Schlager je napisao:
Rijedje pisem u zadnje vrijeme jer mi se ne svidja u sta se ovaj forum pretvorio. 90% postova je na fonu "balusnice,turci,obrezani,teheran,zeleni,balijanderi" a ja ne volim taj mirnodopski sovinizam jer su me vec jednom opekli ti "veliki Srbi u miru",eno ih po Frankfurtu i Becu.Ovdje na temi kao ni na tribini,jos niko nije pomenuo ni Jasenovac ni 700 000 poklanih,jer se to ne forsira u medijima posto je rijec o nasim partnerima.....boli me kad vidim kako je masom lako manipulisati i zato necu da ucestvujem u svemu tome..... mi smo kao narod,sa ovakvim pamcenjem i ovakvim izvinjavanjima nasih lidera potpuno zreli da nam se ponovi Jasenovac....Kazem,mrzim to iako mi je 30 koljena unazad sve etnicki cisto (srpsko) i nemam cak ni mijesane brakove nigdje u stablu. Otisavsi sa onog foruma uvijek sam nekako mastao da smo mi drugaciji od njih,i zato covjek postane tuzan kad mu se razbiju iluzije. Mislio sam da nash covjek nema tu mrznju u sebi i da je to nase bogatstvo,ali mogu samo misliti kako se osjeca Avduka kad dodje ovde na forum ili mnogobrojni navijaci Borca drugih nacionalnosti. [b]Ovakvo pisanje mi ne djeluje ni srpski ni banjalucki,vec za neku manju zatucanu sredinu, neke druge narode koji dokazano nose mrznju u sebi,i ne znam cemu ta paranoja kad nas je 95% Srba ovdje i ko se koga vise boji i od koga strahuje.Zivot me naucio,da kada bi sutra opet trebalo braniti ovaj grad od "balusnica,turakai,obrezanih,teherana,zelenih,balijandera,mudzahedina i vehabija",da bi uz mene prvi stali ovi koji najmanje vrijedjaju po forumu.
Naravno da mi ne pada na pamet da pokusavam uticati na nekoga kako ce pisati,zato je bolje da se ja ovako malo izolujem,dodjem procitam sta me zanima jer bezveze mi je da napustam forum.
I neka neko napise u koju stampariju da odnesem 20-30 km,da bar malo pomognem akciju plakatiranja.
PS Molio bih da mi niko ne "objasnjava" nista u vezi sa mojim postom,jer o tome necu vise pisati sigurno....
Ja jednostavno moram da reagujem. Napisati da nas je vecina zatucana i traziti da niko nista ne objasnjava je, najblaze receno, bezobrazno.
A to ko bi stao u odbranu grada i Republike je sasvim neka druga prica. Razmisli malo koga si sve uvrijedio ovim svojim postom jer jedan dio ljudi je direktno ucestvovao u odbrani a jedan dio ljudi ostao je bez svojih najdrazih. Ne zelim uci u raspravu sa tobom ali tvoj post je u jednom dijelu jednostavno bezobrazan i morao sam reagovati. Meni se, takodje, ne dopadaju mnoge stvari na ovom forumu ali ne pada mi na pamet da zbog toga prozivam ljude koji pisu ovdje. Pozdrav