Izzard........ Kako evo sad da te ne osjećam... Ajd kako? Pa ti prsto odišeš šarmom... Nevjerovatan si! Muški dio foruma može samo da ti se divi i da ti potajno zavidi! A ženski dio... pa porazbijaćeš sva nježna damska srcaD
Oteće mi te.. već vidim. Jer imam čudan dvogled da vidim nadaleko s njim. Koga god ja znaš pohvalim, cure mi nekako povjeruju da vrijedi, i prosto mi ga uzmu ispred nosa. Eto tako. Još ti nisam ništa ni rekla, a već znam da te gubim
Pa evo, dok se to još nije desilo, da ja iskoristim ovo vrijeme da ti izjavim moju revnosnu, intuističku, kosmičku ljubav
(Nije ovo lako, uh... gdje je sufler? Nema. Ok! Moram sama.)
Izzard...
Kada uđem na forum i vidim u Aktuelnim temama da se negdje nalazi malim sitnim svijetlo plavim slovcetima "
Izzard" .... ja dobijem osjećaj u grudima koji podsjeća na osjećaj ljuljanja na onim ljuljama u parku Mladen Stojanović... Blesavo skroz, djetinjasto, ali tako je, ebemu
uskličnik
Izzard...
Tvoja iskrenost dira. Ona mora da se osjeti. Ti si se odlučio na iskrenost i ti guraš s njom naprijed, ne plašeći se ni svojih, a niti tuđih osjećanja. Izzard.. ja ti moram reći, da je to izuuuzetno sexy

! Tvoja emotivna strana za mene je jak afrodizijak...
Izzard...
Ovo nikad neće ići na pp. Iz tvog posta, ja sam se naučila hrabrosti. Nek ovo pukne gdje god puklo, ali forumska osjećanja na ovoj temi prosto bi bilo grehota ne uvrstiti u temu sa čudnom energijom

. Sa emotivnom podlogom stvari

. Neka se osjeti i ova moja energija usmjerena prema tebi. Pozitivna je, i neka je osjete i drugi.
Izzard...
Ti si vanserijsko, posebno biće. Ali ti to znaš još od kako si postao svjestan sebe. Ja to samo primjećujem. Kao i mnogi, mnogi drugi. Nije ni najmanje jednostavno biti svoj, originalan, i prepoznatljiv u moru jednakosti, sistema jednakih vrijednosti, klišea i uniformisanosti.. kad neko malo bar odudara od većine, često bude ili ismijan, ili odbačen, ili napadnut... I onda se kreće po liniji napad-odbrana. Ali ti to ne radiš

. Ti nekako uspjevaš biti svoj i gurati naprijed bez odbrane. Siguran u sebe. I to zna da pali

A onda odjednom, iz turbo šejk kulerskog mačo men pristupa, ti se pretvoriš u nježno mače... Pa na momenat mi srce prestane da lupa... Uh...
Prelijep je osjećaj bio čitati one tvoje redove. Predivan. Ganuta sam. Blago osobi koja bude zaslužila tvoju ljubav i kojoj pokloniš sebe. Samo da te bude razumjela i junački pratila kroz život....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AKIjsWUbhVM[/youtube]