banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 04:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2010, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Nikola Tesla je napisao:
Šajin je napisao:
Nikola Tesla je napisao:
Čovjek samo prati atmosferu ove teme, a to je da pola postova kako ti reče

пола постова на овој теми је глупо? а откуд ти то знаш? Јеси ли можда читао тему од почетка па знаш да је пола постова глупо? и уколико си читао од почетка зашто ниси одавно одустао од теме него читаш свих 450 страница?

Niko nije u stanju da procita svih 450 stranica, ali je u stanju da prati cijelu temu. Bitna razlika. Takav princip se koristi u statistici da na osnovu uzorka (konacnog broja "mjerenja") dobijemo sto bolji karakter ponasanja populacije (ogromnog broja mjerenja, teoretski beskonacnog). A ja pratim ovu temu dovoljno dugo.

A sve vrste -izama koje se pojavljuju na temi o Fudbalskom klubu Borac nemaju veze s istim.

sad imamo i filozofa....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 27 Nov 2010, 01:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Nikola Tesla je napisao:
Šajin je napisao:
Nikola Tesla je napisao:
Čovjek samo prati atmosferu ove teme, a to je da pola postova kako ti reče

пола постова на овој теми је глупо? а откуд ти то знаш? Јеси ли можда читао тему од почетка па знаш да је пола постова глупо? и уколико си читао од почетка зашто ниси одавно одустао од теме него читаш свих 450 страница?

Niko nije u stanju da procita svih 450 stranica, ali je u stanju da prati cijelu temu. Bitna razlika. Takav princip se koristi u statistici da na osnovu uzorka (konacnog broja "mjerenja") dobijemo sto bolji karakter ponasanja populacije (ogromnog broja mjerenja, teoretski beskonacnog). A ja pratim ovu temu dovoljno dugo.

A sve vrste -izama koje se pojavljuju na temi o Fudbalskom klubu Borac nemaju veze s istim.

кад си већ навалио на статистику, онда вјероватно знаш да је узорак репрезентативан уколико су чланови основног скупа одабрани случајним избором,дакле насумично. јер може се десити да постоје огромне осцилације само у одређеном дијелу основног скупа, као што се дешава овдје на задњих 40-50 страница.
дакле требао си за узорак узети дијелове из читаве теме, мало са почетка, мало из средине, мало са краја и онда извући неки просјек да ли је тема глупа или не. да си то урадио сигурно не би добио резултате да је тема глупа, јер се од почетка па до неких 50 страница прије -изам, веома ријетко појављивао и углавном се писало само о Борцу.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 21:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ево сада да се види да није само код нас слаба посјета. На утакмици Жељезничар-Рудар шака јада... Па ово је мизерно, нема 150 Манијака... Нисам могао вјеровати... Мислио сам да је код њих пуно више тих "правих" навијача. А сад видим да им је посјета јака само на битнијим утакмицама, ово остала туга.

http://www.source.ba/clanak/64691933913 ... ajcitaniji

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 21:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zna li iko za utakmicu u nedelju, kada je i gdje se igra, kakvo je vrijeme, logična mi je jedino Krupa...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Prijedlog za hit godine :lol: !!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n5s0j5hgvk0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

мрквић екстра ти клип :lol: :D
ево има још један :D обратите пажњу на крај клипа кад Фишер гњави конобара :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GKiFpNSy1rU[/youtube]

и дај више доста тих свађа око репрезентације, отворите нову тему па се свађајте

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
da Bog da da slicno slavlje bude i ove godine samo na trgu krajine, pa da svi zajedno napravimo pocasnu setnju do crkvene :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 23:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Koliko je meni poznato ovo je tema FK Borac. Molim administratore da izbrišu sve postove vezane za reprezentacije Nikaragve, Sejšela i bosne i hercegovine. Naravno, mislim da obrišete i moje postove ako se ukaže potreba. Pokažite sad koliko vodite računa o temi. Hvala.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=5jkoy2hk ... re=related

jos kad zavrse sjever i jug pa kad zagrmi liga sampiona liga sampiona

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 23:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Bliži se kraj godine pa sabiramo utiske!

Ovo je bez premca najveća glupost i idiotluk ove godine :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

JA to kad god vidim slatko se nasmijem

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 11:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
zli mrkvić je napisao:
Bliži se kraj godine pa sabiramo utiske!

Ovo je bez premca najveća glupost i idiotluk ove godine :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

koliki trebas biti debil za ovako nesto pri rezultatu 1-1 :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

замолио бих модераторе да обришу постове свих који тролују тему о ФК Борац, и успут отворите тему Требају ли играчи Борца играти за репрезентацију БиХ, па тамо онда расправљајте колико хоћете!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 12:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Opet ne citate Zurnal! (Moram traziti od njih proviziju za reklamiranje,sad cu zvati Beograd)! :D

Juce je bio zanimljiv clanak o utakmici zadnjeg kola Zeljeznicar-Rudar koja se nasla na tapetu tuzilastva BiH!
Znaci,koliko sam ja shvatio,bilo je dogovoreno da Zeljeznicar pobjedi tacno 2 gola razlike,vjerovatno zbog stranihb online kladionica,nesto poput Zrinjski-Siroki. Zeljeznicar je nakon prvog dijela vodio 4-1 a u clanku pise da je bilo tragikomicno gledati igrace Zeljeznicara kako se sklanjaju da bi Rudar dao gol da se dodje do "potrebnog" rezultata :D...Navodno je ista stvar uradjena i prije dva mjeseca u Kup utakmici istih rivala Zeljeznicar-Rudar 2-0! Novinar sve to ilustruje jos nekom tucom u svlacionici Rudara izmedju Brkica i Kantara,zatim proljetnom utakmicom Rudar-Zeljeznicar 0-1 a ono sto se naseg Borca direktno tice,pise da Zeljeznicar ima zagarontovana tri boda u Prijedoru na proljece ako mu zafali i da je sve to dio dogovora koji ce pokusati da dokaze tuzilastvo BiH.

Ono sto je moj komentar na sve ovo,je da od svega toga nece biti nista,tj pojeo vuk magare kao i uvijek dosad.....Kakve istrage,kakvi bakraci,ljudi se dogovorili,uzeli lovu i boli ih kita....nije niko lud da prica tuzilastvu o svojim lopovlucima....I jos u jednu stvar sam siguran,de ce ponovo Rudar kao i ove jeseni,mnogo napaljenije i ostrije uci u mec protiv nas,nego protiv Zeljeznicara.

Ali,nema veze...time ce nasa titula samo biti sladja.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 13:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kolega Schlager kasniš, članak je još juče objavljen u Blicu, međutim na to se nisam uopšte osvrtao, jer su namještanja na relaciji Rudar-željeznićar-rudar sada već legendarna, a kako tamo piše, nisu samo igrači umiješani u to, nego i uprave klubova, jer je jedan od navodnih sporazuma i taj što je rudaru plaćen iznos boravka u hotelu u sarajevu, dan uoči utakmice, iako je sasvim jasno da rudar nigdje ne putuje dan ranije, ali eto na ovaj turistički izlet se putovalo dan ranije... Naravno da je to tako, zato treba li veći poziv nama Banjalučanima, da na proljeće izvršimo invaziju na Prijedor, da im pokažemo kako se gostuje, za naše momke sa istoka u to ne sumnjam, i prošli put ih je bilo više nego što ih uopšte može stati na skelu, ali treba napuniti i onu livadu na istočnoj strani igrališta...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Kolega Schlager kasniš, članak je još juče objavljen u Blicu

i u zurnalu je bilo juče,ali ja sam ga tek jutros stigao pročitati kad sam se probudio...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-47392.htm

Маркић највјероватније напушта Широки. Било би добро вратити га у Борац

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da napravimo malu parodiju na cigane :D :D

VLADO REAGUJ

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 16:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Zna li se gdje i kad Borac igra ove dve prijateljske?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Јагодић: Имамо лијепу залиху бодова

Тренер Борца Владо Јагодић уписао се у историју фудбала у БиХ јер је од преузимања екипе нанизао чак 13 мечева без пораза! Јагодићев учинак из снова, који је Бањалучанима, донио титулу јесењег првака Премијер лиге, прекинут је у посљедњем колу полусезоне поразом од Леотара у Требињу (1:2). Међутим, ни тај пораз није утицао на навијаче Борца, који славе Јагодића не само зато што је "црвено-плаве" довео до прилике да освоје прву титулу шампиона БиХ, већ и због тога што је имао храбрости да преузме тим у тренутку када је заборавио да побјеђује, што потврђује очајан учинак од чак девет утакмица без побједе.

Подсјетимо, Јагодић је на клупу Борца сјео послије смјене Зорана Марића, који је изазвао бијес навијача због елиминације Бањалучана из квалификација за Лигу Европе од швајцарског друголигаша Лозане и шокантног пораза на Градском стадиону у 1. колу Премијер лиге од Широког (2:3). Јагодић тврди да се ниједног тренутка није двоумио да прихвати понуду управе Борца без обзира на то што је морао да преузме тим који није ни бирао.

- То је био "мач са двије оштрице", али изазов је био велики, па сам свјесно ризиковао. Срећом, исплатило се – каже Јагодић.

Да ли сте размишљали о томе шта би било да нисте постигли резултат?

- Ако тренер није амбициозан и ако не вјерује у себе, онда се не треба ни бавити тим послом. Знао сам доста фудбалера са којима сам раније сарађивао, а и они што су у међувремену дошли били су већ провјерени играчи. Знао сам да екипа има квалитет и да су у том случају тактичка и психолошка припрема одлучујући. Вјеровао сам да ћемо успјети и на моју велику срећу, психолошку припрему сам веома брзо подигао на висок ниво, што је и пресудило.

Када сте дошли у Борац, међу играчима су владали летаргија и велико незадовољство. Да ли сте тада и помислили на освајање јесење титуле?

- Ситуација је била тешка, али сам још у првом контакту у свлачионици желио да играче убиједим да имају квалитет. Било ми је чудно да таква екипа "не игра". У том тренутку наша жеља је била само да се стабилизујемо. Тада нико није ни размишљао о јесењој титули, али је, свакако, циљ Борца био да се и ове године избори за једно од мјеста која воде у Европу. Почели смо са побједом у Зворнику, а затим је дошао реми са Вележом у Бањалуци. Било је још доста несигурности у самом клубу, али је онда дошла серија од пет утакмица без пораза. Наравно, једва сам дочекао репрезентативну паузу да ухватимо мало даха и да покушамо да у тих 14 дана још боље сложимо коцкице. До јесење оаузе ћељели смо да направимо још једну успјешну серију. Без пораза смо издржали до посљедњег кола и иво што је Борац урадио у полусезони, поготово на гостовањима, мислим да дуго нико неће поновоти, Резултат заједничког рада, мог и стручног штана, екипе и управе, и наравно навијача, јесте пет бодова предности у односу на Жељезничар и Сарајево!

Коло прије краја имали сте и осам бодова предности.

- Посљедњи меч имали смо у Требињу и десило се да смо управо ту утакмицу најлошије одиграли. Не тражим алиби, али знајући колико су се играчи испразнили и психички и физички против Жељезничара, тешко је било очекивати да и у Требињу поновимо претходне гостујуће успјехе, нарочито када се зна каква је ситуација у Требињу јер је Леотар традиционално "напаљен" на Борац. Истина, ове полусезоне нисмо се пуно освратли на те традиције, што смо показали на "Кошеву", у Зеници, Травнику... Примили смо само један гол на шест гостовања.

Да ли ће Борац успјети да задржи врх табеле и у другом дијелу првенства?

- Пет бодова је велики капитал у наставку првенства и сматрам да људи који воде клуб треба да искористе ово што смо направили. Створили смо добре предуслове да по први пут у историји Борац буде најозбиљнији кандидат за освајање шампионске титуле. Имамо значајну предност, добар играчки кадар и уколико прелазни рок и припреме добро одрадимо, можемо да постигнемо много.

Најближи пратиоци су вам Жељезничар и Сарајево, али ни Широки Бријег није далеко. Ко вам је највећи ривал за освајање титуле?

- Када сам преузео Борац, још на старту првенства знао сам да ће нам највећи конкуренти бити старосједиоци у елити, који стално уграју у Европи. Иксрено, очекивао сам ту и Зрињски, али су Мостарци доживјели одређене промјене у играчком и стручном кадру, тако да су испали из трке. Према мом мишљењу, редослијед наших конкурената је сљедећи: Жељезничар, Широки Бријег, па Сарајево. Ако погледамо тренутна дешавања на "Кошеву", мислим да Сарајево има најмање шансе и да ћемо ми, Жељезничар и Широки подијелити мјеста која воде у Европу. Од осталих клубова не видим никога ко би могао да се укључи у борбу за врх.

Уз Рудар и Олимпик, Борац је једини тим који у досадашњем току првенства није имао ниједног искљученог играча. Да ли је то и Ваша заслуга?

- Дуго сам био играч, а потом и судија, тако да знам да оно што арбитар пресуди ми не можемо да поправимо. Свакако да је дисциплина много боља. Трећи смо по фер-плеју, у чему великог удјела има и тактичко-психолошка припрема играча. Чињеница да су само два пенала свирана притв нас доказ је да смо играли фудбал и то добар!

Током првенства имали сте велику подршку са трибина, а навјернији навијачи, "Лешинари", пратили су вас на свим гостовањима.

- Буђење Борца на најбољи начин показује да је ово што радимо исправно. Наравно, ови успјеси би без наших вјерних навијача били тешко остварљиви. Пратили су нас и код куће и на гостовањима и не претјерујем када кажем да су били наш 12. играч. Са нама су дијелили и добро и зло на гостовањима, гдје су доживјели доста непријатности. Жао ми је што на страни, гдје смо били доминантни, нису могли да се радују заједно са нама јер су са трибина одстрањивани прије краја утакмице. Мислим да је створена права хемија између навијача и играча и мени преостаје само да им најискреније захвалим за све што су урадили за клуб. Борац жели да буде најбољи у БиХ, наши навијачи то дефинитивно већ јесу, па ћему у јуну наредне године заједно да славимо титулу!

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]