banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2010, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Tek sad i ovo malo ljudi koji su dolazili neće dolaziti zbog onog skandiranja "PEDERI SA ZAPADA" .

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Čađo je napisao:
Tek sad i ovo malo ljudi koji su dolazili neće dolaziti zbog onog skandiranja "PEDERI SA ZAPADA" .

Pa zna se na koga se odnosilo to skandiranje...Prave ljude nema sta vrijedjati.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Znamo ti i ja,ali da si samo vidio kakvo je zgledanje juce na tribini bilo....a i ovdje na forumu je neko poslije utakmice pitao o cemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ko ih ebe, ako misle na stadion da čitaju novine, boilje je da su ostali u Korneru, ali ljudi moji, ako bi kako uspjeli da iščupamo bodove na Piroti, onda protiva željeznićara ima da bude pun stadion...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Znamo ti i ja,ali da si samo vidio kakvo je zgledanje juce na tribini bilo....a i ovdje na forumu je neko poslije utakmice pitao o cemu se radi.

Pa jest,u pravu si i ti,mozda se moglo to na malo drugaciji nacin,ali eto...Ja sam se iznervirao,vjeruj mi.Ne razumijem koji djavo ne mogu ostati do kraja utakmice,jos tih jebenih 5 minuta,da pozdrave igrace,da vide da smo ponosni na njih,i na prvo mjesto...

@RBA

Imam neki osjecaj da cemo uzeti Travnik ne znam sto...Bas imam osjecaj.

Poslednji put menjao tatamata dana 31 Okt 2010, 19:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:
Ne morate vise meni odgovarati na taj post,ja imam svoj stav koji se sigurno nece promjenti. Taj moj stav je zastupljen na 95% stadiona sirom Evrope,a samo se jos po ex-yu zemljama i mozda jos 2-3 zemlje koje mi padaju na pamet, fura to pjevanje pjesama svih 90 minuta. Navijac Liverpoola otpjeva prije utakmice iz sveg grla "You'll Never Walk Alone" ,kasnije za vrijeme nekih zatisja otpjeva jos 3-4 pjesme,ali svih 90 minuta se hukom sa tribina prati svaka akcija! Bez veze sam pomenuo Liverpool,tako je i na Celticu,Realu,Barci,Manchesteru,skoro svagdje...

Takodje sam svjestan,sto kaze jedan kolega,da nikakvo moje ili necije drugo kuckanje po internetu nece promjeniti stav Lesinara niti ce promjeniti njihovu furku. Zato je bolje da se manemo corava posla,i gledamo kako da nas sto vise ode u Travnik,neko sa grupom a neko u svom aranzmanu. To nam je poslije Prijedora najblize gostovanje (preko Vlasica oko 95 kilometara),ja sam skoro siguran da cu biti tamo.

A za utakmicu je malo reci da je kljucna! To kad bi pobjedili,ne samo da bi jesenja titula bila tu,vec bi se vec napravila nevjerovatna zaliha za konacnu titulu!

Ma nema tu sta,jbg ti imas svoj stav i misljenje,i ja to postujem.Medjutim ne slazem se u potpunosti s tobom,jer je moje misljenje da su Lesinari tu da navijaju svih 90 minuta,i stvaraju atmosferu u kojoj je igracima lakse igrati,dakle da nije tisina...A vi raja sa zapada ste tu da takodje dizete atmosferu,ali na drugi nacin,upravo tim hukanjem,zvizdanjem,ono dizanjem buke,da vrsite pritisak u pravim trenutcima,ako me kontas.Poenta je u tome,da se nekad trebamo udruziti,dakle da i vi pjevate zajedno s Lesinarima njihove pjesme,kad osjetite potrebu,a nekad da Lesinari galamom dizu atmosferu zajedno s vama,kad gol visi u vazduhu.Ali to sve da se spontano desava,da se upotpunjujemo.Razumijes me valjda...

Medjutim postoji jedan problem kod nas,a to je da cesto na zapadu budu neki ljudi koji ne zive za Borac,i kojima uopste nije u cilju da svojim glasom,pokusaju pomoci nasem klubu da dodje do pobjede.(slika za plakanje,koju je postavio neko,lik cita novine :cry: ) Ja stvarno ne znam razlog zbog kojeg su oni na stadionu,ali eto...Pa i to malo doprinosi tome da je zapad cesto cutljiv,i ceka da Lesinari pocnu dizati atmosferu,umjesto da sami preuzmu inicijativu i krenu sa pjesmom,skandiranjem,ili nesto tako...Ovim ne mislim naravno na vas redovne na zapadu,koji dajete maksimum,ali jednostavno malo vas je da bi pokrenuli nesto tako,ostala raja nece da prihvati.

A to za Travnik se u potpunosti slazem!Svi,ama bas svi bi trebali biti tamo.

Морам се укључити. Мислим да онај тип навијања о ком говори Шлагер не може код нас проћи и драго ми је да је тако. Једино што могу замјерити Лежинарима је то што су већина пјесама тешко пјевљиве, доста развучене, посебно ове новокомпонаване, па се тако употпуни монотона атмосфера на стадиону. Ја бих лично волио да више времена посветите неким бржим и "јачим" пјесмама јер се тако диже атмосфера. Јуче је пола утакмице била мртваја. Иначе све остало је супер. Што се тиче овог болдованог, спонтано пјесму да крене са запада нећеш још дуго чути, јер не могу ја који сам један или нас тројица покренути читаву трибину, зато је ту потребно да ви са истока почнете и прозивате, само не онако као јуче, што се тиче јучерашње утакмице ја сам чекао и видим около је било доста онако право напаљене раје и ишчекивало се то прозивање са истока па да онда да сви загрмимо, међутим на крају смо добили оно "педери са запада". :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Čađo je napisao:

Znam ja to, isto tako po meni je trebalo i onim seljacima i pr(ij)edora :wink: odgovoriti kad su skandirali jebem... znaš već koga i šta. I mene to izlaženje nervira i još kad sam vidio čovjek došao na utakmicu i čita novine :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
Aaaa seljo vodi 1-0... Aaa nisam mislio da cu to ikad reci ali NAPRIJED ZRINJSKI!!!

Napisao sam ja vec u 16 minuti da nema Zrinjski na ovoj utakmici sansi,nazalost.

Ali,zato se sad nasa pobjeda nad Zeljeznicarom namece kao imperativ,u suprotnom nece biti dobro,nikako....

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:09 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Schlager je napisao:

Pa jest,u pravu si i ti,mozda se moglo to na malo drugaciji nacin,ali eto...Ja sam se iznervirao,vjeruj mi.Ne razumijem koji djavo ne mogu ostati do kraja utakmice,jos tih jebenih 5 minuta,da pozdrave igrace,da vide da smo ponosni na njih,i na prvo mjesto...

@RBA

Imam neki osjecaj da cemo uzeti Travnik ne znam sto...Bas imam osjecaj.

Daće bog, nadam se da te osjećaj neće iznevjeriti, mi smo sinoć onako usputno spomenuli odlazak u Travnik, hm hm hm, trebalo bi otići, valjaće...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Post uklonjen od strane Gazimestanac87

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Poslednji put menjao Gazimestanac87 dana 02 Nov 2010, 11:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Пошто видим да неки људи дрече на овом форуму да се нешто одмах разјасни .
Прва сзвар, Шлагеру свака част теби и овој твојој екипи што сте иштампали оне плакате за текму, значи мало је таквих Борчеваца .
Друга ствар везано за оно скандирање "педери са запада"- ви прави Борчевци немате шта да се увредите, било је упућено оним шупцима са запада који изађу 15 минута прије краја текме, па јел ти момци не заслужују аплауз посље текме, али НЕ , морају неки дефекташи отићи 15 минута раније, па јебите се педери такви нам Борчевци нетребају, и да имамо сцену да лик чита новине на западу, па да сам био тамо на западу , имам осјећај да би га бацио са трибине, ал небитно, опет понављам , да прави Борчевци немају шта да се увреде и да се пронађу у том скандирању, јер сам написао коме је било намјењено, и реално ако ти који су се пронашли неће доћи на стадион следећу текму, ни не морају, нетребају нам.
Трећа ствар и најважнија наше навијање - Шлагеру, једним дјелом се слажем са тобом, али што ви са запада се мало не активирате са нама , па пјевате Борчеве пјесме, да читав стадион грми, а ја сам чујем са запада у 80% случајева "судија јбм ти маму " , "уби говно", "судија коњино " итд. Јел таква слика нам треба да нам људи псују са запада , или љепо да читав стадион да се тресе кад запјевамо сви заједно, да сви заједно пјесмом БОРАЦ носимо до побједе.Ако мислиш ћемо их погурати ако чују "уби говно" ,"јбм вам матер" , онда наставите даље са псовкама, али ако их неће погурати У СРЦУ МОМЕ ЈЕ ЦРВЕНО - ПЛАВИ ТИМ, онда наше залагање 90 минута нема значење !!!

Толико од мене за сада!!!
ПС:транс ИДЕМ НА СТАДИОН ЗБОГ ТЕБЕ је прејак, свака част оном или онима који су га иштампали.

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Источно Стајање je napisao:
Пошто видим да неки људи дрече на овом форуму да се нешто одмах разјасни .
Прва сзвар, Шлагеру свака част теби и овој твојој екипи што сте иштампали оне плакате за текму, значи мало је таквих Борчеваца .
Друга ствар везано за оно скандирање "педери са запада"- ви прави Борчевци немате шта да се увредите, било је упућено оним шупцима са запада који изађу 15 минута прије краја текме, па јел ти момци не заслужују аплауз посље текме, али НЕ , морају неки дефекташи отићи 15 минута раније, па јебите се педери такви нам Борчевци нетребају, и да имамо сцену да лик чита новине на западу, па да сам био тамо на западу , имам осјећај да би га бацио са трибине, ал небитно, опет понављам , да прави Борчевци немају шта да се увреде и да се пронађу у том скандирању, јер сам написао коме је било намјењено, и реално ако ти који су се пронашли неће доћи на стадион следећу текму, ни не морају, нетребају нам.
Трећа ствар и најважнија наше навијање - Шлагеру, једним дјелом се слажем са тобом, али што ви са запада се мало не активирате са нама , па пјевате Борчеве пјесме, да читав стадион грми, а ја сам чујем са запада у 80% случајева "судија јбм ти маму " , "уби говно", "судија коњино " итд. Јел таква слика нам треба да нам људи псују са запада , или љепо да читав стадион да се тресе кад запјевамо сви заједно, да сви заједно пјесмом БОРАЦ носимо до побједе.Ако мислиш ћемо их погурати ако чују "уби говно" ,"јбм вам матер" , онда наставите даље са псовкама, али ако их неће погурати У СРЦУ МОМЕ ЈЕ ЦРВЕНО - ПЛАВИ ТИМ, онда наше залагање 90 минута нема значење !!!

Толико од мене за сада!!!
ПС:транс ИДЕМ НА СТАДИОН ЗБОГ ТЕБЕ је прејак, свака част оном или онима који су га иштампали.

АЈ БОРАЦ

Potpisujem!!! Covjek je 100% u pravu!! P.S. Imas pp

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Трећа ствар и најважнија наше навијање - Шлагеру, једним дјелом се слажем са тобом, али што ви са запада се мало не активирате са нама , па пјевате Борчеве пјесме,

Imate brate previse pjesama,svaki put neka nova....ona sto ste juce pjevali najduze,ja je prvi put cujem,onda mogu misliti kako je zna onaj sto cita novine :D

Slazem se da bi se moglo ponekad prikljuciti,bar kad ide ono "Sa istoka,digla se prasina..."....to valjda znaju svi.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Imate brate previse pjesama,svaki put neka nova....ona sto ste juce pjevali non-stop,ja je prvi put cujem,onda mogu misliti kako je zna onaj sto cita novine :D

Slazem se da bi se moglo ponekad prikljuciti,bar kad ide ono "Sa istoka,digla se prasina..."....to valjda znaju svi.

Pa da,"Sa istoka digla se prasina" je starija pjesma,znaju je svi,tu bi mogli svi zajedno...I na primjer skandiranja isto,sva mozemo zajedno.Ma najveci je problem,sto je malo pravih Borcevaca na zapadu,pa je tesko pokrenuti masu,ne znam kao da je ljude sramota galamiti,zagalamis ono svi te gledaju kao da si s Marsa pao...Pa koji cu kurac na stadionu,ako necu galamiti. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:27 
Bič božji
Bič božji

Ili ona: igrate ko pi.ke, iigrate ko pi.ke... :D :D

Dajte ljudi, pričamo o stvarima koje nemaju veze, svako na svoj način pomaže klubu, evo, sjetite se samo utakmice sa Zrinjskim, kada momci nisu pjevali par minuta zbog pokojnog Bojana, bilo je jezivo i užasno u onoj tišini...

A atmosfera se na zapadu podiže sa kvalitetom igre i sinoć je na momente bila bolja nego na većini drugih utakmica...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma najveci je problem,sto je malo pravih Borcevaca na zapadu,pa je tesko pokrenuti masu,ne znam kao da je ljude sramota galamiti,zagalamis ono svi te gledaju kao da si s Marsa pao

Zato cu ja pokrenuti akciju,kad dobijemo Sjever i Jug,da mi koji ovako razmisljamo uzmemo sebi jednu tribinu. Ako Lesinari ostanu na Istoku,bice malo teze nagovoriti ljude da idu iza gola,ali ako Lesinari izaberu neku od ov dvije nove tribine (da se ne mijesaju sa masom i konacno imaju svoju tribinu),mi cemo onda na Istok,i to nadam se natkriven! Pa onda kad sa dvije strane zagrmi,nece ni penzionerski Zapad moci ostati ravnodusan!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:
Imate brate previse pjesama,svaki put neka nova....ona sto ste juce pjevali non-stop,ja je prvi put cujem,onda mogu misliti kako je zna onaj sto cita novine :D

Pa da,"Sa istoka digla se prasina" je starija pjesma,znaju je svi,tu bi mogli svi zajedno...I na primjer skandiranja isto,sva mozemo zajedno.Ma najveci je problem,sto je malo pravih Borcevaca na zapadu,pa je tesko pokrenuti masu,ne znam kao da je ljude sramota galamiti,zagalamis ono svi te gledaju kao da si s Marsa pao...Pa koji cu kurac na stadionu,ako necu galamiti. :D

Слажем се са обојицом за то "Са Истока дигал се прашина", у сваком случају гледајте да понесете масу, замисли како ће бити играчима кад цјели стадион буде пјевао, сконтајте јбг кад Жељо дође, да им направимо атмосферу, какву они нама праве доле на грбавици, да цјели стадион пјева против нас , а кад они дођу једино што цјели стадион пјева "уби турчина". Србин сам и патриота и слажем се да и то у једну руку људе напали , али дај да неку нашу Лешинарску пјемсу заоримо да се жељовцима следи крв у жилама .

Татамата, само се ти продери, шта те боли брига шта остали мисле ... :)

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:32 
Bič božji
Bič božji

hahahahaha, pa sada me podsjeti da je zapad nekada sa istoka prozivan sa onim, "penzija, penzija, penzija" hahahah, šta su ti bila komunistička vremena...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Источно Стајање je napisao:
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:

Слажем се са обојицом за то "Са Истока дигал се прашина", у сваком случају гледајте да понесете масу, замисли како ће бити играчима кад цјели стадион буде пјевао, сконтајте јбг кад Жељо дође, да им направимо атмосферу, какву они нама праве доле на грбавици, да цјели стадион пјева против нас , а кад они дођу једино што цјели стадион пјева "уби турчина". Србин сам и патриота и слажем се да и то у једну руку људе напали , али дај да неку нашу Лешинарску пјемсу заоримо да се жељовцима следи крв у жилама .

Татамата, само се ти продери, шта те боли брига шта остали мисле ... :)

A šta misliš da par momaka dođe na zapad sa megafonom i tako " natjera " zapad da se probudi :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma atmosfera se pravi spontano,i tako i treba da ostane...Nema se tu sta planirati.Nego da mogli bi malo analizirati ova 3 kola do kraja,i sta ocekuje nas,a i nase glavne konkurente:

13.kolo
Travnik-Borac
Siroki Brijeg-Sarajevo
Zeljeznicar-Buducnost

Dakle ovdje je po mom misljenju prekretnica za nas,trebali bi donijeti bar bod iz Travnika,bice jako,jako,jako tesko.Siroki ce deklasirati Sarajevo,to je sigurno,bar meni,dok nam onda Zeljeznicar sigurnom pobijedom,pocinje disati za vratom.

14.kolo
Borac-Zeljeznicar
Sarajevo-Drina

Ovdje se Sarajevo smatra velikim favoritom,i pobijedice vjerovatno,dok mi direktno odlucujemo o svojoj sudbini,i o tituli.2 utakmice nismo pobijedili Zeljeznicar ove sezone,valjda ce biti treca,sreca.Jednostavno ih moramo dobiti.

15.kolo
Zeljeznicar-Rudar Prijedor
Leotar-Borac
Velez-Sarajevo

Mislim da bi Rudar mogao mozda iznenaditi Zeljeznicar,nadam se bar...Sto se naseg gostovanja tice,ne zna se sta je gore Travnik ili Leotar.Opet ce biti jako tesko,ali Leotar je ove sezone jako slab,mogli bi srusiti tradiciju i uzeti ih.Sto se Sarajeva tice,mislim da nece izgubiti u Mostaru,Velez je goli kurac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]