banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Utakmica se na kraju izgleda igra u 13.00 aaa pa jesu li mogli izabrati gore vrijemeee... :SSS...
@tatamata extra ideja podrzavam te to kad bi se ukomponovalo bilo bi extra grmio bi stadion a i full bi motivisalo igrace kad vide kakva je atmosfera i navijanje i sve...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
jel to sigurno u 13??

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
На официјелном сајту пише да је у 2, у 1 играју против Слободе НГ у сриједу.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
tatamata je napisao:
Postoji nova pjesma Lesinara,koja ide ovako:

У срцу моме је црвено плави тим
и гдје год игра ја ћу бити с њим
јер он је светиња и љубав једина
која у срцу мом је заувјек . . .

ideja je super, al mislim da je greska izabrati novu pjesmu za takvo nesto

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

userof5800 je napisao:
tatamata je napisao:

Ne mogu se sloziti sa tim... Msm da je ideja odlicna jer tako mozemo uvjezbavati odma nove pjesme... ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Што се тиче навијања људи са запада, тешко може доћи до неког великог заокрета преко ноћи и очекивати да запад пјева заједно са Лешинарима. Али треба радити на томе да се запад пробуди, врши притисак на судије, на противничке играче, да погура наше играче у кључним моментима и повремено се укључи у скандирање и пјевање неких пјесама.

Неко је раније спомињао пјесму Са истока дигла се прашина, та пјесма је ОК, али се углавном пјева послије гола или кад Борац већ има неко вођство. Потребно је пјевати нешто што ће дићи момке у критичном тренутку када гањају вођство и када гол виси у зраку. Једна од тих пјесама, бар по мени, је Република Српска, а толико пута смо је чули, да онај ко је бар 5 пута био на стадиону морао ју је научити. Та пјесма баш диже адреналин како навијачима, тако вјерујем и играчима, посебно ако би грмило када би се пјевала и са истока и са запада.

Што се тиче „навијачког“ потенцијала запада оно што је стварно минумум јесте пјевање Борац Бањалука ооо на прозивање са истока, онда такође Лешинару су одскора почели скандирати Борац којем претходи аплаудирање т т ттт тттт (ваљда сте ме сконтали на шта сам мислио), то би баш дало добар штимунг када би читав стадион скандирао, нешто као на рукомету. Такође оно скандирање Борац којем претходи бубањ, све су то скандирања која су изводљива и за највеће „пензије“, не морају чак ни устајати са столице.

И ја сам дошао на сличну идеју као и tatamata.

Што се тиче осталих пјесама, ја сам онако размишљао која би пјесма била ефективна, а да нема толико компликовану мелодију и дошао на идеју о овој пјесми и направио примјер евентуалног летка за навијаче:

Slika
Slika

Слично се може одрадити за пјесму Република Српска или за било коју другу пјесму.

Летци би били 7х7cm, 12 би могло стати на папир формата А4, тако да би за 3000 људи требало неких 250 листова папира.

Сад да ли је то велик залогај за нас, да поред плаката одштампамо и то, не знам. Можда да видимо са Лешинари, ако они имају могућност, да они одштампају или да виде са управом, јер су већ штампали сличне летке.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako treba oticu ja na zapad da povedemo pjesmu... :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
@максел

Maksel svaka cast,mozda je ova tvoja ideja i bolja,mislim posto je pjesma jednostavnija,a vecina je ljudi zna,uglavnom slicno mislimo...Dakle,ako neko ovo cita ko treba,nek razmisli o idejama ovim,stvarno bi dovele do erupcije na Gradskom stadionu,i na visestrukom poboljsanju atmosfere.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
Ako treba oticu ja na zapad da povedemo pjesmu... :D

Управо то, ајмо преко форума позвати људе који иначе иду на исток али не буду у копу, међу којима сам и ја, да дођу на запад и предводе навијање, покрену масу.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Moze nas sa istoka dosta doci ali ne moze se zapad okrenuti preko noci pola ljudi na zapadu misli oni sto drece i pjevaju da su obicne budale

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Daj skloni taj grb NAAI-a što ga forsiraš čitavo vrijeme, jel radiš u šopu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ljudi to sa dozivanjem je vrlo teško,najbolje je već provjerene pjesme.
Zapad treba da podrži skoro svaku pjesmu koja ide sa istoka,dlanovima najčešće a one malo poznatije da i pjeva.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
Daj skloni taj grb NAAI-a što ga forsiraš čitavo vrijeme, jel radiš u šopu :lol: :lol: :lol:

Грб NAAI-a сам ставио јер доста људи није сконтало да сам ту ишао на фазон дреса, неко ме је питао што нисам ставио тачку послије 12 управо из разлога што то није сконтао, па сам тако урадио да више личи на дрес. Знам да би љепше би било да је ту знак најка или адидаса, али јбга кад нам је NAAI-a спонзор.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma ova sto je maksel napisao je prava za to. samo ljudi pored dobre volje treba uzeti i finansije u obzir, nije to ni jeftino da se napravi ovaj broj kartica. mada ideja je ekstra i podrzavam je u potpunosti

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
mora se priznati odavno nije bilo ljepse biti navijac svih klubova BORAC cestitam svima na pobjedama

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

максел je napisao:
Летци би били 7х7cm, 12 би могло стати на папир формата А4, тако да би за 3000 људи требало неких 250 листова папира.

Кад би се нашло нас бар 20-30 да свако одштампа по 10 листова, изашло би по особи марка, двије. Али можемо покушати наћи неки други начин да то одрадимо. Ако неко може видјети са Лешинарима, односно са вођама или са тим ужим кругом, да ли они могу да нам помогну.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
E al' sta ako neki igrac nosi broj 12 (mada ja msm da ne nosi niko taj broj)...I npr. da Avdukic nosi br. 12, prevod tog plakata bi bio budi Asmir Avdukic!?

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
прво да кажем да ми је термин мало безвезе, по мени је пуно бољи термин када је ноћ,а с обзиром да сада се смрачи већ у пола 5, све послије тога би било супер(а сигурно није прекасно нити је прехладно). али шта је ту је. најважније је да нас дође доста и да напунимо стадион.

а што се тиче ове макселове идеје за пјесму, стварно је супер идеја, сад је све на неким људима да то одраде уколико желе!!! а штампање оних малених плаката на танком папиру за све присутне на западу стварно није скупо!још у штампарији људи то изрежу на машини и дивота
и максел, ај одради и црно бијелу верзију овог плаката за штампање, јер ја највјероватније нећу бити у могућности да штампам у боји. био си ти већ направио црно бијелу верзију, али ону малену. треба ми ова велика слика

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Одрадићу сутра плакат и у боји и црно бијели са овим новим термином.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 20:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
Gazimestanac87 je napisao:
userof5800 je napisao:
tatamata je napisao:

Ne mogu se sloziti sa tim... Msm da je ideja odlicna jer tako mozemo uvjezbavati odma nove pjesme... ;)

максел je napisao:
Што се тиче навијања људи са запада, тешко може доћи до неког великог заокрета преко ноћи и очекивати да запад пјева заједно са Лешинарима. Али треба радити на томе да се запад пробуди, врши притисак на судије, на противничке играче, да погура наше играче у кључним моментима и повремено се укључи у скандирање и пјевање неких пјесама.

Неко је раније спомињао пјесму Са истока дигла се прашина, та пјесма је ОК, али се углавном пјева послије гола или кад Борац већ има неко вођство. Потребно је пјевати нешто што ће дићи момке у критичном тренутку када гањају вођство и када гол виси у зраку. Једна од тих пјесама, бар по мени, је Република Српска, а толико пута смо је чули, да онај ко је бар 5 пута био на стадиону морао ју је научити. Та пјесма баш диже адреналин како навијачима, тако вјерујем и играчима, посебно ако би грмило када би се пјевала и са истока и са запада.

Што се тиче „навијачког“ потенцијала запада оно што је стварно минумум јесте пјевање Борац Бањалука ооо на прозивање са истока, онда такође Лешинару су одскора почели скандирати Борац којем претходи аплаудирање т т ттт тттт (ваљда сте ме сконтали на шта сам мислио), то би баш дало добар штимунг када би читав стадион скандирао, нешто као на рукомету. Такође оно скандирање Борац којем претходи бубањ, све су то скандирања која су изводљива и за највеће „пензије“, не морају чак ни устајати са столице.

И ја сам дошао на сличну идеју као и tatamata.

Што се тиче осталих пјесама, ја сам онако размишљао која би пјесма била ефективна, а да нема толико компликовану мелодију и дошао на идеју о овој пјесми и направио примјер евентуалног летка за навијаче:

Slika
Slika

Слично се може одрадити за пјесму Република Српска или за било коју другу пјесму.

Сад да ли је то велик залогај за нас, да поред плаката одштампамо и то, не знам. Можда да видимо са Лешинари, ако они имају могућност, да они одштампају или да виде са управом, јер су већ штампали сличне летке.

upravo na to sam mislio - dakle, tesko je ocekivati od ljudi sa zapada koji ni ne skandiraju "borac banja luka, ooo" da sad odjednom pocnu pjevati neku novu pjesmu - cisto sumnjam da bi uspjelo, i zato podrzavam ove "pznatije pjesme" sto maksel preporucuje...
tatamata je napisao:
@максел

Maksel svaka cast,mozda je ova tvoja ideja i bolja,mislim posto je pjesma jednostavnija,a vecina je ljudi zna,uglavnom slicno mislimo...Dakle,ako neko ovo cita ko treba,nek razmisli o idejama ovim,stvarno bi dovele do erupcije na Gradskom stadionu,i na visestrukom poboljsanju atmosfere.

to je to

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]