banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Kada vodimo ljubav sa nekom osobom, indirektno spavamo i sa svima sa kojima je ta osoba vodila ljubav i sa onima sa kojima su te osobe spavale. Važno je shvatiti koliko smo zapravo izloženi polno prenosivim bolestima (ako ne koristimo zaštitu). Naravno, redovni pregledi pružaju određenu sigurnost u vezi. A ovdje se nalazi link na kojem možete izračunati cifricu :)

KLIK < --------- izračunaj broj indirektnih seksualnih partnera

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ne funkcionise ti merac :evil3: . Kod mene kaze da nisu uspeli da izracujanju 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Recimo evo izračunala sam za mušku osobu uzrasta 25 godina, koja je recimo imala 13 seksualnih partnera, ženskog pola. Recimo i da je 5 osoba tada imalo 16-17 godina, 3 osobe 18-19, 3 osobe 20-22, i dvije osobe 23-25 godina.

Njegov rezultat bi bio:

You have had 331,573 indirect and direct sexual partners.

Based on information entered into this calculator, people in your age group have had 1,425,415 indirect sexual partners

Dakle oko 300 hiljada indirektnih partnera. Poredeći sa populacijom njegovog uzrasta (milion i četristo hiljada), populacija ga šiša za oko milion duša :D

Ne plašite se rezultata (sad mi reče jedan forumaš da nije dobar kalkulator jer je on po ovome spavao sa pola grada :D ), oni su bazirani na pretpostavkama i statističkim rezultatima u populaciji. Cilj je da se zamislimo na sekund i shvatimo značaj polno prenosivih bolesti.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Daj bježi 800 gospoja! :P Kakve su ovo cifre? :D

Evo npr. tvoj partner da ima samo tebe - ima u startu 800 komada žena! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Pusti ti šta si ti izračunala za muškarca od 25 godina, daj ti cifru... :lol: Da ne idem više u ovom smijeru ionako će moderator (tu se ja malo nakašljem), da mi obriše post, kao što ima običaj :lol:

Dakle da nastavimo... Ja u prvi mah ne skontah o čemu se radi (gle čuda) mislio sam da se računa broj partnera i broj partnera partnera, nisam skontao da se logično računa i broj partnera partnera partnera... itd, sve u okviru nekog prosjeka Kad se govori o seksualno prenosivim bolestima to i te kako ima smisla.
Malo sam i razočaran jer sam mislio da je ovaj moj herpes pokupilo bar duplo više duša, ali biće bolje. Ja ovako podatan...

Sve u svemu stvarno trebamo biti svjesni rizika, al bar su prezervativi dostupni. Ako već nema povjerenja, kad ima povjerenja onda još bolje.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
A na osnovu cega oni to izracunavaju, kojih prosjeka - prostitutki , muskih i zenskih?
Npr. osamnaestogodisnji muskarac koji je imao jednu partnericu jednako staru je imao 246 direktnih i indirektnih partnera :roll: .
Mislim, wtf , kako su dosli do broja 246, ako su jedno drugome prvi? Ili je to nemoguce? :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
A na osnovu cega oni to izracunavaju, kojih prosjeka - prostitutki , muskih i zenskih?
Npr. osamnaestogodisnji muskarac koji je imao jednu partnericu jednako staru je imao 246 direktnih i indirektnih partnera :roll: .
Mislim, wtf , kako su dosli do broja 246, ako su jedno drugome prvi? Ili je to nemoguce? :roll:

Your figure represents direct and indirect sexual partners going back six generations of partners. It is based on the average number of sexual partners that people in your age group and the age group(s), of your partner(s), have had. If you'd like to see what the figure is going back just three degrees click the button below.

Te onda odmah ispod dole ima dio sa "tree generetions of partners"... (tu je 13 na ovom tvom slučaju)

@ Izzard, zapravo, koji god broj indirektnih partnera da upišem, ne pokazuje zapravo pravi broj direktnih partnera, jer recimo, mogla sam spavati samo sa dve osobe koje imaju po 40 godina, ili sa 20 osoba sa 16 godina... Broj indirektnih partnera bi bio skoro jednak, obzirom da su dva četrdesetogodišnjaka imala više indirektnih partnera od nekoga nižeg uzrasta.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

You have had 2,284,360 indirect and direct sexual partners.

Based on information entered into this calculator, people in your age group have had 2,235,641 indirect sexual partners.

Evo mojih rezultata.. Pih, dva miliončića :wink:

Spoiler:
/Republika Srpska ima oko 1 500 000 stanovnika/ :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

osamstotinazena je napisao:
laoce je napisao:

Your figure represents direct and indirect sexual partners going back six generations of partners. It is based on the average number of sexual partners that people in your age group and the age group(s), of your partner(s), have had. If you'd like to see what the figure is going back just three degrees click the button below.

Te onda odmah ispod dole ima dio sa "tree generetions of partners"... (tu je 13 na ovom tvom slučaju)

Sranje od formule, je li to oni gledaju 6 generacija tj. roditelje, babe, pradjedove, cukunbabe, sukurdjede i ostale, pa onda mnoze s kim su svi partneri s kojima smo bili i oni koji su bili s njima i tako dalje i to kroz 6 generacija?
Onda bi se mozda dobio koji procenat od te brojke. Kako neko ko nije mrdnuo iz BL moze nakupiti tolike indirektne partnere, kad nema toliko ljudi ni u RS (kao sto si i sama navela) , a uostalom, ne moze se uzeti u obzir ni svo stanovnistvo, jer nece biti neko s nekim ko je npr 20 ili vise godina mladji ili stariji...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa normalno da ne gledaju babu dedu, pradedu… Lost in translation.
Šest generacija partnera. Ako je jedan gospodin spavao s deset žena, svaka od tih žena u prosjeku sa po deset zagondžija. Svaki od tih zagodndžija sa po 10-20 i tako do šest izmjena. U principu svaka od ovih deset žena mogla je gospodinu uvaliti sifilis koji je njoj mogao uvaliti jedan od deset pređašnjih junaka i tako dalje. Piše u objašnjenju da to nije dijagnostička metoda, nego služi da se naglasi koliko smo izloženi bolestima.Ne radi se ovde o tom ko je promiskuitetan, jer kako osamsto lijepo napisa, neko ko je imao više direktnih ali mlađih partnera može imati manje indirektih od nekog babojebca. Tako da formula ima smisla.

Nema to veze s babom i prababom osim ako recimo moja baba nije bila partnerica nekog bivšeg partnera moje bivše ili sadašnje partnerice. Pa fuj... :lol: Ali nije nemoguće. :lol:
Evo recimo:

You have had 176,992 indirect and direct sexual partners.
Based on information entered into this calculator, people in your age group have had 972,481 indirect sexual partners.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Htio sam samo da naglasim da se do te brojke ne moze doci ni da se ukljuce pored 6 generacija partnera i 6 generacija svakog tog partnera ponaosob, razumio sam o cemu se radi , ali je nerealno.
I opet da ponovim da je nejasno kako jedan osamnaestogodisnjak koji je imao jednu osamnaestogodisnju partnericu ima 246 indirektnih partnera , a sto je opet po njima, debelo ispod prosjeka. Kojeg prosjeka? Koliko to partnera treba da ima osoba koja je napunila 18 godina?
Ova je formula dobra samo da malo zaplasi tinejdzere da ne srljaju tek tako u sexuale odnose, nezasticeni, ali oni koji to rade, svakako im ovo nece nista znaciti.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
A nisu uzeli u obzir preklapanje? :) Npr. postoji mogućnost da je više partnera imalo odnos sa istom ženom (ili obratno)?
U tim "generacijama" partnera naravno da postoji mogućnost da je npr. od mog partnera jedna od partnerki imala partnera koji je bio sa partnerkom iz druge "loze"? :)
Jer odakle ovoliki milioni ljudi u konačnoj cifri? Fali brate naroda za sve to. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Формула је ниђе везе, али мислим да поента ове формуле није да нам изброји са колико смо особа индиректно спавали, него да са овим великим цифрама упозори на полно преносиве болести и како се лако преносе уколико се не користи заштита

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
мислим да поента ове формуле није да нам изброји са колико смо особа индиректно спавали, него да са овим великим цифрама упозори на полно преносиве болести и како се лако преносе уколико се не користи заштита

To je to.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ovo je kao stvoreno za forumsku nejebicu koja opasno hara...
faktički nisi ništa...al si zato fiktivno jebač kakvog nema...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
hahaha You have had 2,718,081 indirect and direct sexual partners.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sunce ti *ebem ko da sam pola Istambula gusssio :roll: :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 17:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Based on information entered into this calculator, people in your age group have had 2,076,776 indirect sexual partners
U jbt kad bi moj progovorio u Hag bi me otjerao :crazyeyes:
Pa ispade ja najveći borac protiv Bijele kuge :king:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 18:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2010, 14:29
na osnovu izbačene cifre trebao bi mi otpasti davno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ]