banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
какво људи звиждање, само нам фали да играмо са 10 играча на утакмици (ако почиње у првих 11)!
звиждати му треба послије утакмице, или када буде излазио!

ајде сада да се стрпимо и ових 90 минута приредимо спектакл а онда да се разрачунавамо, јебемо мајке и звиждимо!
сарајевска кухиња ће и даље да ради на томе, и савез и судије и медији, а наше је да покажемо стари добри српски инат, да направимо пакао када изађу на терен, да се како асм већ написао и судији и играчима Жеље одсјеку ноге!

а на колац ћемо да набијамо послије утакмице сваког ко је заслужио и заслужи.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Isti taj Puzigaća je sa tri dignuta prsta u vazduh proslavljao postignuti gol na Grbavici,kasnije se izvinjavao (ako neko želi mogu odmah postaviti video toga slučaja) :D :D

Još jednom ponavljam da fudbaleri nisu intelektualci i ponekad će u toj svojoj neiskavarenosti uraditi ili reći nešto što je glupo ili što ne misle.

Da su pokvareni i važu svaku riječ i postupak,bili bi političari a ne fudbaleri!

Važno je da smo mi njegovim golom dobili Zvijezdu,dabogda presudio i Željezničaru,a za ovu izjavu ga malo kaznite novčano,publika neka ga (samo na zagrijavanju) upozori zviždukom,i neće više sigurno pričati ništa sledeće dve godine :D :D

Ma on je jednostavno glup,i to ne pogrdno glup,vec je stvarno momak priglup,kako u zivotu,tako i fudbalski neinteligentan,to smo uvijek govorili.Pa evo gledam ovaj intervju i smijem se,vokabular mu je kao u 14-ogodisnjaka,stalno zamuckuje,a koliko je retardiran dokazuje svojom izjavom "Ko su najbolji navijaci?" "Horde zla su najbolje,stvarno su najbolje.......................I naravno nasi Lesinari",kad je skonto kakvu je glupost izgovorio.

Kazniti ga novcano,i dobro ga isprozivati, na kraju utakmice(ne na pocetku)!Jer je vec jednom napravio sranje i otisao u Celik,i mi smo ga vratili pruzili mu sansu,oprostili mu,i nek ne bude nezahvalan,i nek drzi jezik za zubima i suzdrzi se ovakvih izjava.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ne znam sta da vam kazem za Puzu... Vjerujem da su veci dio tu uticali i mediji jer su ono sto mi zelimo da cujemo vjerovatno isjekli... jer mi je tesko povjerovati da aj recimo nista nije rekao dobro za Borac a na terenu srce ostavi za crveno-plave momke... dogovoricemo se za to zvizdanje ali mislim da je to bespotrebno...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Што ме разочара Пузигаћа...
Разочаро ме онда кад је отишао у Челик и опет сад дошао (нисам се баш обрадовао мислио сам оно вук длаку мијења..) и опет ај као заборавио сам(заборавили) и сад против Звијезде кад је забио гол иде према нама и љуби дрес и све ај као један је од ријетких који иде према нама кад забије гол....И ево га сад...Какво говно дволично :angry4:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ja u ovom intervju nisam vidio ništa što normalnim ljudima i profesionalcima treba biti neobično

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
Gazimestanac87 je napisao:
Ne znam sta da vam kazem za Puzu... Vjerujem da su veci dio tu uticali i mediji jer su ono sto mi zelimo da cujemo vjerovatno isjekli... jer mi je tesko povjerovati da aj recimo nista nije rekao dobro za Borac a na terenu srce ostavi za crveno-plave momke... dogovoricemo se za to zvizdanje ali mislim da je to bespotrebno...

Koji ste vi pacenici pa zar je tesko priznati samom sebi da su Zeljo i Sarajevo dva najveca BiH kluba da su Manijaci i Horde najbolji navijaci.Zeljo najtrofejiniji klub sa najboljim rezulatatima u Evropi mislim kroz historiju..i onda vama bude nesto cudo sto je rekao da bi volio igrati za nas...kao mediji izvrnuli pricu i tako.Uvjek trazite neke teorije zavjere...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
ganjeta je napisao:
Koji ste vi pacenici pa zar je tesko priznati samom sebi da su Zeljo i Sarajevo dva najveca BiH kluba da su Manijaci i Horde najbolji navijaci.Zeljo najtrofejiniji klub sa najboljim rezulatatima u Evropi mislim kroz historiju..i onda vama bude nesto cudo sto je rekao da bi volio igrati za nas...kao mediji izvrnuli pricu i tako.Uvjek trazite neke teorije zavjere...

Od stare slave se ne zivi momak,sadasnjost,eno ti tabela,fino pogledaj,pa se onda javi.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Sad će da se šilji qurac na Puzigaći a kad je marić izjavio da je Željezničar najorganizovaniji klub i kad je i dao izjavu " kakav ste vi fudbal ovde gledali " tad se šutilo. I dan danas u upravi sjede ljudi koji su istog tog marića i doveli :angry4: :angry4: :angry4: A ovaj intervju je rađen prije same utakmice sa Zvijezdom a ovi smećari od novinara tek danas ga objaviše pred utakmicu sa željom :mad:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

аууу ево их пристижу, да нам они објасне како уствари је све теорија завјере против њих, како уствари Борац а не Сарајево и Жељо кад год затреба има пенале, како уствари Борац држи савез и судије, и да ми отимамо њима!

пусти ти нас да ми сами мислимо и пишемо шта хоћемо, а ти мисли и пиши шта год желиш на темама посвећеним свом клубу!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:06 
Početnik
Početnik

tatamata je napisao:
ganjeta je napisao:

Od stare slave se ne zivi momak,sadasnjost,eno ti tabela,fino pogledaj,pa se onda javi.

E jbg sad prosla sezona nije sadasnjost :roll: i bjezite 5 bodova i nesto se kofrcite.Proslu sezonu ste bjezali 8 pa sta bi na kraju :confused2: umalo zaboravih kup ove godine,jeli to u dure :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ganjeta je napisao:
tatamata je napisao:
ganjeta je napisao:

E jbg sad prosla sezona nije sadasnjost :roll: i bjezite 5 bodova i nesto se kofrcite.Proslu sezonu ste bjezali 8 pa sta bi na kraju :confused2: umalo zaboravih kup ove godine,jeli to u dure :lol:

Oooo jel to nama stigo "kolega" sa ss.ba portala...

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
Sad će da se šilji qurac na Puzigaći a kad je marić izjavio da je Željezničar najorganizovaniji klub i kad je i dao izjavu " kakav ste vi fudbal ovde gledali " tad se šutilo. I dan danas u upravi sjede ljudi koji su istog tog marića i doveli :angry4: :angry4: :angry4: A ovaj intervju je rađen prije same utakmice sa Zvijezdom a ovi smećari od novinara tek danas ga objaviše pred utakmicu sa željom :mad:

нормално је да нас погоди оваква изјава.
погоди и навијаче Манчестера када Видић каже да би прешао у Реал, или сада примјер Рунија када су му звиждали без престанка, и не видим сада ту нешто ненормално. поента је да му ово није први пут и он је свој кредит потрошио.
Марић је био магарац који је том изјавом себи тражио алиби за све своје неуспјехе!
а да у управи сједе многи који не заслужују то је свима јасно, али ваљда ће се и то једном ишчистити мало

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
ganjeta je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:

Obicno ne pisem komentare koji imaju politicku konotaciju na sportskim forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, jer me ta vasa prica poprilicno nervira.

Slusaj momak ( rezident sa-x foruma) , Sarajevo i Zeljezinicar u Bivsoj SR BiH koja je bila sastavni dio SFRJ jesu bili najuspjesniji klubovi i to samo iz razloga sto je cijela SR BiH gurala novac u Sarajevo, a Sarajevo se gradilo u svakom smislu ( u doba Olimpijade bio je pravi procvat od tudjih para )te rijeci na ustrb svih ostalih sredina u BiH. Samim tim Sarajevo je iznjedrilo i dva fudbalska kolektiva koji su u dimenzijama SFRJ bili standardni prvoligasi i imali solidne uspjeghe u toj ligi ali nisu nikad mogli ni prismrditi velioj cetvorci ( upravo iz razloga sto je Beograd u sebi akumilaro pare iz cijele SFRJ).
Sarajevo je u mikro sredini SRBiH biloi ono sto je Beograd bio u Makro sredini SFRJ.

E posto vise mi necemo da svoje pare dajemo nikome da se na nas racun gradi u svakom smislu, kad je spalo na Vas same, nista od vas, evo sarajevo se raspada ( a uvijek je i bilo rezimski klub zbog kojeg se prva liga bih prosirivala da ne bi ispao) a zeljeznicar godinama tavorio i u ovoj ligi BiH bas kao i Borac.

Zeljeznicar se malo digao i to je ok, ali je sada ispod borca.

Pitanje je, sto sad kad je samo na vas i vase pare spalo ne pravite evropske rezultate ili dominirate ligom ?

prema tome, dont srač tu mač, sad ste poslije borca drugi klub po kvalitetu i tu vam i jeste mjesto sto se mene tice!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:10 
Početnik
Početnik

d.a. je napisao:
аууу ево их пристижу, да нам они објасне како уствари је све теорија завјере против њих, како уствари Борац а не Сарајево и Жељо кад год затреба има пенале, како уствари Борац држи савез и судије, и да ми отимамо њима!

пусти ти нас да ми сами мислимо и пишемо шта хоћемо, а ти мисли и пиши шта год желиш на темама посвећеним свом клубу!

Kao prvo zaboravio si proslu sezonu i penali za Borac u 90 minutama i razne pobjede u sudiskom.To je bilo ok jelde..
Kao drugo imam pravo da pisem gdje hocu,sa normalnim ljudima da komuniciram,ti izgleda nisi jedan od njih..

Branitelj-Zeljo 0-3
malo zagrijavanje pred subotnji mec...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
I tu ce i zavrsiti ovu sezonu

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Evropski Borac je napisao:
E moja administracijo i Hertzog ja kad sam govorio da se Manijaci i Hordasi poceti pisati na nasem forumu napraviti drugi ss.ba vi nista eto vam sad

dok god ne vrijedjaju svi bi trebali da imaju pravo da napisu sta misle nemam nista protiv , pa majku mu sloboda govopra i misljenja mora da postoji.
Pusti momka, ima pravo da misli da je njegov klub drugi macester

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ganjeta je napisao:
d.a. je napisao:

Kao prvo zaboravio si proslu sezonu i penali za Borac u 90 minutama i razne pobjede u sudiskom.To je bilo ok jelde..
Kao drugo imam pravo da pisem gdje hocu,sa normalnim ljudima da komuniciram,ti izgleda nisi jedan od njih..

Branitelj-Zeljo 0-3
malo zagrijavanje pred subotnji mec...

Pa da u pravu si i jeste bilo zagrijavanje... Branitelj - Zeljeznicar 0:3 : Borac - Zeljeznicar 3:0

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
ganjeta je napisao:

Haahahahahaha, vama kao nije svirano sve i svašta, ma daj nemoj da nasmijavaš ajd se umij malo.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:19 
Početnik
Početnik

Citiraj:
Obicno ne pisem komentare koji imaju politicku konotaciju na sportskim forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, jer me ta vasa prica poprilicno nervira.

Slusaj momak ( rezident sa-x foruma) , Sarajevo i Zeljezinicar u Bivsoj SR BiH koja je bila sastavni dio SFRJ jesu bili najuspjesniji klubovi i to samo iz razloga sto je cijela SR BiH gurala novac u Sarajevo, a Sarajevo se gradilo u svakom smislu ( u doba Olimpijade bio je pravi procvat od tudjih para )te rijeci na ustrb svih ostalih sredina u BiH. Samim tim Sarajevo je iznjedrilo i dva fudbalska kolektiva koji su u dimenzijama SFRJ bili standardni prvoligasi i imali solidne uspjeghe u toj ligi ali nisu nikad mogli ni prismrditi velioj cetvorci ( upravo iz razloga sto je Beograd u sebi akumilaro pare iz cijele SFRJ).
Sarajevo je u mikro sredini SRBiH biloi ono sto je Beograd bio u Makro sredini SFRJ.

E posto vise mi necemo da svoje pare dajemo nikome da se na nas racun gradi u svakom smislu, kad je spalo na Vas same, nista od vas, evo sarajevo se raspada ( a uvijek je i bilo rezimski klub zbog kojeg se prva liga bih prosirivala da ne bi ispao) a zeljeznicar godinama tavorio i u ovoj ligi BiH bas kao i Borac.

Zeljeznicar se malo digao i to je ok, ali je sada ispod borca.

Pitanje je, sto sad kad je samo na vas i vase pare spalo ne pravite evropske rezultate ili dominirate ligom ?

prema tome, dont srač tu mač, sad ste poslije borca drugi klub po kvalitetu i tu vam i jeste mjesto sto se mene tice!

Ima dosta istine u ovom tvom postu...nase komsije vazda bile rezimski klub,jbg rezim ih hoce da ugasi.Kazes Zeljo i Sarajevo nisu mogli prismrditi velikoj cetvorci,ok je to.

Samo me onda zanima gdje ste bili vi u svemu tome.
Opet kazes Zeljo godinama tavorio u BH ligi kao i Borac samo cu se nasmijati... :lol: :lol:
Mi 4 titule,a vi 2 puta druga liga i onda se poredite sa nama,krajnje neozbiljno sa tvoje strane fakat

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Нема потребе да улазите у беспотребне препирке са индијанција који немају паметнија посла па дођу провоцирати. Не посјећујем форуме навијача других клубова јер ме уопште не занима ни шта пишу, ни шта раде. Занима ме једино мој Борац.
А што се тиче њих: Најбољи су, најљепши су, нек се диве сами себи, а ми се окренимо нама.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]