banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vuk_samotnjak je napisao:
Zavrsite zapocetu pricu o reprezentaciji BiH i nastavite o Borcu.
Ako otvorim temu "igrati ili ne za BiH" ode to u politiku i provokacije tako da ni ta tema nece docekati vece a bice puna bljuvotina i na kraju obrisana.

Mislim da je priča počela sa tim dali igrači iz Borca treba da idu i igraju za zmajeve, ili sam se ja možda negdje zabrojao...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Borcev_navijac@ djecak ili ne moj problem...za tvoj info imam 22 godine...Imam pravo da osudjujem koga hocu .Ti nasi igraci koji su igrali za Bih ili osecaju pripadnost prema istoj...na sta imaju pravo...ili gledaju da napune dzep po svaku cenu...trece nema...a da su patriote jesu al samo za one koji navijaju za Bih...Kakve veze ima ciji imas pasos,saobracajnu,licnu...pa rodi se srbin i u njemackoj,svici,mozambiku...pa opet ne oseca te zemlje kao svoje bez obzira sto ima njihov pasos,licnu i sto je rodjen tu...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
evo kako se radi reklama za klub

http://www.mondo.rs/s189225/Sport/Fudba ... avnih.html

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 14:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
Možda da promijenite naslov teme u recimo, "o svemu, o onamo onim, osim o Borcu". Nema veze što na drugim portalima oni ne pričaju o nama, mi pričamo o njima. Na temi o FK Borac :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 16:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Spoiler:
Slika

Шлагер јеси звао Новаковића?
шта каже?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 16:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2006, 15:37
shlageru naklon
svaka ti je zlata vrjedna

ravnogorac,shoole ...... i ostali na popravni

mi koa srbi imam vise prava na bosnu i hercegovinu nego muslimani
i neznam zasto da je se stidimo
neka se stide oni koji su prodali vjeru okupatoru da bi boje zivjeli , pa se jos nazivaju pravim bosancima, a u stvari su izdajice

a da
borac pobjedjuje leotar sigurno

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sve što s njima imamo zajedničko je na silu i nametnuto i nikakve tu ljubavi nema vjekovima i ne pristajem na neku vještačku ljubav pa za 20 god. opet u rovove jer nekim silama odgovara čas da se mirimo čas da ratujemo. I svi koji misle da će nekad biti nešto od ove države su naivci.

Sad sport, sutra će se znati definitivno da li Lešinari dolaze u dvoranu u subotu prema informacijima koje imam iz kluba iz prve ruke što bi se reklo, ogromna je i obstrana želja i mislim, šta više siguran sam, da će se oriti pjesma Lešinara u Boriku nakon dugo vremena.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Borac u srcu je napisao:
Sve što s njima imamo zajedničko je na silu i nametnuto i nikakve tu ljubavi nema vjekovima i ne pristajem na neku vještačku ljubav pa za 20 god. opet u rovove jer nekim silama odgovara čas da se mirimo čas da ratujemo. I svi koji misle da će nekad biti nešto od ove države su naivci.

Sad sport, sutra će se znati definitivno da li Lešinari dolaze u dvoranu u subotu prema informacijima koje imam iz kluba iz prve ruke što bi se reklo, ogromna je i obstrana želja i mislim, šta više siguran sam, da će se oriti pjesma Lešinara u Boriku nakon dugo vremena.

Otkud ti to?Pa u subotu je gostovanje u Trebinju...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neću mnogo polemisati ali ajde stavi malo na klackalicu važnost utakmica. I šta imamo od toga što ide 30 ljudi u Trebinje, išlo je i do sad pa...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Neću mnogo polemisati ali ajde stavi malo na klackalicu važnost utakmica. I šta imamo od toga što ide 30 ljudi u Trebinje, išlo je i do sad pa...

Ma koliko utakmica bila vazna,ja samo kazem da je do sada uvijek bio fudbal ispred bilo kojeg drugog sporta,ali okej,ti ocigledno znas nesto sto ja ne znam,pa eto cekamo subotu,da vidimo.Ja bi isto volio da se navija u dvorani.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:55 
Bič božji
Bič božji

Ma i onako Avduka neće braniti u toj utakmici i ako otputuje u Slovačku, zato što mora da brani onaj kloc Šehić, da mu se što više nabija cijena, kada već nema nikog pametnog da ga pozove u nama dražu reprezentaciju, jer je jedan od najkvalietenijih golmana na ovim prostorima kojeg sam gledao u zadnjih 10 godina, recimo da je samo možda onaj golman dinama jači od njega, nemam pojma kako se zove, Kelava ili tako nešto...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovo sad stvarno nema nikakve veze sa Borcem,ali znam da ima dosta clanova koji citaju samo ovu temu (skoro da sam i sam takav)pa da im preporucim za pola sata na Eurosportu prenos utakmice Besiktas-Hemofarm u kojoj bi trebao debitovati Alan Ajverson i zbog koje je Eurosport promjenio programsku semu zbog ogromnog interesovanja!!
http://www.mondo.rs/s189247/Sport/Kosar ... rsona.html

Ako hoce modovi neka brisu ovo,ali naveo sam razlog zbog kojeg pisem ovdje...

Inace,ovo mi djeluje kao SF da ce Lesinari propustiti gostovanje zbog rukometa,ne vjerujem u to.Dobro je sto kolega nije meni postavio pitanje koja je vaznija utakmica Borac-Tatabanya ili Leotar-Borac,jer bi moj odgovor bio krajnje neocekivan za njega,a vjerovatno i sulud,ali sta cu kad sam takav :D :D Ali,naravno da cu otici na rukomet,ne bi bilo smisla da ne odem....

PS da odgovorim kolegi u vezi Novakovica..nisam dosao do njega,ali po onome sto su mi rekli nece biti od prenosa iz Trebinja nista.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma i onako Avduka neće braniti u toj utakmici i ako otputuje u Slovačku, zato što mora da brani onaj kloc Šehić, da mu se što više nabija cijena, kada već nema nikog pametnog da ga pozove u nama dražu reprezentaciju, jer je jedan od najkvalietenijih golmana na ovim prostorima kojeg sam gledao u zadnjih 10 godina, recimo da je samo možda onaj golman dinama jači od njega, nemam pojma kako se zove, Kelava ili tako nešto...

Ne znam šta bih ti rekao, Avduka je i po meni jedan od jačih u regionu, ali ja sam i u Bilbiju polagao ogromnu nadu da će napraviti neki bum, pa u Vranješa... Pitanje je koliko je liga BiH dobro tlo, za ocjenjivanje da li je neko ekstra klasa ili ne, mnogo je slab kvalitet

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Inace,ovo mi djeluje kao SF da ce Lesinari propustiti gostovanje zbog rukometa,ne vjerujem u to.Dobro je sto kolega nije meni postavio pitanje koja je vaznija utakmica Borac-Tatabanya ili Leotar-Borac,jer bi moj odgovor bio krajnje neocekivan za njega,a vjerovatno i sulud,ali sta cu kad sam takav :D :D Ali,naravno da cu otici na rukomet,ne bi bilo smisla da ne odem....

PS da odgovorim kolegi u vezi Novakovica..nisam dosao do njega,ali po onome sto su mi rekli nece biti od prenosa iz Trebinja nista.

Dijelimo isto suludo misljenje... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 18:31 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Ne znam šta bih ti rekao, Avduka je i po meni jedan od jačih u regionu, ali ja sam i u Bilbiju polagao ogromnu nadu da će napraviti neki bum, pa u Vranješa... Pitanje je koliko je liga BiH dobro tlo, za ocjenjivanje da li je neko ekstra klasa ili ne, mnogo je slab kvalitet
Ma upravo si naveo dobre primjere, jer je očigledno da svi ti momci nemaju iza sebe moćnu mašineriju koja bi ih pogurala u prvi plan, sjet se kako je ogi odstranjen iz Zvezde, a pogledaj kakvi panjevi igraju, đorđevići, tutorići i slični njima, tako je i za Bikija, sjeti se šta je radio na pripremama Vojvodine, pa i sada Avduka, a nema te ni na mapi, ne Srpske reprezentacije, nego ni na mapi ove male zelene ekipe...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 19:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Borac u srcu je napisao:

od ovoga sto pises nema nista.Lesinari idu u Trebinje to im je omiljeno gostovanje,uz to pricao sam sa vodecim ljudima i nema nikakve sanse da se pojave organizovano na utakmici

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Pozdrav ekipa. Nisam bio dugo na forumu ali opravdano. Uskoro ćemo se češće družiti. Propustio sam najbolju polusezonu moje svetinje. Šta ti je baksuz. Još jednom čestitke na pobjedi nad teheranskim mangupima i vama bez kojih bi bio odječen od svijeta. Nadam se da se sprema spektakl za Borik. Čujem velika euforija vlada u gradu.

Pozdrav ekipi!
P.S.
Kako BSK stoji?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 19:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zdravo Mrkvicu....euforija je bila uoci zeljeznicara i prosla....bilo je super....za rukomet nemam pojma,valjda ce biti puna sala...Bsk ne stoji nikako,mislim da je negdje predzadnji,nema para,strajkovi....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 20:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A u Istanbulu-MUK :D :D

Nadam se da me bar neko poslusao da pogleda,ovo se vidja jednom u nekoliko godina i ovakve preokrete u kosarci definitivno mogu samo Srbi napraviti ...Bravo za Vrscane!!

Modovi,prebacite ovo slobodno gdje mislite da treba....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 21:01 
Bič božji
Bič božji

zli mrkvić je napisao:
Pozdrav ekipa. Nisam bio dugo na forumu ali opravdano. Uskoro ćemo se češće družiti. Propustio sam najbolju polusezonu moje svetinje. Šta ti je baksuz. Još jednom čestitke na pobjedi nad teheranskim mangupima i vama bez kojih bi bio odječen od svijeta. Nadam se da se sprema spektakl za Borik. Čujem velika euforija vlada u gradu.

Pozdrav ekipi!
P.S.
Kako BSK stoji?

A tačno sam neki dan pitao za tebe, znači živ si :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]