Šajin je napisao:
Romeo88 je napisao:
tensSa je napisao:
Brdjani primitivci...ne razumiju oni to

алоооо не дирајте ми брдо!!!!!
немој да вам дођу брђани...
јан_де je napisao:
Мени је жеља само да купим плац и направим неку фину кућицу , кад завршим факс, у неком насељу које има добар поглед на град...
Дакле Старчевица, Петрићевац или Паприковац...
Дивота

едит: А ако буде стан, онда дефинитвно Булевар Десанке Максимовић под Старчевицом, оне нове зграде, то ми је прелијепо....
допада ми се како размишљаш
али, на Старчевици је веома скупо, осим ако не одеш скроз горе у она брда изнад зграда. тада ћеш сигурно имати добар поглед на град

мада и горе су сад подигли цијене није више ни јефтино,поготово откад је асфалтирано и откад је кренуо бус(14Б) а још за неколико година, тек онда има да буду високе цијене
Петрићевац је симпатичан, мада већи дио нема поглед на град, осим оног дијела на брду горе кад се крене Мајевичком улицом. Мада је и Петрићевац веомаааа скуп! На самом крају Петрићевца, на око 3 километра од жутих зграда у дијелу гдје престаје Петрићевац и Бања Лука и почињу Мотике, плацеви од 400-500 м2, коштају од 20 000-40 000 марака(зависи да ли је поред пута или у брду). могу замислити колико ће тек скочити цијене кад се прошири пут и доведе канализација.
Колико ја видим уколико неко хоће да купи јефтино плац са погледом на град, најбоље купити тамо у(на) Мађиру. То је оно брдо кад се крене од пиваре ка Чесми.
Све у свему, ко хоће да купи добар плац и да себи изгради кућу једног дана, боље да набави плац што прије, јер цијене вртоглаво расту из године у годину !
Мада мени се више допада оно што је написао Вук самотњак. Радије ћу купити велики плац у Рамићима, него неки биједи малени комадић земљишта на Петрићевцу или тако негдје
Само ми не спомињи Старчевицу, дјевојка ми је живјела горе годину дана код гаража. Кад се сјетим те љепоте, шеташ, а град "испод" тебе, поглед откида.. Заљубио сам се у то насеље, мада има и недостатака као нпр. мало продавница, једина самопослуга у том горњем дијелу је Синди (скуп к`о ђаво), а Макси је подалеко... Али све остало је фантазија...
Јебем ти фудбал, сад ме носталгија ухватила...
А сад она живи на Чаирама фуј значи, све старо, оронуло, прљаво, онако као касаба нека....
Старчевица је , ако занемаримо неке недостатке, по мени савршена....
П.С. Мада, моја прва љубав је Борик, јер сам доле одрастао!