zigizmund je napisao:
Ma sve ok, samo ti gledaj, ali ja tebe pitam kakva je točno razlika između gledanja Farme i neke tekme u smislu IQ-a koji ti je potreban? I jedno i drugo spada u posve istu skupinu, pa mi je blesavo i nezrelo to što gledatelje Farme nazivaš "većinski glupavim" (čovjek dobije dojam da se ne skidaš sa emisija o kulturi, gospodarstvu, kvalitetnim dramskim djelima itd) a ono tebi je sa druge strane vrhunac gledanje 22 frajera koja 90minuta trče za jednom loptom. Mislim, koliki kvocijent inteligencije je potreban za gledanje jednog, a koliko za gledanje drugog sadržaja?
Ajmo to reci ovako :
-Farma :
Slusas prostote debila
Gledas debilizam debila
Gledas kako se svadjaju tu i tamo samo da si dizu rating
Gledas jednu seljakusu ( Vendi ) koja se guzi po vaserima cicama od 80 godina i sise im pokazuje, a ovdje izbacuje neke latinske sentense i vrijedja ostale .
Gledas jednog Ekrema Jevrica koji nezna posteno da CITA kako govori da je on najpopularniji na balkanu sa svojih 8 milijona pogleda na JUTUB-u
da ne nabrajam
-Utakmica :
Navijas za svoj omiljeni klub
--||-- svoju reprezentaciju
Odes u kladionciu pa zaradis
Pijes pivu sa drustvom, pricas, zezas se i gledas tekmu
Cujes neku interesantnu informaciju od komentatora(ako gledas na pravoj tv, naravno)
Uostalom evo ti jedna cinjenica koja ce ti sve objasniti o gledalastvu doticne farme,
prosli serijal farme na kojoj je bio Milos, Maca i ostali... nakon zavrsetka show-a imali su 2 ili 3 emisije gdje su se javljali gledaoci i u vecini slucajeva su to bili :
seljaci koji nemaju ni osnovnu skoli iz neki sela u Srbiji za koje nikad niko nije cuo da bodre seljacinu Milosa
seljaci koji su otisli u inostranstvo koji ni u vrticu nisu bili koji bodre sebi slicnog Milosa
Taj isti Milos je toliki seljak, da se prozivao velikim srbinom a "Oce nas" nije znao kada je trebalo...par tu i tamo akademskih gradjana koji su bodrili Macu koji je, po mom misljenju, jedini koji normalan bio tamo.
+ ti isti seljaci koji su se javljali su imali 65-85 godina i dobijali su infarkte zovuci tu emisiju da bi psovali macu, fircija i sajka i hvalili i bodrili svog Milosa.
A gledajuci utakmicu se barem druzis sa prijateljima i zabavis se...
Toliko od mene

svako ima svoje, ja znam sta ja gledam i sta VOLIM gledati, a svako, dakako, ima pravo gledati sta ga volja...
Peace