banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
и ја сам за 3. или 4. и максел немој заборавити да преправиш и цијену карата за запад.
па да онда од сутра већ знамо који ће плакат у штампу

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
4

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Опција 3
Сва та прозивања,наелектрисана атмосфера прије утакмице...Здраво је то! 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Bogami sarajvu se uprava raspala

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Kad se igra sutra u Novom jel u 13.00 ili u 14.00

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Fighter je napisao:
Kad se igra sutra u Novom jel u 13.00 ili u 14.00

ево овдје пише да је у 13ч

http://www.fkborac.net/sajt/?lang=cir

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqRCZ06L7o0[/youtube]

Evo malo atmosfere,ovakve se utakmice pamte za citav zivot.Sjajno!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 22:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... glavi.html
Ovde piše da je u dva.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 22:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

ево од мене једна у малој величини :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa valjda ovo i služi tome da ljudi iznesu svoja mišljenaj, ali stvari treba uvijek nazivati pravim imenom, evo u pogledu onog dešavanja od juče i one zastave u Š.B. ja apsolutno nemam ništa oko zastave, ni protiv ni za, jednostavno me to ne interesuje, ta zastava za mene je jednaka onoj zastavi armije bih, znači i jedna i druga je na ovim prostorima zla nanijela Srbima, e ali poenta je u nečemu drugom, zastavu digli i donijeli potomci ustaša, za koje svi znamo ko su i šta su, ali sada njima našli da morališu takođe potomci ustaša i pripadnika raznih nacističkih odreda, e to je da poludiš, kao protiv te zastave su a pretci u ime nje ubijali Srbe, e jebemu pa to je da ne povjeruješ...

па само име шкрипари = усташе које су се након рата криле у шкрипама - пећинама, јамама!
тако да све то ништа није чудно

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
gledam ova klip i zelim prokomentarisati onaj tzv "topovski udar" neki je nazivaju i velika petarda ili sta ja znam kako vec. po meni to je najbolja pirotehnicka stvar naravno ako se oprezno s njim radi. to kad explodira naglo šikne adrenalin kroz tijelo i odmah se razbudi publika pocne jos jace da navija, a siguran sam da i igraci ne ostaju ravnodusni prema toj pirotehnici. nekima cak i koljena klecaju ako se nadju u blizini. prije kad sam stajao na istoku medju lesinarima jednom sam se nasao relatino blizo eksplozije i u trenutku nisam znao sta me je snaslo :confused2:. zaista me zanima ako neko zna cijenu te pirotehnike da mi kaze. lesinari je malo koriste pa predpostavljam da je skupa ili postoji neki dr razlog koji ja ne znam ali mislim da bi valjala u subotu da je ima sto vise :D

sto se tice okupljanja na zapadu ja sam govorio o onim fluorescentnim duksevima sa natpisom "Budi Borac" pa ne bi imali problema sa nalazenjem :D ovako nam ostaja da iz auta uzmemo one fluorescentne prsluke....zamislite cijeli zapad u tim prslucima svijetli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 23:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
batica je napisao:
gledam ova klip i zelim prokomentarisati onaj tzv "topovski udar" neki je nazivaju i velika petarda ili sta ja znam kako vec. po meni to je najbolja pirotehnicka stvar naravno ako se oprezno s njim radi. to kad explodira naglo šikne adrenalin kroz tijelo i odmah se razbudi publika pocne jos jace da navija, a siguran sam da i igraci ne ostaju ravnodusni prema toj pirotehnici. nekima cak i koljena klecaju ako se nadju u blizini. prije kad sam stajao na istoku medju lesinarima jednom sam se nasao relatino blizo eksplozije i u trenutku nisam znao sta me je snaslo :confused2:. zaista me zanima ako neko zna cijenu te pirotehnike da mi kaze. lesinari je malo koriste pa predpostavljam da je skupa ili postoji neki dr razlog koji ja ne znam ali mislim da bi valjala u subotu da je ima sto vise :D

sto se tice okupljanja na zapadu ja :hello1: sam govorio o onim fluorescentnim duksevima sa natpisom "Budi Borac" pa ne bi imali problema sa nalazenjem :D ovako nam ostaja da iz auta uzmemo one fluorescentne prsluke....zamislite cijeli zapad u tim prslucima svijetli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbg vecina tih fluorescentnih prsluka su zeleni pa bi bilo malo naopako :)
A za nas se zna, mi smo uvijek u vrhu VIP loze u preoznatljivim bijelim majicama. Ako nas ne vidite onda nas bar cujete i to cesto vrlo glasno.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 09 Nov 2010, 00:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kod kuće i na strani je napisao:
batica je napisao:

sto se tice okupljanja na zapadu ja sam govorio o onim fluorescentnim duksevima sa natpisom "Budi Borac" pa ne bi imali problema sa nalazenjem :D ovako nam ostaja da iz auta uzmemo one fluorescentne prsluke....zamislite cijeli zapad u tim prslucima svijetli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbg vecina tih fluorescentnih prsluka su zeleni pa bi bilo malo naopako :)
A za nas se zna, mi smo uvijek u vrhu VIP loze u preoznatljivim bijelim majicama. Ako nas ne vidite onda nas bar cujete i to cesto vrlo glasno.

da upravu si, skroz losa ideja...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 00:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
мој приједлог за плакате, скупите паре и лагано сви на пиву, зајебите плакате. свеједно рекламе иду и на радиу и биће на све стране. дружење је боље

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 01:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
Dolazimo po bodove...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Много тога се у протекле двије године издешавало у Борцу, али ако се погледа статистика, која је неумољива, онда коментар није потребан. Кормилар Бањалучана Владо Јагодић у два мандата, прољеће (2009.) и јесен (2010.) на 18 узастопних утакмица није доживио пораз. Низ за сваки респект, којем се не назире крај. У тој серији уткано је 14 побједа и четири ремија, уз гол разлику 28:5, и 46 освојених бодова, од могућа 54!

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
ganjeta je napisao:
Dolazimo po bodove...

Citiraj:
Много тога се у протекле двије године издешавало у Борцу, али ако се погледа статистика, која је неумољива, онда коментар није потребан. Кормилар Бањалучана Владо Јагодић у два мандата, прољеће (2009.) и јесен (2010.) на 18 узастопних утакмица није доживио пораз. Низ за сваки респект, којем се не назире крај. У тој серији уткано је 14 побједа и четири ремија, уз гол разлику 28:5, и 46 освојених бодова, од могућа 54!

Vlado vs Zeljo :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Тешко је то упоређивати. Чињеница је да сам с оном екипом прошао зимске припреме и да смо то прољеће дјеловали као казнена експедиција. На Градски стадион екипе су долазиле само с мишљу како се вратити са што мање голова у мрежи. Уколико добијем повјерење управе, на прољеће то исто очекује и ову екипу. Сада смо ставили резултат испред игре, а заједничким припремама имаћемо и једно и друго. Мљећемо противнике од Требиња до Приједора јер ова екипа има капацитет за тако нешто - ријечи су Јагодића.

"Mljecemo protivnike od Trebinja,do Prijedora"!!! 8)

Ajoj kad se sjetim te sezone,bas smo silovali kod kuce,Borac-Travnik 3:1,Borac-Posusje 4:0,Borac-Celik 3:0,Borac-Zvijezda 4:0,Borac-Sloboda 4:0,strasno,strasno...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
big radio nije pristao na to da emituje najavu utakmice Borac - Željo :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
big radio nije pristao na to da emituje najavu utakmice Borac - Željo :angry4: :angry4: :angry4:

Zna li se razlog tako seljackog poteza?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]