banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 10:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2010, 08:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Немој црнце, молим вас!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Zasto? Rijec je o sportu, a ne o tome da li se pojedincima svidja neka rasa ili ne.

Inace, ja sam sumnjicav kada su u pitanju ovi fudbalski madjionicari sa Kariba. :D
Ostaje nam da vjerujemo da ce Vlado pravilno procijeniti njihov kvalitet.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 09:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
не вјерујем да је у питању расизам - пошто је у потпису ромарио - већ сумња у фудбалски квалитет тих играча.
и да сваком играчу ван европе треба радити те тестове (ма и из источне европе) јер се та годишта лажирају само тако!

а нисам против да радимо по систему Шахтјора (Динамо, португалски клубови и сл.), да за мале паре доводимо те анонимусе, изгурамо са њима пар утакмица у европи, продамо и да клуб живи од тога (под условом да послујемо као Шахтјор а не Динамо - мада се бојим да би паре нестајале из клуба у том случају).

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Maloprije Ljubojevic bio u nekoj emisiji na radiu Uno...Kaze da ce Borac na proljece verovatno dovesti neko pojacanje iz juzne amerike...Takodje rekao da ce se poraditi vise na marketingu i da ce se uskoro otvoriti borcev sop...Pomenuo je i da ce igraci ici po skolama i deliti neke Borceve suvenire ...znaci prati se forum :D ...

и ово ми је некако прошло неопажено!
1. драго ми је да је спортски директор напокон смогао снаге да нешто изјави, јер се није оглашавао поодавно, а мислим да би требао чешће да излази у медије са информацијама, промоцијом, и сл.
2. ако се ишта деси од овога требало би да организујемо неки вид "јавне расправе" или да их заспемо приједлозима како би се најбоље осмислио тај шоп и маркетинг акције по школама и уопште.

- да неко не помисли да ми треба да паметујемо и да нешто одлучујемо у клубу, али мислим да је овдје написано мноштво квалитетних идеја, и да у том сегменту, навијачи-симпатизери-сви Борчевци треба и морају да учествују са својим сугестијама и приједлозима око тог шопа и презентације клуба!
јер то се и ради због нас не због неког трећег и десетог!

и крајње је вријеме било за овакве акције по школама, јер тиме правимо Борчеву будућност, неко од тих клинаца ће сутра играти за Борац, неко навијати, неко бити спонзор!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Вукеља и Муминовић на чекању

такође, слажем се са овим што је написао d.a.
било би лијепо да и ми са неким својим идејама учествујемо у одређеним стварима око маркетинга, јер овдје је било изнесено баш доста одличних идеја

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 11:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Ljudi ja sam gledao modricu pred pocetak sezone na turniru u gradisci i tada je bio samo jedan crnac kod njih u ekipi,ako je on jedan od te dvojice onda smo najebali.Lik stvarno pojma nema i nije za Borca,al nikako,.Valjda su to neka druga dvojica.,

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Не знам јесте ли упућени, али изашла је трећа књига Бањалучких прича Томе Марића ''Борац и спорт - понос Бањалуке''. Јест да је 20 км, али вриједи :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Shadow je napisao:
Не знам јесте ли упућени, али изашла је трећа књига Бањалучких прича Томе Марића ''Борац и спорт - понос Бањалуке''. Јест да је 20 км, али вриједи :)

Гдје има за купити? :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

на 90% ових модерних киоска у центру града

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Kad bi se nas pitalo kakvog bi vi doveli igraca u klub naravno da bude sa mogucnostima kluba po meni trebalo bih Wagnera

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 13:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja bih se,kao i uvijek,najvise obradovao da dodje neko od nasih...Teinovic,S.Vranjes,Kajkut,Aco Vukovic,Bilbija,Grujic,Majkic.....

Domaci igrac,osim pogleda na blagajnu,uvijek ima i onu crtu odanosti klubu,i dace bar 30% vise od igraca sa strane ako pretpostavimo da su na istom stepenu spremnosti.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sto se tice Borcevog sopa najvise bih volio da ima da se kupi posteljina fk Borac za nju bih da o para koliko god traze :D . za ove crnje se ne sikiram zna Vlado sta radi...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ljudi,izgleda niko od vas ne čita Sportski Žurnal? :D

Da čita,vjerovatno bi bilo dosta komentara na vijesti iz jučerašnjeg broja :D

Prvo."mladi" (tako piše) Boris Raspudić objašnjava novinaru koliko je srećan zbog poziva u reprezentaciju,a zatim i Maletić i Nikolić takođe daju izjave kako je to "velika" stvar. vjerujem da bi ta vijest izazvala dosta komentara ovdje,tim prije što svi znamo o kako se bezveznoj akciji radi i koliko je ta utakmica u Antaliji van Uefinih termina "važna"...toliko je "važna" da čak ni selektor neće doći na nju...da,stoji i da Vule ima "obaveze" 11.decembra
Druga zanimljiva vijest je da za onog Ognjena Gnatića ili kako se već zove,iz Gradiške nije samo Borac zainteresovan,već dosta klubova,a ima i Vladina izjava gdje kaže da će pokušati sve da ga dovede u Borac...

Ali ipak,bomba dana koja bi sigurno izazvala more komentara ovdje je vijest da se za selektora Omladinske reprezentacije Srbije postavlja-Zoran Dzimi Marić :( :(
Radi se o godištu 1993,koje važi za veoma talentovano i perspektivno,a predvodnik generacije je Nastasić iz Partizana. Ovome imenovanju Dzimija posvećeno je više od pola stranice,a kao referenca se navodi i uspješan rad u Borcu iz Banjaluke sa kojim je osvojio Kup BiH i treće mjesto u prvenstvu i izborio Evropu nakon 20 godina 8) ...Ali kažem,to je samo mali dio velikog članka u kojem se dočarava o kako "velikom" stručnjaku se radi....

Nema šta,treba samo biti dobar sa Bata Đorom i odmah te i novinari veličaju,odmah možeš biti i selektor i sve....Fudbalu u Srbiji je pod hitno potrebna jedna "Sablja",i da ove stare drtine ne čelu sa Toletom odu sa scene.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 16:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Џими селектор! :confused3: Сачувај Боже.

Вуле се жени на тај дан, па је зато одбио репрезентацију а Стево је повријеђен. Што се тиче ових изјава наших, не могу они ту рећи баш оно што осјећају. :wink:

И да, шта је са сајтом? Оно је срамота, као задња вијест и даље стоји о утакмици са Жељезничаром. Боље да га нису ни правили ако ће га на тај начин "одржавати".

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
Ja bih se,kao i uvijek,najvise obradovao da dodje neko od nasih...Teinovic,S.Vranjes,Kajkut,Aco Vukovic,Bilbija,Grujic,Majkic.....

Domaci igrac,osim pogleda na blagajnu,uvijek ima i onu crtu odanosti klubu,i dace bar 30% vise od igraca sa strane ako pretpostavimo da su na istom stepenu spremnosti.

Slazem se! Najvise bih voljeo kad bi se Aco vratio u tim :) Covjek razbija...
A sada malo brukanja; ko je Teinovic?! :oops: Kad je on igrao?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 17:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Teinović je do 2001 igrao u Borcu. Sjajan momak, borben. Već dugo je u Sloveniji.

Aco Vuković! Odlično igra ali nemamo mi para za njega.

I Teinović (33) I Vuković (31) imaju preko 30 godina. Ipak, mislim da bi oni bili pojačanja. O Bilbiji, Vranješu neću trošiti riječi. Znamo svi kakvi su to igrači.

A ovo kad sam pročitao nisam mogao vjerovati. Pa šta su u stanju uraditi Bata Đora i Tole. Strašno!
http://www.zurnal.rs/2010/11/23/maricu- ... l?lang=lat

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 25 Nov 2010, 17:29, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
[quote24SI - Poziv selektora Safeta Sušića adresiran na pet igrača Borca, dočekan je u Banjaluci sa aplauzima. Odmah su se javili i igrači koje je Sušić pozvao da obuku dres sa grbom BiH - Asmir Avdukić, Vule Trivunović, Boris Raspudić, Darko Maletić i Stevo Nikolić.
Oni su poručili su da su presretni, da im je čast da igraju za reprezentaciju svoje države i da će u meču protiv Poljske dati sve od sebe. Radost ne kriju ni u rukovodstvu Borca.

Sušić je zapravo povukao pravi potez - u reprezentaciji će imati igrače koji su se dokazli igrajući za jesenjeg prvaka BiH, a sa druge strane olabavio je zategnutu atmosferu i, pojednostavljeno kazano, olakšao državi BiH rješavanje krize. Iz Banjaluke su često stizali prigovori da je reprezentacija BiH bošnjačka i sada je selektor Sušić svima koji su lansirali takve priče zatvorio usta.
][/quote]

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 17:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Banjalucki_Behar je napisao:
[quote24SI - Poziv selektora Safeta Sušića adresiran na pet igrača Borca, dočekan je u Banjaluci sa aplauzima. Odmah su se javili i igrači koje je Sušić pozvao da obuku dres sa grbom BiH - Asmir Avdukić, Vule Trivunović, Boris Raspudić, Darko Maletić i Stevo Nikolić.
Oni su poručili su da su presretni, da im je čast da igraju za reprezentaciju svoje države i da će u meču protiv Poljske dati sve od sebe. Radost ne kriju ni u rukovodstvu Borca.

Sušić je zapravo povukao pravi potez - u reprezentaciji će imati igrače koji su se dokazli igrajući za jesenjeg prvaka BiH, a sa druge strane olabavio je zategnutu atmosferu i, pojednostavljeno kazano, olakšao državi BiH rješavanje krize. Iz Banjaluke su često stizali prigovori da je reprezentacija BiH bošnjačka i sada je selektor Sušić svima koji su lansirali takve priče zatvorio usta.
]
[/quote]

2 од ових 5 одмах не рачунај.....а има још времена да број опадне!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 18:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Mislim da je došlo vrijeme da malo odmorimo od foruma ili da se neko od 'nadležnih' odvaži da nas spasi od svakodnevnih namjernih provokacija. Ako ćemo konstantno dolaziti u iskušenje da odgovaramo na namjerne provokacije pojedinh članova ovog foruma, onda je bolje i ne pisati ništa.
Pozvati u reprezentaciju 5 igrača Borca na utakmicu sa Poljskom (van svih UEFA termina) i to nazvati epohalnim dokazom kako BiH reprezentacija nije samo muslimanska i kako je Sušić ovim potezom nekome zatvorio usta. Nebitan termin još manje bitna utakmica. Sušić nije nikoga zvao a ni on sam neće biti prisutan na ovoj utakmici.

Moja je greška što o ovim stvarima pišem ovdje. Evo, neću više.
Molim članove ovog foruma da o toj reprezentaciji pišu na nekom drugom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 18:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vlado zeli samo pojacanje na mjestu Vukelje znaci ofanzivni vezni...

Postoje jos dvije info za koje se iskreno nadam da ce biti tacne...Prva je da bi Bilbija ako ne dobije pravu minutazu (iako mi novosadski Cigani tvrde da je vec davno i on i Cupo zasluzili mjesto u timu, ali moraju igrati oni placeniji ) mogao na pozajmicu kod nas, a druga je vezana za Stojana Vranjesa. POstoji doduse mala mogucnost da se on vrati,,,,
Inace pojacanja nece trebati izuzev ako odu neki igraci tj. ako dobiju ponudu od koje ce i klub zaraditi....

Jedna moja zelja je takodje i Borceva ali o tom kasnije kad bude bilo kakvih kontakata mada sam pojedinim forumasima poslao ime :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]