banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2010, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
borcev_navijac je napisao:
Vazna pobjeda portiv rudara. Mislim da igra uopste nije bila losa, koliko je losa bila realizacija ali ne treba biti proklet, 1-0 su 3 boda isto ko i 5-0 :)

Moram se osvrnuti na ovu raspravu oko navijanja, koje inace ne kometnarisem.

Mislim da lesinari odradjuju veliki posao i navijanjem ( pjesmom) daju poseban pecat svakoj utakmici borca.

Naravno ne radi se o horu vrapcici, nit ti momci imaju priliuku da cesto uvjezbavaju pjevanje novih pjesama, pa se to onda radi uglavnom na utakmicama.

Isto tako je istina, da zapad jos uvijek nije navijacka tribina, sto mi je jako zao. Ajd sto ne pjevaju i ne navijaju, jako je malo ljudi uopste sa navijackim obiljezjima, sto je osnovna tvar navijacke kulture.
Kakav si to navijac kada ni sala nemas od kluba za koji navijas ( nemojte mi sad govoriti nema gdje da se kupi, naravno da ima, ko zeli da ga kupi taj ga i kupi, mislim da se moze kupiti na stadionu na dva mjesta naii i leisinari shop)

E sad da bi se zapad pretvorio u pravu navijcku tribinu i da bi se od stadiona stvrilo grotlo potrebno je i na zapadu imati vodju navijanja ( u surptnom nista od toga)

Mislim da bi lesinari trebali da razmisle o sljedecoj ideji:

Sad vec za sledecu utakmicu, odvojiti jedan mali broj lesinara do 20 ljudi koje bi predvodio jedan vodja navijanja sa megafonom. Tu grupu lesinra rasporediti po citavoj zapadnoj tribini ravnomjerno i onjda voditi navijanje preko megafona i to sa jednostavnijim poznatijim pjesmama borca. Posto na zapad dolazi dosta ljudi koji ne znaju ni jednu pjesmu, treba istampati tekstove pjesama koje ce se tog dana pjevati i podjeliti prilikom ulaska na zapadnu tribinu ( za tehnicku podrsku stampanja treba se obratiti upravi kluba koja ce sigurno to obezbjediti) i onda kad ljudi budu imali tekstove , i kad bude bilo vodjenje navijanja preko megafona uz podrsku 20 ak lesinara koji ce biti jezgro navijanja, ljude ce biti sram da NE NAVIJAJU, umjesto sto ih je sad na neki nacin stid da navijaju , jer bi se osjecali nekako usamljeno u masi ljude ( pša kao ne zele da ispadaju budale)
Ima banjaluka taj potenicjal da i na zapadu bude navijanje, to se moglo vidjeti na rukometnoj utakmici, kada je nekoliko lesinara spontano povelo nbavijanje na obe tribine u dvorani, i ostali su to zaista pratili, pjevali onosto znaju a to je u uglavnom bila himna borca.

Siguran sam da je ovo recept koji ne moze da omane, a i ljudi bi sasvim sigurno koji jednom dodju da zapad i to ojste da, su dio necegfa, drugi put dolazili i zbog togh spektakla cijim bi se dijelom osjetili.

Eto to je moj prijedlog.

овакви приједлози за побољшање атмосфере на утакмицама су увијек добродошли, али нешто не вјерујем да ће се то моћи договорити овдје преко форума. боље нек управа закаже састанак са Лешинарима и фино поразговарају о свему. ипак смо сви ту због Борца и свима нам је у циљу да Борац што боље напредује

а што се тиче организованог одласка у Травник, ако већ хоћете да помогнете чисто сумњам да ћете пуно помоћи тако што ћете отићи и сјести на трибину са домаћим навијачима...
боље идите са Лешинарима. не морате стално навијати, али макар у критичним тренуцима

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kad vec spominjemo navijanje ja se moram sjetiti stare juzne tribine. Likovi na njoj su bili pretece modernih kladionicara kladili su se na sve ko ce izvesti prvi korner, dobiti karton sa koje strane ce borac krenuti, koliko puta ce Buvac prebaciti loptu kod vojske :) Oni su imali tranzistor slusali ostale prenose i isto se kladili. Zakasnim na utakmicu sa Olimpijom i pitam kolili je rezultat , a jedan cica kaze ne znam mislim da smo dobili ali smo izveli osam kornera i Bozur je dobio karton pa sam uzeo pare :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
stize BORAC je napisao:
Mene iz utakmice u utakmicu iznenadjuje cinjenica da je jako losa saradnja izmedju glavnog i pomocnih sudija, sto se najvise odražava kroz pravilo pasivnog ofsajda! Da li su uopste upoznati sa tim pravilom i ako jesu zasto ga nikad ne primjenjuju, vec oštećuju klubove u više navrata!

Da li neko zna gdje mogu nabaviti malo veći grb Borca ali ne naljepnicu već šivani?

Čađo reci da li ima nešto organizovano, i kako bi se to izvelo? U svakom slučaju treba nas otici što više da igracima pružimo podršku jer je ovo jako bitna utakmica!

Ma nema ništa organizovane nego ajde da se organizujemo :D dogovorimo se gdje da održimo prvi sastanak i tu se sve dogovorimo.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 14:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Brigate BL je napisao:
Kad vec spominjemo navijanje ja se moram sjetiti stare juzne tribine. Likovi na njoj su bili pretece modernih kladionicara kladili su se na sve ko ce izvesti prvi korner, dobiti karton sa koje strane ce borac krenuti, koliko puta ce Buvac prebaciti loptu kod vojske :) Oni su imali tranzistor slusali ostale prenose i isto se kladili. Zakasnim na utakmicu sa Olimpijom i pitam kolili je rezultat , a jedan cica kaze ne znam mislim da smo dobili ali smo izveli osam kornera i Bozur je dobio karton pa sam uzeo pare :)

lijepo prisjecanje na "penzionersku" tribinu.tamo sam prvi put "live" gledao borca...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Људи, нема сад посустајања... Дижемо град на ноге... Мени се неки смију , зајебавају ме што лијепим плакате... Као, имаш толико година, као клинац се понашаш, која је твоја корист у свему том... Ама, зар мора бити материјална корист... мени је сатисфакција кад Борац побјеђује, кад грми на стадиону, кад мељемо противника.... а за овакве морбиде ме заболи курац... Нек се забију у пичку материну и прде као и обично....
Мени је несхватљиво да толико младих људи у БЛ не осјећа ништа према Борцу... Ја синоћ зовем људе на кошарку, говорим да је џабе улаз, па малтене да их однесем до дворане... А они као јеб`о те Борац... Ма нек` се напуше курца....
Нема посустајања, истјераћемо ово што смо започели...
Док гог Градски не буде пун, док не добијемо шоп, док не буде и запад пјевао, нема одустајања...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:26 
Veteran
Veteran

И да, питање за неког мало боље упућеног. Како је могуће доћи до оног вуненог шала Борац из Наија, нема га у Наи шопу већ дуго времена... Има ли то негдје поручити, некако, било шта... Већ дуго хоћу тај шал, и нема га...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
И да, питање за неког мало боље упућеног. Како је могуће доћи до оног вуненог шала Борац из Наија, нема га у Наи шопу већ дуго времена... Има ли то негдје поручити, некако, било шта... Већ дуго хоћу тај шал, и нема га...

i ja isto :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јел овај?
Slika

Spoiler:
То само одабрани имају :D

Било је прије у наиију, питајте оног што ради.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bas taj se trazi

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:36 
Veteran
Veteran

Е баш тај... Несхватљиво ми је како нису сконтали да поруче нову туру шалова, кад су ти исти планули у року од неколико дана... веззе..

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

има нас још који желимо тај шал ;)
иначе данас сам прошао поред малог меркатора и на станицама с обје стране пута плакати нису били подерани, за дивно чудо.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
прочитао сам овдје да има купити негдје и јастук са грбом Борца...па ако може неко да постави слику и напише гдје има купити? :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvui72UQsTI[/youtube]

до изнемоглости

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
јан_де je napisao:
Људи, нема сад посустајања... Дижемо град на ноге... Мени се неки смију , зајебавају ме што лијепим плакате... Као, имаш толико година, као клинац се понашаш, која је твоја корист у свему том... Ама, зар мора бити материјална корист... мени је сатисфакција кад Борац побјеђује, кад грми на стадиону, кад мељемо противника.... а за овакве морбиде ме заболи курац... Нек се забију у пичку материну и прде као и обично....
Мени је несхватљиво да толико младих људи у БЛ не осјећа ништа према Борцу... Ја синоћ зовем људе на кошарку, говорим да је џабе улаз, па малтене да их однесем до дворане... А они као јеб`о те Борац... Ма нек` се напуше курца....
Нема посустајања, истјераћемо ово што смо започели...
Док гог Градски не буде пун, док не добијемо шоп, док не буде и запад пјевао, нема одустајања...

ista prica ali idemo jos jace u inat, prestace im biti smjesno vjeruj mi....

Citiraj:
иначе данас сам прошао поред малог меркатора и на станицама с обје стране пута плакати нису били подерани, за дивно чудо.

jel kod malog merkatora na starcevici?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 17:49 
Veteran
Veteran

bles je napisao:
прочитао сам овдје да има купити негдје и јастук са грбом Борца...па ако може неко да постави слику и напише гдје има купити? :wink:

Имаш у Меркатору радња са постељином код Фото Ивица, у том реду... кошта 15 км... Ја сам ту видио, можда има још негдје.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

batica je napisao:
Citiraj:

jel kod malog merkatora na starcevici?

да код тог меркатора на старчевици.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 19:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево на фејсу нађох, клинци урадили.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 19:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
http://www.source.ba/clanak/904584731520/sport/%20Le%C5%A1inari%20-%20gospodari%20Gradskog%20stadiona/?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Peppers je napisao:

BORAC ŠAMPION :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 21:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
http://www.banjalukalive.com/fudbal/bor ... 00-km.html

Ko je ono govorio da se nema para??? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Срамота је да наш стадион није пун сваку утакмицу!8000 људи зар је пуно,а Борац први на табели?
што се тиче оног прозивања"педера са запада",апсолутно подржавам то,зна се да је то упућено оним који излазе прије краја текме,да би избјегли гужву наводну!
Која црна гужва,испразни се запад за 5 минута цјели!
Што се тиче тога да обе трибине навијају,то би било савршено већ против жеље следећу домаћу извести,мислим да би било и управи боље да пусти опет бесплатан улаз!
Требамо се сви исциамти који волимо Борац,да се излјепи град плакатима и да напунимо стадион против жеље,вјероватно одлучујућа утакамица за титулу на јесен ће та бити!

Надам се побједи у Травнику,ако Бог да!Мора и Травник једну кикснути кући ! :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]