banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 01:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2008, 11:49
Euroth je napisao:
Čim prodavac kaže "nur email kontakte" nema šta da ti ne bude jasno...

Eh da imam jedan primjer,kupio covjek Audi Q7 tdi u njemackoj za 33000evra jer je bio dosta povoljan poterao ga kroz Alpsku republiku (Austrija) zaustavi ga policija kontrola auto ukradeno,nema para nema ni auta.Zato prije kupovine trazi da idete provjeriti broj sasije mani se kopija pasosa ili Ausweisa.Meni se jednom desilo da mi je tip trazio akontaciju za putni trosak ako bi ga ja izigrao da mu uplatim simbolicni 200evra za svaki slucaj a isto samo Email kontakt,ima jedna izreka sve sto kupis jeftino kupio si skupo!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To lovacka?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 18:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2008, 11:49
The_new_Statesman je napisao:
To lovacka?

Zbog cega lovacka molim te ljepo :mad: . Skoro je bilo i na TV Rusi kupili na piajci okonju 16000evra na izlazu sa pijace kontrola policije auto ukraden,cak su pronasli tipa sto mu je prodao ali ne DOKAZ,nigdje potpisa,broj pasosa ili slicno ovaj Arap ili tako nesto tvrdi da stim nema nista i da nikad takvo auto nije posjedovao.Policija vjeruje Rusu ali nemaju dokaza covjek sjeo i place to je bila reportaza a tek da su se BMW X5 terali mahom za Albaniju i to je Lovacka.
Vidim da nisi upucen ovde prodajes kola dodju ljudi probaju i nesvidi im se i nekupe nakon par dana auto nestane,dok vlasnik skonta da fali prosao voz tek kad ga prijavi da je nestao onda ide na listu ukradenih..Oteras kola na popravak u Cesku i nakon nekog vremena auto nestane tome su dosli slucajno na trag jer je jedna zena isterivala auto iz garaze i zakaci ljevi retrovizor i ispane ljuc od auta-narezan.
Na zapadu se vise krade nego na Balkanu,evo neku vece maznuli 2 komada BMW X5 i slucjno ih vidjeo neki penzioner javio policiji i jurnjava kroz cjelu Gornju Austriju jednog capili drugi zbrisao kaze policija jaka vozila za bjekstvo nisu mogli da ih stignu. :lol:
U njemackoj one tablice sa zutim rubom sa strane ispunjavas ti sam OLOVKOM mozes da registrujes Airbus A380 :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
tacka, zarez, itd... ;) Bog ne pohvata sta ti hoces reci ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Reci ženi da ćeš kupiti tog Pežoa i onda dovezeš Merca...

Najgore što možeš dobiti je 2-3 dana gladovanja jer će se povampiriti i prestati kuvati. Onda prvi put kada padne kiša a eto ona naumi da ide kod mame, sve pada u zaborav samo da je "trzneš"

Inače zajebi francuze... Okolo gladac, unutra jadac... Ja već 856 put mijenjam desni stabilizator... 18KM košta ali druže da može svakih 3 mjeseca prolupavati ne mogu da vjerujem... Duže mi traje rezervoar goriva od tog sranja....

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
mangia je napisao:
18KM košta ali druže da može svakih 3 mjeseca prolupavati ne mogu da vjerujem

Možda je do vozača i stila vožnja?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 07:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Prije će biti zbog "dobrih" cesta po gradu, sličan problem bio sa Fiatom doduše sa selenima.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 10:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Ma ja sam odlu;io definitivno Merca da kupim,samo cekam ovaj uvoy da nam ovi lopovi odobre,a sto se tice zene ona neka se vozi u meganu :),a za 5000 ojra :),moze se mercedes kupiti da stanes i gledas da je presao do nekih 150 000,znaci do nekih 14 000 maraka da te izadje ovde sa carinom i porezom,ako neko misli da za 14 000 moze nesto bolje kupiti,slobodno neka kaze.pozdrav

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Onaj koji je prešao 150 000 km nije stariji od 3-4 godine u to budi siguran, a ovi od po 10 godina starosti minimum 500 000 km.
Tebi u svakom slučaju sretno sa kupovinom i da se navozaš :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
eugene of savoy je napisao:
Onaj koji je prešao 150 000 km nije stariji od 3-4 godine u to budi siguran, a ovi od po 10 godina starosti minimum 500 000 km.
Tebi u svakom slučaju sretno sa kupovinom i da se navozaš :wink:

Kolega ne mozes tako generalizovati,ovo sto si napisao vrijedi za auta koja su namjenjena za sverca tj. na kojima se moze zaraditi,imas i auta starih po 15-20 godina sa bezobrazno malom kilometrazom,ja sam skoro dovezao audi B4 iz Svice sa 160 hiljada na satu,sve i jedan moguci servis ima,skoro sve auta sto sam kupio gore su redovno servisirana i nisu puno presla a pricamo o autima starim 10+ godina,znaci ima svega za svakoga...

Ovo sto se radi po nasim auto placevima tj. uvoze vecinom havarisana auta i vraca se km sa 250-300 na 150 hiljada, jbg. drukcije se ne moze zaraditi :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Slažem se s Nickom.
Uostalom, kolega je prije nekog vremena za 800€ kupio W124, '88 godina sa nešto strašno sitno (ispod 100k) kilometara.
(provjeriću baš sve podatke, pozaboravljao sam već ali znam da mi se vilica danima vukla po podu.)

Dakle, ima svega..to što su većina lupani taksiji je druga priča.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2010, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
eugene of savoy je napisao:
mangia je napisao:
18KM košta ali druže da može svakih 3 mjeseca prolupavati ne mogu da vjerujem

Možda je do vozača i stila vožnja?

Ne ne... Vjerovano je problem u tome što ih prave od najkvalitetnijeg titana oplemenjenim i presvučenim Silicijum-Karbidom pa onda sve prekaljuju u specijalnim pećima kontorlisanim robotima...

U prevodu teški trash od dijelova koje prave Turci i Bugari na pres i štanc mašinama...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]