banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2010, 13:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sta se desilo sa starim postovima na ovoj temi?

Trazio sam jedan stari post gdje se pisalo o tadasnjoj vrijednosti nasih igraca na Transfermarkt,ali prikazuje mi se da na temi FK Borac imaju samo dvije stranice?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Sta se desilo sa starim postovima na ovoj temi?

Trazio sam jedan stari post gdje se pisalo o tadasnjoj vrijednosti nasih igraca na Transfermarkt,ali prikazuje mi se da na temi FK Borac imaju samo dvije stranice?

код мене је све ок
свих 439 страница је ту :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 13:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I mozes procitati neki post od npr prije mjesec dana?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kod mene je isto sve ok. mogu da pogledam od prvog do zadnjeg posta...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 13:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Izvinjavam se,do mene je...u podešavanju foruma sam zadao da mi se prikazuju samo teme unazad jedan dan,prije svega zbog hiljadu drugih tema,tako da mi ostane samo ono najaktuelnije,medjutim nisam se nadao da će se to odnositi i na temu FK Borac :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
кад смо већ код форума, ево један мали савјет за све, пошто сам опазио да многи то не знају него иду по реду и траже теме на којима су писали.

Кад се улогујете довољно је да кликнете на опцију Pogledajte vaše postove, и избациће вам све теме у којима сте писали, с тиме што ће на врху листе бити теме у којима има нових постова

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ko ce ovu pauzu izdrzati,kad samo pomislim da tek u martu pocinje proljetni dio,padne mi mrak na oci... :( Sto se Vukelje tice,ja bi pokusao rijesiti problem,on kaze svoje uslove,mi kazemo svoje,nadjemo se na pola puta ako je moguce,i super.A ako izvoljeva i puno filozofira,brate idi,siroko ti polje,dobar jeste,ali da je nezamjenjiv,nije.Borac je institucija.

Ono sto je meni najveca zelja je da ostanu Avduka i Vule!To je pod moranje.I naravno onda par pojacanja,Vlado to uigra do proljeca,i onda smo prava kaznena ekspedicija.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Citiraj:
Ma možda i nisu crnci

Богами јесу 8)
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 16:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Po ovim tribinama rekao bih da su dovedeni na probu u Modriču pa onda prebačeni nama da ih mi testiramo? Pod hitno provjeriti koliko godina imaju ali ne na osnovu rodnog lista već isključivo medicinski. Znam, zvuči pomalo nacistički ali često ovi igrači igraju sa fake papirima. Bilo kako bilo, uprava, čini mi se, nije utonula u zimski san.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 16:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Двојац из Модриче на проби

Двојица репрезентативаца Доминиканске Републике, нападач Керби Рафаел Родригез Пикардо (1989.) и везни играч Едвард Артуро Асеведо Круз (1985.) долазе на пробу у бањалучки Борац. Керби Рафаел је одиграо 17 утакмица за репрезентацију и постигао седам голова, а за младу селекцију ове карипске земље одиграо је око 60 утакмица и 25 пута се уписао у листу стријелаца. Едвард Асеведо је за репрезентацију своје земље одиграо педесетак утакмица у свим репрезентативним селекцијама.

Поред овог двојца, и Огњен Гњатић (1991.), везни фудбалер Козаре из Градишке, јесењег шампиона Прве лиге Републике Српске, налази се на мети клуба са Градског стадиона.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 16:40 
Veteran
Veteran

Hvala na informaciji. Prosto ne stignem upratiti sve tekstove u novinama i na internetu. Jesu li oni odigrali polusezonu za Modriču? Mislim da sam ih jednom upratio na RTRS-u tokom izvještaja sa utakmica prve lige Republike Srpske, ili griješim?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 17:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
Po ovim tribinama rekao bih da su dovedeni na probu u Modriču pa onda prebačeni nama da ih mi testiramo? Pod hitno provjeriti koliko godina imaju ali ne na osnovu rodnog lista već isključivo medicinski. Znam, zvuči pomalo nacistički ali često ovi igrači igraju sa fake papirima. Bilo kako bilo, uprava, čini mi se, nije utonula u zimski san.

Prava je šteta što ti nisi radio u vrijeme doktora Mengelea... :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 17:29 
Veteran
Veteran

...priznajem slične su nam metode.....Velika šala.. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
baš se to kod nas može provjeriti.
Ako imaju kvalitet imaju , a ako nemaju ćao

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 20:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
јан_де je napisao:
Citiraj:
Двојац из Модриче на проби

Двојица репрезентативаца Доминиканске Републике, нападач Керби Рафаел Родригез Пикардо (1989.) и везни играч Едвард Артуро Асеведо Круз (1985.) долазе на пробу у бањалучки Борац. Керби Рафаел је одиграо 17 утакмица за репрезентацију и постигао седам голова, а за младу селекцију ове карипске земље одиграо је око 60 утакмица и 25 пута се уписао у листу стријелаца. Едвард Асеведо је за репрезентацију своје земље одиграо педесетак утакмица у свим репрезентативним селекцијама.

Поред овог двојца, и Огњен Гњатић (1991.), везни фудбалер Козаре из Градишке, јесењег шампиона Прве лиге Републике Српске, налази се на мети клуба са Градског стадиона.

Ovaj dvojac je igrao za veternik i banat u srbiji i bili su bas zapazeni...u modrici koliko cujem nisu pokazali bog zna sta...Mislim realno tesko da poseduju bilo kakav kvalitet ... al bili bi atrakcija makar dok ne pokazu zavidno neznanje ...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 20:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Evo na BHT-u sportska srijeda doveli onog smrada iz selje Amara kao gosta mislim ako je to drzavna televizija prednos je imao Vlado zna se ko je jesenji sampion!!!
Kako ovdje neko jednom rece odoh mazati antenu slaninom taman i negledo ligu sampiona stvarno mi je muka vise te Ćarsiske raje.........

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
asdfg je napisao:
Evo na BHT-u sportska srijeda doveli onog smrada iz selje Amara kao gosta mislim ako je to drzavna televizija prednos je imao Vlado zna se ko je jesenji sampion!!!
Kako ovdje neko jednom rece odoh mazati antenu slaninom taman i negledo ligu sampiona stvarno mi je muka vise te Ćarsiske raje.........

Da, da, namazati antenu slaninom da ne 'vata BHT i federalnu :angel4:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 21:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Trivunović i Nikolić otkazali dolazak na pripreme reprezentacije

Fudbaleri Borca Vule Trivunović i Stevo Nikolić otkazali su dolazak na pripreme reprezentacije BiH za prijateljski meč s Poljskom, 10. decembra u Antalyji.
Trivunović je otkazao zbog ranije utvrđenih privatnih obaveza, dok je Nikolić povrijedio prepone, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

Stručni štab reprezentacije BiH je umjesto fudbalera Borca pozvao Sedina Torlaka iz Sarajeva i Eldina Adilovića iz Čelika.

http://www.banjaluka-news.com/sport/440 ... ezentacije

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Neko spopenu da se Vule zeni. S obzirom kakva mu je djevojka, ne znam sta je cekao do sad. Zmaj :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 00:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
sam_protiv_svih je napisao:
asdfg je napisao:

Da, da, namazati antenu slaninom da ne 'vata BHT i federalnu :angel4:

Dobro ste. Urota. Slanina će zamijeniti glogov kolac :toothy10: :toothy10: :toothy7:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]