banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 06:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Haniste je napisao:
Ja ne znam kako neko moze napadati upravu uz sve pobrojano. Svi imaju greske u radu ali reci da ne prati uspjehe ekipe po meni je nonsens. Doveli najbolje igrace,rijesili stadion neko kaze od para vlade,pa zar mislite da za to ne treba lobirati i sve,ma daj.

све је то урађено још љетос и онда су једноставно стали!
и нико није рекао да је то мало, али за амбиције које су сами поставили не понашају се тако и имају масу пропуста које себи не могу да допусте ни много мањи клубови, а сви смо их овдје побројали већ милион пута.

мене више брине тај прелазни рок и како попунити тај везни ред, јер ем смо танки са парама, ем се на полусезони тешко може наћи неки добар играч на тржишту.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa sada što se tiče kvaliteta on je neupitan, ja bih se čak usudio reći da je uz Šilića iZ Širokog i najpotkovaniji igrač u bih, ali, opet kažem, ako je Vlado odlučio, ponavljam ako je Vlado odlučio, a ne uprava, onda je sve u redu, ali ako je uprava u šta ja stvarno sumnjam e to je već drugi problem, znači njegovo nezalaganje je bilo evidentno... Naravno ima ih još, a valjda će ovo uticati i na njih da se opamete, eto recimo uporedite kako se bori recimo Stajić, a kako Vukelja, nebo i zemlja...

E sada evo šta ja konkretno zamjeram upravi, nedovoljno borbe u savezu, pogledajte da je Stajić kažnjen sa tri utakmice neigranja, to je ono na čemu se mora insistirati, stalno i svaki dan, boriti se protiv toga, da aršini nisu različiti... To je ono što meni smeta, ako je ta neka jebena komisija izrekla takvu kaznu, zar nije kaznu trebao da dobije i onaj panj iz željeznićara koji je namjerno udario puzigaću dok je bio na travi, to je ono što se nama dešava i to boli najviše...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
kod kuće i na strani je napisao:
borcev_navijac je napisao:
Moje misljenje je sljedece:

Ljubisa Vukelja je po svojim kapacitetima ako ne najbolji onda sigurno medju najboljim igracima borca. Prije bih rekao najbolji.
Medjutim Ljubisa Vukelja ne pruza ni 50% svojih mogucnosti na terenu. Prosle godine je bio nosilac igre Borca i uvelike je zasluzan za proslogodisnje uspjehe Borca.
Medjutim, ove godine nije tako , kako rekoh ne pruza ni minimum svojih mogucnosti.
S druge strane, ne mozes nekom dati odgovornost (mislim na Vladu) a e dati mu odrijesene ruke kad su u pitanju igraci, disciplina u ekipi i igri, niti smijes dopustiti da mu neko narusava autoritet kako god se zvao, kako god dobar igrac bio i kakve god eventualno zasluge imao.

Svi su imali dovoljno vremenada poprave greske ( prvenstveno u zalaganju) vise puta im je ukazivano da se od njih ocekuje vee zalaganje ( a greske u igri same po sebi se mogu tolerisati ako se igrac vidljibvo trudi al ga ne ide).
Medjutim ima jedna izreka koja kaze, bolje sprijeciti nego lijeciti, i na ovaj potez gledam upravo na taj nacin.

U principu , niko jos nije otjeran iz kluba, jos uvijek....

ovo su disciplinske mjere klub je povukao prvi potez i sad je sve na igracima , od nacina kako shvate ovo i kako se prema tome postave ce zavisiti sta i kako dalje
Makar ja to tako vidim

Sve je ovo u redu.Zanima me slijedeće. Koji su to loši rezultati ekipe pa se tražio krivac? Po meni je čak dobro da smo se riješili kupa, bar ja to tako vidim. Cilj nam je prvenstvo i možemo u potpunosti da se fokusiramo na to.
Ako je Vukelja podrivao Vladin autoritet onda je potpuno logično što je odstranjen ali je to trebalo javno reći. Možda sam ja naivan ali ovako se čini da su neki igrači zaštićeni a neki baš i ne. Ako ćemo iskreno neke igrače je poodavno trebalo odstraniti jer džaba im i zalaganje i htjenje oni jednostavno ne posjeduju kvalitet potreban Borcu.
Vukelja je definitivno naš najbolji igrač i mislim da je (ukoliko je tačno da je odstranjen zbog nezalaganja) zaslužio je da ga se sačeka i pokuša sa eventualnim novčanim kažnjavanjem. Ali čini mi se da se ovdje radi o nekim drugim stvarima.

Niko nigdje nije rekao da ekipa ima lose rezultate, pa ni da su neki "losi rezultati" uzrok necega, naprotiov rezultati su dobri ( mogli su biti jos bolji jer smo nepotrebno kiskali na dvije utakmice sa puno slabijim protivnicima na domacem terenu, ali ipak to je fudbal)

Narusavanje autoriteta je i kada igrac ne ispunjava zahtejve trenera i prema istima se nonsalnatno odnosi kako na treningu tako i na utakmici cak i pored visetrukih upozorenja.

Ako je iko spostovan od kluba onda je to Ljubisa Vukelja, vjeruj mi, i kad je najteze bilo on je uvijek bio ispostovan.

Oko toga ko zasluzuje da igra u Borcu a ko ne prema kvalitetu, treba pricekati zimski prelazni rok, ovo nije isto jer niko nije rekao da ljubisa vukelja ili muminovic milan po svojoj kvaliteti ne zasluzuju da igraju u Borcu. Nekvalitet se rjesava u prelaznom roku, a ovo su disciplinske mjere, a ne mozes nekog kazniti zato sto ne zna, zar ne?

O tom sta treba javno iznijeti sta ne, ne slazem se s tobom ! neke stvari nisu za javno narocito dok postoji pa makar i minimalna mogucnost da se stvari poprave, a narocito odnosi na relaciji igraci trener, to i treba da otane u svlacionici .

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

па кад не радимо на томе да гурамо своје људе у савез, да и ми имамо заштиту.

под хитно Борац да тражи измјену статута ФС РС јер не може број делегата из подручних савеза да се одређује по броју клубова, и да по том Бањалука има најмањи број делегата, самим тим и најслабију позицију и у ФС бих!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:55 
Bič božji
Bič božji

Ma imamo mi čovjeka u savezu, to je Janje, al kda se on u fudbal razumije ko Mara u kriv kuac, znači takve odmah opozvati i instalirati ljude koji će zastupati klupske interese...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
d.a. je napisao:
па кад не радимо на томе да гурамо своје људе у савез, да и ми имамо заштиту.

под хитно Борац да тражи измјену статута ФС РС јер не може број делегата из подручних савеза да се одређује по броју клубова, и да по том Бањалука има најмањи број делегата, самим тим и најслабију позицију и у ФС бих!

nista novo sto vec nije pokusano, zar se ne sjecas prosle godine i sukoba sa Predsjednikom FSRS. Medjutim to je jedna od bitaka koju smo nazalost izgubili.
Zasto, zato sto za svaku izmjenu statuta treba da glasa skupstina a koju opet sacinjavaju upravo ti koje ti kazes da treba smanjiti, i ljudi nece da glasaju protiv sebe.

tu se tesko sta moze uraditi.

A ovo oko borbe sa savezom, ne slazem se.

Puno je bitaka koje je borac dobio.
Sudjenje, na zalost kad neko vec odsudi utakmicu to se ne da izmjeniti, zar janjic nije sklonjen.

Oko Stajica i suspenzije, koliko se ja sjecam i Svraka iz zeljeznicara je za naguravanje sa velezom dobio 3 utakmice suspeniziej, pa mu je nakon zalbe kazna smanjena.
Ova odluka je tek dosla, i sad slijedi zalba, ne mogu se stvari raditi preko reda.

Kakvo je na kraju sudjenje bilo sad protiv olimpika, evo ja cu reci prilicno posteno ( sto je za gostovanje velika stvar).
Zar janjic nije uklonjen iz utakmice sa zeljeznicarem nakon gresaka protiv borca protiv rudara ( i tu je vec ulozena zalba).

Naravno daleko je to od idealnog ali ako neko ocekuje da radimo kao neki drugi klubovi pa da vise para trosimo na sudije nego na igrace ja sam prvi protiv toga . Eto i pored takvog sudjenja mi smo tu gdje jesmo, a oni i proed takvog sudjenja tu gdje jesu

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:03 
Bič božji
Bič božji

Nisam mislio da mi sada počnemo namještati sudije, nego samo fer i pošteno, a po važnosti i kvalitetu upoređivati Svraku i Stajića, meni nekako ne ide, ja sam namjerno apostrofirao Bešliju koji je udario Puzigaću na zemlji, dali komisija može da donese odluke o sankcijama, nakon pregledavanja snimka, evo znamo da u Italiji može, dali može i kod nas, a ako može zašto nije kažnjen najvažniji igrač željezniĆara...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

сјећам се веома добро тога, али нисам видио разлог да се подвије реп, јер сматрам да су људи који сједе у клубу политички јачи од Петковића и Ковачевића, а инструкција је сигурно дошла одозго, тако да ми је то остало нејасно и магловито!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:08 
Bič božji
Bič božji

d.a. je napisao:
сјећам се веома добро тога, али нисам видио разлог да се подвије реп, јер сматрам да су људи који сједе у клубу политички јачи од Петковића и Ковачевића, а инструкција је сигурно дошла одозго, тако да ми је то остало нејасно и магловито!

Pa moglo bi se reći da je uprava tu ušla u istorijski sukob sa fudbalskom mafijom, e sada dal je i na čijoj strani bio Rodoljub, to nemam pojma, ali ako je bio opcija koja je bila protiv, onda ga lagano iskulirati kada dolazi na stadion da shvati da je Borac veći i od njega...

Klubovi se usaglasili i gurnuli Kalinića, mediji počeli da pripremaju teren i onda odjednom sve stalo...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
kod kuće i na strani je napisao:
Moje misljenje je sljedece:

Ljubisa Vukelja je po svojim kapacitetima ako ne najbolji onda sigurno medju najboljim igracima borca. Prije bih rekao najbolji.
Medjutim Ljubisa Vukelja ne pruza ni 50% svojih mogucnosti na terenu. Prosle godine je bio nosilac igre Borca i uvelike je zasluzan za proslogodisnje uspjehe Borca.
Medjutim, ove godine nije tako , kako rekoh ne pruza ni minimum svojih mogucnosti.
S druge strane, ne mozes nekom dati odgovornost (mislim na Vladu) a e dati mu odrijesene ruke kad su u pitanju igraci, disciplina u ekipi i igri, niti smijes dopustiti da mu neko narusava autoritet kako god se zvao, kako god dobar igrac bio i kakve god eventualno zasluge imao.

Svi su imali dovoljno vremenada poprave greske ( prvenstveno u zalaganju) vise puta im je ukazivano da se od njih ocekuje vee zalaganje ( a greske u igri same po sebi se mogu tolerisati ako se igrac vidljibvo trudi al ga ne ide).
Medjutim ima jedna izreka koja kaze, bolje sprijeciti nego lijeciti, i na ovaj potez gledam upravo na taj nacin.

U principu , niko jos nije otjeran iz kluba, jos uvijek....

ovo su disciplinske mjere klub je povukao prvi potez i sad je sve na igracima , od nacina kako shvate ovo i kako se prema tome postave ce zavisiti sta i kako dalje
Makar ja to tako vidim

Sve je ovo u redu.Zanima me slijedeće. Koji su to loši rezultati ekipe pa se tražio krivac? Po meni je čak dobro da smo se riješili kupa, bar ja to tako vidim. Cilj nam je prvenstvo i možemo u potpunosti da se fokusiramo na to.
Ako je Vukelja podrivao Vladin autoritet onda je potpuno logično što je odstranjen ali je to trebalo javno reći. Možda sam ja naivan ali ovako se čini da su neki igrači zaštićeni a neki baš i ne. Ako ćemo iskreno neke igrače je poodavno trebalo odstraniti jer džaba im i zalaganje i htjenje oni jednostavno ne posjeduju kvalitet potreban Borcu.
Vukelja je definitivno naš najbolji igrač i mislim da je (ukoliko je tačno da je odstranjen zbog nezalaganja) zaslužio je da ga se sačeka i pokuša sa eventualnim novčanim kažnjavanjem. Ali čini mi se da se ovdje radi o nekim drugim stvarima.

Niko nigdje nije rekao da ekipa ima lose rezultate, pa ni da su neki "losi rezultati" uzrok necega, naprotiov rezultati su dobri ( mogli su biti jos bolji jer smo nepotrebno kiskali na dvije utakmice sa puno slabijim protivnicima na domacem terenu, ali ipak to je fudbal)

Narusavanje autoriteta je i kada igrac ne ispunjava zahtejve trenera i prema istima se nonsalnatno odnosi kako na treningu tako i na utakmici cak i pored visetrukih upozorenja.

Ako je iko spostovan od kluba onda je to Ljubisa Vukelja, vjeruj mi, i kad je najteze bilo on je uvijek bio ispostovan.

Oko toga ko zasluzuje da igra u Borcu a ko ne prema kvalitetu, treba pricekati zimski prelazni rok, ovo nije isto jer niko nije rekao da ljubisa vukelja ili muminovic milan po svojoj kvaliteti ne zasluzuju da igraju u Borcu. Nekvalitet se rjesava u prelaznom roku, a ovo su disciplinske mjere, a ne mozes nekog kazniti zato sto ne zna, zar ne?

O tom sta treba javno iznijeti sta ne, ne slazem se s tobom ! neke stvari nisu za javno narocito dok postoji pa makar i minimalna mogucnost da se stvari poprave, a narocito odnosi na relaciji igraci trener, to i treba da otane u svlacionici .

Apsolutno se slažem da neke stvari trebaju ostati u svlačionici i isto tako mislim da je onda i ovo moglo ostati u svlačionici. Pa Srećo je nestao bez traga :) i o tome niko nije govorio ni pisao. Mada ne želim da poredim kvalitet i ulogu u ekipi Sreće i Vukelje. Ne želim da ulazim u bilo kakvu raspravu ali mi je jednostavno zasmetalo to što se nije sačekalo do kraja polusezone. Ovako mi to izgleda kao 'ho ruk' odluka.
Ili mi možda, kako reče moje kolega jutros, nismo navikli na ovkave poteze.

I da, moram reći da mislim da će Sakan i Muminović sada biti u još većem grču. Za Muminovića se slažem da nije pokazao ama baš ništa od svog repertoara ali Sakan mi se činio kao naš najsrčaniji igač, to je samo moje mišljenje.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 27 Okt 2010, 12:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

и наравно да нам не треба намјештено суђење и измишљени пенали!
мада када нема мало помоћи онда "не ваља", а када је суђење 55-45 (што је нормално да домаћин има свуда на кугли земаљској) онда "намјештамо суђење, плаћамо судије" - чувени бањалучки менталитет

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisam o tome pisao po forumima,ali cesto u razgovorima sa prijateljima dotaknemo tu temu. Naime,nikad mi necemo biti veliki klub dok ne budemo vise postovali svoje igrace,i Uprava i navijaci.Kad je neko obukao dres sa imenom nekog naseg igraca? Kod nas su igraci "sminkeri","piju do zore u Del Capu","ne trude se"."kvare atmosferu u svlacionici" i sta sve ne.....U svijetu,igrac je Bog! Zar moze bolji primjer od priloga na SOS gdje se Pizon skoro pojavio na stadionu Arsenala i citav stadion ustao i aplaudirao mu citav minut! A on je tamo igrao jednu sezonu,i to prosjecno! Zamislite da im dodje Toni Adams ili Roy Keane na utam=kmicu Manchestera!!
Sta hocu da kazem? Ono sto je npr Fracesco Totti za Romu,to je sigurno Oliver Jandric za Borac. Igrao je u najtezim godinama,poratnim,za klub najmanje 15 sezona,od kojih je vecinu bio kapiten! Dzombao se po najvecim vukojebinama,na povratku sa priprema iz Vojvodine kad je Janjetovic bio Predsjednik,kupovao dva kartona vode iz svog dzepa da momci ne crknu od zedji jer niko nije imao ni dinara. I sad takav covjek treba da se valja po blatu i trenira sam dok mu se smiju igraci (da ih ne imenujem) koji mu nisu ni do koljena ni po cemu,jer je neko iz Uprave koji ce tu biti godinu-dvije,tako odlucio. Pa,ako ga vec Vlado ne mirise,treba bar uprava biti fleksibilnija,pa i po cijenu da mu se da nekoliko plata bezveze,jer i tako od ovog individualnog treniranja i valjanja po blatu niko nema nista,samo nam se dusmani mogu smijati kako se odnosimo prema 15-godisnjem kapitenu! Vidim da i ovdje na forumu pojedinci izmedju redova likuju sto je to tako,ali ja jos jednom apelujem da se nadje neko dostojanstveno rjesenje za tog momka. Uprava....sjetite se da ste isto tako,jos i gore izjavlivali zimus o nekorektnosti i "bezobrazluku" Ljubojevica koji trazi svoje pare,da biste nakon samo par mjeseci progutali sve to i dali mu funkciju Sportski Direktor. Uradite nesto slicno i sa Oljom,jer zamislite kakvu percepciju stvaraju nasi mladi igraci Dujakovic,Grahovac,Kunic i ostali kad vide dugogodisnjeg kapitena kako se sam,sa Vukeljom valja po blatu? Jedino sto im moze pasti na pamet je "ljudi,odavde treba bjezati sto prije"!!

Da li je FK Borac ikad u svojoj istoriji organizovao oprostajnu utakmicu za nekog svog igraca? Ja sam se pokusavao sjetiti,ali nesto nisam uspio....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

о тој срамоти се може књига написати.
а ја ћу само написати да је у данашњем фудбалу немогуће наћи примјер да неко игра за клуб 15 година, да пролази сва срања која су Борац снашла свих ових година и да на такав начин буде шиканиран!
али то су те неке ствари које одвајају велики клуб од провинцијских, а нама предстоји дуг дуг пут!

мени је једина сатисфакција то што је одиграо ту европу у црвено-плавом дресу

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:29 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Nisam o tome pisao po forumima,ali cesto u razgovorima sa prijateljima dotaknemo tu temu. Naime,nikad mi necemo biti veliki klub dok ne budemo vise postovali svoje igrace,i Uprava i navijaci.Kad je neko obukao dres sa imenom nekog naseg igraca? Kod nas su igraci "sminkeri","piju do zore u Del Capu","ne trude se"."kvare atmosferu u svlacionici" i sta sve ne.....U svijetu,igrac je Bog! Zar moze bolji primjer od priloga na SOS gdje se Pizon skoro pojavio na stadionu Arsenala i citav stadion ustao i aplaudirao mu citav minut! A on je tamo igrao jednu sezonu,i to prosjecno! Zamislite da im dodje Toni Adams ili Roy Keane na utam=kmicu Manchestera!!
Sta hocu da kazem? Ono sto je npr Fracesco Totti za Romu,to je sigurno Oliver Jandric za Borac. Igrao je u najtezim godinama,poratnim,za klub najmanje 15 sezona,od kojih je vecinu bio kapiten! Dzombao se po najvecim vukojebinama,na povratku sa priprema iz Vojvodine kad je Janjetovic bio Predsjednik,kupovao dva kartona vode iz svog dzepa da momci ne crknu od zedji jer niko nije imao ni dinara. I sad takav covjek treba da se valja po blatu i trenira sam dok mu se smiju igraci (da ih ne imenujem) koji mu nisu ni do koljena ni po cemu,jer je neko iz Uprave koji ce tu biti godinu-dvije,tako odlucio. Pa,ako ga vec Vlado ne mirise,treba bar uprava biti fleksibilnija,pa i po cijenu da mu se da nekoliko plata bezveze,jer i tako od ovog individualnog treniranja i valjanja po blatu niko nema nista,samo nam se dusmani mogu smijati kako se odnosimo prema 15-godisnjem kapitenu! Vidim da i ovdje na forumu pojedinci izmedju redova likuju sto je to tako,ali ja jos jednom apelujem da se nadje neko dostojanstveno rjesenje za tog momka. Uprava....sjetite se da ste isto tako,jos i gore izjavlivali zimus o nekorektnosti i "bezobrazluku" Ljubojevica koji trazi svoje pare,da biste nakon samo par mjeseci progutali sve to i dali mu funkciju Sportski Direktor. Uradite nesto slicno i sa Oljom,jer zamislite kakvu percepciju stvaraju nasi mladi igraci Dujakovic,Grahovac,Kunic i ostali kad vide dugogodisnjeg kapitena kako se sam,sa Vukeljom valja po blatu? Jedino sto im moze pasti na pamet je "ljudi,odavde treba bjezati sto prije"!!

Da li je FK Borac ikad u svojoj istoriji organizovao oprostajnu utakmicu za nekog svog igraca? Ja sam se pokusavao sjetiti,ali nesto nisam uspio....

Kako da ne, pa eto recimo ti bi trebalo da znaš za Abida Kovačevića, dolazio je Dinamo bilo čini mi se 4-2, pa za Bilbiju...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
To za Bidu se ne sjecam,mozda sam bio u vojsci. A zaboravio sam i to za Bikija...mozda je samo dobio cvijece na nekoj utakmici organizovanoj drugim povodom,cisto sumnjam da je i njemu organizovana oprostajna utakmica.

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Okt 2010, 12:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:34 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
To za Bidu se ne sjecam,mozda sam bio u vojsci. A zaboravio sam i to za Bikija...

ma ta sa Dinamom je mogla biti 87 jer mi se čini da je tada već Šuker bio u ekipi, a trener je bio Ćiro...ustvari, jebeš dinamo, tada je Suljo zabio tri komada...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:36 
Bič božji
Bič božji

Nego evo jedno pitanje za razbibrigu, zašto je Zoka Kalinić skroz van kluba... :(

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
fkborac.net

Вукеља удаљен из тима
октобар 27, 2010 | Новости
Тренер Борца Владо Јагодић удаљио је из екипе Љубишу Вукељу, а разлог је његово незалагање у досадашњем дијелу сезоне. Осим тога Владо Јагодић је упутио последње опомене Милану Муминовићу и Душку Сакану, док је Перица Станчески добио рок од три дана да се изјасни да ли ће и после зиме остати у Борцу.

Шеф стручног штаба своју одлуку је појаснио чињеницом да наведени играчи не дају свој максимум на утакмицама.
- Са Вукељом сам разговарао неколико пута и имао је довољно опомена. Ништа се није променило у његовој игри и због тога сам одлучио да га удаљим из тима, а на њега нећу рачунати у преосталим утакмицама до краја текуће полусезоне. Тврдим да је он међу пет најбољих играча у Премијер лиги БиХ, али само када даје свој максимум. У Борцу то није радио, не знам шта је разлог, али остајем при свом ставу да код мене не играју имена и презимена, већ само они који на тренинзима и утакмицама дају свој максимум. Што се тиче Станческог његове игре су ишле од сјаја до очаја. И са њим сам разговарао, а после свега сам њему самом препустио да одлучи да ли жели играти за Борац или не. Уколико потпише нови уговор са клубом биће у тиму, а уколико његова одлука буде другачија ни на њега нећу рачунати у наредним мечевима – истакао је Владо Јагодић.

Тренер Борца је истакао да још неке играче може да задеси судбина Љубише Вукеље уколико не промене свој однос према тиму.
- Последња упозорења упутио сам Милану Муминовићу и Душку Сакану. Муминовићу јер сматрам да ни он не пружа сто одсто својих могућности и игру због које је доведен у Борац. Сакан пречесто добија жуте картоне без потребе, а осим тога не пружа игре какве се од њега очекују. Све ово радим да би дисциплина у екипи била на потребном нивоу. Није ми циљ да само кажњавам, али појединци то заслужују. Управи клуба сам предложио да награди играче који су изнели терет на досадашњим мечевима и који су довели Борац до првог мјеста у првенству. Наш циљ остаје освајање јесење титуле – изјавио је Јагодић.

Због црвеног картона који је добио на куп утакмици против Жељезничара, Душко Стајић је кажњен од стране клуба са 1000 конвертибилних марака. Новчана казна очекује и Немању Видаковића јер против Олимпика код себе није имао дрес који је дужан да понесе, а тренер Јагодић је желео да га уведе у игру на тој утакмици.
- Недопустиво је да играч код себе нема дрес и Видаковића очекује казна. Играчи Борца морају да оправдају свој ангажман и новац који зарађују у овом клубу. Свако ко се огреши о клупску дисциплину биће кажњен, али смо спремни и да наградимо оне који то заслужују. Што се тиче Вукеље он и даље остаје играч Борца јер има уговор до љета идуће године. Њему ће бити омогућено да тренира као што је то случај и са Оливером Јандрићем на којег тренер Јагодић не рачуна од раније, а који такође има важећи уговор с клубом – истакао је директор клуба Радмило Шиповац.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
konačno...na nesu piči reklama za subotnju tekmu :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
...

Poslednji put menjao tatamata dana 27 Okt 2010, 14:16, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]