banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2006, 15:37
imas ;ak i temu o njemu

viewtopic.php?f=9&t=6886

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2006, 15:37
vjest sa dnevnik.ba

Kobinovana nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, koju će sačinjavati igrači iz Premijer lige BiH nastupit će u prijateljskoj utakmici protiv Poljske, koja bi trebala biti odigrana 7. prosinca u Antaliji.

Istina, još uvijek nije postignut konačni dogovor između dvije asocijacije, ali bi u narednim danima trebao biti potpisan ugovor.

Kako saznaje Sport Centar naš državni tim u Turskoj s klupe neće voditi izbornik Safet Sušić, zbog toga što ne poznaje najbolje igrače iz našeg prvenstva, a posao «izbornika» obavljat će Borče Sredojević i Elvir Baljić, dvojica Sušićevih asistenata u A timu.

http://www.dnevnik.ba/sport/nogomet/idu ... r-lige-bih

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evropski uslovi za Borac

Rekonstrukcija Gradskog stadiona u Banjaluci, izgradnja sjeverne i južne tribine, započeće u aprilu 2011. godine, a završetak radova planiran je za kraj godine.

Ovu odluku donijeli su predstavnici FK Borac, grada Banjaluka i Vlade RS na jučerašnjem sastanku. Zajednički dogovor je da jesenjem prvaku Premijer lige BiH budu obezbijeđeni uslovi za stvaranje evropskog imidža i konstantno učešće u evropskim takmičenjima. Pored izgradnje tribina, koje će zadovoljavati najviše standarde UEFA, biće uređena i okolina oko stadiona. Neophodne finansije obezbijediće grad Banjaluka, koji će u svrhu toga ući u kreditno zaduženje. Veliku pomoć pružiće i Vlada RS.

"Banjaluka je uvijek bila i uvijek će biti uz Borac, koji je jedan od najprepoznatljivijih simbola našeg grada, te naš najbolji ambasador", rekao je Dragoljub Davidović, gradonačelnik Banjaluke.

Proko Dragosavljević, ministar za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, istakao je da banjalučkom klubu treba obezbijediti što bolje uslove za rad, pošto je on to i zaslužio.

"Uspjesi Borca su uspjesi svih nas i moramo da obezbijedimo još bolje uslove našim fudbalerima i sportistima kako bi nas dostojno reprezentovali na međunarodnoj sceni", izjavio je Dragosavljević.

Predstavnici Vlade RS i grada Banjaluka čestitali su čelnicima Borca na dosadašnjim rezultatima, te poželjeli da Banjalučani nastave sa odličnim igrama.

"Borac se polako, ali sigurno vraća na mjesto koje mu pripada i zaslužuje sve čestitke za postignute rezultate. Nadamo se da će se klub i dalje uspješno razvijati u skladu sa evropskim standardima. Sadašnji čelnici kluba zaslužuju apsolutnu podršku", rekao je Aleksandar Džombić, ministar finansija u Vladi RS.

Izgradnja tribina biće urađena prema već postojećem projektu, a poslije završetka radova Gradski stadion će biti jedan od najmodernijih u regionu.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
E ovo je vijest,nakon svih ovih sranja i supljaka :hello1:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:

Tako je!Ajoj koliko sam se obradovao,samo steta sto necemo imati sjever i jug za sljedecu Evropu odnosno kvalifikacije za LS. 8) Ali nema veze imacemo 2012 godine!Joj kao malo dijete sam sad,zivota mi. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:

Tako je!Ajoj koliko sam se obradovao,samo steta sto necemo imati sjever i jug za sljedecu Evropu odnosno kvalifikacije za LS. 8) Ali nema veze imacemo 2012 godine!Joj kao malo dijete sam sad,zivota mi. :D

Hvala ti boze

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Stvarno lijepa vijest. Moram reći da mi je drago da su uz Borac ponovo i grad Banjaluka i Vlada Republike Srpske.
Moje mišljene je da neki ljudi možda znaju nešto što mi ne znamo :wink:
Mislim da se naš stadion ne sprema samo za evropske utakmice. Mislim da je za nekoliko godina i regionalana liga sasvim realna opcija.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Коначно!!! =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
"Borac se polako, ali sigurno vraća na mjesto koje mu pripada i zaslužuje sve čestitke za postignute rezultate. Nadamo se da će se klub i dalje uspješno razvijati u skladu sa evropskim standardima. Sadašnji čelnici kluba zaslužuju apsolutnu podršku", rekao je Aleksandar Džombić, ministar finansija u Vladi RS.

Stvarno super vijest drago mi je da Djombara tako misli, kako cujem on je premijer naredne 4 godine!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Stvarno lijepa vijest. Moram reći da mi je drago da su uz Borac ponovo i grad Banjaluka i Vlada Republike Srpske.
Moje mišljene je da neki ljudi možda znaju nešto što mi ne znamo :wink:
Mislim da se naš stadion ne sprema samo za evropske utakmice. Mislim da je za nekoliko godina i regionalana liga sasvim realna opcija.

Mislim da nisi daleko od istine,ali si daleko vremenski,jer jos dugo,dugo,dugo se nece pokrenuti ta liga sto se fudbala tice,jer bi se gostovanja trebala onda zabraniti(navijacima),a kod nas su gostovanja bitan segment,mislim dosta je tu zavrzlama,puno stvari se treba poklopiti.Tek evo sad pocinje za rukomet ta liga,fudbal nek priceka.

Sto se stadiona tice,usudjujem se reci da ce biti jedan od najboljih u regionu.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
vauuuuuu, bas me obradovala vijest :D ne spominje se krov nad istokom ??

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Valjda ce se Dzombic drzati ovoga sto je rekao. Covjek je glavni kandidat za mandatara, rekao bih i jedini ozbiljan u Dodinoj glavi :D, i ne bilo lose da mu nasi iz kluba vec sad udju pod kozu i iskamce neku paru.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Е како би то било добро, сјевер и југ ...
Баш ме занима да ли би навијачи изабрали једну од те двије трибине или би остали на истоку...
Углавном, стадион че бити пун погодак!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Samo sto ce imati kruzni oblik,bice sve tribine spojene.Koji ljepotan! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mi imamo,po meni i jedan veci prioritet od Sjever i Juga,i mislim da bi prve pare koje iskamcimo (sto bi rekao Simpatizer),trebalo uloziti u izgradnju dva-tri pomocna igralista,od kojih bi jedno obavezno trebalo biti sa vjestackom travom,da ne moramo zimi ici u Krupu ili Orasje. Taj kompleks bi trebao biti sto blize gradu,na samoj periferiji,jer tu bi trenirale i sve nase mladje selekcije iz skole fudbala.

Tek druge pare koje "iskamcimo" bih ulozio u Sjever i Jug,jer stvarno je zlocin trenirati i igrati na istom travnjaku,cak i u periodu kad buja vegetacija,a da ne pricam u ovom dijelu godine kad nema vegetacije. Nekad smo se svi divili nasem travnjaku,dok su igraci trenirali na pomocnom,a sad je stvarno kritican i bice sve gori. I na Wembleyu bi se unistio travnjak kad bi se nekoliko puta sedmicno treniralo na njemu a onda za vikend igrale utakmice. A da ne pricam kakvu bi ekspanziju dozivjela nasa skola fudbala,ali naravno po evropskoj organizaciji,a ne da sluzi za uhljebljenje bivsim igracima koji su na ivici egzistencije. Znaci,redoslijed poteza bi trebao biti
1-Izgradnja trening kompleksa
2-Organizacija skole fudbala na modernim osnovama
3-Izgradnja Sjevera i Juga

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Mi imamo,po meni i jedan veci prioritet od Sjever i Juga,i mislim da bi prve pare koje iskamcimo (sto bi rekao Simpatizer),trebalo uloziti u izgradnju dva-tri pomocna igralista,od kojih bi jedno obavezno trebalo biti sa vjestackom travom,da ne moramo zimi ici u Krupu ili Orasje. Taj kompleks bi trebao biti sto blize gradu,na samoj periferiji,jer tu bi trenirale i sve nase mladje selekcije iz skole fudbala.

Tek druge pare koje "iskamcimo" bih ulozio u Sjever i Jug,jer stvarno je zlocin trenirati i igrati na istom travnjaku,cak i u periodu kad buja vegetacija,a da ne pricam u ovom dijelu godine kad nema vegetacije. Nekad smo se svi divili nasem travnjaku,dok su igraci trenirali na pomocnom,a sad je stvarno kritican i bice sve gori. I na Wembleyu bi se unistio travnjak kad bi se nekoliko puta sedmicno treniralo na njemu a onda za vikend igrale utakmice. A da ne pricam kakvu bi ekspanziju dozivjela nasa skola fudbala,ali naravno po evropskoj organizaciji,a ne da sluzi za uhljebljenje bivsim igracima koji su na ivici egzistencije. Znaci,redoslijed poteza bi trebao biti
1-Izgradnja trening kompleksa
2-Organizacija skole fudbala na modernim osnovama
3-Izgradnja Sjevera i Juga

A zasto ne sve odjednom?Para se ima sigurno... :wink: Odnosno,sve se moze kad se hoce.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jos da malo pojasnim na sta mislim pod modernom organizacijom skole fudbala. Pod broj jedan,Direktor bi bio vrhunski strucnjak koji bi imao vecu platu nego trener prvog tima. On bi birao saradnike i odgovarao za sve selekcije. Pod broj dva,selekcija djecaka po njihovim fizickim predispozicijama,a ne odokativno kao sada. Znaci,da se tacno postavi sistem (nesto kao Dule Vujosevic u Partizanu),da se tacno zna norma brzine za svakog djecaka (po godistima) i da se zna za koliko mora pretrcati 100 metara ako hoce da prodje selekciju,da se postavi kriterijum utroska kiseonika od 60 mililitara po kilogramu tjelesne tezine i na taj nacin bismo odmah u startu pravili dobru selekciju djecaka kojima nece biti problem da izdrze duel ili sutnu loptu sa 30 metara. Tek naknadno se radi na tehnici,taktici i slicno....

Sada se ne radi nista od ovoga,vec se pusta da kime,Celo ili Baja procjenjuju od oka "ko bi mogao postati igrac",ili sto je jos tragicnije,ko je ciji sin ili necak :( :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Nov 2010, 20:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 20:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
A zasto ne sve odjednom?Para se ima sigurno... Odnosno,sve se moze kad se hoce.

Pa,ako moze sve odjednom-idealno!!

Ali,smatrao sam da je ovo ipak vaznije,jer je ocito da imamo problem i sa punjenjem postojeceg kapaciteta :D

Ali,vizuelno bi nam stadion bio kao bombona ako to zavrsimo!!!

Zanime me i sta borcev navijac misli o ovome i da li se razmislja o izgradnj pomocnih terena?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Hocemo li konacno imati sve cetiri tribine...ili ce igokei zahvaliti jos neka manja dvoranica...Dobili smo semofor,stolice na istoku pa i sajt i jos trazimo leba preko pogace :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ravnogorac je napisao:
Hocemo li konacno imati sve cetiri tribine...ili ce igokei zahvaliti jos neka manja dvoranica...Dobili smo semofor,stolice na istoku pa i sajt i jos trazimo leba preko pogace :angry4:

Ова ти је добра! :salute:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]