banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 08:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9340 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 467  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 22 Jun 2010, 17:55 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jun 2010, 17:49
TAJ RAK U BOSNI FORMIRAN JE DA UZIMA NELEGALNO LOVU I DA SE BOGATE I IMAJU VELIKE PLATE A SJEDE GORE KO SNOPOVI KURUZOVINE,TO TREBA ISTJERATI IZ BOSNE,SAMO UZIMAJU TUDJU LOVU I ZIVE NA TUDJI RACU,TO JE BANDA NAD BANDAMA

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
points je napisao:
prasica je napisao:
I gdje sutra gledati Srbiju kad RTRS i FTV prenose Gana-Njemacka, a RTS i BHT su iskljuceni???? :S

Kako može biti BHT1 isključen?

Kod mene na totalu je BHT nekad ukljucen nekad iskljucen i to je tako otkad imam Total, ne samo zbog prvenstva :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Raja je krenula da se pali, žari! Koje zaprđivanje i to još uredno platite? Stvarno se pitam koliko još moramo biti budale? RTRS prenose švabe a RTS će bit ugašen? Strašno! Mislim za onog ko gleda fudbal.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Zozon je napisao:
Raja je krenula da se pali, žari! Koje zaprđivanje i to još uredno platite? Stvarno se pitam koliko još moramo biti budale? RTRS prenose švabe a RTS će bit ugašen? Strašno! Mislim za onog ko gleda fudbal.
Okreni na Astru i imaš onaj einsfestival (tako se zove kanal) 10744 H 22000 5/6 slobodan je kanal.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 17:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja zvao i kazu da ce veceras na TOTALU biti otkljucani svi kanali koji budu prenosili Srbiju ako slazu ..bacu im sve po spisku

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 23:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
I šta se na kraju desilo, zaključavaju li RTS za vrijeme utakmica ili ne?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 11:55 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Avg 2007, 14:09
Da li neko zna od kuda im pravo da isključuju kanale kada je plaćeno korištenje istih.Svaki dan isključuju Prva TV,RTS 1,B 92 itd.a pogotovo kada su na programu utakmice.Kada je počlo prikazivanje Survivor ( Prva TV ) stalno ga isključuju.Ako se nastavi ovo iživljavanje na korisnicima (plati određeni paket a gledaćeš ono šta ti se dadne) mislim da ću preći na IPTV,jer je ovo postao bezobrazluk i pokazuje nam u kakvoj državi živimo tj.korisnika može da za.ebava ko kako hoće.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 14:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jul 2010, 13:27
I ja koristim Total i takođe me to nervira, mada znam da sadržaj blokiraju i drugi ( Iptv, Elta, Netkom blokiraju sadržaj kada su prenosi utakmica). Mene brine to što je Prva počela a do sada to nikada nije radila.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 15:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
Prvu Tv isključuju vjerovatno zbog toga što OBN ima prava za Survivor za BiH. To nije izbor i odluka distributera signala, nego nalog RAK-a ili AKOP-a, a po zahtjevu nosioca prava za BiH

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 15:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Lijek za sve otvorene kanale je samo CS, naime, zavrzlama sa autorskim pravima nastaju na relaciji državnih " produkcija " programa ( čitaj Javnih servisa ili privarnih tv kuća ) i AKOP-a, odnosno operatera koji i neulaze u taj " BLAM OD INSTITUCIJE " zvani akop. Elem svi operateri trebaju da imaju saglasnost za reemitovanje svih televzija, a te televizije naplaćuju svoja autorska prava od operatera, e sada pošto na nivou BH malo ko izmiruje obaveze od operatera ka televizijama koje proizvode i redovni program , te televizije prinuđene su da zatraže od operatera da pogase, njima konkurentne programe u vremenu kada one emituju ekskluzivni program. Kako bi televizije te koje su kupile ekskluzivna prava, uloženi novac bar malo povratile, čine se gore navedeni postupci.........

...........jer marketing je čudo......

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
купите СРБ картицу и мирни :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 11:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2010, 12:08
a gdje se moze uzeti srb kartica......mislim kako zbog ugovora.......moram u srbiju otici i tamo potpisati ugovor i onda jel mi oni salju racun ovde u rs da mogu placati

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 16:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Avg 2007, 14:09
Lijek za sve otvorene kanale je samo CS, naime, zavrzlama sa autorskim pravima nastaju na relaciji državnih " produkcija " programa ( čitaj Javnih servisa ili privarnih tv kuća ) i AKOP-a, odnosno operatera koji i neulaze u taj " BLAM OD INSTITUCIJE " zvani akop. Elem svi operateri trebaju da imaju saglasnost za reemitovanje svih televzija, a te televizije naplaćuju svoja autorska prava od operatera, e sada pošto na nivou BH malo ko izmiruje obaveze od operatera ka televizijama koje proizvode i redovni program , te televizije prinuđene su da zatraže od operatera da pogase, njima konkurentne programe u vremenu kada one emituju ekskluzivni program. Kako bi televizije te koje su kupile ekskluzivna prava, uloženi novac bar malo povratile, čine se gore navedeni postupci.........

Ali šta je mene briga za tim.Ja sam potpisao ugovor na određeni paket gdje mi garantuju da ću imati određene kanale za određenu pretplatu.Ali u ovoj državi izgleda da građane može da zaje.ava ko kako hoće bez obzira na potpisane ugovore.Ne znam šta da radim da li da ih tužim ili da raskinem ugovor jer je u zadnje vrijeme isključenja kanala sve više.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 16:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Pomenuo sam gore već šta trebaš da uradiš pročitaj šta sam savjetovao GTX i fercuje, hebo zakon ko to još poštuje u ovoj državi....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 13:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
nepokoreni je napisao:
Pomenuo sam gore već šta trebaš da uradiš pročitaj šta sam savjetovao GTX i fercuje, hebo zakon ko to još poštuje u ovoj državi....

Najbolje SIKIRU i sve sasjeć , a u pi..u ma.e.inu, sve pa i ove kešokradice .

:lol:

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 17:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2004, 14:26
cento je napisao:

Ali šta je mene briga za tim.Ja sam potpisao ugovor na određeni paket gdje mi garantuju da ću imati određene kanale za određenu pretplatu.Ali u ovoj državi izgleda da građane može da zaje.ava ko kako hoće bez obzira na potpisane ugovore.Ne znam šta da radim da li da ih tužim ili da raskinem ugovor jer je u zadnje vrijeme isključenja kanala sve više.

Slazem se sa tobom, ali reci da li ti ne radi neki od kanala za koji si potpisao ugovor. Ponuda za BIH je ovde http://www.itvpartner.com/Ponuda/412/Paketi.shtml i mislim da svi kanali sa ove ponude rade.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 10:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Nov 2010, 10:29
zanima me koliko se mjesecno placa TOTAL TV i koliko je postavljanje

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 11:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Ovo uopste nije tacno,jer RTS 1.RTS2,Prva tv,B92,Avala....uopste ne stoje u ugovoru za BiH,i korisnici bi trebali reci HVALA za te kanale sto dozvole da ih se 99% vremena gleda besplatno,a ne da prijete tuzbama kad ih se (ne zbog njihove zelje) zakodira....Pazite i citajte sta potpisujete....

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 07:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2004, 14:26
maki- je napisao:
zanima me koliko se mjesecno placa TOTAL TV i koliko je postavljanje

Postavljanje je 80 KM, a mjesecno placas u zavisnosti koji paket izabers, a iznad sam okacio link sa paketima i cijenama. Uglavnom imas sve na njihovoj stranici.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 23:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Od sutra HRT 1,HRT 2.RTL i NOVA TV u Totalu :D

Ne znam jos da li ce i za BiH biti u ponudi ili samo za Hrvatsku,ali u svakom slucaju malo sutra presaltajte kanale....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9340 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 467  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]