banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
mogu oni da dobiju srecu i zaru. za koga je i previse je

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čuj Srećo, kako jednom kolega Schlager napisa "igrač duh", e svaka ti čast kako si ga opisao u samo dvije riječi...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nego ako ovu zvijezdu ne odvalimo petardom, vaspitna mjera nije uspjela

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
не знам само кога довести на паузи када толике играче одстранимо а рачун блокиран

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne slazem se ni sa kim od vas,i nije mi jasno zasto se trazi krivac za bilo sta!!!??? Pa prvi smo,i rusimo sve rekorde...

Bojim se da je nesto drugo tu u pozadini,mozda Vukiju istice ugovor nakon ova 4 kola,a on nece da ga produzi tako da bismo kao klub ostali bez ijednog dinara obestecenja. Isto je Zeljeznicar uradio sa Cocalicem,iako im je to bio najbolji igrac,udaljili su ga iz tima.

Zna li neko kad Vukelji istice ugovor?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

misli da je tu ipak do zalaganja na utakmicama, a bilo je i nekih prica o nemirima u svlacionici, vukelja bi mogao da bude jedan od predvodnika

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To vec ne znam,ali na utakmicama on nije nista slabiji od drugih. Ako neko zna kad mu istice ugovor,to bi rijesilo mnoge dileme?
Znam da je dosao zimus,ali ne znam na koliko je potpisao.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:56 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ne slazem se ni sa kim od vas,i nije mi jasno zasto se trazi krivac za bilo sta!!!??? Pa prvi smo,i rusimo sve rekorde...

Bojim se da je nesto drugo tu u pozadini,mozda Vukiju istice ugovor nakon ova 4 kola,a on nece da ga produzi tako da bismo kao klub ostali bez ijednog dinara obestecenja. Isto je Zeljeznicar uradio sa Cocalicem,iako im je to bio najbolji igrac,udaljili su ga iz tima.

Vekelja je bio nezadovoljan sa nekim odlukama Vlade i to je jasno, pogotovo se situacija zakuvala nakon povratka ekipe iz karantina, a prije prve utakmice protiv željeznićara, kada nije bio u protokolu utakmice, a bio je u karantinu...
To za ugovor je situacija oko Stančeskog, a baš si dobro spomenuo slučaj Cocalića, pa ko je na kraju bio u pravu, ipak su bili prvi, znači sve da se podredi kolektivu i klubu...

Naprotiv, kažnjavati treba baš sada, jer ako mi kojim slučajem uspijemo do kraja da osvojimo 9 ili možda i više bodova, onda se skoro sa sigurnošću može reći ko je novi prvak, dakle odlučujuće utakmice za sezonu se pred nama, zato vjerujem da Vlado zna šta radi...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Schlager je napisao:

нико не тражи кривце, али евидентно је да успјехе екипе и прво мјесто не прати и адекватан и озбиљан рад управе!

мислим да му је уговор 1+1

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
мислим да му је уговор 1+1

Sta to u praksi znaci? Da mu istice ugovor nakon ova 4 kola,a ako se obe strane dogovore da se produzava,ili Borac automatski moze produziti jos na godinu?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@RBA

To je tvoje misljenje,a moje misljenje je da bi primjerenije bilo nagradjivati zasluzne za sve ovo nego neke tjerati a ovoj dvojici prijetiti. Ne svidja mi se ovo,i yebiga.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:06 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
@RBA

To je tvoje misljenje,a moje misljenje je da bi primjerenije bilo nagradjivati zasluzne za sve ovo nego neke tjerati a ovoj dvojici prijetiti. Ne svidja mi se ovo,i yebiga.

Ajde sada na to pogledaj sa ove strane, šta misliš da u subotu zijanimo od Zvijezde i onda ide Travnik , realno čemu se možemo tamo nadati, šta misliš dali bi Vladi stolica bila vruća... Ja mislim da bi bio pred otkazom, pa sada skontaj, ili on ili par onih koji ga miniraju, ja to gledam sa te strane, do sada nisam sumnjao u ispravnost ni jedne Vladine odluke pa neću ni oko ove, eto i Olja nije nezamjenjiv kako se to nekada činilo...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za Olju smo svi pisali da je vrijeme da mu se organizuje oprostajna utakmica i da vise ne moze.

Inace,ako rezultat protiv Zvijezde bude los,bez obzira na ove poteze i otpustanja,nacice se bolida koji ce traziti Vladinu smjenu,jer pamte kao kokoshi,od hranjenja do hranjenja. Jako ce brzo zaboraviti na 10 utakmica bez poraza,a i na to u kakvom je momentu Vlado preuzeo ekipu nakon one tragikomedije sa Lozanom i Sirokim. Covjeka treba pustiti da radi,da prodje zimske pripreme i bez obzira na eventualne neuspjehe,zavrsi sezonu. Tako radi pravi klub.

Yebote,Sakan je i bez ovoga bio sav isprepadan i samo odigravao neke alibi lopte ili unazad,mogu misliti u kakvom ce odsad grcu igrati.

Vama nije nelogicno da se igrac "odstranjuje" zbog nezalaganja 4 utakmice prije isteka ugovora?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Sad sa stadiona, Vukelja i Jandrić pod budnim okom Milorada Bilbije na pomoćnom terenu odrađuju trening...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni je to ipak malo zalosno,neka pise ko god sta hoce.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Moje misljenje je sljedece:

Ljubisa Vukelja je po svojim kapacitetima ako ne najbolji onda sigurno medju najboljim igracima borca. Prije bih rekao najbolji.
Medjutim Ljubisa Vukelja ne pruza ni 50% svojih mogucnosti na terenu. Prosle godine je bio nosilac igre Borca i uvelike je zasluzan za proslogodisnje uspjehe Borca.
Medjutim, ove godine nije tako , kako rekoh ne pruza ni minimum svojih mogucnosti.
S druge strane, ne mozes nekom dati odgovornost (mislim na Vladu) a e dati mu odrijesene ruke kad su u pitanju igraci, disciplina u ekipi i igri, niti smijes dopustiti da mu neko narusava autoritet kako god se zvao, kako god dobar igrac bio i kakve god eventualno zasluge imao.

Svi su imali dovoljno vremenada poprave greske ( prvenstveno u zalaganju) vise puta im je ukazivano da se od njih ocekuje vee zalaganje ( a greske u igri same po sebi se mogu tolerisati ako se igrac vidljibvo trudi al ga ne ide).
Medjutim ima jedna izreka koja kaze, bolje sprijeciti nego lijeciti, i na ovaj potez gledam upravo na taj nacin.

U principu , niko jos nije otjeran iz kluba, jos uvijek....

ovo su disciplinske mjere klub je povukao prvi potez i sad je sve na igracima , od nacina kako shvate ovo i kako se prema tome postave ce zavisiti sta i kako dalje
Makar ja to tako vidim

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ja ne znam kako neko moze napadati upravu uz sve pobrojano. Svi imaju greske u radu ali reci da ne prati uspjehe ekipe po meni je nonsens. Doveli najbolje igrace,rijesili stadion neko kaze od para vlade,pa zar mislite da za to ne treba lobirati i sve,ma daj. Reci tacan problem u radu svih u klubu je ok i to je kritika ali neargumentovano je pljuvacina. Po meni je pohvalno da svi stanu iza trenera dok je tu pa i iza Marica dok je bio,ako ne valja zahvaliti se to je jedini nacin da klub ide naprijed.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:

E baš tako. Ni meni nije jasno zašto se traži krivac za bilo šta.
Kad se već tražio krivac nije mi jasno da su igrači ispali jedini krivci. Prateći fudbal tolike godine, bar 20-ak puta sam čuo da za 'eventualne loše rezultate' (koje mi realno nemamo) odgovornost preuzima trener. Isto tako mislim da Vlado nije krivac ali ako se već ispitivalo 'ko je kriv', realno je bilo i da se trener o tome izjasni.
100 puta sam ranije napisao da je Vlado Jagodić naš najbolji trener od rata na ovamo.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
Meni je to ipak malo zalosno,neka pise ko god sta hoce.

Nemoj me pogrešno shvatiti, neka kazni ali nije Vukelja baš najgori pa da on tako prođe. U klubu ima ljudi koji su doveli Marića, a za to nisu odgovarali. Prvo počistiti svoje dvorište pa tek onda gledati tuđe

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 11:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
borcev_navijac je napisao:
Moje misljenje je sljedece:

Ljubisa Vukelja je po svojim kapacitetima ako ne najbolji onda sigurno medju najboljim igracima borca. Prije bih rekao najbolji.
Medjutim Ljubisa Vukelja ne pruza ni 50% svojih mogucnosti na terenu. Prosle godine je bio nosilac igre Borca i uvelike je zasluzan za proslogodisnje uspjehe Borca.
Medjutim, ove godine nije tako , kako rekoh ne pruza ni minimum svojih mogucnosti.
S druge strane, ne mozes nekom dati odgovornost (mislim na Vladu) a e dati mu odrijesene ruke kad su u pitanju igraci, disciplina u ekipi i igri, niti smijes dopustiti da mu neko narusava autoritet kako god se zvao, kako god dobar igrac bio i kakve god eventualno zasluge imao.

Svi su imali dovoljno vremenada poprave greske ( prvenstveno u zalaganju) vise puta im je ukazivano da se od njih ocekuje vee zalaganje ( a greske u igri same po sebi se mogu tolerisati ako se igrac vidljibvo trudi al ga ne ide).
Medjutim ima jedna izreka koja kaze, bolje sprijeciti nego lijeciti, i na ovaj potez gledam upravo na taj nacin.

U principu , niko jos nije otjeran iz kluba, jos uvijek....

ovo su disciplinske mjere klub je povukao prvi potez i sad je sve na igracima , od nacina kako shvate ovo i kako se prema tome postave ce zavisiti sta i kako dalje
Makar ja to tako vidim

Sve je ovo u redu.Zanima me slijedeće. Koji su to loši rezultati ekipe pa se tražio krivac? Po meni je čak dobro da smo se riješili kupa, bar ja to tako vidim. Cilj nam je prvenstvo i možemo u potpunosti da se fokusiramo na to.
Ako je Vukelja podrivao Vladin autoritet onda je potpuno logično što je odstranjen ali je to trebalo javno reći. Možda sam ja naivan ali ovako se čini da su neki igrači zaštićeni a neki baš i ne. Ako ćemo iskreno neke igrače je poodavno trebalo odstraniti jer džaba im i zalaganje i htjenje oni jednostavno ne posjeduju kvalitet potreban Borcu.
Vukelja je definitivno naš najbolji igrač i mislim da je (ukoliko je tačno da je odstranjen zbog nezalaganja) zaslužio je da ga se sačeka i pokuša sa eventualnim novčanim kažnjavanjem. Ali čini mi se da se ovdje radi o nekim drugim stvarima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]