banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Може било који само да није гмаил, хотмаил, јаху и сл.

Црногорац могао си данас до Требиња свратити, близу је. :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:50 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2010, 17:02
А јбг био сам у Подгорици. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
ЛешинарЦГ je napisao:
А јбг био сам у Подгорици. :)

a odakle si?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:
Rudar namjerno igra bez sedam igraca nabijem ih .. Uvijek navijam za nase timove ali ovo je smijesno :angry4:

A ovo za Rudar me ne iznenađuje. Jedini interes ovih malih smradova je da nama otkinu koji bod. Je.beš klub i grad sa takvim ambicijama, ali navikli smo na takve. Glavna navijačka im je da mrze Borac i Banjaluku, a onda svi brže bolje na fakultet u tu istu, omraženu im, Banjaluku. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:53 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2010, 17:02
Бар.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zavisi drug ja znam dosta Prijedorcana koji su za Borac

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:
Zavisi drug ja znam dosta Prijedorcana koji su za Borac

Pa sjećaš li se koja je glavna navijačka pjesma tih navijača Rudara?
O njima više ni riječi neću napisati, ne zaslužuju.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 18:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја сам на сс.ба форуму прочитао пост једног лика из Приједора...
Питају њега, као па било вас је брука у БЛ, а на другим гостовањима вас буде 5-10, код куће вас једва 100-200...

И ја контам он ће рећи није тачно, ово оно, кад лик `ладно као нас ништа не занима осим те утакмице с Борцем, као то је посебан осјећај, ми се за ту утакмицу спремамо читаве сезоне...

О , јбм те животе...

Па сад кад су рукометаши ишли доле, била им крцата дворана, а иначе просјек 50 људи на текми...

Не контам.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Борац поражен у Требињу

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Jagodić: Nije smak svijeta

Jagodić je upisao prvi poraz otkako je banjalučku ekipu preuzeo od Novosađanina Zorana Džimija Marića. Borac je vodio u Trebinju, ali je pogocima Nenada Purkea Stojanovića, Leotar stigao do pobjede.

Posebno je bio razočaran igrom jesenjeg šampiona Bosne i Hercegovine u prvom poluvremenu, ali je podvukao da će njegov tim boriti za titulu na proljeće.

"Žao mi je što su se moje tvrdnje da je Leotar jak protivnik pokazale kao tačne. To se najbolje vidjelo u posljednjih desetak minuta utakmice kada smo primili oba gola. Domaćin je iskoristio sav svoj pritisak i stigao do željenog rezultata. Žao mi je što smo potrošili prvo poluvrijeme u igri bez igre. Ovo jednostavno nije naša igra", rekao je trener Banjalučana.

Prema njegovim riječima, u nastavku je Borac zaigrao nešto bolje.

"Došli smo do vođstva od 1:0, ali smo prelako ispustili pobjedu i na kraju bodove. Šta da se radi, nije smak svijeta, i dalje imamo pet bodova prednosti nad prvim pratiocima Sarajevom i Željezničarom, mi držimo stvari u našim rukama i nadamo se da ćemo izdržati trku do kraja na prrvom mjestu", zaključio je Jagodić.

Njegov kolega sa klupe Leotara Dragan Spaić razumljivo, bio je jako zadovoljan pobjedom nad liderom na tabeli.

"Čestitam Borcu na jesenjoj tituli, ali i mojim igračima koji su ponovili odlično izdanje iz utakmice protiv Zrinjskog. Svi su dali svoj maksimum i mislim da smo sasvim zasluženo došli do novih bodova", naglasio je popularni Krcko.

mondo.ba

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
јан_де je napisao:
Ја сам на сс.ба форуму прочитао пост једног лика из Приједора...
Питају њега, као па било вас је брука у БЛ, а на другим гостовањима вас буде 5-10, код куће вас једва 100-200...

И ја контам он ће рећи није тачно, ово оно, кад лик `ладно као нас ништа не занима осим те утакмице с Борцем, као то је посебан осјећај, ми се за ту утакмицу спремамо читаве сезоне...

О , јбм те животе...

Па сад кад су рукометаши ишли доле, била им крцата дворана, а иначе просјек 50 људи на текми...

Не контам.

Комплекс од већег града. Немају сви људи из ПД-а толику мржњу према Борцу, али доста их је таквих.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Pozdrav društvo!

Nisam dugo bio na forumu pa mi je dosta trebalo da pročitam šta se dešavalo u međuvremenu. Vidim bile su ponovo nekakve akcije (plakati itd.) Svaka vam čast! Mislim da naš Borac ima što ni jedan klub nema a to je ovako aktivne simpatizere! Još jednom svaka vam čast!

Ostalo je još malo do rukometa, nadam se da Lešinari neće iznevjeriti, ipak je RK puno uložio da privuče navijače a Lešinari su ti koji idu uz Borac bio to RK, KK ili FK nije bitno. Razočaraće me ako nebudu večeras na jugu u Boriku. Pročitao sam da su otišli na gostovanje u Trebinje pa zato neće doči to bi stvarno bilo tužno da zbog njih 50 niko nemože donjeti transparente u Borik i navijati. Možda nisam dobro shvatio???

I još, vidim krenulo se s nule u navijačkim rekvizitima. Vidio sam jastuk FK Borac i novi šal sa grbom. Odlično izgledaju. Sve u svemu poslije ovih stvari i poraz protiv Leotara nije teško pao.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Evo i rukomet se zavrsi!!!!
jbg nije dan Borca, nepamtim puniju dvoranu, ali nedade se !!!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

За коментарисање рукометаша постоји већ тема РК БОРАЦ:
viewtopic.php?f=9&t=52088

а ја бих овдје споменуо само нешто што има везе и са фудбалским клубом.

Не знам да ли сте опазили али испод југа, испод прозора био је велики транспарент у којем је РК Борац честитао на освојеној јесењој титули.

"НАШЕМ БОРЦУ ЧЕСТИТАМО ЈЕСЕЊУ ТИТУЛУ!"

јако лијеп гест.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Primjetio sam to,ali sam i primjetio na ovom izvjestaju RTRS iz Trebinja neke stvari koje u covjeku bude sumnju.Ne bih obrazlagao dalje jer to ne bi bilo sportski i ne lici na Borac,ali eto obratite malo paznju kako se niko od nasih ne raduje kad Sreco daje gol,kako Avduka prima prvi "netipican" gol i kako se kod penala za drugi gol Leotara niko od nasih ne buni iako se radilo o napucanoj bombi u Mikica gdje uopste nije postojao pokret njegove ruke prema lopti!

Vjerovatno umisljam i paranoisem,ali te stvari su bas cudne,mozda BHT izvjestaj bude opsirniji pa me razuvjeri.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шлагер кад си гледао тај извјештај? послије дневника у пола 8 или сад у трећем дневнику?

ја баш тражим на страници РТРСа али нису поставили. али су зато поставили читав снимак рукометне утакмице

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kad sam krenuo u dvoranu stavio sam da mi se rukomet snimi na HD od dreamboxa,i sad sam po povratku kuci pustio taj snimak,koji je zakacio i sportsku rubriku 2.Dnevnika,i tu sam vidio izvjestaj iz Trebinja (i nove dresove :D )

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kad sam krenuo u dvoranu stavio sam da mi se rukomet snimi na HD od dreamboxa,i sad sam po povratku kuci pustio taj snimak,koji je zakacio i sportsku rubriku 2.Dnevnika,i tu sam vidio izvjestaj iz Trebinja (i nove dresove :D )

аааа да знаш да ти завидим :D
хоћу и ја dreamboxa :)

а ако је послије другог дневника онда неће бити на нету тај спортски додатак никад не стављају. али биће постављен у недјељу спортски преглед

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ako sam dobro primjetio dodali smo bijelu prugu na dresu. Nešto kao dres reprezentacije (samo vertikalna pruga).

evo ovde sam to vidio. slabo se vidi.

http://trebinjedanas.com/node/2911

nadam se da neće takvi dresovi i ostati.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Šajin je napisao:
За коментарисање рукометаша постоји већ тема РК БОРАЦ:
viewtopic.php?f=9&t=52088

а ја бих овдје споменуо само нешто што има везе и са фудбалским клубом.

Не знам да ли сте опазили али испод југа, испод прозора био је велики транспарент у којем је РК Борац честитао на освојеној јесењој титули.

"НАШЕМ БОРЦУ ЧЕСТИТАМО ЈЕСЕЊУ ТИТУЛУ!"

јако лијеп гест.

Slika
Danas nikako nije dan za Borac :( Ali nema veze idemo dalje 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]