Citiraj:
Ma ne moze Munib da se rastane od Vlasickog sira,valjda nahraniti ona kriva usta.
Fuj jadnici
Citiraj:
Fuj, fuj
Prodajete Dodikovcima bas kao sto ste prodavali po Svicarskoj,jadno da jadnije ne moze....ali doci ce i vama kraj u PL.
Dok glumite mesare u utakmicama sa Zeljom, Sarajevom, Celikom i sl.klubovima, do tada prodajate za sicu dusmanima

Citiraj:
prodane duššššše..MRŠ IZ LIGE SELJACI..
Citiraj:
aaaa nmg vjerovat baaa travnika samo prodaju tekme ma fakat katastrofa ba ovim se moraju pozabavit institucije nase kuce fudbala baa ccccc pa sirokog uzmu 4 0 zelju uzmu mi ih jedva dobijemo na kosevu u 90 aaaa njih borac ubii daj ba smjesni su samo da se ova istraga protiv njih hoce zavrsit sto su namjestali meni se cini po Svicarskoj nek ide bagraa u drugu ligu pa nek prodajee.
Citiraj:
picke, **** vam mater, nasli ste kad ce te prodavati utakmice, sto sad niste glumili mesar ko protiv nas i sarajeva... sto balija moze biti picka, nemoze niko...

Citiraj:
to samo govori kakvi smo mi gigant... igraci travnika se naloze protiv nas ko da im inter dolazi, tako da ja razumjem taj mentalitet igraca travnika... mesari protiv velikih timova, kukavice protiv malih timova
Citiraj:
a drug mozes ti gledat tekmu i da ti sve bude regularno nece direktor borca pred utakmicu doci na centar i dat kovertu i ono evo za tekmu, zna se kako se rijesavaju i kupuju tekme pusti tu pricu
Citiraj:
pustili ili ne supci su jer bas sto kazu svi Celiku, Selji i Sarajevu lome noge aa s ovim lagano sve pi.ke travnicke
SVRSITI ZELENIMA U USTA,NEPROCJENJIVO!!!VOLIM TE BORCE!