Aurrora je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e1ibN4VIZEg[/youtube]
Ovo je smisao života. Pokazati svoju posebnost, svoju kreativnost u bilo kojoj oblasti, živjeti sa strašću i entuzijazmom, zanosom. Toliko divnih i lijepih stvari čeka na nas, da ih uradimo, čujemo vidimo, osjetimo. Tvorac nam je toliko dao, a najviše što nas stvori po obličju svojem i nismo samo tijelo, mi smo izvor neslućenih mogućnosti... Hvala Gospodu za to
I reče Gospod :jedite i pijte i igrajte jer će te sutra pomrijeti!
Pa onda:hleba i igara dajte narodu jer svi putevi vode u Rim.
Mnogo pogleda na život a i mnogo pristupa životu. Umetnicima je smisao života remek delo u svom ateljeu.
Piscima Nobelova nagrada. A vernima šta je njima smisao...?
Život nije bajka već realnost koja svakog dana rađa novu decu a polaže u zemlju one što su živeli.
Zbog lepe igre ode Jovanova glava. Nije igra krivac već pogrešan život i brz jezik bez razuma ali i igra nosi zavodljivost koja zna postati predmet ,obožavanja, kao i novac.
U osnovnoj školi kao dečak mnogo sam razmišljao o životu i tad sam napisao sledeću surovu izjavu koja je istinita ali je izašla iz usta dečaka koji nije poznavao Boga,
,,Bio sam nekad i ja , voleo sam sve kao i ti , sad sam stopa tvoja i ti ćeš tuđa biti.,,
Vodio sam dnevnik o svojim mislima i osećanjima i ovaj redak tamo stoji odavno jer sam želeo da mi to bude na nadgrobnoj ploči.
Ako stvarno želite videti iz bližeg život idite na groblje i prošetajte sat dva obilazeći grobove i razmišljajte da će tako buduće generacije ako nađu vremena obilaziti i vaš i proći će jer im ništa niste značili ali vaša kratka poruka im može pomoći i tad.