banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2010, 16:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
АЛЕКСАНДАР je napisao:
држи се ти запада, "демократије" и педера :)
код Руског народа постоји велика заинтересованост за Србију и Србе и то је оно што мене радује.
то се може видјети по много руских добровољаца који су увијек ратовали за српске интересе, по Руској Православној цркви која гаји братске односе са СПЦ, по народу који је хуманитарним акцијама помагао Србе, протестовао на улицама кад су Срби страдали итд.. итд..
примјера је милион.
Живјела Русија :)

Naša jedina sreća je da nismo blizu Rusije...Da jesmo,volio bi je ti kao i prosječan Ukrajinac,Moldava,Estonac,Bjelorus...Ovako,kada bukvalno nisi u zoni njihovog najbližeg interesa,možeš i da je voliš...
alkibijad je napisao:
eugene of savoy je napisao:
Ima ona Grčka istina; "ne vjeruj turčinu ni kad ti darove nosi", a ja bi rekao "Ne vjeruj Rusima ni kad ti darove nose".

Mislis cuvaj se Dajanaca i kad poklone nose :)

Jeste,Danajaca....Trojanska izreka,odnosi se na Grke,ne na Turke...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ако је тако зашто онда у тим земљама које си набројао све више јача подршка Русији?
Бјелорусија је нпр. сад поново уз Русију, за разлику од прошлог предсједника који се био дистанцирао.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 21:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Zato što loše žive.Zato što je SSSR ipak nudio nekakvu socijalnu zaštitu....Iz istog razloga zbog kojeg kod nas vlada jugonostalgija...."Dobra stara vremena".....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 21:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Neka nama Rusa, pa zar vam se ne cini da su ovi supci sa zapada malo utihnuli otkad su Rusi ovdje. Sta fali da razvijamo kulturne i ekonomske veze sa Rusima? Pa Ameri i EU smradovi godinama nam kenjaju, uradite ovo uradite ono, uvezite ono uvezite ovo, a na kraju karina, nit su ulagali nit ista, samo su nas ponizavali, bombardovali i ucjenjivali.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 21:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne fali ništa u razvijanju kulturnih i ekonomskih veza...Samo mi je bezze ta priča o "slavenskoj i pravoslavnoj braći"....Dok imaju interes ovdje podržaće nas....Čim interes nestane i ljubav će proći...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
[/quote]Naša jedina sreća je da nismo blizu Rusije...Da jesmo,volio bi je ti kao i prosječan Ukrajinac,Moldava,Estonac,Bjelorus...Ovako,kada bukvalno nisi u zoni njihovog najbližeg interesa,možeš i da je voliš...[/quote]

Volim Rusiju,njen narod i kulturu,ali ovo sto sto zoka kaze je i moje misljenje...politicki gledano...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Ако је тако зашто онда у тим земљама које си набројао све више јача подршка Русији?
Бјелорусија је нпр. сад поново уз Русију, за разлику од прошлог предсједника који се био дистанцирао.

Zar nije Lukasenko vec cijelu vjecnost predsjednik?
U Ukrajini ima puno Rusa, pa je logicno da ti ljudi podrzavaju Rusiju. A da vidis sto ih vole Moldavci ( ne mislim na uvezene Ruse u Moldaviji) ili Litvanci i Estonci. U Letoniji isto ima puno Rusa.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
laoce je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Zar nije Lukasenko vec cijelu vjecnost predsjednik?
U Ukrajini ima puno Rusa, pa je logicno da ti ljudi podrzavaju Rusiju. A da vidis sto ih vole Moldavci ( ne mislim na uvezene Ruse u Moldaviji) ili Litvanci i Estonci. U Letoniji isto ima puno Rusa.

ajoj tebe

stipu ga vidis da valja bombe ko sirogojno

lukasenko predsjednik od 1994 (slobo isao kod njega na casove) a on lafo ima info o promjeni rezima :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мислио сам на Украјину..
Јанукович је руски човјек.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 17:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
Da se ne lažemo živimo još u komunizmu ili kvazikapitalizmu i komunisti su na vlasi u Srbiji ,RS i Rusiji (bivši komunisti ili potomci komunista) i po tradiciji smo još uvijek u nekom vojno labavom Istočnom savezu a okrenuti ka EU i zapadu
Desno u Srbiji i RS ne postoji zbog pritiska zapada(USA i EU), koji su trenutni vladari svijeta.
Rusi nas vole koliko i mi kineze :lol:

Poslednji put menjao russianspace dana 17 Nov 2010, 17:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ta priča o slavenskoj i pravoslavnoj ruskoj braći je toliko izlizana i potrošena laž, koja je na žalost nakon milion ponavljanja postala istina u nečijim glavama. Radi se o običnoj iluziji. Uostalom, istorija kaže da su Rusi, kao i svi drugi narodi, prije svega gledali i danas gledaju prvo svoje interese. Nema tu prijateljstva.
Nas Srbe su u zadnjih 200 godina više puta zajebali nego nam pomogli. O prošlom ratu neću ni da pišem, sve što su uradili za Srbe je da su uložili milion energičnih protesta dok je nas rasturao ko je stigao. A, možda da se malo prisjetimo Berlinskog kongresa 1878. kada su tajnim pregovorima iza naših leđa Austrougarskoj prepustili BiH, bez obzira na ustanak koji su bosanski Srbi ovdje poveli. Ili da se prisjetimo San Stefanskog mira, kada su na račun Srbije gradili Veliku Bugarsku? Hvala im na takvom prijateljstvu. Što neko reče, sa Njemcima i Englezima bar znam na čemu sam.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 02:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
_zoka je napisao:
Zato što loše žive.Zato što je SSSR ipak nudio nekakvu socijalnu zaštitu....Iz istog razloga zbog kojeg kod nas vlada jugonostalgija...."Dobra stara vremena".....

kako da ne ,svi se sjecamo tih bajnih vremena kad se moralo poraniti da bi se kupio hljeb jer ako ga ne kupis na vrijeme ostanes gladan..peko samo zitoprodukt i to nedovoljne kolicine,sjecamo se redukcija struja,nestasica ulja,praska za ves,bonova za gorivo,voznje auta parnim il neparnim danaima,odlazaka u trst da bi se obuklo,polupraznih prodavnica,putovanja u madjarsku po salamu i sir,poljsih i ceskih turista sa peglicama i skodama,pozivanja na informativne razgovore u sup,radnickih savjeta i samoupravljanja..ajd bolan obirsi nos....tada je bio pako ta zemlja je bila koncentacioni logor danas je pravi raj u odnosu na ta vremena

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 07:34 
ozna je napisao:
_zoka je napisao:

kako da ne ,svi se sjecamo tih bajnih vremena kad se moralo poraniti da bi se kupio hljeb jer ako ga ne kupis na vrijeme ostanes gladan..peko samo zitoprodukt i to nedovoljne kolicine,sjecamo se redukcija struja,nestasica ulja,praska za ves,bonova za gorivo,voznje auta parnim il neparnim danaima,odlazaka u trst da bi se obuklo,polupraznih prodavnica,putovanja u madjarsku po salamu i sir,poljsih i ceskih turista sa peglicama i skodama,pozivanja na informativne razgovore u sup,radnickih savjeta i samoupravljanja..ajd bolan obirsi nos....tada je bio pako ta zemlja je bila koncentacioni logor danas je pravi raj u odnosu na ta vremena

Gdje si ti zivio??

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 08:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Svi mali (shupacki) narodi imaju neke sile kojima se priklanjaju, nama je vise u interesu da smo dobri sa bilo kim nego da nemamo nikog, vidjeli smo 90-ih kako smo prosli kad smo djelovali samostalno, nema ko nas sve od zapadnjaka nije gazio, a kakve su tek epove ispjevali o nama, ustase i nacisti dodju naspram nas kao djeca cvijeca. Pa zas niko ne vidi da je pritisak opao otkad su se Rusi umjesali u poslove RS, naravno da je sve iz interesa, ali bolje da imamo nekog nego nikog.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 09:02 
Administrator
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
ozna je napisao:
_zoka je napisao:

Gdje si ti zivio??

Bogami,ja ovo što on piše prepoznajem....samo,to je već period nakon raspada SFRJ....a on se sigurno ne sjeća SFRJ....nema on dovoljno godina za to...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Српска заувек!

Све ће бити у реду код нас Руса и Срба, само веруjте....

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Руjа je napisao:
Све ће бити у реду код нас Руса и Срба, само веруjте....

Kao da svog rođenog brata slušam... :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Taкo jе :wink:

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Meni je baba Ruskinja, bio sam tamo na proputovanju i vidio sam štošta, nalazim se u društvu gdje su teški, hardcore rusofili kojima je svaki drugi ''borbeni poklič'' u stilu ''SRBA I RUSA 300 MILIONA!'' itd., ali nikada nisam bio tako romantično vezan uz zemlju koja se ionako liječi od svoje traumatične prošlosti. Mislim, nikada nisam bio prozapadnjački orjentisan ali opet, nekako mi ta ''ljubav'' Rusa i Srba nije nešto ''uvjerljiva''.
Čast narodu ali s političke strane...
Mi smo Srbi ostavljeni sami na cjedilu, trebamo samo gledati svijet oko sebe.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 20:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
_zoka je napisao:
Bogami,ja ovo što on piše prepoznajem....samo,to je već period nakon raspada SFRJ....a on se sigurno ne sjeća SFRJ....nema on dovoljno godina za to...

Ovo je bilo odmah nakon Titove smrti. I ja se odlicno sjecam nestasice ulja, praska, kafe, parnih neparnih dana/ tablica. Jbg, rat je krenuo odmah tada, trebalo je deset godina da se krv prolije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]