lollipop je napisao:
licno meni je malo centra previse, jer rodjena sam tu i zivjela od boske 2 i po minute laganog hoda... zato sam svaki vikend isla u kucu u novu varos, to mi je bio kao odmor jer ima dvoriste i uzivancija..
generalno, centar ima milion prednosti, i kad naviknes kao ja na njega ne mozes se rijesiti, ali ima toliko lijepih mjesta ni blizu ni daleko od grada, taman da se izdvojis od gradske guzve a opet da si blizu..
kupila sam plac u slatini nekidan, 2 dunuma i 200.. pre, prezdovoljna, odmah uz glavnu cestu, potocic, rjecica, na placu, livadica, klupice, drvece.. kao iz slikovnice.. ma extra, tako da ce moj bijeg iz centra vikendom biti na lokaciji slatina.. fenomentalan kraj, cist, uredjen, nemam rijeci..
Blago ti se

Ja toliko želim vikendicu u Slatini, a imam neku zemlju u totalnim pizdićima...

Al ne bih to da prodajem, jednog dana će nam i to biti blizu...

chils je napisao:
Krme ti mislis na Mise Stupara
Ne znam kako se zove ulica, al znam da nije Gundulićeva

Ako je milion maraka kuća s placem, mogu samo da sanjam... A mi budale 91. zamijenili našu kuću za ove stanove koji su čisto sranje... Sad smo i mi mogli dobiti milion

Šmrc...
Evo breskvica napisa kuća s ravnim krovom - i to mi je želja... Ima jedna u mom komšiluku u koju sam zaljubljena.... Inače ne volim obične kuće... Ako budem gradila, neće sigurno biti "normalna"