Mislim da smo iscrpili sve teme sto se tice sa utakmicom protiv Zeljeznicara.Evo kratak rezime da napisem dakle,ocekuje nas jedna veoma teska i nezivjesna utakmica.Svi smo se usaglasili da smo tehnicki jaci u odnosu na Zeljeznicar,dakle imamo tu igru,tu brzinu,dok oni to nadoknadjuju fizickom snagom,i grubom igrom,pravljenjem cestih prekrsaja nad nasim igracima,kojima sprjecavaju brza dodavanja od noge do noge,i takvo razvijanje akcije.
Akcije Zeljeznicara cesto idu preko Lazara Popovica,koji je spic,medjutim ne tako spretan pred golom,on obicno na sebe navuce 2 igraca,napravi visak,i zatim uposljava Viscu,Besliju,Zebu itd...Za mene vec sam rekao,najvecu opasnost predstavlja upravo Visca,i na njega bi Vlado trebao obratiti posebnu paznju.Ono cega se ja najvise plasim su vazdusni dueli,u kojima je Zeljeznicar bolji od nas,i sigurno ce cesto centrirati u nas 16-erac,trazeci nekog od svojih vecinom visokih igraca.Tu se nadam da ce Coric i Trivunovic odraditi vecinu posla,a da ce njihove ne daj boze greske ispraviti najpouzdaniji golman Premijer Lige,Avdukic, sa svojim pravovremenim istrcavanjima.Sto se tice igre na sredini,mislim da se ne bi trebali upustati u takve avanture,vec da svoje napade organizujemo po bokovima,uz brze prodore.U ovoj utakmici cini mi se da bi Boka morao poceti u prvih 11,jer nam treba takav borac kao sto je on da se tuce sa njihovim veznim igracima,koji ce vjerujem biti itekako grubi.
Znaci na pocetku utakmice,odmah preuzeti inicijativu,brzo se rjesavati lopte,ne dati Zeljeznicaru da sjecka igru.Kad bi postigli brzi gol,ili gol bar u prvom poluvrmenu,mislim da bi rjesili utakmicu..Bude li se oduzilo u drugo poluvrijeme,svasta je moguce...
Moj sastav:

Sto se navijanja tice,nema se tu sta reci,vjerujem da smo svi nalozeni pred ovu utakmicu,znam da ce sa istoka grmiti,nadam se da ce se i zapad pridruziti i to je to!
Naprijed Borce bori se...