banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 15:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2010, 00:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Па зар очекујеш да ће неко нас послушати?
Ми смо само "луди ентузијасти". :(

Не знам.. и мени ово све почиње да личи на једну велику лакрдију гдје се не зна ко кога јебе..
Дјелује ми да напросто има толико проблема да ни они који су вољни да их ријешавају не знају одакле да крену.

Ne očekujem ja ništa. Imam malo previše godina da bi vjerovao u čuda ali znam da jedan dio ljudi iz uprave čita ovaj forum i mislio sam mogli su bar da pokrenu neke stvari o kojima se pisalo.
Jednom neko reče da je pisanje na forumu učestvovalo u tjeranju Marića ali ja odgogovrno tvrdim da bi Marić i dalje bio na klupi da ne bi onog poraza protiv Širokog i da nam se ne pridruži čitav zapad pa i lešinari u skandiranju protiv Marića.

RBA fino reče da je lako voditi klub u koji redovno dolazi novac od gradske administracije. Nisam siguran koliko para su nam obezbjedili ovi ljudi koji sjede u upravi. Ako jesu to treba javno reći i te ljude pohvaliti a ostalima se zahvaliti na ne zalaganju kao što se zahvališe Vukelji. Ni članovi uprave ni igrači nisu iznad Borca i mislim da bi trebala da važe ista pravila za sve. Ali kako to obično biva postoje oni kojima niko ništa ne može i među igračima i u upravi.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 05:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slazem se sa svim sto si napisao osim sa ovim vezano za Vladu i preispitivanje njegove odgovornosti za poraz na Grbavici. Molio bih te da to malo pojasnis. Da li ti zaista smatras da treba da se postavlja pitanje njegove odgovornosti nakon 10 utakmica bez poraza u ligi, i nakon samo jednog istinskog kiksa i to u kupu, kiksa je koji nas je jedini kostao u rezultatskom smislu?
Ja smatram da je to besmisleno. E sad, posto ti imas "neke informacije" red bi bio da ih podijelis sa nama barem preko pp-a. Oduvijek sam se cudio tome sto pojedinci koji pominju da imaju "neke informacije" ne zele da budu direktni i da kazu precizno ko jede govna.
Evo, sad me konkretno zanimaju informacije oko meca na Grbavici. Sta je to toliko intrigantno da se ne smije ili ne zeli napisati ni na usranom forumu?

Cujem i ja neke price, ali to je sve kafanska. Znaci, konkretno! Ko u klubu najvise prcka? Imena prijatelju! Mogu i ja da pretpostavim, ali hocu da bude provjereno, a ne da budu price svakojakih djilkosa koji se motaju u i oko kluba.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 06:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne znam bas koliko je pametno bilo otjerati Vukelju...Po meni je prije zasluzio Muminovic,ili neko treci...Al dobro,svidja mi se ovaj nacin rada,nema tu tri zeca,dva zeca.I treba tako,da vide da se moze bez sve jednog.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 07:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
kod kuće i na strani je napisao:
Osim Šipovca (čije riječi mnogi ne shvataju ozbiljno) niko iz uprave kluba (bar javno) nije stao u odbranu ekipe koja je u nekoliko susreta ozbiljno pokradena.
Našu 'navijačku' obavezu mi redovno ispunjavamo tako što smo na svim tim utakmicama rekli i sudijama i BHT novinarima da moraju biti objektivni ali jasno je svima da naše 'spominjanje familije' :) sudijama često nema ama baš nikavu težinu. Ono što mi smeta je to što, recimo Srđan, nije našao za shodno da se, ako ništa drugo, obrati nama navijačima i zaljubljenicima sa riječima tipa 'razgovaraćemo, nećemo dozvoliti da nam se ovako sudi ili sl'.

банкар је реално ту икебана. човјек нити има времена (читај бори се за мало већу фотељу), нити интереса да буде на челу клуба који преферира да буде озбиљан.
не мислим да он не воли Борац, али он једноставно нема времена за посао који је озбиљан и који захтјева 24ч присуство и посвећеност (ако је Борчева прича озбиљан клуб, европа, па и титула), а не пар сати седмично.

овако дјелујемо и даље превише аматерски и раштимовано!
шта је са спортским директором, зашто се он (они) не оглашавају.
много питања, раштимованости и мимоилажења

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
da zanimljivo mi je to sa sportskim direktorom. Koliko znam to je kliber. E sad ja od njega nisam procitao ni jednu jedinu izjavu, a dok je fiser bio na tom mjestu malo malo pa izjava u novinama.

Bilo je ocito da se Vlado ne slaze sa Vukeljom, a zna se da skim se Vlado ne slaze nema sta da trazi u klubu(recimo jandric). Mada i dalje mislim da je Vukelja bio jedan od najtalentovanijih igraca u Borcu, ali i jedan od igraca koji je mislio da moze da radi sta hoce. Ocigledno je da on ima komplekse u glavi i zato nikad nije dostigao karijeru koju je realno trebao. Za Sakana i muminovic se apsolutno slazem, s tim sto mislim da ne treba da se otjeraju, mozda mumi posto ima jak ugovor, sakan je jos mlad mozda ga poslati malo u bsk da vidi da nije igracina.

Mene sad zanima najvise zimski prelazni rok, od toga ce puno da zavisi, ostali smo bez vukelje, ako stanceski ne produzi ugovor i bez njega, muminovic,sakan??? puno igraca iz veznog reda, ostajemo bez kreativaca. Da li cemo dovesti prava pojacanja ili ne....

Jos jedna stvar, puno vas pljuje upravu, ja mislim da niste u pravu. vratite se nazad par godina pa vidite gdje smo bili a gdje smo sad. Srbi kao narod su dezurni pljuvaci, a kad treba da pohvale nema ih nigdje.
Jesmo li trazili da igramo evropu-jesmo, jesmo li je igrali-jesmo. Malo je falilo da izbacimo lozanu koja sad sa velikim uspjehom igra u ligi evrope???????
Jesu li istok i zapad zavrseni - jesu, sad ce neko reci a sjever i jug pa bice i oni samo polako ali problem je sto kad se oni naprave neko ce opet doci i reci eee a novi stadion na banjaluckom.
jel imamo najbolju ekipu u ovoj sala drzavi - imamo,
jeli imamo i jedan poraz u gostima - nemamo, mada nekima ni bod nije dovoljan
razmislite malo prije nego sto krenete da pljujete po svima od reda. Ljudi to ne zasluzuju!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Срби као народ не знају ни то да свака критика није пљување.
разлучи разлику између пљувања и критике!
има одличних ствари, али има и ствари у којима заостајемо за нижелигашима из околине!
а сви желимо да не остане на овоме него да се клуб надограђује, напредује; па ваљда имамо право и ми на неке снове и жеље које чекамо дуго дуго

а спортски директор (и) је по мени једна од најбитнијих за озбиљан клуб, а код нас је са Фишером, а ево сада и са Клибером готово угашена

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo posto se uvijek zalimo na posjecenost,4. brazilska liga: :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 09:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eh ovako, molio bih malo pojašnjenje, valjda neko zna, možda ja nisam baš najbolje shvatio situaciju... Dakle sa Vukeljom nije raskinut ugovor, nego je on odstranjen iz prvog tima, znači primaće platu ali nema pravo na premije i ostalo ,a i dalje ima obavezu da trenira sa bivšim kapitenom, ja mislim da je to u pitanju, a ako je tako, onda je to već puno ozbiljnije...

Ova dvojica, nemam pojma šta da kažem, nisam siguran dal će ovo za njih biti šok terapija ili će potpuno da ih uruši...
Stane, pa o ovakvim problemima smo jednom već pisali čini mi se da je u pitanju bio Stojan Vranješ, dakle ako neće da produži ugovor i njega treba odstraniti iz prvog tima...

Još bih i ja dodao da ima još kandidata za nogiranje, a prije svih je tu Milan Srećo, momak nije u protokolu ima već dva mjeseca, a nigdje nisam našao da je povrijeđen ili šta već...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 09:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Eh ovako, molio bih malo pojašnjenje, valjda neko zna, možda ja nisam baš najbolje shvatio situaciju... Dakle sa Vukeljom nije raskinut ugovor, nego je on odstranjen iz prvog tima, znači primaće platu ali nema pravo na premije i ostalo ,a i dalje ima obavezu da trenira sa bivšim kapitenom, ja mislim da je to u pitanju, a ako je tako, onda je to već puno ozbiljnije...

Ova dvojica, nemam pojma šta da kažem, nisam siguran dal će ovo za njih biti šok terapija ili će potpuno da ih uruši...
Stane, pa o ovakvim problemima smo jednom već pisali čini mi se da je u pitanju bio Stojan Vranješ, dakle ako neće da produži ugovor i njega treba odstraniti iz prvog tima...

Još bih i ja dodao da ima još kandidata za nogiranje, a prije svih je tu Milan Srećo, momak nije u protokolu ima već dva mjeseca, a nigdje nisam našao da je povrijeđen ili šta već...

dobro si obavjesten ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:02 
Bič božji
Bič božji

borcev_navijac je napisao:

dobro si obavjesten ;)

Eh ako je to tako, onda bi poželjno bilo da klub demantuje vijest koja je objavljena u većini medija a to je da je sa Vukeljom "RASKINUT UGOVOR" , jer razlika je velika i bitna, ne zato što se nešto bitno mijenja u statusu samog igrača, nego zato što to mijenja sliku o samom klubu i njegovim postupcima, nadam se da me razumijete šta hoću da kažem...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

borcev_navijac je napisao:

dobro si obavjesten ;)

Eh ako je to tako, onda bi poželjno bilo da klub demantuje vijest koja je objavljena u većini medija a to je da je sa Vukeljom "RASKINUT UGOVOR" , jer razlika je velika i bitna, ne zato što se nešto bitno mijenja u statusu samog igrača, nego zato što to mijenja sliku o samom klubu i njegovim postupcima, nadam se da me razumijete šta hoću da kažem...

Yes Sir ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

а све информације у вези екипе, играча, такмичења и сл. би требао да износи у јавност спортски директор :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:11 
Bič božji
Bič božji

Ipak ćemo tu titulu dati Vladi, mislim red je, jer čovjek sa ekipom ruši sve rekorde, pa se sa pravom može koristiti ona krilatica "Postavljamo standarde" ili "Nabijamo komplekse", jer ako Avduka u subotu sačuva mrežu postaćemo apsolutni rekorderi, a niz nepobjedivosti Vlade, ako bi računali i njegov prethodni mandat kada je takođe imao neku opasnu seriju i ovo sada, ma ko to još može, dakle titula samo za Vladu...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
а све информације у вези екипе, играча, такмичења и сл. би требао да износи у јавност спортски директор :D

i to se slazem:) ali kad to uradi i direktor kluba nije greska, mada ove specificne koje se ticu takmicenja igraca i ekipe pozvaniji je sportski direktor

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:17 
Bič božji
Bič božji

Dobro, znači možemo očekivati demanti one vijesti, jer onakva ozbiljno narušava imidž kluba, pa koji bi to igrač poslije htjeo da dođe u Borac, znači demanti je obavezan... Kliber se nekako sklonio u stranu, a to ne valja, kako za klub tako i za njega samog, jer je očito da dobro radi svoj posao, naravno ne treba ni da lupa budalaštine ko Fišer, ali malo da podiže ekipu po medijima, to ipak nebi bilo na odmet...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eno na ss.ba na temi Zeljeznicara,vec kuju plan za dovodjenje Vukelje,ponadali se.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

tatamata je napisao:
Eno na ss.ba na temi Zeljeznicara,vec kuju plan za dovodjenje Vukelje,ponadali se.

uopste nije problem, samo moraju nda plate obestecenje ;) i rijesena stvar ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:25 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:

Nemaju oni pare za njega, hahahaha, kako ječe jedan moj kolega, ipak je on plaćenik, sindrom Spalevića... Dok je dobijao keš kao rate iz ugovora do tada se kao malo i trudio, čim je spao na platu, laganica, biga...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne,ne,ne,hoce ga oni za 0 KM. :D I Stanceskog oce.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 10:35 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma normalno...forumi i ne sluze da bi svi po njima pisali "Aj Borac!",vec da se komentarise sve o klubu,i dobro i lose....Niko im nece reci nista ni da izgube 5-1,samo trazimo da igramo svoju igru i ne prilagodjavamo se nikome u ovoj ligi,jer niko i nije bolji od nas da bi bio vrijedan tog prilagodjavanja.Znaci,od noge do noge,napadacki i hrabro u odbrani,pa sta bude na kraju bude.

Samo hrabro,muski i banjalucki i niko nema prava da prigovori kad se tako izgubi.

PS mozda bi Vlado trebao momcima pustiti finale Kupa iz 1988,kad smo kao teski Underdog otisli u Beograd favorizovanoj Zvezdi i postavili se od prve minute kao da smo mi Brazil,kratki pasovi,pete,na svaki njihov napad odmah nash,a bili smo pri dnu druge lige!!!!!

Eh,posto sad nismo outsideri ni protiv koga,vec u najmanju ruku ravnopravni,mi samo trazimo da se tako i postavimo,a rezultat onda niko nece komentarisati. Mi smo se postavili juce kao da igramo protiv Arsenala,a ljude to boli,ne poraz!

E upravo to, nikakav poraz nije dramatičan, pa čak ni više poraza uzastopno ako ekipu ne ide, a ako se bore, ako kližu, trgaju, sjetite se izjave VBlade o dresu znoju i krvi, ali u zadnje dve tri tekme malo ima od svega toga, zato on mora nastaviti sa čistkom koju je započeo sa Oljom, Mumi, Žara, Srećo... i to odmah, ne treba da se čeka kraj sezone, naravno ne da ih otjera nego da im se samo kaže da se na njih više ne računa...

Hehehehehe, evo mog posta nakon utakmice sa željeznićaro, tačno ću pomisliti da me vlado sluša...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]