kod kuće i na strani je napisao:
borcev_navijac je napisao:
slazem se s konstatacijom da ako mi budemo pravi i uspostavimo svoju igru nece biti problema, medjutim to je lakse reci nego uciniti .
Zasto?
zato sto zeljeznicar igra formaciju 4-5-1 , to znaci da ce oni igrati pet igraca u vezi a mi sa cetiri igraca u vezi i dvojicom napadaca, sto znaci da cemo bitku za kljucnu sredinu terena voditi sa 4 naprema 5, sto znaci da cemo ih po bokovima sa ofanzivnim bekovima morati cesto probijati i uopste da cemo ih morati nadtrcati da bi smo pokrili manjak jednog igraca u vezi, jer ako ne odnesemo prevagu u vezi napadaci jednostavno nece imati lopte. Zbog toga bi ja jednog napdaca u stvari primakao sredini terena da igra povucenije od nikolica i pomaze sredini, tu bi idealan bio vukelja , a sad na njega na zalost ne mozemo racunati a vidakovic ne znam da li to moze odraditi on je ipak klasicni napadac. Ne znam igrati sa dva zadnja vezna ovu utakmicu je onako sigurnije i ziheraski ali za ne izgubiti a mi ipak hocemo da pobijedimo
Narvno, uvijek je lakse reci nego uciniti. Opet kazem ako nasa distribucija lopte i transformacija iz defanzive u ofanzivu bude dobra, nece nas stici 'navatati'.
Stajic je igrac koji, opet po meni, nije klasican spic. On pomaze i veznom redu a nerijetko i odbrani. Tu mi dobijamo bitku jer Stajic nam daje tog jos jednog veznog igraca a opasan je i prema naprijed.
Tehnicki smo potkovanija ekipa i to je nasa prednost.
Sudjenje? Samo da im sudije ne dozvole ono 'krljanje' i sve ce biti kako treba. Ekipa je nakon pobjede u Travniku dobila na samopouzdanju i (ako vjerujemo tvojoj analizi utakmice

) vratila je formu u vrlo vaznom trenutku. Nismo zabili gola na tri utakmice i onda Travniku zabijemo dva uz sijaset prilika za jos koji pogodak. Eh, sad kad bi se igraci ove sedmice dodatno motivisali
Cestitke upravi na angazovanju u medijskoj kampanji za najvu ove utakmice.
пријатељу, извини,али мислим да је непотребно честитати,поготово на овоме......
искрено,више цијеним оних истих 1500 "залуђеника" који су увијек ту, него те који се морају "на гурање" покренути да би дошли на утакмицу,и онда као свима годра,пун стадион.....управи то не треба честитати,већ управо супротно,сад је моменат да се постави,по мени кључно питање:зашто нису хајцали и позивали на раније утакмице као што сад позивају на жељу???
испада да ми као град,клуб,навијачи,симпатизери,"живимо" за утакмице са жељом или сарајевом?
мени је свака текма битна у борби за титулу,нисмо сеоска екипа,типа травника која се ложи на сарајлије кад долазе, и због противника иду на стадион.....
у бањалуци се на стадион мора ићи због борца,а не противника са којим борац игра!!!! по мени,то је једини исправан мотив,све друго је шарена лажа......
и на крају,да су раније радили као сада пред жељу,подршка и посјета би били бољи,и ко зна,можда би побиједили вележ или рудара....не би било императива побједе над жељезничарем,са ова 3 бода из травника,јесења титула би веће била наша!
и онда се кука,као први смо,а мала посјета.....да би био шампион,није довољно радити 2-3 седмице у току полусезоне...било би куд и камо лакше да се радило континуирано. континуиран и кампањски начин рада се не могу поредити,увијек сам за систематичност и сталан рад.то нема алтернативу...моје мишљење.....
будите поздрављени.