Citiraj:
i stvarno mi neide u glavu da ovi sto ih je stari nosao u jajima za vrijeme rata pricaju o tom istom ratu, a nista o njemu ne znaju. Da nabroje pet srpskih heroja iz ovog rata nebi znali. Velike Srbende
Unaprijed se izvinjavam moderatorima sto cu odgovoriti na ovaj post koji nije vezan za temu (obecavam da vise necu),ali odavno niko nije ovako ubo srz problema kao subzero ovom recenicom,a ja to stalno ponavljam ali slabo me ko slusa,osim direktnih ucesnika rata,ostalima su mediji isprali mozak. Bravo subzero,a ja cu ti reci i zasto ne mogu ta djeca nabrojati bar pet srpskih ratnih heroja. Zato sto je sve i jedan od njih,koji se malo izdigao iznad naroda i koji bi u datom trenutku mogao zatalasati odredjenu masu i postati prijetnja profiterima i establishmentu-ubijen! Neki u ratu neki,nakon rata,ali svima je zajednicki imenitelj-u sumnjivim i jos nerazjasnjenim okolnostima. Tako vise nema pokojnih Zorana Karlice iz Prijedora,pokojnog Peshe iz Brckog,pokojnog Srdjana Knezevica (Bijeli Vuk) sa Pala,pokojnog Mauzera iz Bijeljine,pokojnog Veljka Milankovica (Vukovi sa Vucjaka) iz Prnjavora.....Nikoga od tih heroja nema,uzivao bih slusati njihove price o ratu i patriotizmu,ali NE MOGU slusati da mi o patriotizmu prica klasicni dezerter koji je Kikashom pobjegau u Srbiju,vratio se kad je probijen koridor,svercao cijeli rat,uzeo milione,nakon rata postao premijer uz pomoc 2 srpska glasa u parlamentu,tenkova IFOR-a i 40 "balijanderskih" glasova (tad mu nisu smetali i nije tada koristio izraz Teheran koji sad ova djeca nakon njega ponavljaju kao papagaji)....E jednostavno,ja imam neki prag tolerancije i ne mogu ga slusati o patriotizmu,kao ni ove njegove sljedbenike koji koriste te njegove fraze.
Inace,protiv covjeka nemam nista kad prica o drugim stvarima,cak mi ponekad djeluje i simpaticno kad prica o drugim stvarima,djeluje narodski,impulsivno,pomaze i Borac,neka ga i na vlasti,nije problem,mozda nam napravi i stadion,ali o patriotizmu i srpstvu-NEMOJ!
PS nemojte brisati post,necu vise srati o politici,obecavam,a cak da i on licno procita ovo znace da sam u pravu i nece zamjeriti.
M...,napravi nam stadion i ne pricaj o patriotizmu i dacu ti svoj glas

EDIT
Ovo pisem naknadno,posto sam dobio cudnu poruku od jednog kolege koji je (ne znam kako) iz mog posta shvatio da ja optuzujem M....da je pobio ovu nasu gore pobrojanu bracu! Ako je slucajno jos ko tako to shvatio,to nema veze s vezom,nigdje to nisam ni pomenuo,optuzivao sam ga za druge stvri,ali ni sa jednim od ovih pogibija i ubistava covjek nema nikakve veze! I nije mi jasno da je neko mogao shvatitit da ga ja optuzujem za smrt nasih heroja,a da onda pisem da cu mu dati glas ako zavrsi stadion,pa kakav bi ja to covjek bio onda???!! Vise bih volio da je bar jedan od njih ziv,taman da citav zivot igramo sa samo Istokom i Zapadom!