banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 08:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2010, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da ipak ovorim temu za ovo, za nastavak jedne od najboljih igara koje su izašle zadnjih godina

The Witcher 2: Assassins of Kings

Exclusive Official Debut Trailer HD
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... cher/63501

The Witcher 2 i skrivena poruka developera u trejleru
Prvi trejler za Witcher 2 u jednom frejmu pred sam kraj videa krije namerno skrivenu izjavu PC Projekt tima

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

The Witcher 2 Assassins of Kings In Game Cutscene

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5U6xCLPVNZQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IyRDwut8Us4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Witcher 2 službeno potvrđen
Za nešto više od tjedan dana trebale bi proraditi službene stranice na kojima će biti objavljene dodatne informacije

Ono o čemu se dugo šuškalo napokon je postalo i službeno. Govorimo o službenoj najavi The Witchera 2: Assassins of Kings na kojem CD Projekt RED već neko vrijeme radi. Nastavak Witchera se navodno radi na potpuno novoj tehnologiji koja omogućava razvoj RPG-a nelinearne radnje, a krase je i napredni grafički efekti.

Uz to, autori kažu da će radnja biti mnogo zrelija i izazovnija, dok novi sustav borbe igračima daje veće taktičke mogućnosti. Službene stranice trebale bi biti pokrenute 7. travnja, a do tada možda saznamo još pokoji detalj novog Witchera.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Niko ne dijeli Vaderov entuzijazam za ovu igru...pa ni ja...RPG-ovi mi nikad nisu bili nešto (nastranu što mi je "jedan" RPG omiljena igra ikad, a RTS-RPG druga omiljena igra i što sad igram ME i uskoro ME 2, ali to nema veze), a pogotovo fantasy RPG...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dijelimo entuzijazam, samo sto smo beteri da kupimo nove informacije pa pustamo Vadera da obavi sav posao :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 00:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
V@nja je napisao:
Dijelimo entuzijazam, samo sto smo beteri da kupimo nove informacije pa pustamo Vadera da obavi sav posao :D

well said :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo maloprije sam po prvi put probao neku od onih dodatnih avantura u Witcheru, to mu dođe nešto kao skirmish misije, nije u sklopu osnovne igre/kampanje. Taman da se malo podsjetim atmosfere i mehanike igre pošto sam je završio prije skoro 5 mjeseci. Ima 7 tih dodatnih avantura pa ću ih lagano prelaziti.

Witcher je jedna od najkupovanijih igara kod nas, bar koliko vidim na Srbijanskim forumima, mnogi su kupili original ili ganjaju da kupe, uglavnom na popustima i nakon što su već jednom prešli igru. A vidim da se mnogi spremaju da kupe i drugi dio.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Gameplay trailer

http://plej.gazeta.pl/plej/0,0.html#kan ... 32_7701781

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

The Witcher 2: Assassins Of Kings Dev Diary Vid Reveals Witcher 1 Save Game Transfer Feature
As the headline says, the second Witcher 2: Assassins Of Kings dev diary vid casually reveals that you'll be able to import your save game from the original Witcher to modify how characters perceive you in the sequel and to alter the plot's progression. Also on tap - mention of the sequel's length, party member interaction, and sex, of course.

http://ve3d.ign.com/articles/news/55136 ... er-Feature

dzabaleban čuvaj savegame :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

E3 2010 Live: Witcher 2: Assassins of Kings Demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vaA3MBerppU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Što je novo u Witcheru 2?
Mnogi će se sjetiti da je prvi dio Witchera bio poprilično bugovit kada je tek izašao. Naravno, razvojni tim CD Projekta Red je to u međuvremenu sredio, a sada uvelike rade na tome da The Witcher 2: Assasins of Kings ne pati od istih problema pri izlasku.

The Witcher 2: Assassins of Kings je uistinu bogat novostima u odnosu na prvi dio. The Witcher 2 ima 3 različita uvoda ili početka, 16 mogućih završetaka, 30 različitih oklopa (prvi dio ih je imao 5) i 256 cutscena u sveukupnom trajanju od 150 minuta, punih sto minuta više od prvog dijela. Ono što će mnoge obradovati je i razlika u broju Loading ekrana između Witchera i Witchera 2. U Witcheru ih ima 700tinjak, dok će ih u Witcheru 2 biti tek četiri.

CD Projekt Red je obećao i kompleksniju priču, nelinearan i otvoren svijet, stealth mehaniku, te nanovo razrađen način borbe. Na žalost, još nemaju točan datum izlaska, samo je poznato da The Witcher 2: Assassins of Kings dolazi 2011., zasada isključivo na PC.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koliko igre prate radnju u knjigama?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Prva igra počinje sa animacijom koja prikazuje skidanje strige sa princeze što je opisano u prvoj priči u "Posljednoj želji". Animacija dosta vjerno prati borbu sa strigom kako je opisana u knjizi.

Mimo toga...neki likovi iz knjiga se pojavljuju u igri, neke lokacije, ali to je više-manje sve. Sami događaji iz knjiga se ne nalaze u igri. Igra valjda slijedi iza događaja u knjigama, mada ne svih, Geralt se budi iz nesvijesti i ima amneziju, ne sjeća se prethodnih događaja, dolazi u Kaer Morhen (sjedište vještaca koje se pominje i u knjigama) gdje se oporavlja uz druge vješce ali onda se desi nešto što aktivira quest koji se provlači kroz cijelu igru, ide u Vizimu (mislim da se taj grad pominje u knjizi) i dalje se dešava šta se dešava. Na tom putu opet susreće prijatelja barda Ljutomira (u igri se zove Dandelion). Ako se ne varam u igri se Geralt ne sjeća da je skidao strigu sa princeze (to je ta amnezija koju je u međuvremenu imao), ali će susresti tu princezu, kao i njenog tatu kralja, biće tu svega (to je 3. chapter u knjizi).

Grijeh je ne odigrati Witchera.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 18:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Moraću pogledati kakvi su joj zahtjevi.....Ne znam da li ovaj krš od kompjutera to može pokrenuti.. :?

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Dosta dobar The Witcher 2 Assassin of Kings - Prison Break video

http://www.4players.de/4players.php/tvp ... Break.html

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:

Grijeh je ne odigrati Witchera.

+1

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Witcher 2 bez konkurencije
Pisac scenarija za CD Projekt Jan Bartkowicz je siguran da konkurencije između The Witchera 2 i sličnih igara nema. Sudeći po Bartkowiczu ljubitelji RPG žanra su izgledniji da isprobaju sve igre iz voljenog im žanra, za razliku od ljubitelja sportskih ili akcijskih igara.

Kazao je da RPG žanr nema toliki broj igara da bi se razvila žestoka konkurencija, te da RPG igrači neće razmišljati o tome da li će zaigrati primjerice Fallout 3 ili The Witchera, već da će jednostavno igrati obje igre. Bartkowicz također smatra da je prvi nastavak The Witchera donekle utjecao na BioWareove naslove Mass Effect i Dragon Age, budući da je imao određene mogućnosti koje do tada nisu bile toliko popularne u RPG žanru. The Witcher 2 na PC-u izlazi iduće godine, a CD Projekt je do tada pripremio poduži gameplay trailer u kojemu Geralt bježi iz zatvora, te usput spašava i polugolu djevojku.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary #2 - The Engine, Part One

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Ur43KunT8w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jest da mi je ova igra bitna kao treća bradavica i hemoroidi, kontam bilo bi ljepo da i ja podjelim vijesti s vama
Witcher 2 dolazi 11.05.2011...
i da ono bitno CE
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]