banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2010, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
I Kukuruz kokicar :D

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Utakmica sa Zeljom je u 14

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma gdje uvece los termin
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P0MCJCdeEp4[/youtube]
ovo mi jedno od boljih izdanja....
ima da ih nagazimo tj da na prodaju utakmicu :D

sam mi se vrti nesto u glavi ona Lesinarska "samo Borac i Banja Luka pjeva cijeli stadion...." ali da bas zapjeva cijeli stadion...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
BATICE IGRA SE U 14 he he

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2010, 19:55
да, утакмица је у 14 ч.

http://www.fkborac.net/sajt/
http://www.facebook.com/event.php?eid=164387573595321

www.fkborac.net

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Одлично, мислим да је боље ово него каснији термини а видјећете и зашто. :wink: Вечерње утакмице треба играти на прољеће.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
BATICE IGRA SE U 14 he he

jbga onda moze i u 14 nesto u ovom fazonu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vnck1zCVRMI[/youtube]

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mada i proslu protiv Zvijezde, pisalo je na portalu da se igra u 15 h i onda se promjeni u 17:30 tako da ja tek u srijedu provjeravam kad se igra... :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 13:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Што се мене тиче, титула нам ни нетреба јер босна није наша држава :lol: ал у другу руку би волио да ју освојимо само да се посеремо оним леватима из сарајева у уста, ко што смо им се посрали у финалу купа на грбавици, кад смо карали 14.000 балусница, ем још они иштампали 3000 мајци жељо освајач купа. :lol: :lol: :lol:

Друга ствар, текма кад год да се игра , на минус 20 да се игра , свеједно је, најватренији навијачи ће да дођу, и да бодре свој клуб, небитно била киша сњег ил да лемеши падају , углавном , да прегазимо Сељу, и да правио спектакл читаву ноћ по граду!!!

У суботу има да буде пакао , има да буде лудница, јер ће да иду хулигани са Бањалучких улица :)

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Источно Стајање je napisao:
Што се мене тиче, титула нам ни нетреба јер босна није наша држава :lol: ал у другу руку би волио да ју освојимо само да се посеремо оним леватима из сарајева у уста, ко што смо им се посрали у финалу купа на грбавици, кад смо карали 14.000 балусница, ем још они иштампали 3000 мајци жељо освајач купа. :lol: :lol: :lol:

Друга ствар, текма кад год да се игра , на минус 20 да се игра , свеједно је, најватренији навијачи ће да дођу, и да бодре свој клуб, небитно била киша сњег ил да лемеши падају , углавном , да прегазимо Сељу, и да правио спектакл читаву ноћ по граду!!!

У суботу има да буде пакао , има да буде лудница, јер ће да иду хулигани са Бањалучких улица :)

АЈ БОРАЦ

Ма да бураз у праву си што се тиче овог дијела за најватреније... Из 1000 људи у копу можда има 300 таквих... Али морамо мало погледати ствари са другог аспекта... Потребан нам је пун стадион,свих 8000 људи да буде ту кад оне балуснице изађу на терен да се препадну... Када пјесма загрми да се изгубе на терену... Ваљда ће нас погледати бог па ће нам дати фино вријеме да напунимо стадион и да их згазимо и уједно да прославимо јесењу титулу... Ил овако ил онако свеједно ће бити лудница на стадиону зато се морамо сви исцимати да нас што више дође и да им једном за свагда очитамо лекцију....

АЈ БАЊАЛУЧКИ БОРАЦ

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50

АЈ БОРАЦ

То се подразумијева... :wink:
Али сад нису проблем ти најватренији,они су увијек ту,али проблем су ови симпатизери...Којима смета вријеме,смета противник,смета ово оно...(Мени је је једна од бољих шпрдњи било на Славији кад је ударио онај пљусак :) ).Реално у суботу нам треба МАСА!Треба нам маса да грмимо да се тресе Градски да се ЊИХОВИ играчи усеру а наши добију крила ДА ОДРЖИМО ЧАС У НАВИЈАЊУ ОНИМА ИЗ ПЕДЕРАЦИЈЕ!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 15:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Caplar je napisao:

АЈ БОРАЦ

То се подразумијева... :wink:
Али сад нису проблем ти најватренији,они су увијек ту,али проблем су ови симпатизери...Којима смета вријеме,смета противник,смета ово оно...(Мени је је једна од бољих шпрдњи било на Славији кад је ударио онај пљусак :) ).Реално у суботу нам треба МАСА!Треба нам маса да грмимо да се тресе Градски да се ЊИХОВИ играчи усеру а наши добију крила ДА ОДРЖИМО ЧАС У НАВИЈАЊУ ОНИМА ИЗ ПЕДЕРАЦИЈЕ!!!

Мислећи на најватреније, мислио сма на Лешинаре и на симпатизере, људе којима није важно ко долази у БЛ, који су ту сваку текму, боље 200 лавова него 1000 зечева !!!

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Odlicno!!!! Sarajevo izgubilooo

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
нек ставе у 17 сати текму јебало их 14,или неки ноћни термин!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Одвојишмо се на 6 бодова од Сарајева, плус дочекујемо их код куће на прољеће. Још у суботу да приземљимо Сељу. МОБИЛИЗАЦИЈА ПОЧИЊЕ

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Везано за утакмицу Широки-Сарајево, шкрипари ладно пред крај меча дигли фашистичку заставу, баш ме занима каква ће бити реакција савеза и других надлежних институција, хоће ли бити казни.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

17h је по мени најбољи термин. Није превише касно, а ни превише рано, а опет ноћни термин. Играње под рефлекторима некако даје додатни шмек.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 17:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
e ovo je sad dobro, odvojili smo se od sarajeva, jos da u subotu dobijemo zeljeznicar i imamo pristojnu zalihu nad svim glavnim konkurentima.

Mada bice tesko u subotu bas tesko, sad ako nakon svih ovih rezultata borca sa zeljeznicarem ne bue pun stadion onda vise ne znam sta treba da se desi.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nema sta,pobjedom u Travniku smo vec jednom rukom zagrabili titulu jesenjeg prvaka,a trijumf protiv Zeljeznicara bi bila potvrda,jer mislim da nas Sarajevo ne moze pratiti,iako ima bolji bodovni saldo od svojih komsija.Sto se tice utakmice protiv Leotara u zadnjem kolu,mislim da cemo doci bar do boda,ako ne i sva 3.Bilo bi idealno kad bi na pauzu otisli bez ijednog poraza u gostima,to je ogromna stvar,i mislim da bi igracima dalo dodatno samopouzdanje,koje bi kasnije u proljecnom dijelu iskoristili da meljemo sve redom i kuci,i na strani.

Ipak da se previse ne zalecemo za tu titulu,jer znamo sta nam se desilo prosle sezone,isto tako nam je dolazilo Sarajevo,i trebao nam je samo bod za ovjeru,jer je Siroki izgubio,medjutim porazeni smo rezultatom 0:1,sokirali su nas...Dakle protiv Zeljeznicara,pametno,jako,srcem,ocekujem pun stadion 8 000 ljudi,i gromoglasnu podrsku sa tribina.

Da dam i jedan prijedlog za mozda pocetak neke tradicije,koja bi pomogla u stvaranju bolje atmosfere,i koja bi povezala istok i zapad,pa eto ako neko ko treba cita ovo,mozda mu se svidi ideja...

Postoji nova pjesma Lesinara,koja ide ovako:

У срцу моме је црвено плави тим
и гдје год игра ја ћу бити с њим
јер он је светиња и љубав једина
која у срцу мом је заувјек . . .

Борац олео ле Борац олео ле
Борац олео лео лео лее
и када прође све у мени остаје
на цијелом свијету Бог Небо и ТИ. . .

нананананана нананананана
нанананаанананананана
нананананана нананананана
нанананаанананананана

http://www.lesinari1987.net/Bog_Nebo_i_TI.mp3 (audio verzija,da cujete kako zvuci,ko ne zna)

Uglavnom moja neka ideja bi bila,kad bi se ponekad ova pjesma koristila za dozivanje istoka i zapada,na primjer,istok zapocne "U srcu mome je!",zatim zapad odgovara "Crveno plavi tim!",istok "I gdje god igra ja cu biti s njim!",zapad "Jer on je svetinja!",istok "I ljubav jedina!",zapad "Koja u srcu,mom je zauvijek!",pa onda svi zajedno Borac oleole,Borac oleole,Borac oleoleoleole uz bubanj,pa nastavlja istok "I kada prodje sve!",zapad "U meni ostaje!",istok "Na cijelom svijetu Bog,nebo i Ti!",pa se nastavlja normalno pjevanje Lesinara nanananana itd...

Mozda nekom ovo zvuci smijesno i komplikovano,medjutim po meni bi bas fazon bio...Istina trebalo bi tu malo truda da se ukomponuje sve,neko ne zna tekst,neko ritam,neko ovo neko ono,u pocetku bi bilo malo slampavo,ali kad bi se uspjelo izorganizovati,bilo bi ekstra.Jbg podjele se letci prije utakmice,svakom se stavi na stolicu tekst pjesme,pa se pokusa...Ili tako nesto.Eto uglavnom,palo mi na pamet,pa reko da podjelim s vama. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Ma u koliko god da je ljudi koji vole klub ce doci i ako se igra u 6 ujutru

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]