SCG – a ne meni.Ja nisam institucija, ali reprezentacija - jeste", rekao je Vujošević.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2003, 17:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2003, 14:00
vjerujem da bismo svi mi voljeli da SCG osvoji zlato na EP. al to će biti teško sa ovakvim podmlađenim timom. najrealnije bi bilo očekivati da osvoje bronzu. ali ja sam optimista 8)

NAPRED PLAVI!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2003, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Nisam glasao i ne zelim,jer svaka medalja je veliki speh,iskreno receno ne verujem u neku medalju,ali ne zbog podmladjene ekipe,nego pre svega ne verujem da je nas selektor sposoban da vodi reprezentaciju,mislim da je ovo bilo najgore resenje za SCG,
sto se tice same ekipe mislim da je izbor dobar i da po kvalitetu ne zaostaje nista za prethodnim generacijam,a osim toga poznata je da posle par dobrih nastupa dodje jedan los,zato mislim i verujem da je kosarkaska organizacija svesno zrtvovala ovo EP,da bi na narednim olimpijskim igrama i svetskom prvenstvu osvojili zlato,pogotovo sto ce SAD doci sa najacom ekipom (Brajant,O'Nil i sve ostale zvezde) i da je zelja KS SCG da na tva takmicenja uzme meru najboljoj americkoj selekciji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Za centra je trebao pozvati Jovu Stanojevica koji je imao odlicnu sezonu u Nemackoj.
Mislim da i nas cuveni selektor, koji po mojem misljenju nije zasluzio voditi reprezentaciju opet pravi razdore, opet se ne zove Radmanovic itd itd...
Ako je iko gledao nekad utakmice Partizana ili drugih timova koje je Vujosevic vodio video je kako taj covek pljuje na sudije, skace sa klupe, ne ume da bude gospodin covek kao sto su Ivkovic, Obradovic, Pesic... Jedino vece govedo koje sam ja video je diorektor podgoricke Buducnosti Vukovic.
Glasao sam za zlato jer bih voleo da se nastavi niz medalja, a bojim se da necemo uzeti nista...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ps. Zasto je zvao Vuleta Avdalovica ...??????????

Bese on igra za Partizan, gde je Vujke trener, ili...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 16:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
Medolino je napisao:
ps. Zasto je zvao Vuleta Avdalovica ...??????????

да га продају за већу лову

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Na ovakve kampove i treba pozivati mlade igrace,da se privikavaju na reprezentativne obaveze i da osete sta znaci biti deo takve masinerije,u potpunosti se slazem sa Medolinom za Jovu Stanojevica koji je vrstan centar tipa Savic (nije visok,ali ima osecaj za skok i igru),a jos vise mu dajem za pravo kako je ocenio Vujosevica,dodao bih samo jos da pored navedenih mana,taj "strucnjak nema osecaj za igru,ima los timing,a o izmenama nema potrebe trositi reci,jer to mu je potpuno strano.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2003, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sikmane...voleo bih da uzmemo zlato ali u meni cuce 2 cinjenice:

1. Ili je ovo svesno zrtvovano zarad olimpijade...
2. CG lobi i lobi Partizana je toliki da je to tak omoralo biti...

no, dali su mu sansu pa neka se djetic pokaze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2003, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Medolino
u zadnjih 10-15 godina imali smo tri rezutatska kraha,dva ne planska (svetsko prvenstvo u Spaniji i Olimpijadu u Sidneju) i jedan planski krah (Evropsko prvenstvo u Francuskoj),a poznato je da se u KS SCG radi veoma pametno (kao i u OS SCG) i da su na vlasti pametni ljudi iz sveta kosarke,zato verujem da je svesno zrtvovano ovo takmicenje,da bi posle na Olimpijadi i na Svetskom prvenstvu odradili maximalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2003, 08:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj...

Mozda budu igrali bez Bryanta 2004. ako ga osude :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2003, 09:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nadam se da se to nece desiti,jer verujem da imamo jacu ekipu od amera sa Nil-om i Bryant-om,a verujem da bi to bila poslastica za sve koje vole sport,sudar dve najbolje svetske ekipe u najacim sastavima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2003, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo opet Vujosevicevog bisera...

Novonastala situacija nema rešenja u smislu da postoji neki naš Tim Dankan koga nismo zvali, pa ćemo sad iznenada da ga uvrstimo na spisak - rekao je selektor Vujošević o problemu koji reprezentacija muči sa povredama visokih igrača (Nenad Krstić ne može na EP, Dragan Tarlać je na terapiji u Madridu).
- Da je bilo takvog igrača, već bi se našao u reprezentaciji. Moramo da pronađemo zamenu, nekoga ko će dobro da se uklopi u "hemiju" tima koja je već stvorena, ali i da bude ličnost koja će poziv u ovo vreme i iz ovih motiva da shvati kao čast i svoju šansu. O imenima ćemo pričati kada se vratimo u Beograd.

Stanojevic, covece, Jovo je potreban repki!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2003, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
novi biser vujosevica...

iz reprezentacije izbacio koturovica, zvao djuru ostojica...majko bozija smiluj se...kakav idiot...pa mutavi ostojic nije bio ni prvi centar u partizanu...mozda zovne i hausa... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2003, 20:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uffff bem ti moj jezik,pocelo se ostvarivati i pre nego sto sam mislio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2003, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

citat:

Velikih imena više nema, pa smo tražili igrača koji će na pravi način da shvati poziv i svoje obaveze. To je Đuro Ostojić, igrač koji je svestan svojih kvaliteta i limita, i koji je najnormalnije prihvatio poziv u nacionalni tim.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Moj Sikmane i ostali, rekoh ja vama nda ovaj Vujke nema mozga...????

Zali Boze, jos malo pa ce prva petorka nase reprezentacije biti iz Partizana...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2003, 09:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Sa ovim timom bice dobro sta god da uzmemo....Normalno da svi zelimo zlato ali nesto ne vjerujem da je to bas izvodljivo u trenutnoj situaciji,ali vidjecemo.NAPRED PLAVI!! :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2003, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eno vratio je Koturovica u reprezentaciju...

Pljuni pa polizi, to je Vujketov moto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2003, 15:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Па Вујошевићу, ј****у м***у, знаш ли ти шта хоћеш? Какав Ђуро, канта био, канта остао!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]