banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 04 Nov 2010, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Kud je lafajet grijesio,kud nas sut nije isao,a neshvatljivo losa organizacija u napadu.Imali smo sanse stici prednost,ali nije bilo dovoljno ni snage ni koncetracije.makabi se nije nasutao,osim Pinija koji je odlucio sve sa svojim trojkama.Jedino sto je Sofoklis zaustavljen ali dzaba.
Ima ova ekipa jos dosta da radi.
Najsvjetlija tacka su naravno velicanstveni GROBARI!
I kada ne budes prvi ti....

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Black Boy je napisao:
Najsvjetlija tacka su naravno velicanstveni GROBARI!

Srce radi bim bam bam.. sve drugo je manje važno..

Onaj početak... Uhhhh... U jednom momentu sam pomislila da će i sudije propjevati sa navijačima :D Ona scena.. njih trojica stoje kao braća Dalton.. hihihihih :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
partizan-makabi 54:67
ja sam zadovoljan. nismo previse katastrofalno porazeni iako je ovo bila jedna od najgorih utakmica koju je neki kosarkaski tim odigrao u istoriji (pogotovo prve tri cetvrtine, osim finisa trece). jednostavno, bili smo toliko katastrofalni u svakom segmentu igre (odbrana, skok, organizacija napada, sut, asistencije, izgubljene lopte) da gore od ovoga jednostavno ne moze. no, i pored svega, u jednom trenutku, 5 minuta pred kraj, uspjeli smo i da se vratimo u utakmicu. onda je, po starom dobrom obicaju, dosla trojka protivnika sa istekom napada.
takodje je dobro sto valjda sad konacno znamo da od klobucara, milosavljevica i djekica nema apsolutno nikakve koristi, da su u pitanju tri balvana od kojih nikad nece postati igraci. tako da znamo da se oni mogu koristiti samo kad ozbiljni igraci treba da predahnu.
dobro je i sto lucic pocinje da igra odlicno.
lose je sve ostalo. fali nam plejmejker koji ce znati organizovati igru, a ne samo ici u harakiri prodore i sulude suteve, kao lafajet. gist se takodje ispucavao do besvjesti, al dobro, njih dvojica su tek dosli, imaju jos vremena da smire hormone.
i dalje sam optimista po pitanju plasmana u top 16

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 00:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

osamstotinazena je napisao:
Srce radi bim bam bam.. sve drugo je manje važno..

Upravo tako :thumbright:

osamstotinazena je napisao:
Slika

A zbog ove slicice,vako na nevidjeno,da ti rečem...strašno mi se sviđaš mačko,majke mi :lol:
:wink: Slika

Nego,napisah li ja da je malo veci udarac onaj minimalan poraz od Olimpije.Olimpija je ekipa koja u Evroligi sa dansnjom utakmicom ima 3 pobjede iz 3 meca.Nas su na domacem terenu pobijedili jedva sa nasom krivicom a igrali smo se sa njima do zadnje cetvrtine.Ko je gledao tu utkmicu vidio je da je Partizan odigrao sa ovom ekipom van mogucnosti predobro.Iznenadan pad u igri,poraz i to nas je kostalo najvise na psiholoskoj bazi.A Makabi sa svojim kvalitetom dovoljno dobar za pobjedu u Pioniru.Kao da igraci Partizana nisu znali u momentu gdje se nalaze.Moze biti da su se ovi novi i ovi mladi igraci vise prepali publike na pocetku nego Makabi :lol: ,a na pocetku je rijesena utakmica.Nije mi jasna ova nemoc veceras kada su ti isti igraci pkazali bas u Euroligi da imaju neki potencijal,ali eto.Nadamo se boljem u narednom periodu.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Po meni ovo je bila KATASTROFA !!!
Mislim da sad mozete da razumijete dimenzije tragedije vaseg najljuceg rivala (nije Hemofarm). Imali ste vi i poraze i krize, ali se znalo sta moze da se ocekuje od Partizana. Ovo vise nije taj tim!
Brdo stranaca od kojih se ocekuje da nose ekipu, mladi igraci koji ni ove ni naredne godine ne mogu da daju doprinos i samo dvojica igraca koji razumiju kakva je cast nositi dres najtrofejnijeg Srpskog kluba....
Nema prepoznatljivosti, borbenosti, ponosa u ovim igracima i to je ono sto najvise brine. Promasili su sa play-om, sa dovedjenjem Djekica i drugih omladinskih reprezentativaca, istina najtalentovaniji (Nedovic, Milutinovic,Musli) su u drugim ekipama, ali ako u okvirima Evrolige ne mogu da naprave rezultat onda to moraju bar da urade u NLB -u ...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Po meni ovo je bila KATASTROFA !!!
Mislim da sad mozete da razumijete dimenzije tragedije vaseg najljuceg rivala (nije Hemofarm). Imali ste vi i poraze i krize, ali se znalo sta moze da se ocekuje od Partizana. Ovo vise nije taj tim!
Brdo stranaca od kojih se ocekuje da nose ekipu, mladi igraci koji ni ove ni naredne godine ne mogu da daju doprinos i samo dvojica igraca koji razumiju kakva je cast nositi dres najtrofejnijeg Srpskog kluba....
Nema prepoznatljivosti, borbenosti, ponosa u ovim igracima i to je ono sto najvise brine
. Promasili su sa play-om, sa dovedjenjem Djekica i drugih omladinskih reprezentativaca,

suplja i izlizana prica.
nije ovo nikakva katastrofa, obicna losa utakmica, kakvih je bilo i bice. makabi nije odigro nista posebno, ali su znali kako da pobijede. zatvorili su reket, dzavai se nije ni vidio, a znali su da nam je vanjski sut katastrofa. klobucar, milosavljevic i djekic ne bi mogli da pogode ni kurvu u kupleraju, a kamoli kakvu tricu, kecman jos nije u formi, a bozic nikad nije bio nas glavni kosgeter.
slazem se da lafajet zasad previse divlja, ali ima u njemu potencijala da bude dobar plej. kad on i gist pocnu vise timski da igraju, kad se uhodaju, bice to dobro. mnogo veci promasaji zasad izgledaju milosavljevic i klobucar, nego lafajet i gist.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
suplja i izlizana prica.
nije ovo nikakva katastrofa, obicna losa utakmica, kakvih je bilo i bice. makabi nije odigro nista posebno, ali su znali kako da pobijede. zatvorili su reket, dzavai se nije ni vidio, a znali su da nam je vanjski sut katastrofa. klobucar, milosavljevic i djekic ne bi mogli da pogode ni kurvu u kupleraju, a kamoli kakvu tricu, kecman jos nije u formi, a bozic nikad nije bio nas glavni kosgeter.
slazem se da lafajet zasad previse divlja, ali ima u njemu potencijala da bude dobar plej. kad on i gist pocnu vise timski da igraju, kad se uhodaju, bice to dobro. mnogo veci promasaji zasad izgledaju milosavljevic i klobucar, nego lafajet i gist.[/quote]

Lafajet ne moze da bude dobar plej jer je on po meni bek i ti i ja mozemo samo da se kladimo koliko ce on jos dugo biti u Partizanu. Jedini plej kojeg oni imaju je Jaramaz. Za Gista ne mogu nista reci davali su mu lopte u zadnjim sekundama, a za Klobucara i Milosavljevica se nikako ne slazem. Jaka potpuno ne zasluzeno igra samo epizodne uloge, ako si gledao pocetak sezone vidjeces da je i to maksimalno koristio, pad u igri je logican. Milosavljevicu je ovo prva evroligaska sezona i nema konkurenciju na poziciji pa je normalno da krene da divlja, mlad je, a prosle godine u Radnickom je igrao na krilnoj poziciji.
Ono sto je najvaznije da ovi igraci ne drze ni malo do onog sto im govori Vlado Jovanovic, jer covjek nema autoritet nad ekipom, pogotovo mladjim igracima(citaj pao sistem). Ono sto je najveci promasaj ove sezone je misljenje da ce Veseli sa 20 godina biti vodja tima, a ubjedljivo najljigavi potez uprave je prodaja Marica i pustanje Rasica iz samo jednog razloga, i ovakvi kakvi su nemaju konkurenciju u Srbiji!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

20 razlike protiv zagreba. vrlo lijepo, s obzirom da je zagreb po imenima jedna od boljih ekipa ove sezone u NLB ligi.
klobucar, kojeg sam ja popljuvo, izgleda proradio. 12 poena. nije lose, mora da je cuo moje kritike :D lafajet, kojeg je djole popljuvo, takodje bio dobar. bice nesto od ovog tima, to mi govori moje sesto culo

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 02:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

´bem te zivote mislio sam da u nedelju igraju a oni sinoc igrali.Tacno ne mogu sve da upratim,sta da se radi.Znaci 20 razlike,odn. 84:64!Pa mnogo dobro protiv Zagreba koji je imao isti odnos pobjeda-poraz kao mi a prije susreta sa nama.Jeste da je bio domaci teren ali opet 20 razlike obecava,sta obecava vidjet cemo.Dobro smo se povratili poslije Olimpije i Makabija,ali treba napomenuti da je Makabi uglavnom ostao isti plus sto je pojacan a mi skroz izmijenjeni.Ovo sto je nas Makabi pobijedio i BG nije nista naspram onoga sto smo mi njima uradili ove godine.Samarcina u Izraelu plus k´o u top 8!Neuporedivo!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bice to sve dobro,ako je iko zasluzio kredit kod nas navijaca to je onda Todoric,covek koji je 40 godina u Partizanu,covek koji je tvorac skoro svih trofeja u istoriji KK PARTIZAN.Ali mi smo narod koji brzo zaboravlja dobro a ne prasta ni najmanju gresku.Pljuvati po igracima i upravi nakon 3,4 poraza a zaboraviti totalnu dominaciju i radost koju su nam pruzili kosarkasi Partizana zadnjih godina kako na domacoj tako i inostranoj sceni je za najvecu osudu.Mnogo smo razmazeni,zar ne?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da ima razmazenosti,ima i to je tacno.Takav smo narod,naviklo se na dobre reultate pa negativan rezultat kao da je postao nezamisliv.Ma da!Ali opet,navijacu pogotovo onom koji je bas vatreni,djeluje nepojmljivo to sto se desavaju neke stvari koje je skoro nemoguce napraviti npr. od gotovog napraviti veresiju kako se kaze,dobijenu utakmicu izgubiti pa ogromna nemoc u nekim mecevima sto se moramo priznati nije ranije desavalo bas na takav nacin kod proslog trenera koji je isto imao nove i neiskusne ekipe pa onda napravi posao.To mozda malo djeluje na navijace razocaravajuce,inace ni govora o nekom pluvanju na igrace.I ja sam napisao nekoliko puta da su nam i previse lijepih trenutaka pruzili,izvrsne rezultate postigli koje nikad ne trebaju da padnu u zaborav.Kod mene nece sigurno!Mozda ova ekipa ima najlosiji izgled da ce od nje biti nesto veliko u odnosu na prosle ekipe KK Partizan koje su svojevremeno bile nove.Mozda toga ima,inace sve je to jos dobro!

Eo i Gist imao svoj kratki ritual u subotu vece :lol: Jel ovo on pokazuje svoj skriveni talenat mozda ili mozda nesto najvljuje 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LIk6zkPQcO4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Stvari polako dolaze na svoje mesto,jos jedna pobeda u Evroligi i to na strani sto je odlicno imajuci u vidu da smo proslo kolo kiksnuli kod kuce.Od stranaca Gist odlican veceras,Dzavai takodje dok Lafaet verovatno ima problem u glavi koji ce nadam se brzo resiti.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Lafajet je pred otkazom,tako se prica...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ма и треба да добије отказ. Плеј који за 30 минута убаци један поеан а притом је наша игра таква да се максимално ослањамо на плеја.
Уз то има ужасан шут за три поена и са полудистанце.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vrlo vazna pobjeda. zalgiris je maksimalno zakomplikovao situaciju u grupi pobjedom nad kahom u gostima, no ja ipak mislim da ce se borba za cetvrto mjesto voditi izmedju nas i zalgirisa. nevolja je sto imaju odnos 3-1. ali jos je dovoljno vremena da i oni kiksnu vise puta.

otkaz lafajetu nakon mjesec dana bi bio velika glupost i potpuno neozbiljan potez. kad su vec dali otkaz popovicu i doveli NAKON pocetka sezone pleja koji nikad nije igro evropsku kosarku, a uz to i preskocio kompletne pripreme tima, ne znam sta su drugo ocekivali u prvim utakmicama. covjek treba da organizuje napad protiv evropskih odbrana koje prije nije vidio ni na snimcima, a ocekuje se da odmah bude kao bo mekejleb (koji je iza sebe imao solidno evropsko iskustvo). tacno je da zasad ne igra kako ocekujemo, ali ja i dalje imam povjerenja u njega. uostalom, sjetimo se samo palasija prije 3 godine. cekali smo ga da proradi sve do top 16 evrolige, i tek tad se pokazo.
mnogo opasnije bi bilo ostaviti tim sa samo jednim plejom od 35 ljeta pred utakmicu sa kahom sljedece sedmice u pioniru, koja bi zaista mogla da bude kljucna, s obzirom na trenutnu situaciju u grupi.

inace, nasa politika dovodjenja igraca ne valja vec 3 godine, al sta da se radi. tako je kako je. sve je podredjeno rezultatu u trenutnoj sezoni, svake sezone tim se mijenja iz korijena. sjetimo se samo 2003 ili 2004, kad smo imali tim sastavljen od 10 mladih igraca (od kojih su neki, kao tripkovic i novica izrasli u igrace, a neki, kao samardziski, borovnjak se izgubili) i samo ga dopunjavali sa domacim iskusnim igracima (tipa ljigavac i miloje) ili strancima koji su igrali na zeton (blejk step). sad dolazimo u situaciju da prakticno svake sezone mijenjamo kompletnu prvu petorku, da klincima iz nasih redova (jaramaz, mitrovic) vise uopste ne dajemo sansu, dovodimo 'pojacanja' vrlo sumnjivog kvaliteta (klobucar, milosavljevic), a strance cekamo da budu nosioci igre (a ne, kao prije, samo da pokriju mjesta gdje nemamo svojih snaga. no dobro, dok su rezultati tu, necemo se zaliti

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
HVALA TIIIIIII!!!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Kako prodje Partizan veceras?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 23:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
pobjedili 74:71 .... dobili izgubljenu utakmicu

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

opet nas pustio zeljko

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Da dobijes srcku, ako vec nisi na tekmi Hemofarma sa Besiktasem 8)
Cetiri i po minuta bez postignutog kosa pa serija 14-0. Dobijeno, vec izgubljeno...

Evo i video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3MT5R2RijeE[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]