ganjeta je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
Ne znam sta da vam kazem za Puzu... Vjerujem da su veci dio tu uticali i mediji jer su ono sto mi zelimo da cujemo vjerovatno isjekli... jer mi je tesko povjerovati da aj recimo nista nije rekao dobro za Borac a na terenu srce ostavi za crveno-plave momke... dogovoricemo se za to zvizdanje ali mislim da je to bespotrebno...
Koji ste vi pacenici pa zar je tesko priznati samom sebi da su Zeljo i Sarajevo dva najveca BiH kluba da su Manijaci i Horde najbolji navijaci.Zeljo najtrofejiniji klub sa najboljim rezulatatima u Evropi mislim kroz historiju..i onda vama bude nesto cudo sto je rekao da bi volio igrati za nas...kao mediji izvrnuli pricu i tako.Uvjek trazite neke teorije zavjere...
Obicno ne pisem komentare koji imaju politicku konotaciju na sportskim forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, jer me ta vasa prica poprilicno nervira.
Slusaj momak ( rezident sa-x foruma) , Sarajevo i Zeljezinicar u Bivsoj SR BiH koja je bila sastavni dio SFRJ jesu bili najuspjesniji klubovi i to samo iz razloga sto je cijela SR BiH gurala novac u Sarajevo, a Sarajevo se gradilo u svakom smislu ( u doba Olimpijade bio je pravi procvat od tudjih para )te rijeci na ustrb svih ostalih sredina u BiH. Samim tim Sarajevo je iznjedrilo i dva fudbalska kolektiva koji su u dimenzijama SFRJ bili standardni prvoligasi i imali solidne uspjeghe u toj ligi ali nisu nikad mogli ni prismrditi velioj cetvorci ( upravo iz razloga sto je Beograd u sebi akumilaro pare iz cijele SFRJ).
Sarajevo je u mikro sredini SRBiH biloi ono sto je Beograd bio u Makro sredini SFRJ.
E posto vise mi necemo da svoje pare dajemo nikome da se na nas racun gradi u svakom smislu, kad je spalo na Vas same, nista od vas, evo sarajevo se raspada ( a uvijek je i bilo rezimski klub zbog kojeg se prva liga bih prosirivala da ne bi ispao) a zeljeznicar godinama tavorio i u ovoj ligi BiH bas kao i Borac.
Zeljeznicar se malo digao i to je ok, ali je sada ispod borca.
Pitanje je, sto sad kad je samo na vas i vase pare spalo ne pravite evropske rezultate ili dominirate ligom ?
prema tome, dont srač tu mač, sad ste poslije borca drugi klub po kvalitetu i tu vam i jeste mjesto sto se mene tice!