banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2010, 02:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Iskreno meni se ne sviđaju te prozivke na račun Osima, možda sam nešto propustio, ali ono što ja znam je to da je on u intervjuima poprilično korektan prema svemu što nama mnogo znači. Gostovao je par puta na RTRS, obilazio ovdje hram Hrista spasitelja. Ima stvari koje mi smetaju u njegovom govoru ali kakvih ima on je dobar. Zašto nisu pjevali protiv Ćire, on je po meni gori 5 puta. Slažem se sa momkom koji je govorio da treba pjevati pjesme koje veličaju: naš klub, naš grad a pogotovo Republiku, Srbiju. Oni kad to čuju smanjuju TV a ovo: krme, ubij, zakolji da ... i sl. to koriste da nas blate svugdje u svijetu a ništa ne postižemo tim. I na kraju krajeva, znamo mi kakvi su oni i to da kipe od šovinizma itd. ali moje mišljenje je da ne priliči Banjalučanima da pjevaju te pogrdne pjesme.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 02:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Odakle sad izviru ovi likovi u pm, dosadni su ko buve

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 07:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vrijeme se proljepšava, danas ću malko skoknuti do stadiona, da vidim teren, jer je on jedan od presudnih faktora subotnje utakmice, svi znamo da loš teren uvijek više odgovara, tehnički inferiornijoj ekipi...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 09:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
U subotu svi na stadion i staro i mlado :D[b] :D [/b]

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Je l nam ozbiljno sudi Dominikovic?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па зар сумњаш!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

нека неко изнесе податак коме пријете картони пред Требиње?
занима ме, из простог разлога, да видим колико ће нам играча са жутим избацити из задњег кола.
и онда доле гарант Пилав суди, нема ко други

Poslednji put menjao d.a. dana 11 Nov 2010, 10:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
d.a. je napisao:
нека неко изнесе податак коме пријете картони пред Требиње?
занима ме, из простог разлог,а да видим колико ће нам играча са жутим избацити из задњег кола.
и онда доле гарант Пилав суди, нема ко други

Mislim da samo Boki prijeti iskljucenje...Al nisam siguran.Sta mislite da istampamo Domonikovicu majicu sa grbom Zeljeznicara,i napisemo na ledjima "Budi 12. igrac". :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

- Терен се пита, а ту смо јачи од Жељезничара и то на свим позицијама и то ћемо и да докажемо. Играмо на свом терену, за свој град, Републику Српску. Први пут имамо прилику да будемо испред сарајевских клубова на крају полусезоне и нећемо је пропустити – рекао је Пузигаћа.

Други бек који је задужен да заустави "локомотиву" са "Грбавице", Милан Ступар, има слично размишљање:

- Надмудриваћемо се, па ћемо да видимо ко ће бит успјешнији. Сматрам да имамо маштовитију и квалитетнију екипу која може да одговори потенцијалима ривала и да их надмаши. Жељезничар је мотив и ривал као и сви други у којем видимо само три бода и јесењу титулу.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
i stvarno mi neide u glavu da ovi sto ih je stari nosao u jajima za vrijeme rata pricaju o tom istom ratu, a nista o njemu ne znaju. Da nabroje pet srpskih heroja iz ovog rata nebi znali. Velike Srbende

Unaprijed se izvinjavam moderatorima sto cu odgovoriti na ovaj post koji nije vezan za temu (obecavam da vise necu),ali odavno niko nije ovako ubo srz problema kao subzero ovom recenicom,a ja to stalno ponavljam ali slabo me ko slusa,osim direktnih ucesnika rata,ostalima su mediji isprali mozak. Bravo subzero,a ja cu ti reci i zasto ne mogu ta djeca nabrojati bar pet srpskih ratnih heroja. Zato sto je sve i jedan od njih,koji se malo izdigao iznad naroda i koji bi u datom trenutku mogao zatalasati odredjenu masu i postati prijetnja profiterima i establishmentu-ubijen! Neki u ratu neki,nakon rata,ali svima je zajednicki imenitelj-u sumnjivim i jos nerazjasnjenim okolnostima. Tako vise nema pokojnih Zorana Karlice iz Prijedora,pokojnog Peshe iz Brckog,pokojnog Srdjana Knezevica (Bijeli Vuk) sa Pala,pokojnog Mauzera iz Bijeljine,pokojnog Veljka Milankovica (Vukovi sa Vucjaka) iz Prnjavora.....Nikoga od tih heroja nema,uzivao bih slusati njihove price o ratu i patriotizmu,ali NE MOGU slusati da mi o patriotizmu prica klasicni dezerter koji je Kikashom pobjegau u Srbiju,vratio se kad je probijen koridor,svercao cijeli rat,uzeo milione,nakon rata postao premijer uz pomoc 2 srpska glasa u parlamentu,tenkova IFOR-a i 40 "balijanderskih" glasova (tad mu nisu smetali i nije tada koristio izraz Teheran koji sad ova djeca nakon njega ponavljaju kao papagaji)....E jednostavno,ja imam neki prag tolerancije i ne mogu ga slusati o patriotizmu,kao ni ove njegove sljedbenike koji koriste te njegove fraze.

Inace,protiv covjeka nemam nista kad prica o drugim stvarima,cak mi ponekad djeluje i simpaticno kad prica o drugim stvarima,djeluje narodski,impulsivno,pomaze i Borac,neka ga i na vlasti,nije problem,mozda nam napravi i stadion,ali o patriotizmu i srpstvu-NEMOJ!

PS nemojte brisati post,necu vise srati o politici,obecavam,a cak da i on licno procita ovo znace da sam u pravu i nece zamjeriti.

M...,napravi nam stadion i ne pricaj o patriotizmu i dacu ti svoj glas :D

EDIT

Ovo pisem naknadno,posto sam dobio cudnu poruku od jednog kolege koji je (ne znam kako) iz mog posta shvatio da ja optuzujem M....da je pobio ovu nasu gore pobrojanu bracu! Ako je slucajno jos ko tako to shvatio,to nema veze s vezom,nigdje to nisam ni pomenuo,optuzivao sam ga za druge stvri,ali ni sa jednim od ovih pogibija i ubistava covjek nema nikakve veze! I nije mi jasno da je neko mogao shvatitit da ga ja optuzujem za smrt nasih heroja,a da onda pisem da cu mu dati glas ako zavrsi stadion,pa kakav bi ja to covjek bio onda???!! Vise bih volio da je bar jedan od njih ziv,taman da citav zivot igramo sa samo Istokom i Zapadom!

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Nov 2010, 12:24, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

људи немојте више о томе молим вас!

него поред Иље/Владимира Доминиковића ако се неко може сјетити, нешто ме копка да нас није негдје овај махач из Бановића баш искасапио? са Зрињским у Мостару, или можда негдје другдје, одзвања ми у ушима али никако се сјетити?

а пошто видим да Пилав не суди ово коло, ето нам га као да гледам у Требињу

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za utakmicu protiv Zeljeznicara ne brinite nista,em se igra protiv mog "omiljenog" protivnika,em na moj rodjendan (zato se i malo manje nego obicno bunim sto se ne igra nedjeljom, i ne pominjem svadbe kao obicno :D :D) ,tako da nema sanse da omane.

KEC KO KUCA!!!!

Igrajte za Schlageraaaaaa :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

па и да није тако Борац се не пропушта на тикету, али сада ћу боме грдне паре да ставим.

Сарајево дочекује Дрину, и иако је у распаду мислим да то не би требало да им буде тежак меч.
Зрињски-Широки ?!

занимљиво да и ми и Жељо имамо исту гол разлику +13, само што ми имамо мање датих и примљених 19-6, а они 24-11

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Зрињски-Широки?

Zrinjski-Siroki 1,najsigurniji par kola,naravno nakon keca u BL :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

уф како би нам то одговарало да ми добијемо, а Широки изгуби.

имам неки осјећај да ће га Стево дати, да ће када је најважније опет прорадити

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Хоће ли бити ишта од нових дресова?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 11:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2006, 15:37
Schlageru naklon do zemlje
a hladno pivo i cevapi po zelji ako te ikada upoznam

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 12:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
GNOM je napisao:
Schlageru naklon do zemlje
a hladno pivo i cevapi po zelji ako te ikada upoznam

ma schlagera bi ja u upravu gurnuo,ljudina je :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 12:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Jedan od kvalitenijih forumaša.Svaka čast.
Ja već poljepio nekoliko plakata po Boriku.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 12:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
http://www.source.ba/clanak/489030432616/sport/Jagodi%C4%87:%20Jedva%20%C4%8Dekamo%20%C5%BDelju%20na%20revan%C5%A1u

Najava utakmice Borac - Zeljo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]