banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Uzeo Borac juniore 2:0 (Kunic i Vidakovic)
igra se u Krupi

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 19:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Kolega Schlager kasniš, članak je još juče objavljen u Blicu, međutim na to se nisam uopšte osvrtao, jer su namještanja na relaciji Rudar-željeznićar-rudar sada već legendarna, a kako tamo piše, nisu samo igrači umiješani u to, nego i uprave klubova, jer je jedan od navodnih sporazuma i taj što je rudaru plaćen iznos boravka u hotelu u sarajevu, dan uoči utakmice, iako je sasvim jasno da rudar nigdje ne putuje dan ranije, ali eto na ovaj turistički izlet se putovalo dan ranije... Naravno da je to tako, zato treba li veći poziv nama Banjalučanima, da na proljeće izvršimo invaziju na Prijedor, da im pokažemo kako se gostuje, za naše momke sa istoka u to ne sumnjam, i prošli put ih je bilo više nego što ih uopšte može stati na skelu, ali treba napuniti i onu livadu na istočnoj strani igrališta...

То се подразумјева! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
treba dr Vlado da objasni Puzigaci kako se prica o navijacima....jedno 2-3 casa dopunske nastave.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Чуди ме да нико није споменуо. У данашњем Блицу пише да су Вукеља и Муминовић затражили споразумни раскид уговора. Још пише да је Муминовић рекао да не зна гдје ће даље, али да само жели да иде негдје гдје ће играти.
Мене занима да ли је паметно раскинути уговор са њима, или је боље сачекати прелазни рок па их продати за било какве паре?

и за крај ево 2 занимљива клипа. гледајте како сви на стадиону пјевају, никога није срамота, сви машу шаловима и пјевају:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OyEK8c2FA8s[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n9U1-Ud9WiU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Šajin je napisao:
Чуди ме да нико није споменуо. У данашњем Блицу пише да су Вукеља и Муминовић затражили споразумни раскид уговора. Још пише да је Муминовић рекао да не зна гдје ће даље, али да само жели да иде негдје гдје ће играти.
Мене занима да ли је паметно раскинути уговор са њима, или је боље сачекати прелазни рок па их продати за било какве паре?

Za Vukelju znam da je skroz korektne uslove ponudio čak ga je Fišer muntao da mu se isplati u dve rate. Ponudio je da mu u ispisnici piše da neće ići u Želju, Sarajevo, Široki, Čelik... Zadnji put kad sam pričao sa Vukeljom rekao mi je da bi on rado išao negdje vani.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma najbolje da ode dzaba. Vrijedi 400 000e. za te pare mi mozemo super igraca dovesti. Nema dzaba ko ga jebe sto se zajebavao. Kakav je to fazon kao meni se vise ovde neigra, sad cu ja malo da se zajebavam pa me oni puste da idem dzaba. ma znas kad bi ga ja pustio. Ima bratac da se valjas po blatu jer mislis da si veci od kluba, a ne da mu jos zelje ispunjavaju

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 21:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čađo je napisao:
Šajin je napisao:

Za Vukelju znam da je skroz korektne uslove ponudio čak ga je Fišer muntao da mu se isplati u dve rate. Ponudio je da mu u ispisnici piše da neće ići u Želju, Sarajevo, Široki, Čelik... Zadnji put kad sam pričao sa Vukeljom rekao mi je da bi on rado išao negdje vani.

Onda je pravo pitanje šta je sporazumni raskid ugovora, a mumija poslati na pozajmicu u Sutjesku iz Foče ili Drinu, onda će ga manje mučiti nostalgija...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

и мени тај споразумни раскид уговора нема логике, Муминовић и Вукеља су веома квалитетни играчи за нашу лигу(барем кад се потруде обојица и покажу 100%) и зашто би Борац споразумно раскидао са њима кад може добити нешто пара од њихове продаје

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 23:46 
Bič božji
Bič božji

Vukelji su samo ostale plate, tako da je pitanje kakav je interes da se sa njim sklapa nekakav ugovor o isplati, nadalje, znam da je Mumin najskuplji naš igrač, zaista smo od njega svi očekivali jako puno, ali nije ništa pokazao, njega treba prodati nekome uzeti pate koje smo za njega uložili, znači nekih 30 000 KM, a za te pare dovesti novog i pravog igrača, recimo Žižovića...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Vukelji su samo ostale plate, tako da je pitanje kakav je interes da se sa njim sklapa nekakav ugovor o isplati, nadalje, znam da je Mumin najskuplji naš igrač, zaista smo od njega svi očekivali jako puno, ali nije ništa pokazao, njega treba prodati nekome uzeti pate koje smo za njega uložili, znači nekih 30 000 KM, a za te pare dovesti novog i pravog igrača, recimo Žižovića...

A Žuržinov,bilo je neke priče prije da bi mogo navratiti u Borac,i na kraju ništa,al stvarno je super igrač!?
Treba još jedan napadač,i plejmker!

Kakvo je stanje s Markom znali neko?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:

A Žuržinov,bilo je neke priče prije da bi mogo navratiti u Borac,i na kraju ništa,al stvarno je super igrač!?
Treba još jedan napadač,i plejmker!

Kakvo je stanje s Markom znali neko?

Zurzinov sada u Istri 1961 koja ce vjerovatno ispasti u 2.ligu
Dok je Zizovic u KF Tirana :)

Za Marka je bila prica da ce biti spreman za drugu polusezonu,vidjecemo 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 01:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Hvala moderatorima na obrisanim provokacijama od strane pojedinih navijača raznoraznih multietničkih selekcija.

Ekipa Borca sada ulazi u jednu vrlo bitnu fazu. Pripreme koje slijede su, po mom mišljenju, važnije od eventualnih pojačanja.

Vjerujem da će Vlado uspjeti u namjeri da ekipa (koja je sad tu) ponovo igra onako kako je igrala za vrijeme prvog njegovog mandata. Ono što je šef struke rekao igračima je još jedan dokaz da je Gospodin Jagodić zaista veliki trener i psiholog. Parafraziram: 'Ne trebaju mi pojačanja ukoliko zadržimo postojeći igrački kadar'.
Ovakva Vladina izjava je nešto što igračima imponuje, i jednim dijelom poništava mnoge probleme kao što su eventualna kašnjenja sa platama, 'nefer' podijeljene premije i razna druga eventualna nezadovoljstva.

Ono što takođe raduje je želja većine igrača da obraduju sve nas. Nismo svjesni koliko tim momcima znači podrška Lešinara, ali i nas simpatizera. U razgovoru sa nekim igračima shvatih da svi problemi, koji eventualo postoje u klubu, mogu da se zaborave kada je stadion pun i kad čuju huk sa obje tribine.

Znaju oni da će plate i premije, kad tad, biti isplaćene, ali nikako im nije jasno zašto je nas je, na većini domaćih utakmica, bilo tek između 2000 i 3000. Na svima nama je da im u nastavku pružimo puno veću podršku. Zaslužili su!
Slijedi odmor a početkom januara (vjerovatno 10.01.2011) očekuje se početak priprema.
U nadi da će i uprava dati svoj maksimum i ispratiti Jagodićeve i Ljubojevićeve želje i ideje, čekamo početak priprema i drugi dio prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 10:12 
Bič božji
Bič božji

Prema tim nekim informacijama, na pripreme će se put Turske, dakle ponovo će biti obezbjeđeni vrhunski uslovi, mislim da će se dosta raditi na fizičkoj spremi, jer je šef i sa tim segmentom bio nezadovoljan...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 13:04 
Veteran
Veteran

Сл. седмице (највјероватније од сутра) стижу вунени шалови у НААИ... :D
Тако да, господо, ето прилике да се лијепо припремимо за предстојећу зиму :wink:

И да, молим вас, игоноришите ове индијанце што "упадају" на тему, расправа са њима може ићи у недоглед...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jednostavno prijavite post. To bar nije tesko. Sa desne strane uzvicnik i cao indijancima.
Dejana, hvala na informejsnu :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 13:09 
Veteran
Veteran

TaškoBL je napisao:
Jednostavno prijavite post. To bar nije tesko. Sa desne strane uzvicnik i cao indijancima.
Dejana, hvala na informejsnu :)

:D нисам промјенио пол, управо сам провјерио :lol:
Шала мала, знам да је грешка у куцању.
Него, ма нисам хтио да пријављујем пост, да не будемо као они на њиховим форумима, јер ово није увреда него чиста провокација на коју не треба реаговати. Јер опет ћемо "офтопичарити", и то жестоко :D

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Сл. седмице (највјероватније од сутра) стижу вунени шалови у НААИ... :D
Тако да, господо, ето прилике да се лијепо припремимо за предстојећу зиму :wink:

хвала на инфу ;) таман ми треба шал

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 14:24 
Bič božji
Bič božji

Ma za šalove, ja znam da se na utakmici u kojoj smo pobjedili one paćenike sa 1-0 u predzadnjem kolu pojavili i dve vrste šalova, a kod onog lika koji je radio majice, nikako da ugrabimo vremena i odemo do tamo, ali meni se učinilo da izgledaju vrhunski, čak nam je spomenuo i nekakav popust...
Molim kolegu čađu da se izjasni po ovom pitanju...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 14:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dobio kombinovani tim Mladost 2>0

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Dobio kombinovani tim Mladost 2>0

ko je dao golove/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]