banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 22:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:28 
Bila je jedna godpodja prosla pored kajaka i sisla dole i ladno bacilka smece u Vrbas, trenerica kajakasa poludjela bila...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
mrzi me okacit aparat oko vrata svaki dan pa da uslikam i dokazem...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dobro jutro, kafa se popila? ;)

Jbg-a, ja sam bukvalno svaki dan u autu i nisam kraj put vidio nista vece od konzerve Red Bulla, a prije cu naci kofer sa milionima nego punu kesu smeca na sred kolovoza... I ovde ima puno bagre, sto domorodacke, sto pridosle, ali to je manjina.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:19 
staromodan
Korisnikov avatar

englezi su nekuluturniji od svaba i austrijanaca..

Slika

Slika

Slika

jes da nema veze sa autima, al vidim krenula prica kako sa mostova, il po ulicama se ostavlja..evo kako su englezi malo kulturniji..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je posledica ociglednog nedostatka kontejnera i kanti za smece... Dakle, ovde su prvo krive komunalne sluzbe, pa tek onda gradjani. I Pariz je mjestimicno dosta prljav, ali tzv. otvorena Francuska ne...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Da vidite tek Freeway-e.....svakih 300m guma, svakih 550m kesa, na dva kilometra vreća....na pet kilometara cipela, tu i tamo gaćice i grudnjaci. Na sjeverozapadu (WA, OR) zna biti sveeeega oko šuma...mrtvih konja bukvalno...

Nemam ništa efikasno protiv "jabuke u sumrak", ali ne vidim što ako već može ostaviti u autu pa izbaciti kad stigne nekud ili na odmorištu, ili....opasno je baciti jabuku kroz prozor, ako neko naleti pa na šajbu, vrlo lako može biti fatalno.

Protiv istresanja pepeljare nemam ništa, navika, nekako....opuške mi je bezveze, ipak.

A kese...to me strašno nervira.

Nah....ima nas svakak'ih...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bravo, ne da smo kao Englezi, pravi smo Englezi :roll: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 22:30 
staromodan
Korisnikov avatar

TnS nije u pitanju nedostatak kanti, vec sto su ljudi lijeni da odnesu do otpada ukoliko su kucne kante pune...vlasniku je dozvoljeno da nabavi vise kanti ukoliko 1 il 2 su nedovoljne..

fazon je sto B92 pljuje po svojim gradjanima, a kao znaju da na zapadu zive visoko-moralne osobe.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 06:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A gdje ti nadje pljuvanje? Vise se govori o zakonskim i tehnickim manjkavostima u Srbiji. A da na Zapadu zive moralne vertikale onda bi spomenute kazne bile suvisne, ne? I dalje tvrdim da su komunalci krivi za ono na fotkama jer smece ne odvoze u neophodnim intervalima. Onoliko smeca ne moze napraviti jedno domacinstvo u sedmici. Ali to nije tema.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 20:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Par puta sam svirao od bijesa sigurno 10 sekundi vozacu ispred sebe, jer je bacio kesu od cipsa. Jednom skrenuo paznju liku na parkingu kod Elektrokrajine, posto je bacio praznu kutiju cigareta kroz prozor. On me samo slusa sa blagim osmijehom, u fazonu "ko te j". Poludio sam!! Mogao sam ga raskomadati!
Te stvari se kod nas nikada nece mijenjati. Balkanski, paganski mentalitet.
A sto se tice Glamoca i sl., ja cu prvi pobjeci gore da zivim, jer pravih Banjalucana odavno vise nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]