banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 413 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Од Аде до центра мени треба 15 минута.
Ја стварно не знам како ви ходате. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Jel ti imas nitro u sebi nema sanse ispod 25 minuta

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

из Врбање дођем за 35-40 мин..
доле на онај нови мост крај топлане ето те зачас :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
из Врбање дођем за 35-40 мин..
доле на онај нови мост крај топлане ето те зачас :)

Samo znam da je blizu Centra i da je veoma mirno naselje a skorom sam citao u nekim novinama da su trenutno Ada i Vrbanja najbolje lokacije i dosta se placeva prodaje na tom podrucju

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
па реално, град се и може више ширити још према врбањи, шарговцу и петрићевцу. остала насеља у мање више попуњена ил ије земљиште прескупо.
шарговац и петрићевац су мало даље, поготово шарговац. тако да врбања и ада су добра мјеста за куповину плаца, поготово ада. и наравно има мјеста за ширење доле према трну, али то је далеко

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па цијене земље и некретнина су отишле у небеса у односу на прије пар година..
Сад је бар 3-4 пута скупље, ако не и више.
Јбг, близу града, мирно је, типична породична насеља..
А што каже Ташко, граде се нови стамбени комплекси.. и ја сам гледао тај пројекат и изгледа стварно супер.
Е то Шајине, град нема више гдје доле ићи.. логично је да се шири према Врбањи јер је 5-10 минута аутом до центра..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Naselje koje ima najvise ne iskoriscene povrsine gledajuci po povrsini vece od mnogih naselja tipa Rosulje,Paprikovac...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ja znam samo da je centar najgori al definitivno :angry4: starčevica nije loša gore na vrhu kod groblja :fadein:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

већ сам на једној теми писао зашто волим Старчевицу, па ћу сад само овдје копирати пост,пошто је у складу са овом темом. :D

Уф никад не бих могао живјети у центру... мени је периферија закон!

Ја од рођења живим на Старчевици и обожавам ово насеље! :D
За разлику од већег дијела града, кад изађем испред зграде неће ми одмах испред носа пролазити аута, него је доста мирније и има пуно зелених површина. А да не спомињем што имамо "Велко брдо" на којем се налазе клупе и игралиште са прекрасним погледом на град. :love4: :love7: Нема ми јаче ствари него за вријеме топлих љетних ноћи, сјести са друштвом на једну од тих клупица, уживати у погледу на прекрасну Бањалуку и јести неки кекс и пити хладан сок или пиво :D
Жао ми је што ми дјевојка није са Старчевице него из другог дијела града. Да је са Старчевице вјероватно никад не бих ни отишао до центра :lol:
Такође то исто Велко брдо је једно од ријетких и најбољих мјеста за санкање у граду. Има велико брдо за већу дјецу и мало брдашце за најмање клинце. Сваке године све више људи довози аутима овдје своје клинце на санкање.
ево једна сличице од претходне зиме:
http://i255.photobucket.com/albums/hh15 ... xxxx-1.jpg
на сву срећу преко тог брда иде далековод па још нису изградили ниједну зграду. Оног тренутка кад ми униште и Велко брдо отићи ћу до општине и гађати их јајима

Имам и доста слика преко љета кад све излиста, баш је прекрасно, али немам сад времена да постављам.

До сада није било ни проблема са паркингом, АЛИ изграђено је неколико зграда а ни за једну није направљен никакав паркинг!!!! тако да је сад предвече већ тешко пронаћи мјесто на одређеним паркинзима. Мада су и људи ко неки сељаци. Радије ће се попети на тротоар да би био на 5 метара од улаза у зграду, него отићи 20 метара даље и паркирати се ко господин... Код мене још има слободног паркинга (на гаражама)

Иначе највјероватније кад се одселим од стараца свој живот ћу да наставим на Петрићевцу и то на самом крају гдје почињу Мотике. За сад то и није баш нека примамљива локација, јер је пут лош и нема канализације(сви су спровели канализацију у рјечицу која се зове Широка, а некад сам се купао у њој, сад прљава страшно :( )
Међутим за коју годину кад се одради инфраструктура биће супер насеље. до града 4 километра. Аутобус иде веома често(на свако пола сата, кад је шпиц свако 15 минута) и треба му 15 минута до града(толико мени треба и 14-ком са старчевице до центра)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
већ сам на једној теми писао зашто волим Старчевицу, па ћу сад само овдје копирати пост,пошто је у складу са овом темом. :D

Уф никад не бих могао живјети у центру... мени је периферија закон!

Ја од рођења живим на Старчевици и обожавам ово насеље! :D
За разлику од већег дијела града, кад изађем испред зграде неће ми одмах испред носа пролазити аута, него је доста мирније и има пуно зелених површина. А да не спомињем што имамо "Велко брдо" на којем се налазе клупе и игралиште са прекрасним погледом на град. :love4: :love7: Нема ми јаче ствари него за вријеме топлих љетних ноћи, сјести са друштвом на једну од тих клупица, уживати у погледу на прекрасну Бањалуку и јести неки кекс и пити хладан сок или пиво :D
Жао ми је што ми дјевојка није са Старчевице него из другог дијела града. Да је са Старчевице вјероватно никад не бих ни отишао до центра :lol:
Такође то исто Велко брдо је једно од ријетких и најбољих мјеста за санкање у граду. Има велико брдо за већу дјецу и мало брдашце за најмање клинце. Сваке године све више људи довози аутима овдје своје клинце на санкање.
ево једна сличице од претходне зиме:
http://i255.photobucket.com/albums/hh15 ... xxxx-1.jpg
на сву срећу преко тог брда иде далековод па још нису изградили ниједну зграду. Оног тренутка кад ми униште и Велко брдо отићи ћу до општине и гађати их јајима

Имам и доста слика преко љета кад све излиста, баш је прекрасно, али немам сад времена да постављам.

До сада није било ни проблема са паркингом, АЛИ изграђено је неколико зграда а ни за једну није направљен никакав паркинг!!!! тако да је сад предвече већ тешко пронаћи мјесто на одређеним паркинзима. Мада су и људи ко неки сељаци. Радије ће се попети на тротоар да би био на 5 метара од улаза у зграду, него отићи 20 метара даље и паркирати се ко господин... Код мене још има слободног паркинга (на гаражама)

Иначе највјероватније кад се одселим од стараца свој живот ћу да наставим на Петрићевцу и то на самом крају гдје почињу Мотике. За сад то и није баш нека примамљива локација, јер је пут лош и нема канализације(сви су спровели канализацију у рјечицу која се зове Широка, а некад сам се купао у њој, сад прљава страшно :( )
Међутим за коју годину кад се одради инфраструктура биће супер насеље. до града 4 километра. Аутобус иде веома често(на свако пола сата, кад је шпиц свако 15 минута) и треба му 15 минута до града(толико мени треба и 14-ком са старчевице до центра)

Starcevica lee Save Ljuboje :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
Starcevica lee Save Ljuboje :D

:D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ja def ne bih mogla zivjeti u centru gdje je bucno, gdje se ne mozes parkirati kao covjek.. Zgrada koja se gradi do Harizme, na samoj rasrkrsnici.. Mene pravo interesuje, koja budala ce tamo kupiti stan i placati kredu sledecih 15 god :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Sve je to stvar navike...ja citav zivot u centru/pocetak borika (kako se uzme),tesko bi mi palo kad bi morao na periferiju navikao sam na dreku,buku navikao da mi je sve pred nosom cim izadjem iz ulaza iako je Banjaluka sama po sebi je gradich naspram nekih gradova pa i da idesh pjeske neces se toliko naklapati.

Sjetih se sad one scene iz filma kad John Cusack iz N.Y dolazi u mali gradich,tih,miran..nikako da zaspe...zatim si pusta snimak na radiju zvuk sirena,tutnjavu automobila i zaknjava ko beba :)

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Okt 2010, 18:58
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Jel ti to imas raketu u guzici?...... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Interesantna tema.
Glasam za Starčevicu, šteta da nije ubačena i anketa!

Otkako sam se doselio u BL, od 2006. živim u ovom naselju (4 godine 'pod Starčevicom', a sad nekoliko mjeseci 'na brdu' :D). Mirno je, prilično čisto, prijatan komšiluk, 14ka i 17ka idu relativno često (iako bih ja volio da idu barem dvostruko češće, jer se potpuno oslanjam na gradski prevoz).

Volim taj osjećaj stanovanja u pravom naselju, gdje nema previše buke, a okružen si samo zgradama. :) Ipak, mrzim kuće na Starčevici i uvijek se pitam zašto nijedno banjalučko naselje ne može biti potpuno oslobođeno od divljih kuća?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
nepokoreni je napisao:
Ja znam samo da je centar najgori al definitivno

Zavisi, ja sam u centru preko 30g i meni je super navikao i na buku i na guzvu sad ne bi mogao zivjeti u stanu u nekom drugom naselju, trenutno zavrsavam kucu u Ramicima i odo dole (kuca, dvoriste, rostilj, bazen iz OBIa...) stan ostavljam papcima koji su zeljni centra i vape za kiriom od 400-450KM.

Imace plac-stan autom 10min.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Rosulje :D

Naselje vise-manje mirno, raja je ok, nema nekih velikih problema sa tucama, narkomanima i sl...Ima vrtic, osnovnu skolu (jednu od boljih, mal ne reko' najbolju :D ), ambulantu, Tempo, nezaobilazni FK Krajinu i vjerne Prdonje :lol: , park je blizu, kao i sam centar do kojeg stignes za par minuta. Sve u svemu sasvim mirno i pristojno.

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:44 
Romeo88 je napisao:
Rosulje :D

Naselje vise-manje mirno, raja je ok, nema nekih velikih problema sa tucama, narkomanima i sl...Ima vrtic, osnovnu skolu (jednu od boljih, mal ne reko' najbolju :D ), ambulantu, Tempo, nezaobilazni FK Krajinu i vjerne Prdonje :lol: , park je blizu, kao i sam centar do kojeg stignes za par minuta. Sve u svemu sasvim mirno i pristojno.

To im i ja rek'o, al ne vjeruju, draze im ono brdo... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
Zavisi, ja sam u centru preko 30g i meni je super navikao i na buku i na guzvu sad ne bi mogao zivjeti u stanu u nekom drugom naselju, trenutno zavrsavam kucu u Ramicima i odo dole (kuca, dvoriste, rostilj, bazen iz OBIa...) stan ostavljam papcima koji su zeljni centra i vape za kiriom od 400-450KM.

i ja živim u centru pa iz iskustva govorim

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
tensSa je napisao:
To im i ja rek'o, al ne vjeruju, draze im ono brdo... :lol: :lol: :lol:

Brdjani primitivci...ne razumiju oni to :D

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 413 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]