banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2010, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.b92.net/sport/intervjui/inte ... _id=474753

I jedan od komentara.. U Japanu ima bistu, bulevar i tribinu a kod nas ima optuznicu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 14:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
zerocool je napisao:
http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2010&mm=11&nav_category=91&nav_id=474753

I jedan od komentara.. U Japanu ima bistu, bulevar i tribinu a kod nas ima optuznicu.

Da je u Japanau uradio ono što je uradio sa Zvezdom, već bi odavno ležao u zatvoru, bez ikakave šanse da ikada izađe...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
zerocool je napisao:
http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2010&mm=11&nav_category=91&nav_id=474753

Da je u Japanau uradio ono što je uradio sa Zvezdom, već bi odavno ležao u zatvoru, bez ikakave šanse da ikada izađe...

Vec bi bio mrtav

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

U jednoj od najuređenijih zemalja svijeta, on je Bog i idol. U Srbiji, u kojoj se poštenje, danas smatra teškim karakternim nedostatkom, on je lopuža, kriminalac i otpadnik. Proseravanja...

Pola ljudi nema pojma za šta se on tereti, osim što kao papagaji ponavljaju isforsirane medijske priče o tome kako je "Zvezdu gurnuo u dug", četvrtina zna da je "kriv za nešto", a pretpostavljam da ona posljednja četvrtina, otprilike zna, kako stoje stvari i šta je on pokušao da uradi sa Zvezdom...

Citiraj:

Kao recimo, osvojio dvije duple krune, dovodio krštene trenere i igrače i dovodio sponzore poput Tojote i Viner štediše banke. Stvarno zločin do zločina...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rekao je Nitro sve.. Sta je on to tacno uradio? Osim sto je u dvije sezone koje je bio u Zvezdi osvojio dvije duple krune, sto smo igrali u kupu uefa u grupama sto sad samo mozemo sanjati npr, sto smo jednu Romu pobjedili 3:1 u Beogradu a sad gubimo od Slovana u Beogradu, sto je doveo jednu Toyotu za sponzora, itd, itd? Da Lukic uradi samo pola od toga ja bih bio presretan..
I da, sto je prodao Stojkovica za 3 miliona eura, danas kad gledamo to je bio jedan od najboljih poteza ikad..

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 18:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da se mi vratimo sadasnjosti, jedan od nasih najboljih mladih igraca Djuric napokon ce potpisati profi ugovor nakon puno problema. Ovim cemo rijesiti problem jer je momak odlican i to na poziciji stopera.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Да ли је то онај мали што је прошле године требао да потпише па није, био је капитен млађих селекција, чини ми се ћелав дечко?
Писало у новинама о њему?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 21:44 
Bič božji
Bič božji

Nitro je napisao:
Citiraj:

U jednoj od najuređenijih zemalja svijeta, on je Bog i idol. U Srbiji, u kojoj se poštenje, danas smatra teškim karakternim nedostatkom, on je lopuža, kriminalac i otpadnik. Proseravanja...

Pola ljudi nema pojma za šta se on tereti, osim što kao papagaji ponavljaju isforsirane medijske priče o tome kako je "Zvezdu gurnuo u dug", četvrtina zna da je "kriv za nešto", a pretpostavljam da ona posljednja četvrtina, otprilike zna, kako stoje stvari i šta je on pokušao da uradi sa Zvezdom...

Citiraj:

Kao recimo, osvojio dvije duple krune, dovodio krštene trenere i igrače i dovodio sponzore poput Tojote i Viner štediše banke. Stvarno zločin do zločina...

Kriminal je počinjen u Srbiji, a ne u Japanu, gdje bi bio uhapšen u svom WC, a ne da mu dozvole da još pobjegne iz države...

Hm, hm hm, zašto se on tereti, pa za loše poslovanje, dovođenje igrača ispod svakog mogućeg kriterija, a koji su ujedno bili pretplaćeni za ono što su znali, ili ono što su mogli, igrač sa srčanom manom, ne sjećam se kako se zove, ali došao je u klub, potpisao ugovor, a onda nakon toga je usatanovlejno da je bolestan, trajno, klub je morao da isplati dio obaveza iz ugovora... Ernan Barkos, igrač kupljen preko kasete, ali audio kasete... Čini mi se da je to bilo u njegovom mandatu, onaj neošišani bugarin itd itd itd itd... Zaboraviste da je on bio i predsjednik FSSICG, možda i tu ima interesantnih stvari, recimo...

Tojota, eh, morao bi da znaš da je to bio tehnički sponzor, znači para ni u lijevoj ni desnoj, anravno super je to što je upecao takve sponzore, ali kada je već doveo tako itdašne gigante, onda mi samo ostaje nejasno kako je napravljen dug, ili ne ipak mi je jasno, imam mozak...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Hm, hm hm, zašto se on tereti, pa za loše poslovanje

На страну што је Пикси као предсједник имао и концепцију и визију (од довођења Зенге до нажалост само покушаја да се елиминишу неке сиве еминенције из ФКЦЗ)... али у болдираном се види какве контове имају људи овдје, као да смо још у комунизму.

Лоше пословање, то као кривично дјело у фирмама које нису државне постоји још само у Србији! Разумијем да држава штити своју имовину у предузећима у којима је власник, разумијем да дигне оптужницу против директора неке државне фирме јер је склопио лош уговор или узео мито.

Али ФК Црвена Звезда није државна фирма. Какве везе има што неко лоше води удружење грађана? Што би то било кривично дјело?

Џају оптужују да је правио фиктивне уговоре приликом продаје играча вани и дио лове узимао себи (исто је и код Цеце и Обилића). Ајде да видимо кога је Пикси продао на тај начин!

Пикси је отјеран јер је био калибар човјека, имао је циљ и идеју како, али није имао леђа у политици и власти.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 22:27 
Bič božji
Bič božji

shoole je napisao:
Hm, hm hm, zašto se on tereti, pa za loše poslovanje

На страну што је Пикси као предсједник имао и концепцију и визију (од довођења Зенге до нажалост само покушаја да се елиминишу неке сиве еминенције из ФКЦЗ)... али у болдираном се види какве контове имају људи овдје, као да смо још у комунизму.

Лоше пословање, то као кривично дјело у фирмама које нису државне постоји још само у Србији! Разумијем да држава штити своју имовину у предузећима у којима је власник, разумијем да дигне оптужницу против директора неке државне фирме јер је склопио лош уговор или узео мито.

Али ФК Црвена Звезда није државна фирма. Какве везе има што неко лоше води удружење грађана? Што би то било кривично дјело?

Џају оптужују да је правио фиктивне уговоре приликом продаје играча вани и дио лове узимао себи (исто је и код Цеце и Обилића). Ајде да видимо кога је Пикси продао на тај начин!

Пикси је отјеран јер је био калибар човјека, имао је циљ и идеју како, али није имао леђа у политици и власти.

Ili za neodgovorno trošenje tuđih para, ako ti je to tako lakše, eto ja sam naveo neke igrače, nisam siguran da ih je on dovodio, slobodno me ispravi ako griješim, a Zvezda će još duuugo, dugo da kiše zbog njegovih vizija...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Чијих пара? Што тај чије су паре не оптужи Пиксија?

Звезда ће још дуго бити оваква каква је (никаква) док се не рјеши чија је и коме треба. Дакле, јасна власничка структура, јасни извори прихода, управа која има план и одговара за резултате.

Пикси са својим визијама је два ранга изнад Топлице, Конобара и Лукића. И да, слажем се са Нитром, мала нада на кратке стазе (док се ово око власништва не ријеши) је да Руси инсистирају да имају већи утицај на ствари ако већ дају милионе евра.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ali ja koliko se sjecam taj isti Piksi je doveo zadnje dobre igrace u klub (Molina i Castilo, a bilo ih je jos...)....naravno ne treba spominjati dve duple krune....doveo jakog trenera....igrao u evropi, relativno zapazenu ulogu....samim tim nije odgovarao odredjenim postenjacinama....pa zasto svaki nas covjek koji ima ime u evropi nece da se bakce sa domacim fudbalom....da mu neki tamo Karadzici, Kosanovici i Djorici sole pamet i drze skolu....davno sam rekao da cemo Piksija od blata pravit (bilo da je u pitanju kao fudbaler, trener, predsjednik kluba ili jednostavno covjek).....

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hm, hm hm, zašto se on tereti, pa za loše poslovanje, dovođenje igrača ispod svakog mogućeg kriterija, a koji su ujedno bili pretplaćeni za ono što su znali, ili ono što su mogli,

Citiraj:
igrač sa srčanom manom, ne sjećam se kako se zove, ali došao je u klub, potpisao ugovor, a onda nakon toga je usatanovlejno da je bolestan, trajno, klub je morao da isplati dio obaveza iz ugovora...

Lukaš... Odličan igrač, sa srčanom manom, otkrivenom po potpisu za Zvezdu. Protura se teza da je doveden, kao neki invalid, a momak je prije dolaska u Beograd, odigrao 200-ak utakmica u portugalskom šampionatu za Akademiku i Boavistu.

Citiraj:
Ernan Barkos, igrač kupljen preko kasete, ali audio kasete... Čini mi se da je to bilo u njegovom mandatu, onaj neošišani bugarin itd itd itd itd...

Ernan Barkos, doveden kao igrač koji je postigao 25 golova u ekvadorskom šampionatu, u Zvezdi dobio priliku da odigra čak 90 minuta zbirno, zbog toga što su mafijaški igrači i Miškovićevi intimusi, Koroman i Jestrović, vodili glavnu riječ u ekipi, a njima se nije sviđalo da im stranci, objektivno kvalitetniji, uzimaju mjesto u timu. Na koliko si ti utakmica konkretno gledao Barkosa i Lukaša, pa i tog Georgieva, koji je doveden kao standardni reprezentativac Bugarske, pa da odgovorno tvrdiš da su loši igrači ili mačke u džakovima? Isti taj Barkos, je po povratku u normalne fudbalske tokove pokazao da zna da igra i daje golove. U tekućoj sezoni, postigao je 22 gola na 32 utakmice za LDU Kito, ukupno od odlaska 42 gola na 74 utakmice. Stvarno krš od igrača.

Šta ćemo sa Molinom? Ibrahimom Gajem? Kastiljom? Najboljim trenerom u postbarijevskoj eri - Zengom. Šta ćemo sa činjenicom da je sa Nikolom Žigićem, u tom trenutku, najtraženijim srpskim igračem, uspio da produži ugovor. Sve su to pretpostavljam, ogromni promašaji...
Preplaćeni igrači kažeš? Koliko su to preplaćeni? Koliko objektivno nije mnogo za Srbiju i srpski fudbal?
Možda je domaćinsko poslovanje, plata Koromanu od 300.000 eura po sezoni, za njegovo mrljavljenje lopte i igranje po sistemu "sam protiv svih".

Citiraj:
anravno super je to što je upecao takve sponzore, ali kada je već doveo tako itdašne gigante, onda mi samo ostaje nejasno kako je napravljen dug, ili ne ipak mi je jasno, imam mozak...

Prosvijetli me, molim te. Koliki je dug napravio Piksi? Koji su to konkretni njegovi potezi doveli do tolikog ekonomskog sunovrata Zvezde u te dvije sezone, koliko je on bio predsjednik...

Kao što većina ljudi reče, imao je viziju, ideju, koncept, sve ono što većina onih poslije njega, nema i nije imala. Znao je i da se mora uložiti, da bi se stvorio tim. Ko je to napravio rezultat iz ničega, bez imalo ozubiljnijih ulaganja...
Ostavimo se šuplje priče, plasirane po medijima, koje drže isti oni menadžeri i kriminalci, koje je Piksi pokušao da eskivira, prilikom stvaranja tima. Nisu mu dopustili, jer Paja, Vlaja, Trajko, Pera i ostali, moraju da igraju i da njihovi menadžeri imaju procenat od njihove prodaje. Kraj priče. Keka, Bambalići, Rajo Božović, Stojić, Ćalasan i ostali su prijatelji kluba i poštenjačine, a Piksi lopov i prevarant.

Citiraj:
И да, слажем се са Нитром, мала нада на кратке стазе (док се ово око власништва не ријеши) је да Руси инсистирају да имају већи утицај на ствари ако већ дају милионе евра.

Bojim se shoole, da nam je i ta nada, prilično slabašna. Rusi daju novac i to je to. Njih u suštini ne interesuje gdje i kako se troši, dok god imaju reklamu na dresu i na krovu stadiona, isplaćivaće tih milion - dva po sezoni. Jedino, da se pojavi neko i utvrdi da se, na neki način, urušava ugled Gasproma, ali to je teško očekivati. Mislim, drže ogromne sponzorske ugovore sa Zenitom i Šalkeom, pokrivaju ogroman dio svjetskog tržišta naftnim derivatima i sve mi se više čini je Škundrić upetljao prste u njihov dolazak u Zvezdu. Objektivno, taj ugovor je za njih kap u moru, a potencijalno može da im donese puno, ako se pokaže kao istina da im je prvi i prevashodni cilj, pronalazak olakšica pri privatizaciji NIS-a... Bojim se da im to jednostavno ne znači toliko, da bi se zamlaćivali sa ulaskom u Zvezdin UO, odnosno da se petljaju u sportski dio.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 10:42 
Bič božji
Bič božji

Pa ti kao da zaboravljaš kako je to Piksi došao na čelo Zvezde, ko je tada i kako otjeran, vidim da do tog momenta imaš lokalnu amneziju...

Lukaš, mora da se razbolio odmah poslije potpisivanja ugovora, jer je prije potpisa morao da obavi ljekarski pregled, a ako je bilo tako onda je to za ginisa, jer je obolio u roku od nekih 12 sati, jer je to period u kojem se obave pregledi, sledeći korak je potpis ugovora, kada već sve znaš i tako si upućen, molim te da meni lično odgovoriš, koliko novca je otišlo njemu, nakon što za Zvezdu nije odigrao ni minutu...

Barkos, na sjeveru poznatiji kao Varkos, nadavao se čovjek golova, čudo jedno, ali u ligama koje su ispod svakog nivoa da bi bile kriterij za dovođenje igrača u Zvezdu...Pa koji je to trener gurao njega na klupu, jel to isti onaj kojeg je Piksi doveo na klupu, ili je neki drugi...

Kastiljo, jedina svijetla tačka...

Prodaja Žigića, hm hm da to sam zaboravi, odbijena ponuda Totenhema čini mi se, a nakon nekog vremena je prodan za četri puta manji iznos, da da da, to sam zaboravio, super si me podsjetio na to...

Koliko je ZVezda zaradila od prodaje Gaja, Moline i buljuka stranaca koje je Piksi doveo u Zvezdu, a čini mi se da ih je bilo 16!?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Piksi je zelio Ligu sampiona, pravio je tim takav kakav je pravio, ali su ga pojedinci unistili....
Prvi put Milan, a drugi put njegova najveca greska Alkosan. Ima on sigurno crnih mrlja , ali je istina ya nas sve nedokuciva... Toliko se uticaja sklopilo kod nas da ih ne moze ni Eliot Nes otjerati

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lukaš, mora da se razbolio odmah poslije potpisivanja ugovora, jer je prije potpisa morao da obavi ljekarski pregled, a ako je bilo tako onda je to za ginisa, jer je obolio u roku od nekih 12 sati, jer je to period u kojem se obave pregledi, sledeći korak je potpis ugovora, kada već sve znaš i tako si upućen, molim te da meni lično odgovoriš, koliko novca je otišlo njemu, nakon što za Zvezdu nije odigrao ni minutu...

Barkos, na sjeveru poznatiji kao Varkos, nadavao se čovjek golova, čudo jedno, ali u ligama koje su ispod svakog nivoa da bi bile kriterij za dovođenje igrača u Zvezdu...Pa koji je to trener gurao njega na klupu, jel to isti onaj kojeg je Piksi doveo na klupu, ili je neki drugi...

Kastiljo, jedina svijetla tačka...

Prodaja Žigića, hm hm da to sam zaboravi, odbijena ponuda Totenhema čini mi se, a nakon nekog vremena je prodan za četri puta manji iznos, da da da, to sam zaboravio, super si me podsjetio na to...

Koliko je ZVezda zaradila od prodaje Gaja, Moline i buljuka stranaca koje je Piksi doveo u Zvezdu, a čini mi se da ih je bilo 16!?

Generalno nemaš blage veze šta pišeš, već uglavnom barataš sa "pouzdanim" informacijama iz dnevnih medija. Svaka treća ti je "mislim" i "čini mi se" i ne vidim uopšte neke argumente u tvojim postovima. I pošto tako dobro barataš sa činjenicama, molio bih i ja tebe da mi odgovoriš na postavljena pitanja. Koliko je to Piksi napravio duga? Koliko dugovanja nije puno za jedan klub tipa Crvene Zvezde?

"Barkos je na sjeveru poznat kao Varkos".
Čuj molim te! Jel' to neka referenca o njegovom kvalitetu. Igrao je čovjek ekvadrosku ligu, sad nastupa za šampiona te zemlje LDU Kito i najbolji je strijelac ekipe, koja se smatra za jednu od najboljih u Južnoj americi. Šta ćemo sad? U Zvezdi je jednu utakmicu igrao od početka do kraja i dao dva gola, poslije toga bio zakucan za klupu, isto kao i većina drugih stranaca jer domaćim trenerima, meandžeri sastavljaju ekipu. Napustio ekipu jer nije htio da ga šikniraju Koroman i Jestrović, koji ga je usput šamarao na treningu.

Citiraj:

Čovjek je imao problema sa srcem, koji nisu utvrđeni na prvim pregledima već na naknadnim. Odlučio je da prekine karijeru, jer nije želio da rizikuje zdravlje, a dogovoreno je da mu se isplati preostali iznos iz ugovora, koji je bio oko 150.000 evra. Na 13 utakmica, koliko je odigrao, pokazao je više želje,volje i znanja, nego neko ko je čitav život u Zvezdi.

Citiraj:

Šta je Zvezda? Eksport - import preduzeće, pa da se sve gleda kroz finansijsku dobit od prodaje igrača. Ti igrači nisu dovođeni sa ciljem da se skupo preprodaju, već da donesu kvalitet u igri. Otišli su uglavnom, poslije odlaska samog Piksija sa čela kluba, jer stručnjak Janković, nije mogao da garantuje mjesto u ekipi Molini. Jer je Gaju pucala ona stvar za utakmicama, pošto nije više htio da igra, a kompletan ostatak ekipe, manje - više minirao Zemana.

Znaš li ti uopšte, zašto su i Piksi i Ivić, po svaku cijenu željeli da dovode strane igrače? Mućni malo glavom, kad se već hvališ da je imaš, pa razmisli.
Objasni mi onda i otkud Bošku Jankoviću, prije potpisa profi ugovora, džip kojim je dolazio na treninge? Otkud Žigiću ugovor čija je polovina u vlasništvu Ćalasana? Kad već pominješ Lukaša, reci mi i otkud to da su Nenadu Kovačeviću problemi sa srcem, otkriveni tek mnogo kasnije, nego što je potpisao ugovor?

Uostalom odgovori na bar jedno pitanje, koje sam postavio u posljednja dva posta, pa možemo dalje da pričamo.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 18:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Onaj ko je bio na utakmicama mogao je vidjeti jednu stvar koja je nazalost uticala na sve. Nasi igraci nisu dodavali strancima loptu. tako je i Barkos ostajao bez prilika. On je centarfor sesnaesterca to se vidi i na snimcima. POgledajte i Edgara kojeg je doveo Bunja covjek daje golove u mnogo jacoj ligi od srpske ali nam nije valjao jer nije imao lopti uz to ga niko nije istrpio
Dobili smo mi pare od Moline 700 000 prilikom odlaska,ali smo morali platiti Bronovickom preveliku sumu koja je ogroman balast
O lLukasu ne treba trositi rijeci veoma borben igrac, kvalitetan za svoju poziciju, kao i Kastiljo.
Piksijev problem je nastao sa pogresnim procjenama. Mislio je da ce Zigic povecati cijenu na SP, a SCG je ispusila
Ocekivao je Ligu sampiona ali je naletio Milan,a kasnije je doveo pjanduru Kosanovica... Imao je Piksi svojih greska posebno jer je bio dareyljiv i htio je da pokaze kako Zvezda raste. Pri tome je zaboravio uticaj ljudi iz mraka.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 09:55 
Bič božji
Bič božji

Vidim da obožavaš da pišeš duge postove, u kojima si ti informisaniji, jer si član uprave Zvezde, ja sam eto tu u podređenom položaju pa sam zbog toga u odnosu na tebe hendikepiran, jer samo pratim medije i imam mozak da sam zaključim nekolicinu stvari...

Tebe sam na početku posta pitao ko je i kako otjerao Džaju, a ti meni počeo o Ćalasanu, Jankoviću itd itd itd, a neću sada da te davim stvarima koje je Karasi ispričao o Stojkoviću dok je bio u Zvezdi itd itd itd, moloim te za samo jedan odgovor...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tebe sam na početku posta pitao ko je i kako otjerao Džaju

Mišković... Aj' sad odgovori ti na moja pitanja, da ne pišemo "duge postove".

Mislim, sad kao nekim cinizmom, odgovaraš na moj post, a kao ozbiljan sagovornik, dodatno se diskvalifikuješ konstatacijama da se inormišeš iz domaćih medija... Jesi li tamo pročitao i podatak da Lukaš, koga si pominjao kao ozbiljnu Piksijevu grešku, nije odigrao ni minut za Zvezdu...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 23:42 
Bič božji
Bič božji

Nitro je napisao:
Citiraj:
Tebe sam na početku posta pitao ko je i kako otjerao Džaju

Mišković... Aj' sad odgovori ti na moja pitanja, da ne pišemo "duge postove".

Mislim, sad kao nekim cinizmom, odgovaraš na moj post, a kao ozbiljan sagovornik, dodatno se diskvalifikuješ konstatacijama da se inormišeš iz domaćih medija... Jesi li tamo pročitao i podatak da Lukaš, koga si pominjao kao ozbiljnu Piksijevu grešku, nije odigrao ni minut za Zvezdu...
Ako ga je otjerao Mišković, koga je taj isti Mišković posatavio na mejsto predsjednika kluba??? Ne pratim baš puno Beogradske klubove, pa nisam siguran dal je igrao i koliko puta, ali jedan je od većih promašaja u istoriji kluba...

Dal su klubovi eksport import preduzeća, ja mislim da se i u klubovima gleda kako posluju, tj, dal ostvaruju pozitivne bilanse, to je dans jedino mjerilo za klubove, oni koji su poziotivni i oni koje prave gubitke, eto ja se sjećam jednog Poratnog transfera koji je napravio taj isti kojeg su otjerali Mišković i Piksi, proda je Drulića za 25 miliona maraka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]